آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 51تعداد صفحات کتابچه مقالات: 743
تعداد نمایش مقالات: 21296
نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
Incorporation of microalgae aminoacid extracts into gelatin-pectincomposite solution, particles, film and fiber to improve antioxidantand anti-diabetic properties
بررسی تاثیر سلنیوم بر سلامتی انسان
Measurement the wheat losses in harvesting stage
راهکارهای کاهش ضایعات گندم در مرحله برداشت(مطالعه موردی: شهرستان میامی)
اثربخشی نانوذرات سیلیکونی پایدار(SiNPs) در کشاورزی
فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا در صنعت غذا
ارزیابی رهایش کنترل شده و پایداری ذخیره سازی اسانس روغنی دی لیمونن نانو انکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین
مروری بر نانوکپسولاسیون در صنایع غذایی و بررسی سمیت نانوذرات
Investigation of the efficiency of zedo gum on geological and chemical properties of cheddar cheese
تاثیر استفاده از رزماری و نیسین بر شاخص PTC (سرماگرا) و بافت ماهی کپور معمولی پرورشی معمولی در ۴درجه سانتی گراد
کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر علیه باکتری های عامل بیماری های غذا زاد
Investigating the importance and application of transglutaminase in the food industry
Investigating the importance and application of kefir
Studies of the technological and sensory properties of gluten-free bread Affected by using novel edible surface coating and traditional glazes
زعفران، پادشاه ادویه جات
بررسی مشتقات رزمارینیک اسید موجود در اندام های مختلف گیاه اسطوخودوس راست(Lavandula stricta Del) ) به روش اسپکتروفتومتری جذبی UV-Vis
کاربرد نانوذرات نقره در صنعت غذا: تولید، مزایا و چالش ها
مروری بر اثر ضد میکروبی تیمار پلاسمای سرد و اثرات جانبی آن بر ویژگی های تکنولوژیکی آرد گندم
مروری بر اثرات بالینی برخی قارچ های مختلف
Food Safety during Covid ۱۹ Pandemic: Providing guidness in Food and Food Operation
Study of bacteriophages effects on reducing E. coli O۱۵۷:H۷ in vegetables based on a systematic review and modeling
بررسی ومقایسه ی جایگزینی آنتی اکسیدان های طبیعی با آنتی اکسیدان های شیمیایی در روغن های خوراکی
بیوتروریسم در امنیت غذایی، اثرات و راهکارهای پیشگیری
مدلسازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود
بررسی میزان باقیمانده حشره کش های ایمیداکلوپراید و تیامتوکسام پس از ضدعفونی بذر در کاهو
بررسی میزان باقیمانده حشره کش امامکتین بنزوات + استامی پرید روی خیار گلخانه ای
کاربرد همزمان افزودنی های مجاز خوراکی در فرمولاسیون نان سنتی مسطح حاوی پودر سیب زمینی
تاثیر افزودنی های بهبود دهنده برخصوصیات نان حاوی پودر سیب زمینی واریته آگریا
آزمایشگاه میکروبیولوژی و انواع محیط کشت
بررسی موردی فرآیند تولید شیر در کارخانه لبنیات پگاه گیلان
مروری بر روش های هیدروژل با توجه به ماهیت پیوندهای عرضی فیزیکی و شیمیایی آنها
زنجبیل و اثرات موثر آن با رویکرد دارویی
پایداری ویتامین های گیاهی و حیوانی با روش های جدید غیرحرارتی
مقایسه کود جلبکی آسکومارین و کود شیمیایی NPK در تولید زرین گیاه
مرورری بر بسته بندی مواد غذایی ضد میکروبی تجزیه پذیر بر اساس اکسید فلزی / بیونانوکامپوزیت های فلزی وکیتوزان
مروری بر پیشرفت ها و چالش های اخیر در کاربردهای نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
مطالعه ی موردی صنایع روغن پالم در اندونزی
حرکت به سمت سیستم تولید و توسعه غذاهای پایدار: فراورده های جانبی غلات
نگهداری فرآورده های لبنی با تکنولوژی اولتراسونیک
مروری بر مواد بسته بندی غذایی حاوی نانوامولسیون
بررسی اثر افزودنی باکتریایی و کاه گندم بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ سیب زمینی
بررسی اثر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو(Citrus aurantifolia)
کشاورزی نوین با استفاده از فناوری نانو
جلبک ای فراسودمند و تاثیر ترکیبات ضد میکروبی آنها بر باکتری های بیماریزا
اثر سلامت بخشی پپتیدهای زیست فعال با الگوی تغذیه سالم
اندازه گیری آسکوربیک اسید با استفاده از سنسور اصلاح شده با نانوذرات اکسید کادمیم در نمونه های غذایی
جایگزین های فسفات در فرآورده های گوشتی: ویژگی ها، کاربرد، ایمنی
مدل سازی ریاضی جرم دوگونه میوه زالزالک بر اساس خواص فیزیکی آنها
ارتباط بین تولیدات غذایی، تغییرات آب و هوایی، غذاهای پایدار و امنیت غذایی
ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال، در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی
کره کاکائو و ویژگی های آن