آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 40تعداد صفحات کتابچه مقالات: 435
تعداد نمایش مقالات: 11882
یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۱۶ تیر ۱۴۰۱ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب پنیر
اهمیت زنده مانی پروبیوتیک ها بر اثرا ت سلامتی بخش و نقش پری بیوتیک ها
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی نان سیب زمینی فاقد گلوتن
تاثیر استفاده از نیسین و اسانس رزماری بر شاخص مزوفیل برتعداد باکتری سالمون لاتیفی موریوم در فیله ماهی سفید نگهداری شده در ۴ درجه سانتی گراد
کاربردهای نوین دارچین در صنایع غذایی با توجه به فعالیت زیستی
اثرات مفید باکتری پروبیوتیک بر سس سالاد
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثر دورکنندگی و کشندگی اسانس گیاه آویشن روی شپشک برنج
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی شیر پسته دارای ژل آلوئه ورا
ارزیابی خواص حسی شیر پسته حاوی ژل آلوئه ورا
بررسی و مقایسه عملکرد لاین های امید بخش گندم دوروم DW- ۹۲- ۴ و DW- ۹۲- ۵ با ارقام شاهد شبرنگ و یاوارس در شرایط زارعین شهرستان ارزوییه استام کرمان
بررسی و مقایسه عملکرد لاین ها ی امیدبخش گندم نا ن S-۹۴-۱۲ و S-۹۴-۷ با ارقا م شاهد در شرایط زارعین شهرستان ارزوییه استان کرما ن
What effect does the design of food packaging have on marketing ?
بسته بندی تک نفره خرما به روش MAP به عنوان میان وعده زائرین حج
مروری بر روش های ارزیابی ساختار و خصوصیا ت اجزاء تشکیل دهنده نان
متابیوتیک ها تعریف، اهمیت و کاربرد
مروری انتقادی بر روش های سنجش امنیت غذایی
مروری بر راهکارهای نوین در صنعت تولید کنسرو گوجه فرنگی
برر سی سامانه های نمونه برداری عوامل بیولوژیک در بحران های ز یست محیطی و حملات آگروتروریسمی
بررسی غنی سازی شیر با ویتامین D و اثرات و مزایای آن
Optimization of grape juice clarification using bentonite, for the maximal removal of turbidity and the minimal reduction of antioxidant compounds by response surface methodology
محصولات لبنی تخمیری و تاثیر آنها بر سلامت انسان
مروری بر وضعیت فعلی و آینده اطلاع رسانی ریسک در مواد غذایی
مروری بر انواع روش های نوآورانه در سرخ کردن
مروری بر خواص و ساختار پروتئین های غذایی و نحوه تشکیل ساختارهای نانوفیبریلی از آنها
مروری بر اهمیت پیاده سازی FSMS در صنایع غذایی و تغییرات ساختاری ایجاد شده ناشی از HLS در ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸
استرس اکسیداتیو ناشی از مصرف گوشت قرمز و فرآورده های آن و نقش آن در سلامتی انسان
شکل های پنهان دئوکسی نیوالنول در مواد غذایی
آلودگی منابع آب به وسیله ی پاتوژن های گیاهی و بررسی راهکارهای کنترلی آن
بررسی اثر جایگزینی روغن با اینولین بر مواد غذایی
The influence of the various ratios of skim milk and whey on the physicochemical and textural properties of ricotta cheese
Probiotics (Nonpathogenic Bacteria) and Their Role in Infertility and Modulating Sperm Quality in Poultry
Screening for Probiotics Characters in Lactic Acid Bacteria Isolated from Broiler Breeder Hens
شناسایی اشریشیا کولای های تولید کننده شیگا توکسین جدا شده از همبرگرعرضه شده در سطح شهرستان سنندج با روش مولتی پلکس PCR
برر سی تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس la۵ بر میزان ماندگاری مخمر kluyveromyces marxianus در دوغ ا یرانی
چالش های موجود در تولید خمیرهای منجمد
کاربرد تکنولوژی پلاسمای سرد در صنعت آرد و غلا ت
اثر بیوچار اصلاح شده اسیدی بر عملکرد و اجزای عملکرد کینوا دریک خاک اهکی متاثر از نمک
اهمیت کاربرد کودهای آلی در تولید خرمای ارگانیک
تاثیر فرایند پرفشار بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی،میکروبیولوژی و حسی فیله ماهی تازه سالمو سالار
واکنش های رشدی و فیزیولوژیکی کلزا به کاربرد کودآلی و آهن در خاک آلوده به سرب