آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 26تعداد صفحات کتابچه مقالات: 262
تعداد نمایش مقالات: 3613
هفدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
هفدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزارکنندگان و مشارکت کنندگان اصلی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هفدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هفدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بیوتکنولوژی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
کاربرد بیوسنسورهای زیستی در تشخیص فساد باکتریایی و کنترل کیفیت مواد غذایی
The maternal B complex vitamin injection improves the plasma biochemical parameters in the Sannen goats and their kids
مروری بر روش های نوین و مرسوم در طراحی و ساخت نانوحامل های بر پایه کمپلکس پلی ساکاریدی جهت ریزپوشانی ترکیبا ت زیست فعال
روش های مختلف استخراج لیکوپن از ضایعات صنعتی رب گوجه فرنگی
بررسی اسموپرایمینگ بذور گندم با عصاره جلبک دریایی و سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش خشکی
تهیه رنگدانه سدیم-مس-کلروفیلین از برگ گیاه ازگیلجنگلی ( Mespilus germanica L.)
A review of applications of electrospun nanofibers in food packages
استحصال آب باران در سطوح شیب دار لسی به منظور کشاورزی و باغداری در مناطق خشک و نیمه خشک
تاثیر سطوح مختلف کود NPK و خاکورزی بر عملکرد گیاه گلرنگ
بررسی اثربخشی پروتکل های مختلف واکسیناسیون در پیشگیری از بیماری های شایع دام
بررسی درمان گیاهی بیماری رکتوم با گشنیز رومی
بررسی خصوصیات ارگانولپتیکی و میکروبی پنیر سنتی کوزه ای حاوی عصاره زعفران
نقش ژن کیسپپت ین در تولید مثل و متابول یسم ماهی: نگر شی بر پرورش آبزیان
اثر تنش آبی بر عملکرد محصول سیب زمینی در آبیاری قطره ای
اثر تنش آبی، مصرف زئولیت و سالیسلیک اسید بر صفات زراعی گلرنگ بهاره
راهنمای قوانین و مقررات بین المللی در برچسب گذاری مواد غذایی
افزایش تولید آستاگزانتین از میکروجلبک Haematococcus pluvialis
بررسی امنیت غذایی محصولا ت تراریخته، نقاط بحرانی و مخاطرا ت استفاده از آن
ساخت میکروکپسول های حاوی اسانس Perovskia abrotanoides و بررسی خواص ضد میکروبی آن
ساخت نانوفیتوزوم اسانس رزماریو بررسی خصوصیات ضد میکروبی آن علیه باکتری های پاتوژن با منشاء غذایی
مانیتورینگ و پایش مداوم برای ارزیابی اثربخشی واکسن ها در محافظت از سلامت ماهیان
بررسی رابطه ی بین تجارت و امنیت غذایی در کشورهای منتخب منطقه خاورمیانه
تاثیر پوشش ژلاتین پای مرغ، حاوی عصاره سیر و زنجبیل بر افزایش ماندگاری گوشت کبک در دمای یخچال ( ۴درجه سانتیگراد)
Investigating normal gelatin coating, containing garlic extract on increasing shelf life of turkey meat at refrigerator temperature (۴ degrees Celsius)
ایجاد مزارع کوچک در اماکن شهری با هدف تغذیه ارگانیک و سالم ( باغچه های در پشت بام ها)