آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 45تعداد صفحات کتابچه مقالات: 622
تعداد نمایش مقالات: 60756
چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۹۹ توسط ،سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی اثرات بهداشت نخلستان خرما در کاهش آلودگی بیماری خامج در استان خوزستان
کاربرد پرتودهی در کاهش پوسیدگی های انباری میوه انبه
استفاده از فناوری الکتروریسی در بسته بندی فعال مواد غذایی
بسته بندی های زیست تخریب پذیر در مواد غذایی
بهینه سازی فرمولاسیون خامه صبحانه با استفاده از فیبر سیب
کاربرد فناوری نانو در مدیریت مزراع بذری
اصول و کاربرد نانو حسگر های فلورسانس بر پایه نقاط کوانتومی کربن جهت تشخیص امنیت و کیفیت مواد غذایی
معرفی رنگدانه های طبیعی جلبک های دریایی و روش های استخراج آن
بررسی اثر پیش تیمار سالیسیلیک اسید بر ویژگی های رشد گیاه دارویی کاسنی در اثر تنش کادمیوم
کاربردهای پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی
بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی خانوارها
بررسی اثر صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی بر بیاتی نان بربری
بررسی تغییرات خواص حسی نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی
مروری بر تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن
مروری بر ایمنی و خصوصیات شیرین کننده های کم کالری
بررسی اثر کاربرد میوه و سبزیجات خشک به عنوان ترکیبات عملگرا بر خواص کیفی کیک
کاربرد الکتروریسی در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم در تولید فرآورده های تخمیری غذایی
کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
اثرات پلاسمای سرد در غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها
بررسی پتانسیل خاکستر سبوس گندم برای رنگبری روغن ذرت
تاثیر مقادیر مختلف صمغ های گزانتان، گوارو کربوکسی متیل سلولز بر پایداری و ویسکوزیته ظاهری سس مایونز
تولید کیک فراسودمند حاوی پودر سیب و سنجد و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
استخراج ترکیبات فنولی؛ مروری بر روش سیال مادون بحرانی آب
بررسی خواص ضد اکسیدانی عصاره های برگ زیتون استخراج شده به روش سیال مادون بحرانی آب
Some of the most practical properties of Bacteriocins in Food industry
رویکرد جغرافیای خاکها بر تخریب اراضی و راه های مقابله با آن
استفاده از عصاره پوست سبز پسته به عنوان یک ضد اکساینده طبیعی در روغن های خوراکی
کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف در فرمولاسیون پاستا
مروری بر تحقیقات انجام شده در استفاده از تکنولوژی تخلیه پلاسمای غیرتعادلی سرد در مهندسی بیوتکنولوژی کشاورزی برای افزایش سرعت جوانه زنی بذر
مروری بر نوشیدنی های سلامت محور بر پایه لبنیات، با نگاه به رفتارجریان
مروری بر اثرات سمی و روش های نوین تشخیص ملامین
How will the yield of rainfed wheat respond to the future climate over Iran
Beneficial effects of foliar application of silicon compounds and potassium sulfate on cell membrane stability, biochemical traits, and tuber yield of potato under salinity stress
بررسی میزان آلودگی میکروبی در انواع فرآورده های قنادی صنفی و صنعتی موجود در سطح عرضه استان آذربایجان غربی
تاثیر عوامل موثر بر بازدارندگی آنزیم آلفا آمیلاز در پاستا فراسودمند به روش سطح پاسخ
مروری بر روش های مورد استفاده در تولید غذاهای فاقد فنیل آلانین مناسب افراد فنیل کوتونوریا
مروری بر ویژگی های گلیکوزیدهای استویول و پتانسیل کاربرد آنها در صنعت غذا
تشخیص و طبقه بندی ادویه های طبیعی و تقلبی (فلفل سیاه و زردچوبه) با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره
اثر عصاره های گیاهی بر گوشت و فر آورده های گوشتی
اثر پوشش های خوراکی اولئیک اسید و صمغ عربی بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه چیکو
مقایسه پارامترهای رنگی و ترکیبات فنلی سرکه سنتی و صنعتی
بررسی و مقایسه روش های جداسازی ساپونین از کینوا ( Chenopodium quinoa Willd ) : دانه طلایی
مروری بر کاربردهای ریزجلبک ها در صنعت غذا
مایکوتوکسین ها و پیامدهای آن در آبزی پروری