آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 79تعداد صفحات کتابچه مقالات: 885
تعداد نمایش مقالات: 31322
دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
کاربرد لاکتوباسیلوس پاراکازئی درتولید دوغ زیست نگهدارنده
ارزیابی خصوصیات ارگانولپتیکی پنیر نعناعی فراپالایش
مروری بر استفاده از هیدروکلوئیدها به عنوان جایگزین چربی جهت تهیه فرآورده های لبنی کم چرب
Incorporation of chitosan nanoparticles into food packaging as a natural antimicrobial agent; A Review
تاثیر هیومیک اسید بر رشد رویشی گل آپارتمانی پوتوس
Food security of the elderly in Iran during the COVID ۱۹ pandemic
ارزیابی تجمع فلزات سنگین مس، جیوه و آرسنیک در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) و کوتر (Sphyraena forsteri) دریای عمان
حفاظت از اکوسیستم جنگلی بنه در راستای مصرف و فرآوری محصولات ارگانیک
استراتژی های بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های گوشتی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری برکاهش عدد پراکسید سوسیس فرانکفورتر
Food security under the Commission for environmental cooperation of Nafta
Study on Hypophthalmichthys molitrix feeding by Diatoma microalgae
اقتصاد زیستی محرک باغبانی گلخانهای برای افزایش امنیت غذایی کشور
تولید داخلی آفت کش های شیمیایی ضرورت امنیت غذایی کشور
بررسی ویژگی های حسی و اثر ضد میکروبی عصاره آبی درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر باکتری Salmonella enteritidise موجود در سس مایونز
غنی سازی گلوتن آزاد ماکارونی و برنج با سویا و آرد
سیاست غذایی
Introduction of technologies and methods of separation of fruit juice processing
Investigation of starch structure and its interaction with food components during processing
بررسی تاثیر استفاده از آرد لوبیای رانر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر سویا و شیر بادام
کاربردهای پست بیوتیک در صنعت غذا
بررسی تاثیرات حسی و بافتی جایگزینی ساکارز با شیرین کننده های طبیعی خرما، انگور و عسل در فرمولاسیون نان قندی سنتی
جایگزین های آفت کش ها در کشت محصولات کشاورزی و چالشه ای پیش رو
جایگزین های سیستم های شستشو با هیپوکلریت در رفع آلودگی محصولات کشاورزی
پلاستیک در میکروپلاستیک ها
تاثیر نانوذرات سبز سیلیس و نقره ، اپی براسی نولید و متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های دفاعی و ماندگاری سیب رقم فوجی
مقایسه آبیاری دستی با آبیاری مدرن از لحاظ صرفه اقتصادی در فضای سبز شهر اردبیل
غربالگری باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی خراسان بر مبنای تولیدفولات
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی منابع گیاهی موجود درایران
برر سی استخراج رنگدانه فیکوسیانین با توجه به متغیر های رشد سویه اسپیرولینا در محیط های کشت مختلف
مروری بر کاربرد عصاره و اسانس های گیاهی در بسته بندی فعال و هوشمند مواد غذایی
مروری بر بسته بندی های هوشمند میتنی بر پلیمرهای زیست تخریب پذیر حاوی رنگدانه های طبیعی و اهمیت آن در صنعت غذا
مروری بر کاربردهای فیلم های حاوی آنتوسیانین در بسته بندی های فعال و هوشمند
ارزیابی تحمل به شوری در ۱۳ جمعیت ریحان (Ocimum basilicum) مربوط به استان فارس در مرحله جوانه زنی
بررسی تنوع بیوشیمیایی در تعدادی از جمعیت های ماریتیغال (Silybum marianum) در استان فارس
مروری بر پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته در بسته بندی مواد غذایی
ماست فراسودمند غنی سازی شده و اثرات آن بر سلامتی
کاربرد آپتاسنسورهای چندگانه در تشخیص آلاینده های مواد غذایی
سنتز چارچوب های فلزی آلی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
ارتباط مستقیم مصرف آرد کینوا و کاهش قند نان
فرآوری و سالمسازی شیر با استفاده از فناوری اولتراسونیکاسیون، ترمو- اولتراسونیکاسیون و مانو- ترمو- اولتراسونیکاسیون
ارزیابی شاخص های کیفی و تغذیه ای روغن دو رقم زیتون ماری و کرونیکی بر مبنای پروفایل اسیدهای چرب
بررسی پتانسیل جوانه زنی بذر ژنوتیپ های غله جدید تریتی پایرم در مقایسه با گندم دوروم و تریتیکاله تحت سطوح مختلف تنش شوری
اثر تنش خشکی بر رشد و عملکرد گیاهان زراعی بعنوان تهدیدی جدی برای امنیت غذایی
پراکنش نماتد انگل گیاهی Pratylenchoides ritteri در مزارع حبوبات استان لرستان
مهمترین آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز قرنطینه ای تهدید کننده غلات کشور
بررسی امکان سنجی فرمولاسیون پاستیل دارویی با پودر جلبک اسییرپرونپیا یلاتیسپس (Spirulina platensis)
مروری بر میکروارگانیسم های رایج مولد فساد محصولات گوشتی
نگاهی به کاربرد فناوری زنجیره بلوکی در کشاورزی ارگانیکو ارائه یک چهارچوب بر پایه زنجیره بلوکی برای گندم ارگانیک
حل تحلیلی جریان سیال غیرنیوتونی توانی در راکتور حلقوی فرابنفش
In vitro antibacterial effect of leaves and root extract of Allium paradoxum on control of Escherichia coli O۱۵۷:H۷
Antibacterial effect of Allium paradoxum extract against several foodborne pathogens
فرمولاسیون نان بربری غنی شده با فیبر سیب زمینی و جلبک Scenedesmus و بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آن
بررسی اثرات کاربرد کودهای زیستی و ا سید هیومیک بر برخی ترکیبا ت شیمیایی گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis)
اثرات استفاده از کودهای زیستی و اسید هیومیک بر عملکردزیستی و شاخص سطح برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis)
A comparation between probiotic and paraprobiotic: a review
بررسی آلودگی انگلی سه نمونه از سبزیجات توزیع شده از شهر تهران
مروری بر پیشرفت های اخیر در رویکردهای پخت نان بدون گلوتن
چالش های تغذیهای و تکنولوژیکی در محصولات فاقد گلوتن برای بیماران سلیاکی
جایگزینی عملکرد گلوتن در پاستای فاقد گلوتن
بررسی اثر دوزهای مختلف مکمل غذایی در دوره های مختلف محرومیت غذایی و رشد جبرانی بر روی پارامترهای رشد و بازماندگی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
تعیین میزان آلودگی شیر گاو به بروسلا آبورتوس و بروسلا ملی تنسیس با روش Touch down PCR استان آذربایجان غربی، ایران
بررسی رنگ های غذایی طبیعی
اسانس ها و مقایسه ی آنها با عصاره های گیاهی
اثر فرآیندهای شکل دهی و خشک کردن بر کیفیت پاستا
بررسی خصوصیات تغذی های، رنگ و حسی پاستای غنی شده با محصولات جانبی صنایع کشاورز ی
Mechanisms of seed priming for improving stand establishment and seed germination of rapeseed (Brassica napus L.) under salinity and drought stresses
درونپوشانی پروبیوتیک ها به کمک امولسیون های دوگانه
فرآیند تولید پاستا: تاثیر مرحله هیدراته شدن بر کیفیت پاستا
بررسی آلودگی میکروبی انواع پنیر پیتزا تولیدی استان آذربایجان غربی در طی سالهای ۱۳۹۹ لغایت ۱۴۰۱ (در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه)
کاهش میزان نیترات انباشت شده در دانه ذرت تحت کاربرد کود تلفیقی
Comparing the Capabilities of Artificial Neural Networks Regression Models in Wheat Yield Prediction
A Critical Review on Bio nanotechnology And Food Packaging
Effect of organic inputs on the grain quality of Nigella Sativa L.
بررسی اثر مکمل های جیره ای مختلف بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری
راهبردهای توسعه زراعت پایدار در اراضی دیم با هدف افزایش بهره وری و پایداری امنیت غذایی کشور
ارزش تغذیه ای ریزجلبک ها در پرورش آبزیان
آبزیپروری ارگانیک و امنیت غذایی
کفیر و اثرات سلامتی بخش آن بر بدن انسان