آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 64تعداد صفحات کتابچه مقالات: 799
تعداد نمایش مقالات: 55721
ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ توسط ،سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی غنی سازی آرد گندم با پودر کامل سنجد بر خواص کمی و کیفی نان تنوری خراسانی
بهینه سازی روش های مختلف خشک کردن زعفران (نیشابور)
مروری بر زراعت مولکولی در گیاه جو (.Hordeum vulgare L)
تاثیر استفاده از عصاره گیاه کبر بر پایداری و ویژگی های آنتی اکسیدانی در روغن سویا
اثر تیمارهای هورمونی بر القا کالوس در گیاه دارویی نرگس (.arcissus tazetta L)
تبیین و تحلیل مولفه های سرمایه اجتماعی در فراگرد تحولات اقتصادی با تاکید بر کشاورزی ارگانیک در سکونتگاه های روستایی؛ (موردمطالعه: بخش اسفندقه، شهرستان جیرفت)
درصد القا کالوس در گیاه دارویی بادرشبویه (.Dracocephalum moldavica L)
معرفی جلبک اسپیرولینا، بررسی ارزش و موارد استفاده در مواد غذایی
ویژگی ها و کاربرد ترانس گلوتامیناز میکروبی
بررسی خاصیت آنتی باکتریایی و آنتی میکروبی گیاه ختمی و موسیر و کاربرد های زرین گیاه در صنایع غذایی
میکرو و نانوساختارهای سلولزی مورد استفاده در صنایع غذایی
کاربرد نانو- ساختارهای حاصل از دانه گوار در صنایع غذایی
بررسی تقلبات مورد استفاده درصنایع لبنیات در شهر تهران
روغن پالم و نقش آن در سلامت و صنعت
بررسی فلزات سنگین و آب های ناسالم در ماهی های پرورشی قزل آلا و نقش آن در سلامتی انسان
عوارض استفاده از هورمون های بی کیفیت درمرغ ها و ایجاد بیماری سرطان سینه در زنان
تاثیراستفاده از پروبیوتیک ها درصنایع لبنیات مطالعه موردی پنیر پروبیوتیک
بررسی تاثیر سم افلاتوکسین خشکبار و پیامدهای بیماری آن در انسان
بررسی نقش ماست در تولید یک فراورده غذایی عملگر
کاربردهای آنزیم B- گالاکتوزیداز در صنایع غذایی
مطالعه امکان بهبود روند تنفس نوری، فتوسنتز و تولید ماده خشک درژنوتیپ های چغندر علوفه ای تحت تاثیر محلول پاشی هم زمان الکل و اسید آمینه
کاربردهای بالقوه فناوری نانو در صنعت طیور
حسگرهای زیستی
ویژگی و کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر در میوه ها و سبزیجات تازه
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی نان
مروری بر روش های استخراج ترکیبات موثره گیاهان دارویی
تاثیر غنی سازی نان با فیبر غذایی و اثر آن بر ویژگی های نان
مروری بر ارزیابی عوامل موثر در بیاتی نان و چگونگی افزایش ماندگاری آن
Use of Tasmanian bluegum (Eucalyptus globulus) and Spearmint (Mentha spicata) essential oils to check the quality of pomegranate seeds )fresh-cut) during storage.
کاربرد فناوری نانو در شناساگر های رنگ سنجی مورد استفاده در بسته بندی هوشمند محصولات گوشتی
غنی سازی مواد غذایی با پروبیوتیک ها
اثر مخلوط نشاسته ذرت و ژلاتین بر مقاومت حرارتی شکلات
غنی سازی نان با ویتامین D و کلسیم
شناسایی و بررسی تعیین درصد ترکیبات قندی موجود در شاه بلوط و بلوط معمولی
بررسی اثر تلخی زدایی و حرارت دهی برتغییر میزان و محتوای ترکیبات فنولی بلوط
غنی سازی آب با کلسیم و فولیک اسید
مروری بر غنی سازی آرد با اشکال مختلف آهن
بررسی عوامل موثر بر کیفیت نان
بررسی فرمولاسیون و ساختار تغذیه ای فراورده های آنالوگ گوشت
Association between food security and obesity in children
مروری بر تکنولوژی هردل
Quality and shelf life extension of refrigerated Oncorhynchus mykiss fillets: Comparison of the double layer and monolayer edible biogenic gelatin-chitosan coating incorporated with Origanum vulgare essential oil, nisin, EDTA
تولید و بررسی ویژگی های فیلم های رزینی
محصولات غذایی تراریخته و امنیت غذایی؛ چالش های پیش رو در مصرف و تشخیص
کاربرد هم زمان صمغ گوار، کازئینات سدیم و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در فرمولاسیون نان تافتون فاقد گلوتن بر پایه سیب زمینی واریته کنبک در زمان نگهداری
کاربرد و اثرات درمانی مصرف پروبیوتیک ها در برخی از بیماری های منتخب
اثر صمغ گوار بر خصوصیات شیمیایی و رئولوژیکی خمیر آرد برنج
ارزیابی چرخه زندگی محصولات کشاورزی راهی جهت نیل به امنیت غذایی
مروری برکاربرد SERS درتحلیل ایمنی و کیفیت مواد غذایی
Nanostructured lipid carriers based hydrogel
Structure, source, extraction, and application of pectin: a review
تجربیات فعلی غنی سازی کلسیم: یک بررسی
Brief review of food industry R&D
The Effect of New Liquid Fertilizer on the Amount of Tumor Markers CEA and CA۱۹-۹ to Evaluate Gastrointestinal Cancer
کاربردهای نشاسته اصلاح شده به روش شیمیایی از نوع جایگزینی در صنایع غذایی
ارزیابی ضایعات گوجه فرنگی و ارزش مازاد این محصول در کشورهای نروژ، بلژیک، لهستان و ترکیه
مروری بر مطالعات انجام شده روی اثربخشی آرتمیزینین در درمان Covide-۱۹ و احتمال افزایش تولید این ترکیب با استفاده از نانوذرات فلزی به عنوان الیسیتورهای موثر در گیاه درمنه خزری (.Artemisia annua L)
بررسی خاصیت آنتی میکروبی گیاه خوشاریزه، مرزه بختیاری و طعم دهندگی رازیانه در مواد غذایی
اثر ترکیبات هورمونی محیط کشت بر باززایی نوشاخه و ریشه در کالوس بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
بررسی راهبردهای کارآفرینی در توسعه کشاورزی و نقش آن در بهبود اقتصاد کشاورزی
تغییر فعالیت آنزیم های SOD و PAL گیاه خیار تحت تنش Fusarium oxysporum و تیمار فسفیت پتاسیم
نقش بانوان شهری در گسترش کشت حبوبات دیم و توسعه روستایی
رنگدانه فیکوسیانین : اهمیت، کاربرد و روش استخراج آن
مروری بر روش های مختلف بازیابی ارگوسترول و ویتامین D۲ از قارچ خوراکی