آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 19تعداد صفحات کتابچه مقالات: 252
تعداد نمایش مقالات: 12708
دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۹۸ توسط ،سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
استراتژی های کاهش نمک در محصولات پخت
استراتژی های کاهش ساکارز در محصولات پخت
review of application of different improvers on rheological properties of dough and shelf 2 – life of bakery products enriched with grains flour
کاربرد نانو تکنولوژی در مواد غذایی
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس ریحان در همبرگر خام منجمد
کشاورزی ارگانیک و نقش آن در محیط زیست
Rheological properties and physical quality characteristics of sugar-free chocolates using inulin and D-tagatose
ارزیابی اثرقدرت قارچ کشی ضدعفونی کننده ها اکسید کننده در صنایع لبنی
بهینه سازی فرمولاسیون نان تست حاوی پودر سنجد
بررسی تاثیر آرد سویا و امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی نان بربری
بررسی تاثیر خواص ضد قارچی عصاره های کاکوتی و زیره سبز بر آسپرژیلوس نایجر و ردوترولا روبرا
کاربرد تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی درصنایع غذایی صنایع لبنی ،آب میوه و صنعت قند
بررسی تاثیر آلودگی هوا بر امنیت غذایی
Assessment of Food Insecurity among Tehranian s households
Genetic architecture of traits affected barley lodging by GWAS
Marker/Trait association of photosynthetic organs in two-row malted barley cultivars
بررسی جایگزین های نیتریت در فرآورده های گوشتی
بررسی تاثیر صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی سس مایونز کم چرب
بررسی تاثیر غنی سازی پسته در راستای بهبود کمبود ویتامین D در استان خراسان رضوی شهرستان مشهد