آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 67تعداد صفحات کتابچه مقالات: 792
تعداد نمایش مقالات: 30031
هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۰ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی انواع پوشش های خوراکی و اثر آن بر روی محصولات غذایی
کمپیلوباکتر و امنیت غذایی: مروری
Applications of alginate in pharmaceutical nanobiotechnology
Genetic engineering of Bacillus cereus to produce antibacterial biosurfactants
تاثیر بیوتکنولوژی در افزایش بهره وری در صنعت پرورش قارچ خوراکی دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس)
استراتژی ها ی غنی سازی تیامین در شرایط کم درآمد و متوسط (مقاله مروری)
استراتژی های محدود کردن ترکیبات کاتچین چای سبز در نانو پلیمر
کشاورزی ارگانیک برای کشاورزی پایدار
رد پای نانو درصنعت غذا
چالش ها و فرصت های پیش رو در زیست فراهمی ریز مغذی ها (مقاله مروری)
کاربرد داده های ماهواره ای در امنیت غذایی
مروری بر سنجش حدنصاب و فعالیت ضدسنجش حدنصاب عوامل طبیعی
بکارگیری عصاره های قارچی در فرمولاسیون محصولات غذایی مختلف
مروری جامع بر نشاسته و انواع روش های اصلاح آن و کاربرد آن در فرمولاسیون مواد غذایی
شیر و محصولات لبنی غنی شده با پروبیوتیک، تنوع میکروبیوتای روده را افزایش می دهد: یک مطالعه مقایسه ای
تاثیر COVID-۱۹ در بخش دام در بنگلادش و توصیه ها
ارزیابی آزمایشگاهی حساسیت جدایه های سالمونلایی طیور صنعتی به یک مخلوط باکتریوفاژ با هدف شناسایی ظرفیت استفاده از آن بعنوان افزودنی خوراک
بررسی نوع حلال مصرفی در میزان اسیدی بودن بیسکوئیت های (شیری، آرد جو و نارگیلی)
بررسی اثرضد باکتریایی عصاره آبی مرزنجوش و ماده موثر آن ( کارواکرول) بر روی باکتری های استافیلوکوس اورئوس ، اشریشیا کلی
An overview of how to produce, benefits and treatment with black garlic
تکنولوژی و تولید سوهان
Toll-Like Receptor as a Potential Immune Biomarker in Animal Physiology
Physical and chemical pellet quality in poultry industry
بررسی نگهدارنده های طبیعی (اسانس آویشن شیرازی) در صنایع غذایی
فعل و انفعالات پروتئین-پلی ساکارید در تولید لبنیات
پیشرفت روش های آماده سازی و فعالیت بیولوژیکی پپتیدها از روغن کنجد
فرآوری ماست با پروتئن بالا
نقش کشاورزی ارگانیک برای امنیت غذایی: رابطه محلی با نگاهی جهانی
چالش های موجود در روش های کشاورزی ارگانیک برای تولید محصولات پایدار
کنترل کریستال های یخ در خمیر منجمد و تاثیر آنها بر شبکه گلوتن نشاسته
بهبوددهنده ها و ترکی با ت زیستی مناسب در تکنولوژی تولید خمیر منجمد
بهبود کیفیت نشاسته در خمیر منجمد
روش های موثر در افزایش مقاومت مخمر به دمای انجماد و بهبود ویژگی های خمیر منجمد
بررسی اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و برخی از خواص فیزیک وشیمیایی آن
مواد افزودنی مکمل غذایی مهندسی شده از کاساوا تلخ برای به حداقل رساندن زباله های فرآوری گیاه کاساوا در محیط زیست
مزایای کشاورزی ارگانیک پرندگان بیشتر در مناطق با کشاورزی فشرده تر
مروری بر پتانسیل استفاده از ترکیبات زیست فعال و با ارزش حاصل از ضایعات میوه ها و سبزیجات
مشکل قارچ در صنعت پنیر
مروری بر قابلیت استفاده از عصاره و اسانس های گیاهی در کنترل فساد موا د غذایی چرب طی سال های ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۰ در ایران
مروری بر وضعیت ناامنی غذایی در کشور و یررسی تاثیر پاندمی بر امنیت غذایی
بیو فرآیند اصلاح شده با بازده بالا جهت کاربرد سبوس حاصل از آسیاب گندم به عنوان افزودنی بهبود دهنده و اصلاح کننده خواص رئولوژیکی
مروری بر وضعیت فلزات سنگین در برنج های پرمصرف ایران
اثر محلولپاشی آهن و کود زیستی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک لوبیا چشم بلبلی در منطقه هوراند
اثرات متقابل محلول پاشی جیبرلیک اسید و تنش خشکی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک گیاه ریحان در منطقه اهر
بررسی اثر تنش خشکی و اسید جیبرلیک برخی خصوصیا ت مورفولوژی گیاه دارویی ریحان در منطقه اهر
برر سی تاثیر ورمی کمپوست و محلول پاشی عنصر آهن بر روی برخی خصوصیات مورفولوژی لوبیا چشم بلبلی در منطقه هوراند
برر سی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره های طبیعی در مواد غذایی
اثر اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر شاخص های جوان هزنی بذر کنجد Sesamum indicum L. تحت شرایط پیری تسریع شده
بررسی و مقایسه عملکرد لاین امیدبخش گندم نان S-۹۲-۱۹ با رقم شاهد چمران ۲ در شرایط زارعین شهرستان ارزوییه استان کرمان
مقایسه تاثیر روش کاشت ماشینی با روش سنتی کشت در اراضی کوچک (خرده مالکی) بر عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در استان کرمان
بررسی میزان انطباق کشت زعفران با شرایط اقلیمی استان کرمان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
مسائل اخلاقی برای تغذیه انسان در زمینه امنیت جهانی غذا و توسعه پایدار
کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی
فراوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی
بررسی آلودگی قارچی در برنج های ایرانی و وارداتی موجود در شهر کرمانشاه با استفاده از روش الایزا
The effect of chemical compounds of olive leaf on biochemical indicators of broiler blood
Monitoring of summer and overwintering places Sunn Pest {Eurygaster integriceps Puton (Hemiptera: Scutelleridae)} in Neishabour city in ۲۰۱۷
Artificial Hatching of Silkworm Bombyx mori L. Eggs by Treatment Hydrochloric Acid
غنی سازی نان راهکاری جهت بهبود امنیت غذایی
بررسی خاصیت ضد سرطانی روغن پالم بر سلول های سرطان خون رده K۵۶۲
تکنیک های ریزپوشانی شده نانو لیپوزومی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنیان از منطقه فیروزآباد از استان فارس از طریق GC-MS وتعیین خاصیت آنتی اکسیدانی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیا ه زنیان Trachyspermum از منطقه باغین استان کرمان از طریق GC-MS وتعیین خاصیت آنتی اکسیدانی
مخاطرات ناشی از فلزات سنگین در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی ناشی از مصرف کودهای شیمیایی فسفات
تاثیر خواص درمانی عسل و عصاره گیاهی اکالیپتوس در ساخت ژل ها و محلول های آفت دهان
Determination of Minimum Inhibition Concentration of Acetone Extract of Sesbania sesban against Fusarium graminearum
Determination of Minimum Inhibition Concentration of Acetone Extract of Asparagus officinalis against Fusarium graminearum