آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 67تعداد صفحات کتابچه مقالات: 669
تعداد نمایش مقالات: 17498
پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
A review of potato waste and its application in solid state fermentation
مطالعه کاربردی تاثیر استفاده از روغن های گیاهی و ضایعاتی در صنعت آسفالت
Nanoniosome as a vesicle-based encapsulation method
مروری کوتاه بر تعریف پوشش های خوراکی پروبیوتیک و سین بیوتیک و ترکیبات تشکیل دهنده آنها
ارزیابی اقتصادی طرح های تصفیه آب و فاضلاب های شهری و صنعتی
بررسی روشهای تصفیه فاضلاب های صنعتی و خانگی
مدیریت استراتژیک گیاهان دارویی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور
ارزیابی اقتصادی گیاهان دارویی در پلانهای سلامت و تجارت ایران و جهان
بهینه سازی روش استخراج عصاره برگ زیتون بر اساس میزان اولئوروپئین با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ارزیابی مطلوبیت زیستگاه آهوی ایرانی در استان اصفهان
بیوفرآوری سبوس گندم؛ راهکاری موثر در بهبود خواص عملکردی آن
کاربرد بیوسنسورهای الکتروشیمیایی ولتامتری چرخه ای و روبش خطی (LSV) و طیف سنج امپدانس الکتروشیمیایی و کرونوآمپرومتری و ولتامتری موج مربعی(EIS) به منظور تشخیص داکسی نیوالنون و زیرالنون درموادغذایی
مدل سازی و شبیه سازی نانو بیوسنسور آنزیمی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی برای تشخیص آلدرین و بنومیل و دیازینون و توکسافن و کاربامات و مالاتیون و پیرتروئیدو پراکسیدین و آندوسولفان و فوزالون و ایمیدا کلوپراید در مواد غذایی
کاربرد آپتاسنسور الیگونوکلئوتیدی کونژوگه شده با نانو ذرات تربیوم و یوروپیوم به منظور شناسایی آفلاتوکسین های G۱ ,B۱,M۱ و اکراتوکسین A در مواد غذایی
مطالعه ای بر میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو
بررسی برخی ویژگی های شیمیایی، میکروبی و پروفایل اسیدهای چرب دونات تهیه شده با آرد خرفه و اسانس دارچین
مروری بر فیبرهای رژیمی آنتی اکسیدانی و اثر آن بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی نان
Management of weeds, pests and diseases in the production of garden products on external green walls
Advantages and disadvantages of organic production of garden products on external green walls
بررسی اثر الگوی غذایی سالم بر فاکتورهای خونی بیماران قلبی عروقی
Semno enrichment with nisin and its effects on physicochemical and microbial properties
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس نعناع بر سوسیس نورنبرگ
بهینه سازی ناگت گوشت با استفاده از هیدروکلوئید
Presenting and introducing a new approach and model for nitrogen fixation in cereal products
Use ofC hia seed flour in bread industry and hamburger production
نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری و درمان سرطان
Review of Dual cryoprotective strategies for ice-binding and stabilizing of frozen Seafood
An overview of bacterial cellulose production, properties and applications with different bioreactor cultivation methods
کاهش ضایعات نان باگت با اصلاح شکل سینی های فر های پخت (مقاله پژوهشی)
بررسی خاصیت ضد میکروبی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی (.Nasturtium officinale L) علیه تعدادی از باکتری های پاتوژن با منشاء غذایی
بررسی وضعیت تراریختگی سویا در فرآورده های گوشتی در بازار شیراز با استفاده از PCR
بیش بیان ژن NRT به منظور افزایش کارایی مصرف نیتروژن، خنثی سازی pH و صرفه جویی در مصرف آب و در کشت برنج
ارزیابی ویژگی ها و ایمنی پروتئین Deeper Rooting۱ منتقل شده به گیاه برنج با بررسی اثرات بالقوه آلرژی زایی آن
پست بیوتیک ها و کاربرد آنها در مواد غذایی
بررسی اثرسدیم و هورمون های جبرلین و اکسین بر صفات کمی،کیفی چغندرقند بهاره در شهرستان تربت حیدریه
تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی و باکتری کشی اسانس برازمبل در شرایط آزمایشگاهی
The role of organic forage production in the development of sustainable agriculture
بررسی تکنیک نوین گوشت مصنوعی در صنعت غذا
بررسی خصوصیات میکروبی اثرات بازدارندگی روغن سیاه دانه بر روی همبرگر
مروری کوتاه بر استفاده از امولسیون ژلها به عنوان جایگزین چربی در محصولات گوشتی
کاربرد رادیوایزوتوپ ها در صنایع غذایی و کشاورزی
اثر کاربرد پوشش های خوراکی و عصاره مورینگا روی صفات ظاهری میوه خیار در مدت انبارمانی
Isolation and Identification of Native Strains of Bacillus Thuringiensis Producing Protein Toxin with the Ability to Eliminate Greenhouse Pests and Optimize Spore Production
افزایش گرمای هوا و کم آبی، دوچالش مهم و حیاتی برای امنیت غذایی
مروری بر غلات صبحانه از دید تغذیه ای
تاثیر بهره برداری های بی رویه از آب های زیرزمینی بر رفاه کشاورزان: مطالعه موردی گندم کاران شهرستان مرودشت
سنتز خاصیت آنتی اکسیدان های طبیعی توسط تکنیک الیگومری در روغن آفتابگردان و پالم اپوکسید شده و مقایسه اثرات عصاره رزماری و آنتی اکسیدان های سنتزی به همراه اسید سیتریک در روغن آفتابگردان
مروری بر تنش خشکی و اثر آن در گیاهان دارویی
کاهش کلسترول در مواد غذایی توسط بتاسیکلودکسترین
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی افزودنی های غذایی مرزه، رزماری، آویشن و پونه کوهی
روش های حذف مواد ضدمغذی در محصولات غذایی
نانوامولسیون ها، نسل نوین پوشش های خوراکی میوه و سبزیجات تازه
بررسی تاثیر تنش شوری و نانوذره سیلیس با هسته آهن بر شاخص های موفولوژیکی گیاه مرزه تابستانه
بررسی وضعیت آئروسل های ناشی از بحران زیست محیطی دریاچه ارومیه و پیامدهای محتمل در سپهر حکمرانی ایران
مروری بر تاثیر گیاهان دارویی به عنوان ترکیبات فراسودمند در مواد غذایی
مروری بر بیولومینسانس در صنایع غذایی و بویژه لبنیات
عوامل موثر بر کشت ارگانیک محصول چای در استان گیلان
مروری بر گیاهان دارویی گلگاوزبان،آنغوزه و بنفشه معطر
چالش ها و چشم انداز آینده تولید غذاهای تخمیری پروبیوتیک بر پایه حبوبات
تاثیر بسته بندی بر بازار فروش محصولات
چگونه محصولات نانوایی با شاخص گلیسمی پایین تولید کنیم؟
یک سلامت برای ایمنی مواد غذایی، امنیت غذایی و تولید مواد غذایی پایدار
Characteristics of combined oleogels and their applications in the food industry
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبی گوشت مرغ تازه در دمای نگهداری یخچال با پوشش کیتوزان ژلاتین و عصاره سیر آویشن
بررسی خصوصیات فیزیکی (حسی و بافتی) و میکروبی، گوشت مرغ تازه در دمای ۴ درجه سانتی گراد با پوشش کیتوزان ژلاتین و عصاره سیر آویشن