آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 62تعداد صفحات کتابچه مقالات: 702
تعداد نمایش مقالات: 5034
بیستمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بیستمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ توسط ، سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات بیستمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در بیستمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
کاربرد نانومواد ضد میکروبی در ایمنی غذایی و کنترل عوامل بیماری زا
بازخوانی انتقادی ترویج کشاورزی دولتی؛ ریشه یابی ضعف ها و تحلیل چالش های آتی
کاهش مصرف انرژی در فرآیندهای انجماد مواد غذایی به عنوان گامی در راستای توسعه پایدار صنایع غذایی
Recycling Polyethylene Terephthalate (PET) in Food Science: Challenges and Opportunities (a review)
Evaluation of the effect of dormant oil and pyriproxyfen insecticide in controlling boxleaf euonymus scale (unaspis euonymi)
اثر فناوری نانو بر افزایش امنیت و خواص مواد غذایی
اهمیت Ascophyllum nodosum در کشاورزی، تغذیه ، صنایع مختلف و افق های آن در بیوتکنولوژی
کاربرد طیف سنجی مادون قرمز در صنعت غلات
شیمی روغن های سرخ کردنی با چربی عمیق
چالش ها و فرصت های گسترش کشاورزی ارگانیک در راستای تحقق امنیت غذایی در مناطق روستایی ایران
Reduction of Food Waste Through Biorefineries: A Sustainable Approach
بهینه سازی تولید برنج با استفاده از جلبک های دریایی: بررسی نقش آسکوفیلوم نودازوم و اکلونیاماکزلا
ارزیابی عملکرد آسیاب دستی Comandante مدل C۴۰بر اساس پراکندگی اندازه ذرات و رفتار شاخص D۵۰ در سابه قهوه
بررسی دقت و صحت نتایج دستگاه های چگالی سنج قهوه موجود در ایران در قیاس با روش مرجع ISO ۶۶۶۹:۱۹۹۵
ارزیابی آماری عملکرد دستگاه های اندازه گیری فعالیت آبی قهوه: مطالعه ای مبتنی بر همبستگی و رگرسیون
تاثیر استفاده از مواد آلی در ایجاد تخلخل و تاثیر آن بر رشد گیاهان
روش های مولکولی شناسایی ویروس ها در مواد غذایی
فاکتورهای مهم در کاربرد فیلمهای ضد میکروبی
نقش باکتری های اسید لاکتیک در طعم ماست
مروری بر راهکارهای کاهش سینرزیس در طی فرایند تولید ماست
مروری بر کاربرد حسگرهای الکتروشیمیایی و نوری مبتنی بر نانوزیم ها در ارزیابی باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی
تروریسم غذایی و تعهدات دولت ها به پیشگیری و کنترل
اگروتروریسم و مسئولیت دولت ها با تاکید بر تعهدات سه گانه حقوق بشری
مروری بر اثرات بقایای آنتی بیوتیک ها در دام و پیامدهای آن بر سلامت مصرف کننده
ارزیابی تحمل به خشکی بعضی از ژنوتیپ های سویا (Glycine max L.) براساس صفات مورفولوژیکی-زراعی و عملکردی
بررسی صفات مورفولوژیکی-زراعی و عملکردی برخی از ژنوتیپ های کلزا (Brassica napus L.) در غلظت های مختلف محلول پاشی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم
بررسی میزان فراوانی مصرف گوشت قرمز در بین خانواده های سه شهر: بوشهر، بوشکان، کلمه و ارتباط آن با فرهنگ و آداب و رسوم
نقش افزودنی ها بر تشکیل آکریل آمید در فرآورده های غذایی
تخریب حرارتی و اکسیداسیون روغن در طول سرخ کردن: مروری بر استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی
بررسی کارایی کشت بافت در تولید گیاهان تراریخته مقاوم به خشکی با استفاده از ژن DREB در گندم
اثر پوشش دهی با محلول زئین و کاپاریس حاوی ضایعات اسانس قارچ یال شیر (Hericium erinaceus) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی میگو
اثر پوشش خوراکی زیست فعال سین بیوتیک حاصل از اسانس ضایعات لیمو و کارواکرول بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توت فرنگی
Spatial Analysis of Nutrition-Related Factors Associated with Gastric Cancer
مروری بر تولید روغن میکروبی از پسماندهای زیستی
مروری بر غشاهای زیستی مبتنی بر سلولز با حسگرهای رنگ سنج در صنایع غذایی
مروری کوتاه بر انواع پوشش خوراکی میوه ها و سبزیجات با استفاده از صمغ های طبیعی
Incorporation of Protein Hydrolysates in Bakery Products: Functional, Nutritional, and Technological Perspectives
شناسایی و ارزیابی رشد listeria monocytogees در فراورده های گوشتی دست ساز صنعتی و بررسی تاثیر روش تولید بر میزان آلودگی در شرایط سردخانه ای در شهر اراک
استخراج و شناسایی ترکیبات ضدمیکروبی از گیاهان دارویی و بررسی اثربخشی آن ها در افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی آماده مصرف
بررسی اثرات تنش خشکی و کودهای کامل شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی بوته علف لیمو Cymbopogon Citratus
Evaluation of the Effect of Soil Bulk Density and Soil Moisture Content on the Nutrient Composition of Forages Used in Ruminant Diets and Its Impact on Animal Performance Indicators
تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های میکروبی سوسیس ماهی
مروری بر تاثیر پروبیوتیک ها بر رشد گیاهان
تاثیر پرایمینگ با اسید جیبرلیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاهچه بذر سرخارگل درون پتری دیش و تحت تنش شوری
تاثیر پرایمینگ با اسید جیبرلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاهچه بذر سرخارگل درون پتری دیش و تحت تنش شوری
بررسی انواع فرآورده های لبنی و تحلیل نقش میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در بهبود فرآیند تولید، کیفیت و تنوع این محصولات
مروری بر نقش باکتری های لاکتیک اسید در ارتقاء کیفیت و خواص پروبیوتیکی دوغ های سنتی
عملیات واحد بلانچینگ و آب زدایی برای میوه ها و سبزیجات در صنایع غذایی
مبانی نظری و مهندسی فرآیند حرارت دهی مادون قرمز در مواد غذایی
Optimization of the Safflower Structured Oil based on Hydroxypropyl Methylcellulose and Its Feasibility as Shortening Replacer in Cakes
ارائه مدل بومی برای ارزش گذاری برند شرکت های فعال در بخش کشاورزی ایران
مروری بر تاثیر انزیم های فیتاز بر عملکرد در جوجه های گوشتی
مروری بر نقش نانوذرات در بهبود عملکرد رشد، سلامت و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
سنتز سبز نانو ذرات نقره : مروری بر مطالعات ساختاری و ارزیابی فعالیت های زیستی
مروری بر نقش فناوری نانو در توسعه پایدار کشاورزی
Development of Modified Carbon Nanotube-Based Nano-Hybrid Systems for Encapsulation of Omega-۳ Fatty Acids and Anti-Inflammatory Peptides in Fortified Beverages under High-Pressure Processing Conditions
Ultrasound-Responsive Liquid–Liquid Microgels for Targeted Delivery of Bioactive Polysaccharides and Antioxidants in Multi-Stage Thermal Processed Functional Foods
Review of the Benefits of Producing Kefir Ice Cream and Comparison of Its Nutritional and Physicochemical Properties with Traditional Ice Cream
Solein, the Protein Made from Air: An Innovative Solution for Sustainable Food Supply in the Future
فرآوری پنیر فراسودمند ایرانی حاوی فروکتان و گینر
Evaluation of sugarcane stem borers parasitism level by egg parasitoid wasp, Telenomus busseolae (Hym.: Platygastridae) in sugarcane fields of Khuzestan province
واکاوی پویایی های سیاست خرید تضمینی بر تولید و توسعه محصولات کشاورزی استراتژیک در ایران با بهره گیری از مدل خودرگرسیونی با وقفه های توزیعی