آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 35تعداد صفحات کتابچه مقالات: 378
تعداد نمایش مقالات: 9090
شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۱ دی ۱۴۰۲ توسط ،سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در شانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
آکریل آمید : نگاهی جامع بر مکانیسم تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی متفاوت ،ترکیبات حاوی آکریل آمید، روش های شناسایی
An overview of the importance of postbiotics and probiotics
مروری بر کاربرد پوششها و فیلمهای خوراکی پروبیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی
کاربرد بیوچار ضایعات چای، راهی نوین، زیستی و کم هزینه، جهت تحقق کشاورزی پایدار در باغات چای کشور"
Modeling of Mass and Heat Transfer During the Drying of Banana Sheets
Effect of trace minerals from different sources on growth performance of Baluchi malelambs
بررسی باقی مانده انواع آنتی بیوتیک ها ( فلورفنیکل، انروفلوکساسین و...) بر روی گوشت طیور و فراورده های دامی
The role of biofertilizers in reducing the adverse effects of drought stress and adjustingwater deficit conditions in maize (Zea maize L.) SC۷۰۴
How Can Food Packaging Design Enhance Brand Identity and Customer Loyalty? AReview of the Role of Packaging within Marketing and Value Creation
شناسایی توکسینها در مواد غذایی و تامین ایمنی غذا
فرآوری شیر با استفاده از فناوری میدان الکتریکی پالسی
تاثیر برخی انتی اکسیدان های طبیعی در روغن
شناسایی و بررسی داکینگ مولکولی ترکیبات موثر در گیاه مورینگا الیفرا (Moringa olifera) روی سرطان کبد
کاربرد حسگر های هوشمند چشایی و بویایی در صنایع غذایی
میکروامولسیون وکاربرد در صنایع غذایی
مایکروویو و کاربردهای آن در صنایع غذایی
Antinutritional compounds in food and their targeting methods to ensurenutritional security
Food security and its challenges in global societies
ترکیبات شیمیایی و خاصیت دورکنندگی اسانس گیاه گواوا Psidium guajava روی سه گونه آفت انباری
The lethal and repellent effects of the chemical acaricides Danisaraba® and Envidor® Speed and the botanical insecticides Tondexir® and Palizin® on Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae) in laboratory conditions
بررسی اثر آفت کش های شیمیایی سایپرمترین %۴۰ و استامیپراید %۲۰ با روش تزریق به تنه در کنترل سوسک سرخرطومی حنایی خرما (Rhynchophorus ferrugineus)
آثار فعالیت آنتی اکسیدانی سزامول بر عدم تشکیل کمپلکس فعال در فرآیند اکسایش روغنهای گیاهی
تعیین زمان دقیق انتقال فازهای اکسایش روغنهای گیاهی بر اساس مدلسازی انباشت محصولات اولیه
Economic-Financial Evaluation of Animal Husbandry Business Plan: Enhancing Meat Production Efficiency through Rangeland Ecosystem Services in Order to Food Security in Iran
مروری بر تهیه ژلاتین از ضایعات آبزیان و کاربرد آن در صنایع غذایی
تاثیر آنتی بیوتیک استرپتومایسین و کلرامفنیکل در لاشه مرغ کشتارگاهها
اثربخشی پودر کنجد بر خصوصیات میکروبی پنیرسنتی ایرانی
تاثیر تمشک جنگلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سنتی ایرانی
تاثیر نشاسته ذرت بربرخی ازخصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست پرچرب
اهمیت و کاربرد اسانس های روغنی در صنایع غذایی
A Review of The Impact of Foods Conventional Processing Conditions on Bioactive Ingredients and Sensory Attributes of Foods
پروتئین تک یاخته scp تولید و کاربرد های آن
بررسی آلودگی ماست های محلی توزیع شده به قارچ و کولی فرم در سطح شهرستان مشهد
Comparative evaluation of antioxidant enzymes and lipid peroxidation in the milk of different ruminants
اثر استفاده از پروبیوتیک ، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی و برخی از فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین