آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 60تعداد صفحات کتابچه مقالات: 642
تعداد نمایش مقالات: 44997
پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۹ توسط ،سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
اثر بازدارندگی و ضد باکتریایی آلیسین سیر بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس درگوشت بلدرچین
کنترل فرآیند در بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی سرخ شده
بهینه سازی فرمولاسیون نان تست با استفاده از مغز گردو
فرمولاسیون ماست یونانی طعم دار بر اساس گیاه دارویی خارمشک و بررسی کیفیت ان در طی زمان ماندگاری
Improvement of tomato yield and salinity tolerance by decreasing the medium pH
اثرات آفلاتوکسین بر طیور
اثرات گیاه دارویی آرتیمزیا
تاثیر سبوس برنج بر روی گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد دیابتی نوع دو
بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از آن
اثربخشی کود فسفر بر میزان مواد مغذی ارقام مختلف برنج گیلان
Study of the Properties of Acids and Minerals of the Substance prepared from Apples
بررسی تاثیر آنزیم بر قابلیت استفاده از مواد مغذی در جوجه های گوشتی
Effective Factors on consumers behavior of organic agricultural products among citizens in Tehran Township
بررسی اثر استویا بر بیماران دیابت نوع 2
فرمولاسیون کیک روغنی با استفاده از پودر کرن بری وارزیابی خصوصیات کیفی آن
مروری بر روشهای نوین استخراج و کاربرد فیبر رژیمی از ضایعات موادغذایی
اثر پوشش کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در زمان ماندگاری فیله مرغ
اثر ضد میکروبی فیلم های PLA حاوی اسانس آنیسون به روش انتشار دیسک
معرفی پلیمرهای زیست تخریب پذیر، بررسی فیلم های نشاسته و روشهای اصلاحی
مروری بر تاریخچه نان در ایران
Effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil, nisin, and temperature on time to the nearest visible growth detection of Escherichia coli O157: H7
Effect gelatin film containing different concentrations of black cumin on microbial properties of chicken meat at the refrigerated condition
بررسی مطالعات میکروارگانیسم های مختلف تشکیل دهنده بیوفیلم در صنعت لبنیات
کاربردها و پتانسیل های بیوتکنولوژیکی باسیلوس تورنجینسیس
کاربردهای بیولوژیکی باسیلوس تورنجنسیس در کشاورزی
بررسی انواع غذاهای عملگرا،ترکیبات و خواص سلامتی بخش آنها
بررسی عوامل مؤثر بر قصد خرید محصولات کشاورزی ارگانیک از سوی مصرف کنندگان شهر اهواز
تولید محصولات جدید با استفاده از غذاهای فراسودمند
مروری بر نوآوری در تولید نوشیدنی های فراسودمند بر پایه لبنیات
بررسی تأثیر تیمارهای باکتریایی و شیمیایی روی ارقام سیبزمینی در شرایط هواکشت و مزرعه با استفاده از تجزیه خوشه ای و روش گرافیکیGGE Bi-plot
اثرات فارماکولوژیک (احتمالی) ادویه دارچین( Cinnamomum )بر روند درمان افراد مبتلا به بیماری کرونا ویروس 2019 (کووید 19 )
تأثیر گیاهان دارویی بر بروز تجمع چربی بطنی در طیور
بررسی اثرات متقابل اقلیم، کشاورزی پایدار و توسعه روستایی
Analysis of Hydrological Drought Using Streamflow Drought Index (Case Study:Dez River Basin, Iran)
استفاده از پروبیوتیک مایع سرکه خرما در آب آشامیدنی جوجه های گوشتی نژاد راس308
رعایت بیوسکیوریتی در تولید خوراک دام با استفاده از توکسین بایندرها(ضد قارچ)
غنی سازی مواد غذایی با ترکیبات فنولی
بررسی آلودگی میکروبی پنیر گودا
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره پاپریکا در همبرگر خام منجمد طی مدت زمان نگهداری در انجماد
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس غنی شده با آرد کینوا
Applications of Hydrocolloids in Meat Products
مروری بر روش های مورد استفاده در اصلاح سبوس گندم به منظور بهبود مزایای سلامتی بخش آن
تأثیر جایگزینی روغن پالم با اولئوژل موم زنبورعسل بر ویژگی های مارگارین با اسید چرب اشباع پایین
کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی گوشت
بررسی وضعیت امنیت غذایی مناطق روستایی ایران
میزان تاثیر کافئین و پلی فنل بر خصوصیات چین های مختلف چای سیاه
کاربرد انواع بسته بندی در صنعت غذا از دیدگاه مشتری مداری
The detection of virulence genes in Aeromonas hydrophila strains isolated from seafood
Effect of Flint and Floury Corn Flour Mixtures on the Colorimetric and Organoleptic Properties of the Enzymatically Hydrolysed Glucose Syrup
مروری برکنترل لیستریا مونوسیتوژنز از دیدگاه های مختلف در فراورده های غذایی گوشتی آماده مصرف
غنی سازی شیر و فرآورده های آن با ویتامین D و کلسیم
اثرات کاربرد قارچ کش ( اینشرپرفوم Insurperfum و راکسیلraxill) و اسید هیومیک برشاخص جوانه زنی گیاه باقلا رقم برکت
بررسی خصوصیات جوانه زنی کاهو((Lettuce با کاربرد قارچ کش ( اینشرپرفوم Insurperfum و راکسیلraxill )و اسید هیومیک
ارزیابی صفات جوانه زنی نخودفرنگی (.Pisum sativom L با کاربرد اسید هیومیک و قارچ کش اینشرپرفوم Insurperfum و راکسیلraxill )
Effect of extraction methods on oleoresin components of ginger rhizomes
ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر اساس مدل پارامتریک با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در دشت نیشابور
Effect of different concentrations of Zataria multiflora Boiss. essential oil, nisin, and temperature on time to detection of Bacillus cereus
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با آرد ارزن و افزودن نسبت های مختلف صمغ های گوار و گزانتان بر میزان جذب آب آرد
بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود نیتروژنه در تعدادی از ژنوتیپ های اصلاح شده پر محصول برنج
A Review on Chemical Redox Agent and Exogenous Enzymes to Modify the Protein Network During Breadmaking