بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، بهمن ماه 99

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

27th Iranian Food Science and Technilogy Congress

پوستر بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


معرفی همایش ( یا پیام دبیر همایش )

هدف از برگزاری کنگره ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان  و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، می‌توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک‌تر کنیم. امید است تا متخصصان، پژوهشگران و تولیدکنندگان گرامی با مشارکت فعال در کنگره‌های آینده و با ارائه پیشنهاد‌های سازنده، بستر لازم برای تحقق این مهم را بیش‌ازپیش فراهم آورند.

 

"محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران"

 

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی­سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های گوشتی
  • صنایع فرآورده­های غلات
  • صنایع بسته­بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های لبنی
  • صنایع فرآورده های روغن
  • فرآورده های غذایی تراریخته
  • نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی