آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 477تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1732
تعداد نمایش مقالات: 552450
بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی در تاریخ ۸ شهریور ۱۳۹۳ توسط ،دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان در شهر گرگان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تولید ماست کمچرب عملگرا با استفاده از ژل بهدانه
قابلیت های انواع نانوکمپوزیت های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو
تاثیر فرآیند حرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای آب آلبالو
بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای
روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن
پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته
تولید فایکوسیانین به وسیله بهینه سازی شرایط مختلف (دما و روش افزودن منبع کربنی و شدت نور متغیر) توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Arthrospira platensis)
مروری بر فرمولاسیون سفیدکنندههای قهوه (Coffee Whiteners)
بهینه سازی فرمولاسیون دوغ حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
اسید لینولئیک کونژوگه، ویژگی ها، خواص تغذیهای سودمند و افزایش کارایی آن از طریق میکروانکپسولاسیون
ارزیابی میزان آلودگی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در شهرستان ارومیه به باکتری اشرشیا کلی در6ماه از سال 92
کاهش جذب روغن در فرآورده های سرخ کردنی
تولید ناگت ماهی کم چرب با استفاده از صمغ کتیرا
استفاده از انرژی امواج اولتراسونیک در فرایند پاستوریزاسیون شیر
مدرنترین روشهای تغلیظ در صنایع لبنی: انواع تغلیظ انجمادی
بررسی نانوتکنولوژی در گسترش غذاهای کاربردی جدید و بسته بندی های غذایی
شناسایی عوامل موثر در بهبود کیفیت شیرخام
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز و مرو بر خصوصیات کف حاصل از آلبومین از طریق پردازش تصویر
خواص فیزیکی سه رقم شلتوک برنج (طارم دیلمانی، طارم نعمت و ندا)
مطالعه فرآیند خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند
بررسی تأثیر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگی های فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده
مطالعه اثرات فیتوشیمیایی و ضدمیکروبی عصاره تام گلپر ایرانی
کشک- محصول لبنی خشک
باید ها و نباید های استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی
فرمولاسیون و جایگزینی چربی شیر برای تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن فندق
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از روغن فندق
کانژوگه شدن پروتئین های سویا با مالتودکسترین از طریق واکنش مایلارد، روشی نوین جهت اصلاح پروتئین ها
تعیین سطح دی استیل و استالدئید در پنیر فراپالایش با استفاده از کروماتوگرافی گازی
تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال
ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت
بررسی اثر شرایط مختلف اینتراستریفیکاسیون روغن های خوراکی به کمک مایکروویو
فرکانس رادیویی ؛(RF) فناوری نوین در ایمنی مواد غذایی
مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر
بررسی تولید اسید چرب لینولنیک اسید توسط میکرواورگانیزمها
معرفی سامانه های دارورسانی بر پایه ی سورفکتانت برای درون پوشانی ترکیبات زیست فعال درمواد غذایی
بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی
استفاده از نانوذرات لیپیدی جامد برای درون پوشانی و انتقال غذاداروها
مروری براثر پرتودهی گاما بر کیفیت فندق
غنی سازی کیک با امگا- 3 موجود در دانههای گیاهی
اثر غنی سازی آرد با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
بررسی اثر جنس لفاف بستهبندی، دما و رطوبت نسبی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بدون گلوتن سورگوم
بررسی اثر زمان بخار دادن و پخت بر کاهش ضایعات و افزایش بازارپسندی نان نیمه حجیم
کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری
راندمان استخراج روغن از دانه سویا
مطالعه رنگ، عطر و طعم زعفران به روش خشک کردن خورشیدی
نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها
تاثیر باقیمانده ترکیبات آنتی بیوتیک در صنعت لبنیات بر کیفیت، خصوصیات تکنولوژی وسلامت مصرف کننده
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هسته خرمای کبکاب استخراج شده به کمک مایکروویو
بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
مروری بر کاربرد قندهای الکلی (پلی اولها) در تولید شکلات
تکنولوژی نوین فشار هیدروستاتیک بالا و اثرات آن بر کیفیت مواد غذایی
بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگیهای کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر
بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی
بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد
بررسی اثر رطوبت و رقم بر سرعت حد دانه در ارقام اصلاح شده شلتوک برنج ایرانی
بررسی اثر رطوبت و رقم بر خواص فیزیکی ارقام اصلاح شده شلتوک برنج ایرانی
اهمیت نانوبیوتکنولوژی در انکپسولهکردن ریزمغذیها
کاربرد قالب های مولکولی در حذف آلاینده های غذایی
بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با تاکید بر فراوری آبزیان
ارزیابی ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)با بسته بندی اتمسفر تغییر یافته
ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده
فناوری زبان و بینی الکترونیکی وکاربرد آن در صنعت لبنیات
کنولوژی فشار بالای هیدراستاتیک و کاربرد آن در صنایع لبنی
تکنولوژی تولید پنیر با چربی کاهش یافته
تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک
مدلسازی چندمقایسه: روشی نوین برای مدلسازی، بهینهسازی و طراحی فرایندها و فرمولاسیونهای حاکم بر مواد غذایی با تکیه بر پدیدههای انتقال حرارت و جرم طی فرایند سرخ کردن
چشمانداز معنوی به گوشت حلال در شریعت اسلامی
بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا
بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی
کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی
تاثیرضدمیکروبی نانوکامپوزیت ها بر پایه پلی اتیلن سبک در بسته بندی پنیر یو اف
مرور اثر پرتودهی گاما بر ویژگی های زردآلوی خشک آفتابی
مروری بر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته (MAP)در صنایع غذایی با تأکید بر فراوردههای شیلاتی
کاربرد اولتراسوند در نگهداری مواد غذایی
تولید نانوبیوکامپوزیت پلی وینیل الکل با نانو رس و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
بررسی تاثیر مقادیر متفاوت نانو رس بر ویژگی های فیزیکی فیلم بیوکامپوزیتی بر پایه کربوکسی متیل سلولز
بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ
رفتار رئولوژیکی و خواص فیزیکوشیمیایی کفیر همراه با عسل
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 به روش ELISA در شیر پاستوریزه مصرفی شهر تبریز
فرمولاسیون و تاثیر آن در صنعت بستنی سازی
کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات
کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در مواد غذایی و انواع مواد میکروانکپسوله شده
اطمینان از کیفیت و عملیات کنترل در صنایع غذایی
بستهبندی مواد غذایی و آلودگیهای ناشی از آن
بررسی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در محصولات نانوایی
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال و هوشمند در صنعت گوشت
مروری بر روش های مختلف استخراج پکتین از محصولات کشاورزی
مقایسه راندمان درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر
تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ℃47
مروری بر ایمنی نانوکامپوزیت های بسته بندی مواد غذایی
پتانسیل فناوری پلاسما در اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی پلیمرهای بسته بندی سنتزی
کاربرد بیوسنسور الکتروشیمیایی در تعیین آفلاتوکسین M1 درشیر
عملکرد جدا کنندههای سانتریفوژی (با نیروی گریز از مرکز) و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی تاثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغ ثعلب و پکتین در پایدارسازی دوغ
مروری برتکنولوژی تولید پنیرهای کشسان و روش اسیدی کردن مستقیم
خواص ممانعت کنندگی فیلم های پلی اتیلنی پوشش داده شده با نانوکامپوزیت های برپایه گلوتن گندم
افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس
بررسی خصوصیات اکسیداسیونی روغن سویا حاوی اسانس ریحان مقدس طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف
مدل سازی فرآیند خشکشدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی
ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum
توسعه و تعیین خواص فیلمهای نانوکامپوزیتی بر پایه زئین ذرت با روش روزن رانی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی شیر- آب زرشک در طی نگهداری
مروری بر کارهای انجام شده در مورد نوشیدنی های شیر اسیدی و پایداری آن ها
بررسی اقداماتی در جهت حفظ کیفیت چای در بازار جهانی
امنیت غذایی چای و چالشهای اقتصادی صنعت چای ایران
فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات
مروری بر غذاهای حلال و اهمیت ذبح اسلامی
بررسی اثرات آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست
مروری بر کاربرد نانوبلورهای سلولز در صنعت بسته بندی
بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات
اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیائی، آنتی اکسیدانی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک طی نگهداری در یخچال
تاثیر شیر خشک سویا بر روی ویژگیهای فیزیکی وشیمیایی آرد بربری
تاثیر شیر خشک سویا بر روی فعالیت آلفا آمیلازی آرد وبیاتی نان بربری
بررسی کمی و آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل از هسته انار به کمک چند حلال شیمیایی
بستنی به عنوان ماده غذایی حامل پروبیوتیک
تخمین کیفیت نان لواش از طریق ارزیابی خصوصیات گندم و آرد
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران
ارزیابی الگوی اسیدهای چرب و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی در کره های سنتی استان آذربایجان شرقی
بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی
بررسی اثرات پالس های نوری بر روی خصوصیات میکروبیولوژیکی شیر خام
ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی
نانو، فناوری نوین در بسته بندی - معایب و مزیت ها
بررسی تاثیر مصرف تنقلات در مدارس و دلایل افزایش قوای جسمی و روحی دانش آموزان
بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری
سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند
تعیین اثرات ضد میکروبی اسانس خالواش بر روی استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولای در دوغ
فیلم بسته بندی پلیمری برای مواد غذایی: یک ارزیابی زیست محیطی
کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در نوشیدنی ها
تأثیر افزودن عصاره مالت بر کیفیت نان
بررسی کیفیت پنیرهای آنالوگ حاوی بایومس جلبک کلرلا ولگاریس
بسته بندی های فعال و هوشمند
اثر گاز CO2 در افزایش زمان نگه داری شیر وتاثیر آن در انعقاد پنیر
بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان
معرفی اسید لینولئیک کونژوگه موجود در چربی شیر و اهمیت آن در تغذیه درمانی
مروری بر تاثیر حضور اینولین در محصولات لبنی سین بیوتیک
بررسی اثر پری بیوتیکی شیرخشک در فعالیت و زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ
طراحی یک روش سریع کروماتوگرافی مایع متصل به طیف سنج جرمی ( LC-MS/MS) برای اندازه گیری ملامین در شیر خشک
بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده
هوا دهی به خمیر نان با استفاده از تجهیزات هوادهی پیوسته برای تولید کف های غذایی
تاثیر شرایط محیطی از قبیل آب و خاک بر وجود فلز سمی آرسنیک در شیر دام
فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک
بررسی کاربرد و ایمنی نانوذرات فلزی در بستهبندی موادغذایی
بررسی میزان مهاجرت عمومی در ظروف بسته بندی پلی استایرن تولید شده با روش های تزریقی، اسفنجی وترمو فرمینگ در استان اصفهان
کاربرد استخراج نقطه ابری در صنایع غذایی
استخراج با سیال فوق بحرانی
پپتیدهای زیست فعال در محصولات لبنی
تاثیر پروتئین سویا ایزوله شده و هیدرولیز شده در عملکرد باکتریهای گروه لاکتیک
کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما
تعیین اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی بر روی آسپرژیلوس فلاووس و ساکارو مایسس سرویزیه در دوغ
کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی
تعیین خصوصیات آنزیم لاکتاز تثبیت شده بر روی انواع حامل و مقایسه با حاملهایی با اندازه نانوبرای استفاده در تولید شیر بدون لاکتوز
بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما
مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر
پنیر پروبیوتیک؛ موانع تکنولوژیکی تولید
استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی
تاثیر شرایط مختلف نیم جوش کردن شلتوک بر برخی از خواص کیفی برنج
اثر کنترل عوامل محیطی و پوشش های مختلف بر کیفیت انبارمانی پرتقال تامسون
ارزیابی 3 فاکتور موثر در بازیافت پروتئینی آب پنیر در دماهای 43درجه سانتیگراد و 47درجه سانتیگراد
تولید مایونز کم کالری تقلیدی با استفاده از نشاسته پری ژل
مقایسه خصوصیات بافتی و حسی مایونز کم کالری تقلیدی با سس مایونز پر چرب
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و شربت غنی از فروکتوز بر ویژگی های فیزیکی و حسی مربای هویج
عوامل موثر در زنده مانی پروبیوتیک ها و خصوصیات حسی بستنی سین بیوتیک
آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران
تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری
عوامل مؤثر بر تولید آنزیم تانناز از قارچ جهش یافتهPenicillium EZ-ZH 390 در محیط کشت جامد
اهمیت پلیساکاریدهای خارج سلولی حاصل از باکتریهای اسید لاکتیک در بهبود بافت محصولات پخت
بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus
باقی مانده آنتی بیوتیک ها در شیر واثرات ناشی از آن
مروری بر نوشیدنی های لبنی تخمیری بر پایه غلات
استفاده از روش زیست فناوری درتولید روغنهای فراسودمند غنی شده از اسیدلینولئیک مزدوج
آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی
کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی
بررسی انواع بسته بندی در نان های صنعتی
بررسی نقش مواد اولیه در ارتقاء کیفیت نان
تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر سفتی کیک یزدی در طول زمان نگهداری
بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین اندیس پراکسید
بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور بر پایداری روغن سویا با روش تعیین شاخص پایداری اکسایشی
مقایسه دانه های انار خشک شده با روشهای پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو در میزان ترکیبات فنلی کل وفعالیت آنتیاکسیدانی
مقایسه میزان آبگیری مجدد و چروکیدگی در دانه های انار خشک شده با روشهای پیش تیمار اسمزی وومایکروویو
تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
پیروبیوتیک ها و پروبیوتیک و سلامت در جمعیت سالخورده
مروری بر کاربرد پروتئین های شیر برای انکپسوله کردن و رهایش کنترل شده و هدفمند
بررسی وضعیت واحدهای پژوهشی و پژوهشی-آموزشی مرتبط با حوزه صنایع غذایی در کشور
مروری بر مکانیسم خشک کردن به روش اسمز
مقایسه تأثیر صمغ های ثعلب و کتیرا بر روی خواص بافتی و رنگی پنیر لیقوان
نانوکامپوزیت های تمام سلولزی و کاربرد آنها در بستهبندی صنایع غذایی
بهبود کیفیت گوشت از طریق آنتی اکسیدان های طبیعی
بررسی پایداری روغن سبوس برنج در طی حرارت دادن و سرخ کردن
مقایسه تاثیر غلظت های مختلف صمغ کتیرا و ثعلب بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر لیقوان درطی دوره رسیدگی
گرفتگی غشایی؛ مکانیسم و راهکارهای مقابله با آن
استخراج جذبی با میله چرخان
استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات رنگ و بافت در نان حجیم
افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون
خواص رئولوژیکی امولسیون های دربردارنده پروتئین های شیر مخلوط شده با صمغ زانتان
میکروسکوپهای الکترونی مورد استفاده در تجزیه نانومواد
اثر بسته بندی فعال 1 در کیفیت شیر و زمان ماندگاری
بررسی تأثیر استفاده از رنگ طبیعی بر خواص بازارپسندی آبمیوه انار
ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست
مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی
غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف
خواص عملکردی فیلم های مبتنی بر چیتوزان
بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن
تأثیر صمغ دانه اسفرزه بر پایداری نوشیدنی لبنی تخمیری بومی ایران
سیستم تصویربرداری چند طیفی انعکاسی و فلوئور سنجی برای کیفیت و سلامت مواد غذایی
بررسی اثرات تغذیه ای ظروف یکبار مصرف
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر
بررسی تاثیر صمغ عربی و پایدارکننده تجاری CHO بر خواص رئولوژیکی و رنگ دوغ در طول نگهداری
بررسی تاثیر صمغ عربی، زانتان، زدو و پایدارکننده تجاری CHO بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی دوغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
بکار گیری تکنیک نوین غیر حرارتی فشار هیدرو استاتیک قوی درفرآورده های لبنی پروبیوتیک
بررسی افزودن مقادیر متفاوت روغن زیتون بر ویژگیهای فیلم خوراکی بر پایه متیل سلولز
بررسی روش های اصلاح آنزیمی و فیزیکی چربی شیر
بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز
بررسی پپتیدهای زیست فعال مهارکننده فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین I در محصولات لبنی
بررسی اثر هیدروکلوئیدها بر پایداری دوغ
مدل سازی رفتار ویسکوالاستیک خمیر گندم
اثرات فراسودمند ماست بر پایه قند خرما و بررسی ویژگیهای حسی آن
ایمنی محصولات تراریخته
غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ
توزیع شیر مدرسه، بررسی نحوه اجرای طرح تغذیه سلامت دانش آموزان خراسان رضوی در سال تحصیلی92-93
باید ها و نباید های شیر مدارس و سیاست های حمایتی دولت از دیدگاه مسئولین تغذیه و بهداشت
بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما
تاثیر کنسانتره پروتئینی سویا بر خواص فیزیکی ژله سوریمی ماهی فیتوفاگ
بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده
تاثیر بار میکروبی ادوات طبخ بیمارستان بر روی غذاهای بیمارستانی
تاثیر متقابل آنزیم آسپارژیناز-زمان و شدت صوت دهی بر میزان جذب روغن
بررسی اثر گلیسرول بر ویژگی های مکانیکی و نوری فیلم زیست تخریب پذیر صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
بررسی اثر گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم زیست تخریب پذیر صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پرتئین خلر
ارزیابی روند تغییرات اسیدیته قابل تیتر در خمیرترش حاصل از آرد نان سنگک
بیوترانسفورماسیون(دگرگونی زیستی) و کاربردهای آن در صنایع غذایی
تعیین میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسایتوژنز در پنیر لیقوان
تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست و مقایسه با نمونه شاهد در طی مدت ذخیره سازی
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در صنایع شیر
بررسی پایداری اکسیداتیو پنیر سفید ایرانی غنی شده با اسانس های گیاهی طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر ضدمیکربی اسانس های ریحان و مریم گلی (سالویا) طی دوره نگهداری پنیر سفید ایرانی
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم های حاصل از زئین رنگبری شده و زئین رنگبری نشده
بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی - مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت
اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی Lactobacillus paraplantarum DSM14485 در خامه
فن آوری های نوین در خشک کردن فرآورده های غذایی
مقایسه روشهای مورفولو ژیکی و مولکولی در شناسایی کپکها در ادویه فلفل قرمز
بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار
بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی
مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی
مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی
اثر ضداکسایشی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی
استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو
استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی
بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی
پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال
انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال
اسیدهای چرب فرد کربن در شیر و محصولات لبنی
بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا
بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن
بررسی خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا
بهینه سازی و بررسی تاثیر امواج فراصوت بر استخراج آبی روغن از سبوس برنج طارم محلی
روش فرآوری پودر پنیر و کاربرد آن
بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا
بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا
بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی
بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر
بررسی تأثیر کیفیت محصول بر جذب و افزایش سهم فروش در بازارهای بین المللی
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تغذیه ای ماست غلیظ تولید شده به روش مستقیم و اختلاط با شیرسویا واثر آن روی ویژگی های رئولوژیکی محصول
تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار
کاربرد بسته بندی فعال در حفظ کیفیت میکروبی گوشت و فراورده های گوشتی
اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت و زمان ماندگاری محصولات پخت
تولید و استخراج رنت از قارچ کپکیRhizomucor miehei
بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی توسط مواد ضد میکروبی طبیعی به عنوان بسته بندی فعال
کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص پاتوژن های شیر
مروری بر ساختار و کاربرد کازئین به عنوان یک سیستم تحویل طبیعی
بررسی عملکردهای بیولوژیکی و سلامتی زایی لاکتوفرین (پروتئین قرمز شیر) و کاربرد های تغذیه ای آن
بررسی تشکیل لیزینوالانین در فراوردهای سویا
بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن
بررسی کاربرد تکنیک پلاسمای سرد اتمسفری بر ایمنی میکروبی نمونه های شیر
تاثیر باکتریهای موجود درشیرخام بر کیفیت پنیر
روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی
کاربرد میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric Fields) در پاستوریزاسیون آب پرتقال
بررسی اثر زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس بر کاهش میزان آفلاتوکسین M1 در ماست پروبیوتیک
افزودنی ها در فرآوردهای لبنی
بررسی خصوصیات تکنولو ژیکی و حسی حلوای سنتی ایران حاوی سطوح متفاوت روغن و بریکس محلول قندی
مروری بر خصوصیات پنیرهای زعفرانی
باکتریوسین ها: یک روش طبیعی جهت مبارزه با پاتوژنها
شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات
شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی
تاثیر خیساندن بر کیفیت تغذیه ای حبوبات
فعالیتهای زیستی و اهمیت فیزیولوژیکی پپتیدهای زیست فعال شیر
مقایسه ی راندمان استخراج عصاره و گلیسیریزیکاسید از ریشهی شیرینبیان توسط روشهای رفلاکس و اولتراسوند
بررسی اثر هیدروکلوئید های گوار و ژلاتین برپارامترهای رنگی پاستیل توت سفید
بررسی برخی عوامل موثر بر کیفیت و کمیت شیر و اثرات جانبی آن بر سلامت انسان
بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر قابلیت زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئیLC-01 در بستنی پروبیوتیک
بررسی اثر آلاینده های موجود در شیر بر سلامت انسان
مروری بر جنبه های اساسی نگهداری غذا با تکنولوژی هردل
مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات
بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول
مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن
تأثیر افزودن آرد عدس و نخود بر فرمولاسیون خمیرابه برکاهش جذب روغن پوسته های سرخشده
ارزیابی تأثیر جایگزینی آرد عدس در فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات رئولویکی خمیرابه
مروری بر استفاده از فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
تغییرات مقدار ویتامین C چغندر لبویی طی خشک کردن با هوای داغ
تعیین میزان باقیمانده تتراسایکلینها در شیرخام برخی دامداریهای صنعتی دراطراف شهر تهران
مروری بر ترکیبات، ارزش غذائی و ویژگی های فرآورده های حاصل از گوشت شتر
اثر رفع انجماد تحت امواج رادیویی برکیفیت محصولات غذایی منجمد
بررسی کاربرد نانوذرات فلزی در فیلم های نانوکامپوزیتی بعنوان فیلم های فعال در بسته بندی موادغذایی
بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی
نانو انکپسول کردن لوتئین با هیدروکسی پروپیل متیل سلولز فتالات با آنتی حلال ابر بحرانی
مطالعه بر روی مواد غذایی ترا ریخته
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران
مروری بر تولید و ارزش تغذیه ای ماست میوه ای و بررسی کیفیت آن با بهینه سازی فرمولاسیون ماست معمولی- میوه ای در طی زمان نگهداری
نقش گیرنده های اکسیژن در بسته بندی های پیشرفته مواد غذایی
تکنولوژی های موجود و نوین در زمینه خشک کن های خورشیدی
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی داهی پروبیوتیک و مقایسه آن با ماست پروبیوتیک
فرمولاسیون نان بدون گلوتن
تکنولوژی تولید نان بدون گلوتن فراسودمند
میکروکپسول کردن روغن بزرک
غنی سازی شیر با روغن دانه بزرک ریزپوشینه شده
بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری
بررسی ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران
تحلیلی بر وجود استروژن در شیر و محصولات لبنی و تاثیر آن بر سلامتی انسان
بررسی امکان استفاده از پوره چغندرقند Beta vulgaris L به عنوان جایگزین ساکارز دربستنی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی حاوی پوره چغندرقند Beta vulgaris L به عنوان جایگزین پایدارکننده
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی شیر غنی شده با ویتامین D3 ریزپوشینه شده
بررسی تأثیر گلاسه کردن بر روی خصوصیات کیفی سیب زرد لبنانی
بهیته سازی فرآیند خشک کردن اسمزی ورقه های قارچ دکمه ای با روش سطح پاسخ
اثر روش افزودن نمک بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش
آنالیز صمغ زدو
کنترل عوامل فیزیکوشیمیایی و میکروبی موثر بر کیفیت ماست پاستوریزه
غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D
ه کارگیری پمپ های حرارتی به منظور خشک کردن محصولات غذایی حساس به حرارت
مروری بر سیاست های حمایتی ایالت متحده از بخش کشاورزی و لبنیات
مروری بر فلسفه غذاهای حلال و تفاوت استانداردهای ملی و فرامنطقه ای آن
نانو حاملهای لیپیدی NLCبعنوان روشی نوین در انکپسولاسیون نوتریسیتیکالها
قوطی های مارپیچ بعنوان یک نوآوری در صنعت کنسروسازی
تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ
فرمولاسیون مربای کشمش باسه سطح مختلف پکتین و ارزیابی خصوصیات حسی و فیزیکو شیمیایی آن
غنیسازی فرآوردههای لبنی توسط ویتامینها
غنی سازی نان با ترکیبات پلی فنلی و تاثیر ترکیبات پلی فنول بر خصوصیات فیزیکی نان
بررسی زمان ماندگاری عصاره خوراکی زعفران تهیه شده با استفاده از امواج مافوق صوت
تأثیر اسید آمینه ی سیستئین در کاهش قهوه ای شدن کاهوی آیس برگ برش خورده ی تازه
جایگاه انکپسولاسیون درصنایع غذایی
بررسی اثر دوره نگهداری بر روند آب اندازی و خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیرUF
آنالیز میکروبی پنیر کوپه کردستان تولیدی با مایه پنیر قارچی
تاثیر زمان و غلظت روی ویژگی فیزیکو شیمیایی پنیر کوپه تولیدی با مایه قارچی
اثر امواج اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی پالپ انجیر (رقم سبز)
تاثیر زمان و غلظت روی ویژگی فیزیکو شیمیایی پنیر کوپه تولیدی با مایه حیوانی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی زعفران بر پایه شیرین کننده استویا
آنالیز میکروبی پنیر کوپه تولیدی کردستان با مایه حیوانی
استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا در میکروبیولوژی موادغذایی
اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری
غنی سازی ماست پروبیوتیک با عصاره گزنه، اسانس بابونه و اسانس نعناع و اثر آن بر اسیدیته ماست در زمان نگهداری
روشهای نوین غیر فعال کردن لیستریا منوسیتوژنس
ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب
ارزیابی تغییرات اوره و سلول های سوماتیک شیر خام به وسیله روشهای مرسوم تقلب
روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام
ارزیابی تغییرات ضریب هدایت الکتریکی شیر خام به وسیله روشهای مرسوم تقلب
سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت
بررسی انرژی مصرفی و انرژی مخصوص تهیه چیپس در خشککن مایکروویو
تأثیر صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم کلسترول
بررسی سینیتیک خشککردن و ضریب انتشار رطوبت چیپس سیبزمینی توسط خشککن مایکروویو
تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری
امکانسنجی قابلیت استفاده از نشاسته مقاوم به عنوان مقلد چربی در فرمولاسیون سس مایونز کم چرب
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس کچاپ
سینتیک خشککردن لایههای خلال سیب زمینی در خشککن مایکروویو
اثر ضد باکتریایی گیاهان دارویی بابونه، زنجبیل و کاسنی بر روی هلیکوباکتر پیلوری در محصول پیشنهادی ماست
بررسی کاربرد توام صمغ های کتیرا و زانتان به عنوان جایگزین چربی و تاثیر آنها در خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سس سالاد
بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر میزان آنتوسیانین استخراجشده از گلبرگ زعفران
ارزیابی میکروبی شیر خام تولید پنیر آنزیمی تازه و فعالیتهای پروتئولیتیکی و لیپولیتیکی آنها
معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر
کاربردهای نانوذرات سلولز در بسته بندی مواد غذایی
بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت
بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء
ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم
بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام
تولید ماست طعمدار میوه ای از شیر بز و بررسی برخی خصوصیات آن
بررسی ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی دو نوع همبرگر تهیه شده از گوشت شتر
بررسی تاثیر زمان جوانه زنی و واریته گندم بر برخی پارامتر های مهم کیفیتی مالت حاصله
بررسی پایداری آفلاتوکسین های موجود در فراورده های لبنی طی روش های مختلف فرآوری
بررسی تاثیر نوع استخراج و تیمار اولتراسوند بر راندمان استخراج وترکیبهای فنولی عصاره اتانولی پودر دانه بزرک
بررسی تاثیر نوع استخراج و تیمار اولتراسوند بر راندمان استخراج وترکیبهای فنولی عصاره اتانولی پسته وحشی
بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی
روش های شناسایی مواد غذایی حرام
مروری بر روشهای ارزیابی حسی کره
ساختار و ویژگی های فیزیکی ماست و نقش کنسانتره پروتئین آب پنیر در خصوصیات کیفی آن
نگاهی بر مواد غذایی تاثیر گذار در کنترل و یا کاهش سرطان سینه
آشنایی با گیاهان دارویی موثر در درمان سرطان ها
ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک
بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ
تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا)
مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم
بررسی تاثیر پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگیهای فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس برنج
اثر انجام فرایندهای حداقل بر تغییرات رنگ سیب زمینی آماده مصرف
کاربرد ریزپوشانی به کمک لیپوزومها در صنایع لبنی
پروتئومیکس و کاربردهای آن در ارزیابی کیفیت مواد غذایی
مزایای میکرو کپسوله کردن پرو بیوتیک ها و نقش آن در تغذیه کودک
بررسی تغییرات رنگ عصارهی انار تولید شده با متد گرمایی جدید
اثر فرایندهای مختلف بر آفلاتوکسین شیر
مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی
بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب
بررسی خصوصیات ماست همزده کم چرب تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان
مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا
عوامل مؤثر بر آبگیری مجدد قرصهای جویدنی فراسودمند غنی شده با پروتئینهای شیر
تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی
ارزیابی شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ناگت مرغ
کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی
تاثیر مواد اولیه در فرمولاسیون و بهبود ویژگی های فیزیکی و بافتی خمیر بیسکویت نرم و سبوسدار
ویژگی های کیفی شیر خام و محصولات لبنی و تاثیر تغذیه دام بر ترکیب شیر
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی در افزایش ماندگاری مواد غذایی
تاثیر pH غلظت های متفاوت الکترولیت های مختلف و محلول های قندی بر خصوصیات رئولوژیکی هیدروکلوئیدها در دیسپرسیون ها و ژل های مواد غذایی
بررسی روش های کنترل گرفتگی ها و رسوبات ایجاد شده در سیستم های فراپالایش
اثر غلظت های مختلف گوار و ژلاتین بر میزان رطوبت و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه توت سفید
کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص پاتوژن های شیر
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی
تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز بر رفتار رئولوژیکی ژل حاصل از صمغ دانه مرو
پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا
تولید پنیر سویا مطابق با ذایقه ایرانی
تاثیر pH بر رفتار رئولوژیکی ژل های حاصل از صمغ دانه مرو
خواص فیزیکی شیمیایی پودر شیره انگور خشک شده به روش پاششی تحت تأثیر دما و کمک خشک کن
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن با استفاده از پردازش تصویر درخشک کن کابینتی خورشیدی
مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست
استفاده از غلات فاقد گلوتن و ترارریخته برای توسعه محصولات بدون گلوتن
مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی
بررسی و مطالعه اثردماهای مختلف فر پخت بر انتقال رطوبت وضریب نفوذ نان قالبی
مروری بر ارزیابی خطر بیس فنول آ در بسته بندی مواد غذایی
ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب
مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید شیر پاستوریزه
افزودنی نیتریت به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی(مروری)
کاربردهای بهینه سازی با استفاده از روش سطح پاسخ در صنایع غذایی
کا هش کلسترول محصولات لبنی با استفاده از فرآوری آنزیمی
بررسی امکان کپسوله کردن اسید فولیک توسط امواج مایکروویو
بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات
چگونگی تولید آنزیم پروتئاز از ضایعات کشاورزی به منظور استفاده در صنایع لبنی
استفاده از پروبیوتیک های نوترکیب در فرآورده های لبنی جهت تولید غذا-داروها
بررسی کاربرد امواج فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر صنایع لبنی
بررسی مخاطرات شیمیایی و بیولوژیکی محصول در سامانه تضمین کیفیت HACCPدرکارخانجات تولید سوهان
کاربرد موادفنلی و فلاوانوئیدی به دانه برای افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی ماست
معرفی روغن پوست کلخونگ به عنوان روغنی با ویژگیهای اکسایشی بی نظیر
بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو
بررسی پایداری اکسایشی روغن میوه کلخونگ( P.khinjuk)
اثرمکمل پروبیوتیک و فیتواسترول ها به تنهایی یا ترکیبی بر روی سرم خون و چربی کبد حیوان موش هایپرکلسترومی
کاربرد سیالات فوق بحرانی در استخراج و اندازه گیری ترکیبات چربی شیر
استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA
خصوصیات فیزیکی شیمیایی نان های غنی شده با پلی فنل ها
مروری بر انواع نوشیدنی های نوین
تغییرات رنگ چغندر لبویی طی خشک کردن با هوای داغ
شیوههای نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر استراسیاتلا
بررسی تأثیر درصد افزودن ماده خشک بر رشد باکتری های استارتر ماست وخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
بررسی تأثیر درصد چربی شیر بر رشد باکتری های استارتر ماست و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ساخت و ارزیابی خشک کن خورشیدی دارای منعکس کننده
بررسی نقش فرآورده های لبنی بر اقتصاد کشور و تاثیر آلاینده های ناشی از آن بر محیط زیست
اثر استخراج تسریع شده به کمک مایکروویو بر خصوصیات ضد میکروبی عصاره هستهی خرمای کبکاب
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره ریحان مقدس استخراج شده به کمک فراصوت و مایکروویو
بررسی میزان اگزوپلی ساکارید تولید شده و فعالیت پروتئولیتیکی آغازگرهای جدا شده از ماستهای بومی ایران واثر آنها بر توانایی تولید اسید طی زمان نگهداری
مقایسه زنده مانی آغازگرها و خصوصیات بافتی و حسی ماستهای تولید شده توسط آغازگرهای تولید کننده اگزوپلیساکارید
بررسی کینتیک استخراج و ویژگیهای آنتیاکسیدانی اسانس ریحان مقدس استخراج شده به کمک مایکروویو و استخراجگر مقاومتی
بررسی ویژگیهای ضد میکروبی اسانس وعصاره ریحان مقدس استخراج شده به کمک مایکروویو و استخراجگر مقاومتی
اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی
تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن
کاربرد هیدروکلوئید ها و فیتواسترول در فرآوردههای لبنی
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک امواج مایکروویو
ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو
مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالتودکسترین و پودر آبپنیر در خشک کن لایهنازک (جهت تولید پودر خرما)
اثر نوشابههای ورزشی بر روی الکترولیتهای از دست رفته بدن در حین و بعد از فعالیت سخت
بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی
عوامل مؤثر بر اکسیداسیون چربی در امولسیونهای روغن در آب
بررسی پایداری آفلاتوکسین های موجود در فراورده های لبنی طی روش های مختلف فرآوری
استفاده از صمغ های سنتی و صنعتی جهت تهیه دسرهای لبنی کم کالری
تاج خروس دانه ی هزاره ی سوم
بررسی فساد آنزیماتیک شیر هایUHTبا استفاده از روش های مهار آنزیمی
بهبود خواص سلامتبخش پنیر با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک غیر استارتری
بیو پلاستیکها و بیونانوکامپوزیتها