آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 566تعداد صفحات کتابچه مقالات: 3523
تعداد نمایش مقالات: 442743
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگاه تربیت مدرس،انجمن علوم و صنایع غذایی ایراندانشگاه تربيت مدرس و انجمن علوم و صنايع غذائي ايران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Production of Functional Cooked Sausage by Urtica dioicaEssential Oil as a Antimicrobial Material
بررسی ریزپوشانی روغن ماهی بمنظور بهبود پایداری اکسیداتیو
ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی
مروری بر خواص صوتی محصولات کشاورزی و مواد غذایی
Milk Fat Globule Membrane: a new tool for flavour development in cheese
بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش
مقایسه ویسکوزیته، اسیدیته و قوام رب گوجهفرنگی با توجه به ویژگی گوجهفرنگی و روش فرآوری
آنالیز و مقایسه ترکیبات چربی، پروتیین، خاکستر و ارزش کالری برخی ماهیان فراوری شده
تهیه و بررسی بسته بندی های آنتی باکتریال در صنایع غذایی بر پایه نانو ذرات
تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
مروری بر اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده غیر مغذی استویا در تولید نوشیدنیهای مختلف
بررسی عوامل موثر برتمایل زنان به استفاده از فناوری ماکروویو در منزل
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی از گیاه ازگیل ژاپنی Eriobotrya Japonica به کمک فراصوت و بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی آن
Antimicrobial activity of thyme and cumin essential oil in beef sausage during storage
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی از برگ گیاه تمشک Rubus fruticosus به کمک فراصوت و بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی آن
تاثیر تری هالوز به عنوان پوششدهندهی خوراکی برمیزان جذب روغن و خواص کیفی در دو شکل متفاوت از سیبزمینی سرخ شده
تعیین مصرف انرژی در فرآوری برگ سبز چای در کارخانههای چایسازی
Formulation of Ginger- Cinnamon functional diet drinks based on Stevie and Tagatose
فرمولاسیون جدید روغن سرخ کردنی :بهبود ارزش غذایی و کیفیت
The interaction effects of montmorillonite and glycerol on the properties of polyvinyl alcohol-montmorillonite films
اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima)
عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست سبز پسته به عنوان یک ضداکساینده طبیعی در روغن خام سویا
Monitoring of the Force-Deformation Curve of Kish Cucumber Fruit During Storage
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
اثرات آبیاری و کود نیتروژنی بر خصوصیات کیفی چای Camellia sinensis (L.) O. Kuntze
کاربرد سیکلودکسترینها در صنعت مواد غذایی
پنیر آنالوگ
ایزومالت: مروری بر تولید
Evaluation of physical properties of biodegradable composite films combining Starch ̶ Whey Protein enriched with Nisin
مروری بر تکنولوژی غیر حرارتی پلاسمای سرد و انواع عملکرد های آن در صنایع غذایی
Identification of Vibrio cholerae, Escherichia coli and Salmonella sp, from bottled drinking water samples using a culture method combined with PCR
Economic Development through Knowledge Based Companies An Empirical Study of a Nanotech Company
تهیه و شناسایی نانوذرات نقره همراه با کورکومین برای غنیسازی مدل آبی
اولیوروپین: استخراج، ارزش غذایی- دارویی وکاربرد در تولید موادغذایی فراسودمند
Textural Changes in Iranian UF-Feta Cheese produced by Peppermint (Mentha piperita) Extract
Importance of food fortification in combating and overcoming micronutrient deficiencies in obese individuals
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون
ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک
بیوفیلمهای میکروبی: چالش در صنایع غذایی
مروری بر اهمیت خمیرترش در فرآوری نان های ایرانی
ارزیابی کیفیت پروتیین در آردهای با درجات استخراج مختلف
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون
تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
بررسی و مطالعه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس های طبیعی
مروری بر بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برخی از اسانس های گیاهان طبیعی جهت افزایش مدت ماندگاری فراورده های گوشتی
بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش
مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا
مروری بر استفاده از بسته بندی های هوشمند به عنوان فناوری های نوین در صنایع غذایی
بررسی تغییرات پروتیوم در عضله دو سر ران شتر در دوره نگهداری پس از کشتار
پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت
معتبر سازی آزمایشیCFD فرایند حرارتی کنسرو خیار شور در قوطی فلزی
مقایسه شبیه سازی CFD فرایند حرارتی کنسرو خیار شور در بسته بندی شیشه ای و قوطی فلزی
مروری بر اهمیت مصرف صبحانه و جایگزین کردن آن با غلات صبحانه
بهینه سازی ریز پوشینه دار کردن آهن توسط کتیرا
مقایسه روشهای پایدارسازی پروبیوتیک ها
بررسی اثرعصاره مالت تازه بر کیفیت نان
بررسی اندیس های رنگ، تقارن و افت پخت کیک اسفنجی فراسودمند حاوی آرد ماش و صمغ کتیرا
تاثیر آرد ماش و صمغ کتیرا بر برخی از خواص کیفی کیک اسفنجی کاکایویی فراسودمند
مقایسه ایزوترم های جذب نیترات پتاسیم و نیترات امونیوم به عنوان کودهای شیمیایی توسط کربن فعال و گرافن با مدل های لانگمویر، فراندلیچ ، تمکین
بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم
بررسی علل بروز طعم تلخی در پنیر های یواف و روش های جلوگیری از بروز آن
تاثیر میزان سطوح مختلف آب در طی زمان، بر شدت اکسیداسیون و هیدرولیز روغن سویای کنسرو ماهی تن اسکیپ جک
تاثیر صمغ ها بر رسیدن خمیر و ویژگی های تکنولوژیکی نانهای بدون گلوتن
تاثیر نگهداری سرد و انجماد بر بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز وسفید بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2
تاثیر پوششهای هیدروکلوییدی فعال بر پایه ژل آلویه ورا- پکتین در جذب مواد جامد طی فرایند آبگیری اسمزی قارچ خوراکی
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص کیفی برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم
تعیین ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و خواص فلاونوییدی گیاه باریجه boiss gummosa Ferula از شهرستان سبزوار با استفاده از روش MS/GC
ترکیب اسیدهای چرب کنسرو ماهی کپور نقرهای پس از نگهداری طولانی مدت
استفاده از ضایعات کشاورزی و محصولات جانبی صنعت غذا به منظور تولیداگزوپلی ساکاریدهای میکروبی
تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی
مقایسه ایزوترم های جذب هندوانه و پیاز توسط کربن نانو تیوپ با مدل های لانگمویر ، فراندلیچ ، تمکین
اثر پوشش کیتوزان- عصاره آبی عناب بر فساد میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه، پکتین و صمغ زدو بر ویژگی های حسی و فیزیک وشیمیایی ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی
تاثیرتغییرPHدر اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده-پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
تاثیر تغییر غلظت ویپروتیین در اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
تاثیر تغییر غلظت پکتین در اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده-پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
بررسی تعیین میزان فلزات مس و کادمیوم در گلاب های تولیدی شهر قمصر کاشان
تاثیر فیلم های بسته بندی پلی وینیل کلراید و پلی اتیلن با چگالی بالا بر روی کیفیت و ماندگاری گوجه زیتونی در طی فرآیند انبارمانی
بررسی ویژگیهای بیوفیزیکی خمیر ارزن و پروتیین نخود در زمان مخلوط کردن به کمک پردازش تصویر
ارزیابی غیر مخرب کیفیت گوجه فرنگی زیتونی به وسیله طیف سنجی فیر نوری درطی انبارداری
بررسی اثر افزودن غلظت های مختلف صمغ فارسی بر میزان اورران خامه قنادی
اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی عصاره میوه قره قات Caucasian whortleberry
ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها درمواد غذایی
روشهای کاهش بکار گیری مواد افزودنی و نگهدارندهای مصنوعی در مواد غذایی
ارزیابی خواص زیست فعالی پروتیین هیدرولیز شده استخراج شده از ماهی کامل کیلکای معمولی cultriventris Clupeonella (به منظور افزودنی موادغذایی)
بررسی اثر چیتوزان وآلژینات سدیم و پروتین آب پنیر درافزایش مدت انبارداری زردآلو
استخراج اسانس از گیاه رازیانه به کمک تقطیر با آب
Gluten-free foods from Pseudocereals
اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس
تولید طعم میوه ای از قارچ
نقش بیولوژیکی منیزیم در اعمال حیاتی انسان
Microbiological Quality of Camel Milk
تاثیر امواج فراصوت و ترکیب حلال بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوییدی از برگ گیاه گزنه
کاربرد سیستم های کف پوشی در خشک کردن مواد غذایی و فراورده های دریایی
پروتیین های هیدرولیز شده ماهی: ارزش غذایی و خواص عملکردی
کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی
مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی
بررسی امکان تولید کیک کم چرب با استفاده از آرد کدو حلوایی از نظر برخی ویژگی های بافتی
مطالعات رهایش کنترل شده در فناوری درون پوشانی
مروری بر کاربرد تکنولوژی نوین فشار هیدرواستاتیک بالا در فرآوری مواد غذایی
تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها
مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام
آلرژن های غذایی و اثر فرآیندهای غذایی روی پایداری آنها
نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگیهای کلوییدی حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی
Effect of surfactant, water and pomace ratios on extraction efficiency of lycopene using microemulsion technique
Investigation of nanostructural boundaries of lycopene microemulsion using electrical conductivity
مواد غذایی عملگرا؛ راهکاری جهت بهبود سلامت دندانها
مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن ورقههای به، به کمک خشککن هوای داغ
Frozen storage stability of beef patties incorporated with extracts from ulam raja leaves (Cosmos Caudatus)
تاثیر پیش فرآیند آنزیمی بر برخی خصوصیات ژلاتین استخراج شده از پای بوقلمون
خواص فیزیکوشیمیایی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
اثر 5 نوع بستهبندی بر ویژگیهای بافتی و میکروبی بستنی خشک
تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان
بررسی میزان ترکیبات فنلی و قدرت آنتیاکسیدانی نوشیدنیهای آب انگور بازارایران
بررسی میزان آنتوسیانین و ویژگیهای کیفی نوشیدنیهای آب انگور بازار ایران
بررسی اثر صمغ ثعلب بر خصوصیات شیمیایی نوشیدنی لبنی هوادهی شده
پایداری نانوامولسیون روغن ماهی پایدارشده با ایزوله پروتیین آب پنیر (تهیه شده به روش فراصوت) طی نگهداری
بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده
نانو درون پوشانی کویرستین در کمپلکس کواسروای حاصل از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین و سدیم آلژینات
بررسی اثر فراصوت و آنزیم پاپایین بر تردی گوشت گوساله
مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا
Esterification of isoamyl acetate under microwave irradiation by different ion-exchange resins in a solvent-free system
مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف
Antioxidant activities of kombucha tea as a functional beverage: impact of fermentation time and different cinnamon concentration
تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده
Microwave-assisted lipase catalyzed synthesis of isoamyl acetate in solvent-free system by different acyl donors
تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی
باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای مصرفی شهر سمنان: شیرهای سنتی یا صنعتی
Physicochemical and antimicrobial activities of kombucha tea as a functional beverage: impact of fermentation time and medicinal plant type
بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم
بررسی تاثیر دما و غلظت بر خواص ریولوژیکی محلول سوربیتول در مایع یونی 1و 3- دی متیل ایمیدازولیوم دی متیل فسفات
کاربرد ترکیبات زیستفعال شیرین بیان در موادغذایی
مقایسه ایزوترم های جذب سولفات پتاسیم و سولفات امونیوم به عنوان کودهای شیمیایی توسط کربن فعال و گرافن با مدل های لانگمویر ، فراندلیچ ، تمکین
تاثیر افزودن عصاره ولیک بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد
روش های نوین نگهداری موادغذایی
بازداری رشد میسلیومی و جوانه زنی اسپور قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس 2999 توسط باکتری های خاک
مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ
استخراج و تعیین فلاونوییدهای موجود در پوسته ی سبز پسته به روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی طیف سنجی نوری ماورای بنفش مریی
تاثیر پیشتیمار اسمزی روی دانسیته تودهای میوه به در خشککردن با مایکروویومتناوب - هوای داغ
بیوسنسورهای رنگسنجی بر پایهی نانو ذرات نقره
جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی
تاثیر تکنیک آبگیری اسمزی - مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ درخشککردن میوه به روی ضریب انتشار موثر رطوبت
خشککردن میوه به با روش ترکیبی مایکروویو - هوای داغ و تاثیر آن روی بازجذب آب محصول خشکشده
کاربرد تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیماراسمزی در خشککردن میوه به و بررسی روند چروکیدگی آن
تاثیر اسانس مرزه خوزستانی بر ویژگی های فیزیکی و نفوذپذیری فیلم خوراکی برپایه کربوکسی متیل سلولز
تاثیر روش های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و خواص پکتین استخراجی ازضایعات پرتقال
بررسی سینتیک خشککردن سیب با تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیمار اسمزی
نقش آنزیم پروتیاز در بیوتکنولوژی مواد غذایی
استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن
اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی
Enrichment of milk by unsaturated fatty acids (UFA) with adding of sunflower and canola oil in dairy cow diets
بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال 2016
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین در آرد گندم تمام انواع نان های عرضه شده درسطح شهر همدان
پپتیدهای تلخ : تولید و خواص زیست فعالی، عملکردی و حسی آنها در محصولات لبنی
ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری
Application of anti-freeze proteins in food industry
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ
بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ
تهیه و ارزیابی بیونانوکامپوزیت بر مبنای صمغ استخراجی از دانه ریحان و نانو میله اکسید روی
Evaluatin oxidative stability of Kolkhoung hull oil as a wild pistachio in Iran
بهینه کردن شرایط برای تولید سیتریک اسید از تفاله لیموترش با استفاده از تخمیر در بستر جامد
عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاثیر ریزپوشانی با آلژینات سدیم بر بقاء باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازیی با استفاده از خشک کن پاششی
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزه انگاری و پاسخ گذاری دولتی غیرکیفری
اصول و روشهای درون پوشانی پروبیوتیکها
مروری بر کاربرد فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایهی کیتوزان در صنعت بستهبندی مواد غذایی
Kolkhoung hull oil as edible oil with unique tocoperol composition
بررسی اثر همزمان گلوتامات، نشاسته و دما روی رطوبت نسبی چیپس گوشت در دمای محیط و یخچالی بعد از سه ماه نگهداری
تاثیر پوشش خوراکی پروتیین آب پنیر حاوی اسانس گیاه رازیانه بر کیفیت میکروبی و اکسیداسیون چربی در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن
بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ
غذاهای عملگرای پروبیوتیک
سینتیک تغییرات بافت و رنگ کنسرو خیار طی فرآیند حرارتی
بررسی نقوذ پذیری نسبت به بخار آب و خواص رنگی در فیلم های امولسیونی نشاسته-CMC حاوی نانوذرات اکسید روی
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ی کنسانتره پروتیین آب پنیر بر روی ماندگاری مغز گردو
روشهای آنالیز ظرفیت آنتی اکسیدانی بر پایه توانایی ترکیب زیست فعال در به داماندازی رادیکالهای آزاد
تاثیر افزودن عصاره پوسته میانی داخل گردو برروی خواص فیزیکوشیمیایی نوشابه رژیمی کولا
مروری بر تجزیه و تخریب زیستی پلیاولفینها
بررسی دو هیدروکلویید پکتین کم متوکسیل و کربوکسی متیل سلولز در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
بررسی تعدادی از خصوصیات پروبیوتیکی و ایمنی باکتری های انتروکوکوس فیسیوم جداسازی شده از منابع لبنی سنتی
مقایسه عملکرد هیدروکلوییدهای دانه های ریحان با هیدروکلویید کربوکسی متیل سلولز در فرمولاسیون خمیرپوشش دهی ناگت مرغ
روشهای تجزیه ظرفیت آنتی اکسیدانی ترکیبات زیست فعال بر پایه میزان درجه اکسید شوندگی یک ترکیب زیستی
ارزیابی شرایط تولید سیتریک اسید از تفاله سیاه دانه به روش تخمیر در بستر جامد
استخراج ترکیبات فنولی از برگ گیاه گلپر(Heracleum persicum) به کمک امواج فراصوت
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فلاوونوییدی برگ گیاه گلپر (persicum Heracleum )به کمک روش ماسراسیون
بررسی خواص پروبیوتیکی و درمانی سویه های بیفیدوباکتریوم لانگوم از منابع انسانی
بررسی انواع بسته بندی مواد غذایی
different cheese medium in terms of the growth
اثر عصارهی پوست انار بر بازدارندگی آنزیمهای آلفاآمیلاز خوکی و آلفاگلوکوزیداز مخمری
تولید آنزیمهای نوترکیب در صنعت غذا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای خوراکی، بسته بندیهای فعال و بیوپلیمرهای جدید بستهبندی مواد غذایی
روشهای نوین استخراج و پالایش اسیدهای آلی از مایع تخمیر
حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زنجبیل در طول زمان با استفاده از انکپسولاسیون به وسیله نانوحامل نیوزوم
کاربردهای فناوری نانو در بسته بندی و ایمنی مواد غذایی
بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک کم کالری با استفاده از فیبر گشنیز
تاثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازیی به روش خشککن انجمادی
استخراج و آنالیز مواد فرار آبلیمو با استفاده فیبر پلی آنیلین و کروماتوگرافی گازی
تاثیر نوع روغن بر خصوصیات ساختاری ارگانوژل حاصل از واکس بره موم
بررسی کدورت در سامانه کلوییدی حاوی نانو کمپلکس کازیینات سدیم – کاراگینان بعنوان حامل ویتامین D
سیستمHACCP(Hazard Analysis Critical Control Point) درکارخانجات سوسیس و کالباس
پنیر، فراسودمند حاوی پپتیدهای بیواکتیو
کاربرد پروتیازهای گیاهی در تولید پنیر
مروری بر برهمکنش بین نشاسته و ترکیبات فنولیک در ماتریکسهای غذایی
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ
بهینه سازی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما
تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز
کاربرد آنزیم گلوکزایزومراز و انورتار جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا
پاستای پروبیوتیک روشی نوین درجهت بهبود سلامتی
به کارگیری نانوکامپوزیت در بستهبندی مواد غذایی
روش های کاهش یا حذف کلسترول از شیر
پپتیدهای زیست فعال در غلات
بررسی پایداری اکسایشی مخلوط مساوی روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا در مرحله حرات دهی و سرخ کردن
اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی
اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روی هورمون های تنظیم کننده انرژی
بررسی میزان نیترات و نیتریت در خیار، فلفل سبز، بادمجان، پیاز و گل کلم به روش اسپکتوفتومتری
اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش
اثر عصاره گیاه مسواک، حرا و کنار بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتیین آب پنیر بر ویژگیهای بافتی بستنی بدون چربی
تاثیر صمغ دانه بالنگو و کنسانتره پروتیین آب پنیر بر خصوصیات ریولوژیکی بستنی بدون چربی
مقایسه بسته بندی های آنتی باکتریال مختلف
بررسی خصوصیات شیمیایی جایگزینی کاراگینان با هیدروکلوییدهای قدومه شیرازی و کتیرا در ژله آماده
بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی
بررسی خصوصیات کیفی جایگزینی کاراگینان با هیدروکلوییدهای قدومه شیرازی و کتیرا در ژله آماده
کاربردهای اپسیلون پلی ال لیزین در صنایع غذایی
تولید پروتیینهای نوترکیب در میزبان های گیاهی
استفاده از فراصوت در صنایع غذایی
کشاورزی ارگانیک و اصول و استانداردهای آن
اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی
Banana flavor: insights into isoamyl acetate production by different novel methods
Synthesis of isoamyl acetate by amberlyst 15 in solvent-free system by different novel esterification methods
پلی ساکارید محلول در آب غالب حاصل از ساقه های گیاه هوم Ephedra pachyclada :استخراج، خالص سازی، تعیین راندمان و شناسایی گروه های عاملی
شناسایی واحدهای مونوساکاریدی سازنده پلی ساکارید غالب محلول در آب حاصل ازساقه های گیاه هوم (Ephedra pachyclada)
نقش پروبیوتیکها در درمان چاقی
تاثیر دزهای مختلف پرتودهی بر فعالیت ضداکسایشی عصاره آبی پوست سبز پسته
تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا به جای چربی در سوسیس کم چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
غنیسازی فرآوردههای گوشتی با امگا- 3
مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی
تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم
پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو
بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی
کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی
افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی
تاثیر شمار مختلف سلول های سوماتیک بر ویژگی های حسی و ریولوژیکی ماست قالبی
Optimization of pineapple flavor production using ohmic- heating reactor
Ultrasound-assisted synthesis of ethyl butyrate using Amberlyst 15dry
اندازه گیری ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی در چهار رقم خرمای ایران
نحوه عملکرد و استخراج فیبرهای رژیمی و تاثیر آنها بر سلامتی
Analysis of salts behavior during synthesis of flavor compounds using ohmic heating system
صدای خرد شدن شاخصی برای تعیین کیفیت میوه خیار
تاثیر حرارت در کاهش لیزین در شیرخشک نوزاد
ایزوفلاوون ها و سویاساپونین ها در فرمول سویای نوزاد :
اثر فعالیت آبی بر تشکیل وحذف آکریل آمیدها در مواد غذایی حرارت دیده
اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی
بررسی تغییرات توده زیستی و اسید سیتریک از گونه قارچی آسپارژیلوس نایجرجهش یافته با روش فیزیکی
جداسازی مخمر از محصولات لبنی سنتی و تشخیص گونه به روش مولکولی
مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی
لیپید های بازساخته در صنعت غذا
معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی
تاثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر داتم بر خصوصیات رنگی پوسته کیک اسفنجی
Novel and Efficient Techniques for the Detection of gluten traces in complex food matrices
Effects of Thermal treatment on functional properties of flour and gluten free baking products
تحلیلی بر افزایش ماندگاری غلات با استفاده از ازن
غنی سازی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی با استفاده از آهن وبررسی ویژگی های حسی آن
ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از آلژینات کلسیم و بررسی قابلیت زنده مانی آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی
تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن
نقش پروبیوتیک ها در چلوگیری از پوسیدگی دندان
اثر اسانس مرزنجوش وحشی بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط یخچال
تاثیرتیمارعصاره جلبک دریایی بربرخی ویژگی های پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول
اثر روانشناسی رنگ در طراحی بسته بندی مواد غذایی
اثر میدان الکترواستاتیکی ولتاژ بالا بر نگهداری مواد غذایی
بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت
پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر بستنی شاتوت حاصل از خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره اتانولی عناب بر کیفیت باکتریایی ماهی قزل آلا
کنترل زیستی، اثر باکتریهای لاکتیک اسید در کاهش مایکوتوکسینها
رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا
تاثیر ازن بر خصوصیات کیفی و شیمیایی میوه و سبزیجات
استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع
مروری بر تاثیر استفاده از عصاره و اسانس های گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی وآنتی باکتریالی جهت افزایش Shelf life فراورده های گوشتی
کارایی ازن در کاهش میزان آفلاتوکسین گندم
مروری برتکنولوژیهای جدید در درون پوشانی ترکیبات غذا-دارو
تاثیر امواج فراصوت بر کیفیت مواد غذایی
Simultaneous determination of Synthetic dyes in orange flavored soft drink by high-performance liquid Chromatography
اثر افزودن پوشش هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی اسانس اسطوخودوس بر ویژگی های شیمایی فیله ماهی قزل الای رنگین کمان نگه داری شده در شرایط سرد
بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها
مروری بر غنی سازی ماکارونی با ترکیبات فراسودمند
مروری بر بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی سبزیجات برگی رنگی در صنایع غذایی
مروری بر استفاده از پوشش های خوراکی به همراه اسانس های گیاهی طبیعی بر ماندگاری محصولات خام دامی
روشهای بازسازی روغنها در مواد غذایی
بهینه سازی شرایط استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از شاتوت با استفاده از روش فراصوت
بررسی اثرات جایگزینی بخشی از شیر سویا با شیر پسچرخ و صمغ کتیرا برخصوصیات فیزیکوشیمیایی توفو
ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی توفوی حاوی شیر پس چرخ و صمغ کتیرا
بررسی امکان تهیه توفوی بادامزمینی و تعیین ویژگی های کیفی آن
بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو
بررسی خواص بیوشیمیایی، محتوای ترکیبات معدنی و روغن در فال گردوی تازه
Physicochemical properties of collagen extracted from quail feet (Coturnix Japonica)
بررسی امکان استخراج رنگدانه قرمز شاهتوت و استفاده از آن در فرمولاسیون کرم ویفر
ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی
استخراج و تغلیظسازی پروتیین ماهی کیلکا به عنوان ماهی تیره گوشت و ساردین به عنوان ماهی سفید گوشت به روش تغییر pH و سوریمی و مقایسه خصوصیات بافتی آن
Microbial Characteristics of Grated Fresh Carrrot in Polypropylene Film Containing Nano Bentonite during Storage
بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز
امکانسنجی استفاده از مواد تغییر فاز دهنده به منظور حفظ دمای گوشت طی نوسانات دمایی
Antioxidant activity of red onion (Allium cepa L.) peel extract produced by maceration, ultrasonic assisted and supercritical extraction techniques
بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی رنگ سنتزی کارموزین از آب انار
بررسی پپتیدهای زیست فعال ضد میکروبی مشتق شده از شیر
بررسی اثر استخراج آنزیمی ژلاتین از پای بوقلمون بر ویسکوزیته و نقطه ذوب ژلاتین
بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد تاج خروس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولیدی از آن
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و خواص کاربردی و تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی ورژیمی پوست انبه
استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتیین پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسید کاهش یافته
تولید محصولات با ارزش افزوده از پوست انبه
بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی ویژگیهای پودر شیره انجیر
کاربرد افزودنیهای غذایی ایمن و طبیعی در مواد غذایی
تاثیر مدت زمان اعمال اولتراسوند در اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده-پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
خواص و کاربردهای چای سبز در صنعت غذا
مطالعه تاثیر کاربرد عصاره دارچین بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی وفیزیکوشیمیایی ماست قالبی
مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430
Extraction of anthocyanins from saffron petals using high pressure CO2
ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ کیک یزدی به روش پردازش تصویر
ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی
بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ
ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب
تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده
مروری بر کاربرد تکنولوژی نوین مایکروفلویدیک در آنالیز مواد غذایی
مقایسه تاثیر تیمارهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف بر روی بارمیکروبی و ترکیبات تغذیه ای نوشیدینی تخمیری کومبوچا در طول نگهداری
Physicochemical Characteristics of Grated Fresh Carrot in Polypropylene Film Containing Nano Bentonite
بررسی خواص عملکردی نشاسته سورگوم پس از هیدروکسی پروپیله کردن
تاثیر مالتودکسترین و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بر بیسکویت بدون قند حاوی آرد جو بدون پوشینه
تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان
بررسی خواص اکسایشی ناگت حاصل از پروتیین تغلیظ شده ماهیان تیره و سفید گوشت به روش ایزوله پروتیین ماهی و سوریمی
بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی
تمایل به پرداخت مصرفکنندگان ایرانی برای قند رژیمی (مطالعه موردی: شهر رشت)
مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال
خواص ریولوژیکی بیسکویت بدون قند فراسودمند تهیه شده از آرد جو بدون پوشینه
Examining the thermal mechanical properties of Pullulan-Gelatin Nano biocomposite film
تاثیر نوع حلال و روش عصاره گیری بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره پوست انار ارقام نجفآباد و شهرضا(توده های بومی)
بررسی اثر پخت با پرتو مادون قرمز بر تغییرات رطوبت، چربی و افت وزن کل ناگت مرغ
بررسی اثر پخت با مادون قرمز بر تغییرات ویژگیهای رنگی و بافتی ناگت مرغ
استفاده از فراصوت قوی در نگهداری میوه ها و سبزیجات
بررسیاثرات شربت ذرت فروکتوز بالا و ساکارز بر روی هورمونهای تنظیمکنندهی انرژی
امکانسنجی پوستگیری کیوی با فناوری حرارتدهی پرتو مادون قرمز
Examining physiochemical and the micro structural properties of nanocellulose film based on Pullulan-Gelatin
انتخاب مناسب ترین سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی برای تولید سلولاز درسیستم تخمیر حالت جامد
اثر آنتیاکسیدانی عصاره ولیک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد
بررسی اثر فرایند پوستگیری با پرتودهی مادونقرمز بر محتوای اسید آسکوربیک وپارامترهای رنگی کیوی
Screening of antifungal activity of medicinal plants in Kerman province
بررسی میزان آلوده گی های شیمیایی آب شرب در بعضی از مناطق شهر تهران با روش های طیف سنجی
بررسی آلودگی باکتریایی 10 نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان
پپتیدهای بیواکتیو شیر
تعیین خصوصیات شیمیایی و ویژگی های عملکردی آرد حاصل از ماشک گل خوشه ای به عنوان یک منبع پروتیینی بومی جدید
ارزیابی ویژگی های فیزیکی دانه وآرد دانه ماشک گل خوشه ای به عنوان یک منبع پروتیینی بومی جدید
مقایسه پوشش های فعال خوراکی آلژینات سدیم وکازیینات سدیم همراه با اسیدآسکوربیک وپروپیل گالات برخصوصیات شیمیایی فیله مرغ طی دوره نگهداری
روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد
Seasonal Mineral composition of Acanthophora spicifera and Laurencia obtuca from chabahar coastal regions; north of oman Sea
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی 5 نمونه عسل تک گل ایرانی
توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر
جلبکهای دریایی و متابولیتهای بالقوه زیست فعال
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره برگ به
کاربرد اینولین در فراورده های لبنی
تاثیر صمغ دانه اسفرزه و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکی، ریولوژیکی و بافتی بستنی نیمچرب
بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی
استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی تخمیری
بررسی روشهای استخراج اینولین
غنی سازی مواد غذایی و مواد بسته بندی
تولید ظروف گیاهی زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی مواد غذایی
کاربرد فناوری ازن دربهبود ویژگی های آرد غلات
تاثیر پوشش دهی با کیتوزان و چای سبز بر عمر نگهداری میوه کامکوات
معرفی سیستم های بسته بندی فعال با تاکید بر کاربرد آنها در صنایع لبنی
روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی
بهبود ارزش تغذیه ای کنجاله های دانه های گوجه فرنگی و سویا در فرایند تخمیر
جذب و متابولیسم چربی ها با تمرکز بر روش های اصلاح آن ها
مروری بر استخراج ترکیبات زیست فعال از گیاهان خشکیزی به کمک آنزیم
تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز درمقیاس پایلوت
ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برسنتیک افت رطوبت و جذب روغن چیپس سیبزمینی
کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات
بررسی میزان ترکیبات فنلی و ویژگیهای کیفی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران
بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران
بررسی مشکلات و اولویت های تحقیقاتی بخش تجاری سازی تولید غذاهای فراسودمند درکشور
تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر استخراج و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکارید غلاف نخود فرنگی
خواص کاربردی فیتوسترولها
مروری بر کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر در صنعت غذا
بررسی جایگزین کردن برخی آردها در تهیه نان
غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن
شناسایی و تجزیه و تحلیل مخاطرات در عرصه تولید مواد غذایی
بررسی اثر جایگزینی روغن با ارده و شکر با عسل _ شیره خرما بر خصوصیات حسی شیرینی سنتی کیک یزدی
مروری بر روش های کاهش جذب روغن در چیپس و خلال سیب زمینی
کنسانتره اسیدهای چرب چند غیراشباعی امگا 3: فرآروری تا محصول نهایی
بررسی محتوای آنتوسیانین رنگ استخراج شده شاهتوت و شناسایی پروفایل فنولیک ها
فعالیت ضدمیکروبی اسانس و عصاره اتانولی دانه رازیانه بر رشد آسپرژیلوس فلاووس
اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی
بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش
بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین
بررسی مقایسه ای روش های کشت مستقیم و غنی سازی در جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا از گوشت گاو، گوسفند و بز و تایید با روش PCR
ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ مرو به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی
اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد
مطالعه اثر افزودن عصاره ولیک بر میزان اسیدهای چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد
اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد
ارزیابی اثر ماده فعال سطحی اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگی غشای PVDF درتغلیظ اسیدهای چرب امگا- 3
بررسی مشخصات و ساختار نانو سامانه آلبومین -رسوراترول
ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی
ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری
نانوکامپوزیت اصلاح شده با نانومواد برای بستهبندی موادغذایی
اثر نوع و غلظت صمغهای دانه شاهی و دانه قدومه شیرازی بر جذب روغن و حفظ رطوبت سیبزمینی سرخ شده
مدلسازی ایزوترم جذب و دفع پسته
آبمیوههای پروبیوتیک
بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا
مروری بر خواص عملکردی پروتیین های سویا ونقش آن در بهبود فرمولاسیون مواد غذایی
بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج
اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته
رزیابی اثرات مهارکنندگی عصاره اتانولی Rheum palmatum علیه برخی میکروارگانیسمهای پاتوژن مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
اثر پوشش دهی ناگت ماهی تیلاپیا با صمغ ریحان و زانتان بر خواص فیزیکی-حسی آن
کاربرد پودر ریز جلبک اسپیرولینا در تولید مواد غذایی فراسودمند
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن
روش های نوین انجماد مواد غذایی
کاربرد پالایش غشایی در تصفیه روغنهای خوراکی
Tuf-gene based PCR detection and selective plate count quantification of Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12 in Iranian commercial probiotic yoghurts
بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی برخی منابع تامین آب آشامیدنی شهر تهران
مقایسات میانگین تغییرات اسیدهای چرب در فرمولاسیونهای ترکیبی روغن قنادی
تخمیر آب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها
مطالعهی محتوای آنتیاکسیدانی و پلی فنلی پوست گونههای Aloe, AloeVera(آلویه گیاه Saponaria, Aloe Arborenseans)
کاربرد ذرات هیدروژل در صنعت غذا و روش های تولید آن
جلوگیری از کمبود کلسیم با غنی سازی محصولات غذایی
بهینه سازی تولید ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اوریوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی
ارزیابی اثرات بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی دانه رازیانه بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس
بررسی آلودگی گوشت سفید به لیستریا مونوسیتوژنز
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن دنایی بر باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اریوس
تعیین ویژگی های آنتی اکسیدانی و پلی فنلی ژل سه گونه خانواده گیاه آلویه (AloeVera, Aloe Saponaria, Aloe Arborenseans)
استفاده از ضایعات در فرمولاسیون محیط کشت
مروری بر کنترل بیولوژیکی فساد قارچی محصولات کشاورزی انبارشده توسط اسانس های گیاهی
روغن سیاهدانه: ترکیبات شیمیایی ، ویژگی های گیاه شناسی،اثرات دارویی و خواص آنتی اکسیدانی
شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم تولید کننده اگزوپلی ساکارید جدا شده ازمحصولات لبنی بومی ایران
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس گلپر در مرغ جوجه کبابی
کاربرد های پنتوزان و آلرون جدا شده از سبوس گندم
شناسایی ملکولی لاکتوباسیلوستولید کننده اگزوپلی ساکاریداز محصولات لبنی سنتی ایران
حسگر نوری سبز بر پایه رنگدانه طبیعی زعفران برای اندازه گیری نیتریت
ارزیابی نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژی پودر گوجه فرنگی
بررسی میزان آفلاتوکسینB1 در انواع خوراک طیور استان قم در سال 93
بررسی آلودگی گوشت ماهی به لیستریا مونوسایتوژنز
بررسی اثر پارامترهای امواج میدانهای پالسی الکتریکی بر سینتیک استخراج قند از هویج و خواص کیفی شربت استخراجشده
کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی
بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا
دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی
مقایسه میزان آفلاتوکسین B1 در انواع خوراک دام و طیور استان قم
تعیین میزان هیدروکسی متیل فورفورال در عسل های موجود در بازار تبریز
تاثیر عصاره رزماری بر روی میکروارگانیم ها وآنزیم ها
مطالعه اثر خشک کردن بستر سیال متناوب بر ترک خوردگی ارقام دانه بلند و متوسط شلتوک
کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی
غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها
غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها وبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی
بررسی خصصویات نغذیه ای نان ترکیبی با آرد ارزن و آرد نخود
FTIR Study of Heat Treatment Effect on Egg White Protein Secondry Structure
مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری
ارزیابی ویژگی های کلی پفک فراسودمند حاوی پودر کنجد
روش های کاهش محتوای اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی
محصولات تراریخته آری یا نه
بررسی نانوذرات صمغ دانه ریحان به عنوان حامل پپتیدهای کوچک
بررسی تاثیر تشدید فلکولاسیون بر پایداری و خصوصیات ریولوژیکی سس مایونز تخم مرغ درسیستم مدل
خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات
رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
فیتواسترولها و فراوردههای غذایی غنی شده با استرول گیاهی به عنوان محصول فراسودمند
امکانسنجی بکارگیری شاخصهای ریولوژیکی آرد گندم به منظور پیشبینی وضعیت تخمیر فرآوردههای نانوایی
تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر 4 درجه سانتی گراد
تاثیر عصاره الکلی دارچین بر استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی شوریده در چهار درجه سانتی گراد
سنتز نانوذرات نقره با استفاه از عصاره برگ گردو و ارزیابی خاصیت ضد میکروبی آن
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره برگ درخت پهن برگ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن
مروری بر تحقیقات خشک کردن مواد غذایی پیش تیمار شده اسمزی با آون تحت خلاء
مروری بر کاربرد ماکروویو در اصلاح نشاسته
اثر گیاه اوجی بر روی روغن کانولا در دمای محیط
سنتز سبز نانو ذرات فلزی نقره توسط ماده ی احیاکننده عصاره برگ درخت آلبالو وبررسی تاثیر خاصیت ضد باکتریایی آن
بررسی فلزات سنگین جیوه ،سرب، کادمیوم در ماهیان خلیج فارس در ایران
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاه از عصاره برگ معطر و تکنیک مایکروویو و همچنین بررسی خاصیت ضد میکروبی آن
تعیین میزان نیترات در صیفیجات عرضه شده در میادین میوه و تره بار سه استان مجاور در شمالغرب کشور
کاربرد روش تصویربرداری از نور پراکنش یافتهی لیزر در ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی، مطالعهی موردی: اندازهگیری سفتی گوجهفرنگی
حقیقت در مورد شربت ذرت با فروکتوز بالا با آنچه هست و آنچه نیست:
مروری بر شربت ذرت با فرکتوز بالا و مزایای تولید به روش آنزیمی
مقایسه شربت ذرت با فروکتوز بالا با شکر
بررسی شیوع بروسلا در کبد گوسفندان و بزهای کشتار شده در اهواز
اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی
مدلسازی تنفس بستهبندی اتمسفر اصلاح شده در میوه و سبزیهای تازه
معرفی و مروری بر فرآوری مواد غذایی با استفاده از میدان الکتریکی ضرباندار (PEF)
استفاده از میکروارگانیسمهای جاذب اکسیژن به منظور افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی
توسعه یک حسگر رنگ سنجی ساده مبتنی بر عصاره استخراجی از کلم بنفش در ارزیابی فساد ماهی قزل آلا
استخراج آنتوسیانینها از تفاله انگور قرمز (فخری) با استفاده از نانوذرات جاذب مغناطیسی پلی وینیل الکل به روش اسپکتروفتومتری مریی فرابنفش
مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی و ریولوژیکی نوشابه میوه ای با استویا
ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر
ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان همبرگری
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتیینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
بررسی استفاده از پلاسمای غیر حرارتی به منظور ضدعفونی و حفظ خواص فیزیکی کاهو
اسانسهای گیاهی و سلامت غذایی
آشنایی با ضدمیکروبهای طبیعی موجود در موادغذایی و کاربردهای آن
ارزیابی کیفیت بهداشتی دوغ های سنتی ایرانی
اولتراسوند، روش نوین نگهداری مواد غذایی
تاثیرپوشش دهی ماهی تیلاپیا با صمغ ریحان و زانتان بر کیفیت و میزان جذب روغن آن پس از فرآیند سرخکردن
خصوصیات فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای متیل سلولز و کازیینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس کازیی 1608
بقایای آفتکشها در مواد غذایی
اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای
مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب 12 و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی
تاثیر تیمار حرارتی در توانایی مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسینM1 در ماست
تاثیر تیمار اسیدی در توانایی مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین M1 در ماست
مقایسه میزان آفلاتوکسین B1 در نمونه های سیلوی تشکیل دهنده خوراک دام استان قم در سال 1393
ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای فیزیکی پنیر موزارلای کم چرب
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب
تاثیر اسیدهای آلی(سیتریک، استیک و لاکتیک)، نمک طعام و هیدروژن پراکسید برغیرفعالسازی باکتری اشریشیاکلی در سبزی ریحان
بررسی تاثیر درصدهای مختلفی از سبوس معمولی و تخمیر شده با سایزهای متفاوت در نانهای با فیبر بالا
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیستتخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی قارچ دکمه ای طی دوره نگهداری
مروری بر انواع پوشش دهی قارچ خوراکی
اثر بسته بندی پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر ویژگی های بافتی و ماندگاری قارچ دکمهای
اثر تانناز بر گرفتگی غشایی فرآیند عصاره آبی پوست پسته
شیر گاوپاستوریزه غنیشده با β کاروتن آب هویج و اثرات دما و زمان نگهداری
خواص عملکردی کیتوزان در صنایع غذایی
Alginate microencapsulated Lactobacillus Casei and Bifidobacteria Bifidum in mayonnaise
فعالیت ضدمیکروبی باکتریوسین لاکتوباسیلوس ساکی و لاکتوباسیلوس دلبروکی دربرابر لیستریا اینوکووا در شرایط آزمایشگاهی
مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف
مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی
بررسی اثر قند ساکاروز بر برخی ویژگیهای مکانیکی خمیر بتاگلوکان
کاربرد ترکیبات غنی کننده با اهداف فراسودمند در انواع نوشیدنی های تجاری و غیر تجاری
نانوبیوکامپوزیتهای طبیعی دارای خواص بازدارندگی تقویتشده و قابلیتهای نوین برای استفاده در بسته بندیهای غذایی
کاربرد شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا در نوشیدنیهای ورزشی
توصیههای متناقض در مورد مصرف شربتهای فروکتوز
بررسی مقدار سرانه مصرف فروکتوز در کشورهای جهان و مقایسه با مقادیر توصیه
تاثیر ترکیبات اسانس پرتقال (لینالول و اوکتانول) بر برخی خواص کمی پرتقال تامسون ناول
بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای چرب روغن بکر و تصفیه شده در دو رقم زیتون(بلیدی و آربیکینا) در طی حرارت دهی
پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی
تغییر رنگدانه ها در اثر حرارت دهی در دو رقم زیتون(بلیدی و آربیکینا)
تغییرات اندیس های پایداری روغن دو رقم زیتون بکر (بلیدی و آربیکینا)
Nanoencapsulation Approach to Improve Cinnamon Essential Oil Functionality: Lipid and Color Stability of Beef Burgers
شناخت فرایندهای دهانی، اولین گام در طراحی محصولات غذایی برای سالمندان
استویا کنندهبررسی تولید مرباهای رژیمی با استفاده از شیرین
بررسی محیطهای کشت مختلف برای تولید نایسین و کاربرد آن در مواد غذایی
بررسی اثر مقایسه ای متابولیسم فروکتوز، HFCS و ساکارز در بدن
فناوری تولید برنج دانهای اکسترود شده
Nano-phytosome : properties and application in food ingredient encapsulation
اثر شیرین کننده های ساکارزی و فروکتوزی در سندرم متابولیک
Nanotechnology and Biopolymers in Food Packaging: Focused on Carboxymethyl Cellulose (CMC) as an Edible Biopolymer in Biobased Films and Nanocomposites
تاثیر انواع شیرین کننده ها (فروکتوز، گلوکز و ساکارز) بر میزان ابتلا به کبد چرب غیرالکلی
عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس
نقش شربت های حاوی فروکتوز و مقایسه آن با سایر شیرین کننده ها بر بیماران مبتلا به چاقی
تاثیر افزودن شربت فروکتوز و مقایسه آن با شکر بر بیماران دیابتی
شربتهای ذرت با فروکتوز بالا (HFCS (در نوشیدنیهای غیر الکلی (نوشابهها)
تعیین و بررسی ماستهای بازار ایران از نظر آلودگی فاژی
اندازه گیری نگه دارنده ی ناتامایسین در ماستهای بازار ایران
مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی
بررسی تاثیرات کارشناس فنی در دامپروری های استان تهران
سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی
بررسی اثر تفاله آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان های فاقد گلوتن
معرفی گیاه رویبوس (Aspalathus lineareis) در فرمولاسیون چای کودک
تاثیر درصدهای مختلف تفاله آفتابگردان برویژگی های بافتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
بهره وری روش امپدانس در کنترل میکروبی مواد غذایی در ایران
Food for health using nanoliposomal encapsulation technology: A study on green tea catechins in full-fat cheese
معرفی نانوسیالات جهت کاهش مصرف انرژی و حفظ ترکیبات مغذی در فرآیندهای حرارتی صنایع غذایی