آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 524تعداد صفحات کتابچه مقالات: 5585
تعداد نمایش مقالات: 33020
سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران
سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۵ مهر ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تربیت مدرس،انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه غنی سازی ماکارونی و اثرات تغذیه ای آن
Detection of chemical characteristics, heavy metals, and microbial contamination inpoultry meat available in local markets
Occurrence of enterotoxins genes of Staphylococcus aureusisolated from food samples in Iraq
Detection of lead and cadmium in some colored dry food products which itquick-preparing
Effect of Iron Fortification on the Physicochemical and Sensory Properties ofFunctional Yoghurt
The effect of adding apple peel powder on the physical and sensory properties ofbiscuits
Investigating contamination with some heavy metals in henna powder available in localmarkets
Study of the effect of selenium and zinc fortification on the physicochemical and sensoryproperties of Iraqi soft cheese
Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Different Sources and Testingtheir Ability to Produce Cellulases Enzyme
A comparative study on the effect of soaking and heat treatment on cooking periodFaba bean
Assessment of dietary exposure to heavy metals in marketed vegetables and fruits of Wasit Province, IraqWisam Thamer Al-Mayah
بررسی مقایسه ای روش های مختلف استخراج ترکیبات زیست فعال گیاهان
مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی
پلیمرهای هادی و زیستی ، روش های سنتز و کاربرد آنها در بسته بندی غذایی
مروری بر کاربرد امولسیونهای پیکرینگ با فاز داخلی بالا در زیست دسترسی و حفظ ترکیبات زیست فعال
اثر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در آبمیوه
انواع نانومواد در درون پوشانی باکتری های پروبیوتیک در صنایع غذایی
کاربرد بره موم در محصولات لبنی : ویژگی های آنتی اکسیدانی ، ضدمیکروبی و پری بیوتیک
نقش و اهمیت باکتری های اسیدلاکتیک در تخمیر نان و تشریح شبکه پروتئینی بافت نانهای با آرد برنج بدون گلوتن متاثر از تخمیر
استفاده از حسگرهای زیستی در ارزیابی کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
کاربرد بیوسنسورها در ایمنی مواد غذایی
کاربرد نگهدارندههای زیستی میکروبی در کنترل فساد گوشت
کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی های مواد غذایی
مروری بر کاربرد نانومواد در بسته بندی مواد غذایی
هیدروژل: ویژگی ها، روشهای سنتز و کاربرد آنها در سیستم های بسته بندی مواد غذایی
بهبود پایداری آنتوسیانین ها با استفاده از انکپسولاسیون توسط نانوحامل ها
مروری بر کاربرد خشک کن پاششی در ریزپوشانی آنتوسیانین ها
تولید نانو فیبرهای هیبریدی ژلاتین -زانتان حاوی اسانس بادیان رومی : بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
استفاده از چاپگرهای سه بعدی جهت تولید غذاهای فراسودمند برپایه میوه جات و سبزیجات
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات برای توسعه پایدار
معیارهای ارزیابی میسلیوم قارچی به عنوان چسب زیستی
مروری بر اثر ترکیبات زیست فعال موجود در جلبک قهوه ای بر سرطان سینه
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از پسماندهای صنایع تبدیلی کشاورزی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( سرب و کادمیوم ) در گندم های وارداتی
کاربرد آب مغناطیسی شده در کشاورزی و صنایع غذایی
کاربرد میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
اثر اسیدهای آلی مختلف بر کیفیت سیب زمینی های ریز کنسرو شده
A review of the potential application in the food industry and protective effectsin pathological conditions of phytic acid
پرتودهی کنجد با پرتوگاما به منظور کنترل آلودگی های پس از برداشت و آفلاتوکسین B۱
بررسی باقی مانده سدیم هیدروسولفیت یا سدیم دی تیونیت به عنوان یک ترکیب نامطلوب در مواد غذایی عرضه شده در ایران
بررسی تاثیر روشهای مختلف استخراج بر برخی ویژگی های عملکردی پروتئین های گیاهی
بررسی ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود
Recent advances in intelligent food packaging materials:Principles, preparation and applications
مقایسه پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و کیتوزان بر انبارمانی پسته تر اکبری
ارزیابی شاخص های رنگی پسته تر اکبری با استفاده از تیمار پوشش های خوراکی در طی انبارمانی
تاثیر تیمار پس از برداشت کربوکسی متیل سلولز و واکس کارنوبا بر ویژگی های حسی میوه انار شیرین شهوار در طی انبارداری
معرفی ۵۰۶۲ Debaryomyces hansenii UTMC به عنوان سویه ایمن و غنی از روی آلی و امیدوارکننده برای تهیه غذاهای فراسودمند
بررسی تاثیر پلی ساکارید ۳۸۲۳ Limosilactobacillus sp. UTMC بر ظرفیت نگهداری آب در ماست
مروری بر ترکیبات فراسودمند محلول در چربی و آب موجود در آجیل ها
مروری بر اهمیت بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر و ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی
تولید تجاری اسید سیتریک ، چشم اندازی به روشهای نوین بیوتکنولوژی
مطالعه ترکیبات نامطلوب از لحاظ کیفی در آبمیوه ها و روش های حذف آنها در صنعت
مطالعه پدیده گرفتگی در تانن زدایی محلول صمغ فارسی به وسیله سامانه غشایی فراپالایش و نانوپالایش
استخراج بیوپپتیدها در راستای تغذیه و پرورش حشرات در بستر پسماندهای غذایی
مروری بر روش های استخراج،کاربردها و مزایای سلامتی بخش پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از پروتئین جلبک های دریایی
مروری بر کاربرد فرایندهای غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی
مروری بر استخراج لیپیدها، رنگدانه ها و مواد معدنی از ضایعات سخت پوستان
پیشرفت های اخیر در کاربرد اولئوژلها در فرمولاسیون محصولات غذایی
مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی آلی (MOFs) در بسته بندی مواد غذایی
پیشرفت های اخیر در مورد استفاده از اسانس ها در بسته بندی گوشت
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات مرکبات و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد ضایعات مواد غذایی در بسته بندی های زیست تخریب پذیر
استخراج ترکیبات زیست فعال از پوسته کاکائو و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد سنسورها در تشخیص آلایندههای غذایی
مروری بر استفاده از روشهای غیرحرارتی برای غیرفعالسازی آنزیم ها در صنعت آبمیوه
خواص آنتی اکسیدانی عصاره بره موم با تاثیر بر افزایش پایداری کیفیت مواد غذایی
زیست غنی سازی آب پرتقال با عصاره جوانه کلم برکلی و کلروژنیک اسید حاصل از هویج های تنش -داده شده
توسعه غذاهای جدید فراسودمند با انکپسولاسیون توام باکتری های پروبیوتیک و ترکیبات زیست -فعال: اسیدهای چرب امگا ۳، عصاره چای سبز و کورکومینوئیدها
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات میوه و سبزی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
An overview of the application of cold plasma technology in food processingand packaging
بررسی عوامل موثر بر کنترل خصوصیت برگشت رنگ روغن سویا در کارخانجات روغن نباتی
اثر پیش خنک کن هوای اجباری نوع تونلی و بسته بندی بر شاخص های کیفی کلم حین نگهداری
مکان گزینی بهینه واحدهای فراوری و بسته بندی شیلات و آبزیان در استان خوزستان
اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی از ویژگی های شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای نامناسب یخچال (۸ درجه سانتیگراد)
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیونها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پپتیدهای تولیدی از میکروجلبک اسپیرولینا، پوشش طعم تلخی آنها با استفاده از بیوپلیمرهای مختلف و استفاده در غنی سازی نان قالبی
بررسی استفاده از فناوری نانو در تولید امولسیون از ترکیبات گیاهان طبیعی به جای نگهدارنده های شیمیایی درفراورده های گوشتی
A review of novel thermal and non-thermal technologies in the food industry
A review on cold plasma in food industry: Principles and it’s decontaminationeffects
خواص عملکردی نانوامولسیونهای مبتنی بر اسانسهای مرکبات
اصلاح ساختاری پروتئین های گیاهی جهت بهبود کاربرد آنها در محصولات غذایی
اثرات رنگ مصنوعی موجود در فرآورده های غذایی بر سلامتی
مروری بر تاثیر ترکیبات آنتی اکسیدانی بر کاهش هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای در محصولات گوشتی حرارت دیده ؛یک مرور روایتی
رویکردهای جدید در کنترل کپک ها و مایکوتوکسین ها در مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی های سبز
مهارکننده های α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز: بررسی پتانسیل غلات کامل در جلوگیری از هایپرگلیسمی
بررسی تاثیر فرایندهای تخمیر و جوانه زنی بر فعال سازی آنزیم های درونزا غلات و حبوبات و بهبود ارزش غذایی آنها
مروری بر روشهای جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی سیب و محصولات آن
بتاکاروتن در صنعت غذا
مکانیابی گندمهای درجه یک و دو تولید شده توسط زارعین در کل کشوربر اساس استاندارد ملی ایران
مروری بر اثرات برشته کردن دانه های کاکائو بر ویژگی های ساختاری و عوامل تشکیل رنگ
بررسی فیلم های بسته بندی فعال بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس های روغنی : کاربردهای فعلی و چشم انداز آینده
بررسی پپتید های زیست فعال بر پایه غلات : مکانیسم فرآوری ، اثرات عملکردی و سلامت محور آنها بعنوان افزودنی در غذا
مروری بر روش های نوین درون پوشانی ویتامین های محلول در چربی در سیستم های امولسیونی خوراکی : غذاهای عملگرا
ریزپوشانی ترکیبات فنولی و کاربرد آنها در افزایش پایداری روغن های سرخ کردنی
مروری بر استفاده از اسانس و عصارههای گیاهی به عنوان عامل ضدمیکروبی در پنیر
هیدرولیز جزئی روغن ها و چربی ها: استراتژی جدیدی برای ساختاردهی
بررسی کاربرد آرد گندم سن زده بر ویژگی های کمی و کیفی کلوچه سنتی زابل
کیک شیفون حاوی مخلوطی از آرد گندم و آرد بدون گلوتن : جایگزینی روغن با صمغ بومی
تاثیر فرآیند پرک کردن کینوا بر ویژگی های تغذیه ای و حسی قالب غذایی فشرده
مروری بر کاربرد نانوذرات در صنعت غذا: ضد عفونی کارخانه جات صنایع غذایی ، بسته بندی ، نگهداری مواد غذایی و چالش ها
استفاده از فرآوردههای گیاهی در فرآوری پنیر
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی بومی استان قزوین
بررسی نقش و کارکرد مواد در تولید شبه گوشت های گیاهی
نشاسته متخلخل و روشهای مختلف تولید آن
بررسی پتانسیل گوشت کشت شده برای حل بحران امنیت غذایی و چالش های زیست محیطی
Comparative analysis of the structural and textural properties of spongecakes made with different artificial sweeteners
اهمیت استفاده از ضایعات گوجه فرنگی برای استخراج لیکوپن
مروری بر جداسازی ترکیبات زیست فعال از ضایعات میوه و سبزیجات به کمک فناوری اولتراسوند
بررسی ساختار و عملکرد نانوحامل های لیپیدی بر ماندگاری مواد غذایی
بررسی و مقایسه عملکرد سه نانوتکنولوژی : نانوامولسیونها ،نانو ذرات لیپیدی و نانوحامل های لیپیدی به عنوان پوشش خوراکی بر ماندگاری مواد غذایی
بررسی ساختار و عملکرد اسانس آویشن باغی در صنایع غذایی
مروری بر مکانیسم عمل باکتریوسین های تولید شده توسط باکتری های گرم مثبت و کاربرد آنهادر نگهداری مواد غذایی
کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بسته بندی میوهها و سبزی ها
خصوصیات و کاربرد پپتیدهای زیست فعال جداسازی شده از پسماندهای مواد غذایی
بررسی روش های سازگار با محیط زیست و پایدار برای استخراج ترکیبات زیست فعال از پسماند مواد غذایی
بررسی تاثیر اسپیرولینا و فیکوسیانین بر تغییرات شاخص قهوه ای شدن بار پروتئینی غنی شده با آرد برنج قهوه ای در طی مدت نگهداری
افزایش پروتئین ضایعات سیب زمینی با بهرهگیری از پتانسیل تخمیر حالت جامد
روش های مختلف خشک کردن قارچ دکمه ای و اثر پیش تیمار های مختلف بر خشک کردن
پست بیوتیک ها تحولی نوین در بهرهگیری از پروبیوتیک ها
بررسی اثر رشد سویه های پروبیوتیک به روش تخمیر حالت جامد بر پالپ سیب زمینی
روشهای نوین انجماد مواد غذایی
نقش امولسیفایرها بر خصوصیات بافتی انواع کیک : مقاله مروری
پیشرفت در فناوری لیپوزوم: غذاهای کاربردی و تحویل ترکیبات زیست فعال
تشکیل ، کاهش ، و خطرات سلامتی آکریل آمید: امروز چه می دانیم ؟
A review of the applications and challenges of designing targeted liposomes
مروری بر خواص بیولوژیکی استویا، اثرات سلامتی بخش و کاربرد آن در محصولات بیکری
تاثیر افزودن عصاره چای سبز بر ماندگاری مواد غذایی
استفاده از تقطیر اسمزی در فراوری محصولات غذایی و کشاورزی
THE EFFECTS OF OLIGOSACCHARIDES ON COOKIE BAKING PERFORMANCE
The Effects of sugar substitute Mixture on Physicochemical Characteristics ofSugar-Free Muffin Cake: Modeling and Optimization
انکپسولاسیون عصاره ضایعات قهوه: خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی
کاربرد اسانس ها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
استراتژی و راه کارهای کاهش ضایعات در صنایع غذایی
خشک کردن محصولات کشاورزی با روشهای تحت خلاء و تبخیر ناگهانی
کاربرد روشهای آنزیمی در هیدرولیز ضایعات صنایع غذایی : رویکردی پایدار برای مدیریت ضایعات و تولید محصولات با ارزش افزوده
بررسی روشهای رایج تست آنتی اکسیدانی برای ارزیابی ترکیبات زیست فعال غذایی (با محوریت پپتیدها)
نوآوری در فرآیند طبخ و تبلور شکرخام با هدف کاهش ضایعات محصول
تشخیص گونه های بیماری زای سالمونلا در مواد غذایی با استفاده از تکنیک PCR
مروری بر جایگاه و عملکرد مونت موریلونیت (MMT) بر روی فیلم های نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی
پکتیناز میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
آکوافابا، یک افزودنی جدید برای کاربردهای غذایی
Scientometric analysis and mapping of spouted bed, foam mat, refractance window and freeze spray dryingpublished during ۲۰۱۵-۲۰۱۹
مقایسه تاثیر روش های استخراج برخواص آنتی اکسیدانی دمنوش برخی گیاهان بومی استان گیلان
بهینه سازی فرمولاسیون سس میوه ای حاوی پوره کدو و صمغ گزنه با استفاده از روش سطح پاسخ
اثر تخمیر و مواد اولیه بر ترکیبات زیست فعال کامبوچا و فلور میکروبی آن
ایزومالت و کاربردهای آن در صنایع غذایی
اثر امگا ۳ ریزپوشانی شده بر خصوصیات محصولات لبنی
بررسی ویژگی ها و کاربردهای کورکومین زردچوبه در صنایع غذایی
بررسی خاصیت ایمونولوژیکی گیاه گالگا((Galega officinalis در دیابت شیرین
نوشیدنی های انرژی زا، حقایق وابهامات مرتبط با سلامت مصرف کنندگان
روش های تلخی زدایی پپتیدهای تلخ از هیدرولیزهای پروتئینی
بیوپلیمرهای متخلخل بر پایه ی پلی ساکارید برای بهبود دسترسی زیستی ترکیبات زیست فعال
اثر استرهای کورکومین بر اکسیداسیون محصولات غذایی حاوی روغن دانه کتان
اثر استرهای رزمارینیک اسید بر اکسیداسیون اولئوژل و امولژل
مروری بر تاثیر هیدروکلوئیدها بر فرآوردههای بدون گلوتن
مطالعه مروری کاربرد پروپولیس به عنوان ترکیب آنتی میکروب و آنتی اکسیدان در شیر و فراورده های لبنی
مروری بر استخراج ترکیبات زیست فعال از مواد گیاهی به روش تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا (HVED)
تولید نهاده های دامی از پسماندهای کشاورزی با استفاده از روش های میکروبی
مقایسه پروتئین عبوری قابل هضم میلورم و کنجاله سویا در جیره دام های پرواری
افزایش پایداری ترکیبات فراسودمند غذایی با استفاده ازدانک های چند منظوره ساخته شده از آلژینات
نویز الکتریک روی بسته بندی های گوشت های وارداتی (گوشت برزیلی )
بهبود رفتار جریان سس شکلات با امولسیفایرهای لستین و PGPR
بهینه سازی فرمولاسیون کافی میکس رژیمی و بررسی خصوصیات فیزیکی و حسی آن
پتانسیل موسیلاژهای گیاهی جهت فرایند درونپوشانی ترکیبات مختلف
انتقال ترکیبات فعال زیستی محصور شده در ماتریس های غذایی به دستگاه گوارش: رویکردهای اخیر و دیدگاههای آینده
تهیه نانونیوزوم ترکیبات پلی فنلی
نانوحامل های تیموکینون
پتانسیل تولید گلوکز از پسماندهای کشاورزی : بررسی فناوری ها و کاربردها
بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی
بررسی علمی انواع نوشیدنی ها، غذاها و مکمل های انرژی زا: تاثیرات، ترکیبات و کاربردها
مروری بر بسته بندی های خوراکی بر پایه پروتئین
Edible Pickering Emulsions and Foams in the Food Industry
قابلیت فناوری چاپ سه بعدی برای تولید آنالوگ گوشت
کاربرد امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی های بافتی و ارگانولپتیک شیرینی نخودچی حاوی آرد کینوا
کاربرد روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) در سنجش ویژگی های تکنولوژیک و حسی شیرینی نخودچی (بدون گلوتن ) غنی شده با آرد کینوا
بررسی پارامتر نوع دیواره در نانوکپسول حاوی عصاره گیاه زولنگ در پایدارسازی روغن کانولا
بررسی پارامتر غلظت دیواره در نانوکپسول حاوی عصاره گیاه زولنگ در پایدارسازی روغن کانولا
مروری بر ترکیبات و افزودنی های طعم دهنده در ماست
مروری بر برخی از روشهای تشخیص سریع آلودگی میکروبی در شیر
مروری بر آلایندههای موادغذایی تولید شده در اثر حرارت و کاهش آنها
مروری بر فناوری نانو اسپیری درایرها در صنایع غذایی
مروری بر ایجاد آکریل آمید در موادغذایی فراوری شده و روش های کاهش آن
تجربیات کنونی در زمینه غنی سازی با کلسیم
مروری بر کاربرد هوش مصنوعی در ایمنی، فرآوری و کنترل کیفیت مواد غذایی ; یک مرور روایتی
مقایسه تاثیر افزودن عصاره سبوس برنج آزاد و ریزپوشانی شده بر اکسایش روغن کانولا
تاثیر روش اولتراسوند بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج
Impact of adding pomegranate rind on the antioxidant, physiochemical, color,and sensory properties of pomegranate juice
Antioxidant capacity and sensory properties of blend juice made from carrot,apple and celery
پلاسمای سرد، تکنولوژی نوین غیرحرارتی برای تغییر ویژگی های فیزیکوشیمایی آرد غلات
نقش کشت آغازگر بر کیفیت و ایمنی فرآورده های گوشتی تخمیرشده
مروری بر میکروارگانیسم ها،مواد زیست فعال و بسته بندی نوشیدنی های پروبیوتیک
تاثیر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی شیر
تاثیر نسبت اولئوژل: هیدروژل و نوع هیدروکلوئید بر خواص بافتی و حرارتی دوژلی ها
تاثیر غلظت هیدروژلاتور و نوع آن بر خواص بافتی و حرارتی دوژلی ها و بررسی ویژگی های حسی شکلات صبحانه تهیه شده با دوژلی
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در صنعت مواد غذایی
اثرات خشک کن انجمادی بر کیفیت و ارزش تغذیه ای محصولات غذایی و کشاورزی
لاکتوباسیلوس هلوتیکوس: اثرات سلامت بخشی و کاربردهای رایج در صنایع لبنی
بررسی تاثیر آنتوسیانین و کربن فعال بر روی خواص مکانیکی فیلم بر پایه ایزوله پروتئینی سویا
Biopolymers for Liposome Surface Modification
استفاده از ضایعات غذایی برای تولید بیوگاز
فراوری شیر و محصولات لبنی با فرایند فشار بالا
استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای افزایش ماندگاری میوه ها و سبزیجات
مروری بر کاربرد نانوالیاف پلی وینیل الکل حاوی اسانس های گیاهی در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر انواع، کاربرد و مکانیسم ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در صنعت لبنیات
مروری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک
بررسی کاربرد روش PCR جهت شناسایی ژنهای کدکنندهی نوکلئاز مقاوم به حرارت (nuc) و انتروتوکسین ها sea)، seb، sec، see و (sed در استافیلوکوکوس اورئوس
شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در شهر مشهد با روشهای تشخیصی مورفولوژیکی و بیوشیمیایی
معرفی یافته های جدید پیرامون باکتری های استیک اسید و کاربرد آنها در صنعت مواد غذایی
کاربرد سیستم ژل شناور بر پایه آلژینات در کنترل رفلاکس و رسانش دارو در معده
تاثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی ، فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی برنج ( Oryza (sativa L.
عملکرد پروتئین آب پنیر در درمان و پیشگیری از سرطان: مطالعه مروری
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی
گسترش ماندگاری فراوردههای گوشتی توسط پلاسمای سرد
آلودگی زدایی تخم مرغ و فرآوردههای آن با کمک فناوری پلاسمای سرد در فشار اتمسفری
کاربرد فناوری غیر حرارتی پلاسما درفرآوری مواد غذایی
کاربرد امواج مایکروویو در صنایع غلات
بررسی اثر نگه دارنده و افزودنی در آلرژی غذایی
مروری بر مکانیسم ها و اثرات فناوری فراصوت قدرت در فرآوری موادغذایی
مروری بر مکانیسم و کاربرد فناوری میدان های الکتریکی پالسی ((PEF در فرآوری مواد غذایی استخراج ترکیبات زیست فعال
استفاده از محصولات جانبی کشاورزی اصلاح شده برای تولید و غنی سازی محصولات غذایی و غذا -داروها
حسگرهای عملکردی مبتنی بر فسفر سیاه برای کاربردهای ایمنی مواد غذایی
چشم انداز آینده فناوری نانوحباب در فرآوری محصولات لبنی
ارتقای شاخص های کیفی سوسیس و کالباس: تحلیل انتظارات و راهکارهای عملیاتی از دیدگاه مصرف کنندگان تهرانی
کاربرد پروتئین های میکروجلبکی در صنعت غذا: ارزیابی جامع نقش ها و تاثیرات
بررسی ترکیبات بیوشیمیایی اسانس های روغنی رقم های اسطوخودوس
کاربرد سیستم های نانو امولسیونی بر پایه اسانس برای نگهداری مواد غذایی
بررسی و مقایسه استفاده از امولسیفایرهای طبیعی و سنتزی در پایدار سازی نانوامولسیونها
ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی طبیعی برای بسته بندی فعال مواد غذایی
جایگزین آنتی بیوتیک ها برای مقابله با خطرات آنها در چرخه غذایی
کاربرد شیرین کنندههای قوی غیرکالری زا در صنعت غذا
کاربردهای ازن در فرآوری فرآوردههای لبنی
اثر پوشش آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی ، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوه زردآلو طی مدت نگهداری
پست بیوتیک ها: اصطلاح در حال تکامل در صنایع غذایی و دارویی
مقایسه دو روش تیمار با باریکه الکترون و پرتودهی گاما بر روی تغییرات بار میکروبی و حفظ رنگدانه های زعفران ایرانی
تاثیر غلظت ژلاتین استخراج شده از پای مرغ بر خواص فیزیکوشیمیایی مارشمالو
کاربرد فناوری نانو در ایمنی ، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی
استفاده از پتانسیل ضایعات غلات در جهت ایجاد منافع اقتصادی و زیست محیطی
وضعیت فعلی و چشم انداز آینده فناوری انکپسولاسیون در صنایع غذایی : پیشرفت ها، فرصت ها و چالش ها
روش های جدید و نوظهور فرآوری مواد غذایی : فواید و چالش ها
بررسی تغییرات بافتی و حسی دونات تخمیری حاوی نشاسته مقاوم
مروری بر روشهای ریزپوشانی روغن امگا۳ و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر اثر تکنولوژی اولتراسوند پرقدرت در اصلاح ساختاری و عملکردی پروتئین های مواد غذایی و کاربرد آن در فرآوری گوشت
کاربرد نانوزیم ها در ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی
تبعات کمبود آب بر امنیت مواد غذایی : روابط و پیشنهادات
الکتروریسی پروتئین ها در صنایع غذایی : مبانی ، تولید الیاف، خصوصیات و کاربردها
درونپوشانی مواد فعال با استفاده از پروتئین های گیاهی : روشها و کاربردها
The role of marine resources as sustainable foods- A review
کینوا و چالش های امنیت غذایی (مطالعه مروری )Quinoa and food security challenges (review study)
بررسی نوشیدنی های انرژی زا و سلامت روان: تمرکز بر استرس، اضطراب و افسردگی . (مقاله مروری )Review of energy drinks and mental health: focus on stress, anxiety and depression. (Review)
دانه های کینوا: درشت مغذی ها و اجزای کاربردی در صنعت غذا (مطالعه مروری )
کاربرد پوشش های خوراکی و براق کنندهها در محصولات غذایی
بررسی اثر تیمار سطح با پلاسمای غیر حرارتی بر رشد و مرگ سلولها
تاثیر تفاله زیتون روغنی در جیره غذایی دامهای شیری
صمغ های اصلاح شده با اکتنیل سوکسینیک آنیدرید
مقایسه روشهای نوین و مرسوم استخراج ترکیبات زیست فعال از گیاهان دارویی
مروری بر روشهای فیزیکی نوین اصلاح نشاسته
مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی حاوی اسانس در نگهداری موادغذایی
مروری بر فیلم های زیست تجزیه پذیر بر پایه صمغ
Innovative Delivery Systems for Postbiotics: Enhancing Stability andBioavailability
طراحی بافت فیبری مشابه گوشت، پیشرفت ها و چالش ها در چاپ سه بعدی در طراحی بافت فیبری مشابه گوشت بر پایه پروتئین های گیاهی
بررسی ویژگی های شیمیایی ، فیزیکی ، میکروبی و رئولوژیکی شیر پاستوریزه غنی شده با آهن ، روی و اسید فولیک
بررسی و ارزیابی ویژگی های عملکردی پنیر موزارلا بدون چربی با استفاده از جایگزین های چربی
بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های فیزیکوش یمیایی ، بافتی ، رئولوژیک و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی
تاثیر عصاره های گیاهی بر سلول های سرطان سینه
مروری بر عوامل موثر برکیفیت تافی در طی فراوری و مدت زمان نگهداری آن
تولید فیلم فعال حاوی اسانس رازیانه بر پایه ی موسیلاژ دانه بالنگو شیرازی و بررسی ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آن
بررسی روشهای مختلف تثبیت آنزیم و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی
مروری بر بازیافت و تبدیل ضایعات زیستی ، شهری و کشاورزی به مواد کاربردی با ارزش افزوده
مروری بر خصوصیات و کاربردهای اولئوفوم ها و فوم های امولسیونی به عنوان سیستم های مبتنی بر لیپید
مروری بر نقش آنزیم ها در صنعت غذا برای ایجاد عطر و طعم
مروری بر اینتراکشن ترکیبات فنولیک و پروتئین ها در مواد غذایی
مروری بر آنزیم پروتئاز و کاربرد آن در صنعت غذا
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها از پوست پیاز قرمز به کمک مایکروویو
پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها: یک رویکرد نوین درتغذیه و سلامت
تاثیر حلال بر محتوای فنول کل ، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصارههای برگ شمعدانی معطر
کاربرد تابش الکترومغناطیسی در کنترل آلودگی میکروبی ؛ تمرکز بر مکانیسم های غیرفعالسازی اسپورهای میکروبی
بررسی خصوصیات تغذیه ای کینوآبه عنوان غذای فضانوردان
تاثیر اسیدهای آلی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم های خوراکی پلی ساکاریدی
کاربرد پسماند ها و محصولات جانبی مواد غذایی در زمینه غنی سازی محصولات بر پایه آرد
بررسی نوآوری ها و فناوری های بسته بندی مواد غذایی
ردیابی زنجیره پشتیبانی و توزیع مواد غذایی با استفاده از سیستم شناسایی فرکانس رادیویی
کاربرد بسته بندی فعال در محصولات نانوایی
استفاده از فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای بهبود کیفیت محصولات پخت
چشم انداز نقاط کربنی سنتز شده از منابع طبیعی برای کاربردهای بسته بندی فعال مواد غذایی: مروری
کاربردهای چاپ الکترونیک انعطاف پذیر در بسته بندی هوشمند مواد غذایی : مروری
فرآ یندها و تکنیک های ساخت فوم های زیست تخریب پذیر
تولید فراکسیونهای پپتیدی با شاخص های تغذیه ای ، فعالیت آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال از پروتئین حاصل از ضایعات هسته انار
مروری برتوسعه فناوری های پیشرفته در استخراج رنگدانه های چغندر و کابرد آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد خشک کن پاششی برای ریزپوشانی باکتری های لاکتیک اسید
پروبیوتیک ها در صنعت غذا: نوآوری ها، چالش ها و چشم اندازهای آینده
بررسی پتانسیل ضد میکروبی نانو ذرات در ترکیب باروغن های اسانسی به منظور افزایش ماندگاری موادغذایی
Measurement and evaluation of heavy metals incanned fish
ترکیبات و متابولیت های غذایی هدف در بسته بندی های هوشمند غذایی
مروری بر ویژگی های برخی از رنگدانه های حاصل از ریزجلبک ها و کاربردهای آنها
مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی ، خواص ضد میکروبی و کاربردهای بره موم در محصولات غذایی
بیوسنسورها و کاربردهای آنها در صنایع غذایی
بسته بندی نانو: پیشرفت و چشم اندازهای آینده برای ایمنی و پایداری مواد غذایی
بررسی اثر اندازه ذره سیستم های کلوئیدی حاوی اسانس بر خواص ضدمیکروبی آنها
کاربرد آنزیم ها در تولید نان و صنعت قنادی
بررسی تاثیر صمغ دانه ریحان بر خصوصیات بافتی پنیر پیتزا با طعم کچاپ
اهمیت تولید و کاربرد فرآوردههای پروبیوتیک در صنایع غذایی
تاثیر فاکتورهای فرآوری تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا بر بازیابی و پایداری پلی فنولها
شکلات گیاهی : فرمولاسیون و ارزیابی خواص بافتی و رئولوژیکی
بررسی روش الکتروریسی برای ریزپوشانی مواد زیست فعال گیاهی
A critical and functional review on the concept, production, characteristics andapplication of micro and nanoparticles in the structure of starch in the new formulation of the food industry
بررسی انتقادی و عملکردی بر مفهوم،تولید،خصوصیات و کاربرد میکرو و نانوذرات در ساختار نشاسته ی موثر در فرمولاسیون نوین صنعت غذا
ارزیابی تاثیر پوشش های خوراکی بر برخی مولفه های بیوشیمیایی و انبارمانی گوجه فرنگی تیوا
مطالعه اثرات عصاره های گیاهی ارگانیک بر غنی سازی و کیفیت رنگ گوجه فرنگی فرآوری
استخراج سلولز از باگاس نیشکر، ارزیابی روش استخراج و بررسی ویژگی های سلولز استخراج شده
هیدروژلهای مرکب مبتنی بر پروتئین آب پنیر
فناوری های نوین برای کاهش و حذف آلرژن های خاص در بادام زمینی
تاثیر کپسوله سازی اسانس ها به کمک دستگاه خشک کن پاششی بر ماندگاری خواص ضد میکروبی آنها
مروری بر سیستم های هیبریدی بایژل
مروری بر کاربرد نانوسیالات برای اعمال فرآیندحرارتی در صنایع غذایی
بررسی برخی خواص فیزیکی و مهندسی گندم رقم باران کشت شده در استان قزوین در سه سطح مختلف رطوبتی
مروری بر استفاده از جلبک ها در محصولات بر پایه غلات
بررسی تاثیر آنزیم های آلفاآمیلاز، لیپاز، همی سلولاز و گلوکز اکسیداز بر خواص رئولوژی خمیر حاصل از آرد ستاره
A Review of Meat Analog Production and Its Effects
تحول در صنایع غذایی با چاپگرهای سه بعدی : بررسی نوآوری ها و کاربردهای شخصی سازی در تولید مواد غذایی
مروری بر افزایش ارزش غذایی عسل با پپتید های زیست فعال
مروری جامع بر پروتئین گیاهی زئین
بسته بندی فعال و بسته بندی های زیست تخریب پذیر مواد غذایی : بررسی تکنولوژی ها، مزایا و چالش ها در حفظ کیفیت و ایمنی محصول
کاربرد اولئوژلها در محصولات پروتئینی و لبنی بر پایه گیاهان
کاربرد نانوذرات بر تعیین و حذف هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای سمی در چای و قهوه
تاثیرات میدان الکتریکی پالسی بر روی خشک کردن میوه جات و سبزیجات
تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد در صنایع غذایی و ترکیب آن با سایر روش ها
تحلیلی بر نقش محور دهان، میکروبیوتا و مغز بر تجربه ادراک ارگانولپتیک
کاربرد آئروژل در صنایع غذایی
بررسی امکان تولید کلوچه بدون گلوتن فومن با استفاده از پودر کامل سنجد
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده ازآرد ذرت،ارزن و شاه بلوط
مروری بر تولید، خالص سازی ، تثبیت و کاربردهای آلفا آمیلاز میکروبی در صنایع غذایی
بررسی ساختار، عملکرد و برهم کنش های میان کازئین ها و سایر ترکیبات زیست فعال موجود در شیر
ارزش افزایی پسماندهای غذایی با استفاده از میکروارگانیسم ها به عنوان کمپوست
روشهای مرسوم و نوین شناسایی باکتری بیماری زای ویبریو کلرا در آبها و موادغذایی آلوده
بررسی خاصیت ضد میکروبی کربن دات حاصل از نشاسته سیب زمینی علیه برخی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی
کاربرد فشار هیدرواستاتیک بالا در فرآوری مواد غذایی
میکروانکپسولاسیون ترکیبات غذایی و کاربرد آن در صنایع غذایی
تولید، ویژگی ها و کاربردهای سیستم های نوظهور بایژلها در صنایع غذایی
استخراج روغن از دانه کنجد با استفاده از روش میکروامولسیون
مروری بر پیشرفت در فناوری بسته بندی مواد غذایی
ارزیابی فواید و خطرات گیاهان تراریخته و مقررات ایمنی زیستی در جهان
پارامترهای موثر در امنیت غذایی و تهدیدهای جهانی
تاثیر دیواره مخمر و برخی از کربوهیدراتها بر رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم
استفاده از ترکیبات نانو امولسیون در تولید بسته بندی های زیست تخریب پذیر مورد استفاده برای بسته بندی مواد غذایی
استفاده از تکنولوژی های نوین برپایه نانو در تولید بسته بندی های جدید با قابلیت استفاده در صنایع غذایی
تولید و کاربرد اسانس های گیاهی با منشاء طبیعی ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی
مواد بیونانوکامپوزیت برای کاربردهای بسته بندی مواد غذایی : مفاهیم و چشم انداز آینده
مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی رزماری در فراورده های گوشتی
مروری بر تاثیر ترکیبات فنولیک بر نان گندم
گلوکز اکسیداز: منابع ، عملکرد، کاربردهای صنعتی و تولید نوترکیب
مروری بر بسته بندی های هوشمند موادغذایی
Evaluation of marine peptides antioxidant activity by DPPH assay
بررسی تاثیر اسانس های طبیعی در غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز
توسعه هوش مصنوعی و فناوری های مرتبط در صنایع غذایی
تاثیر نیتروژن استارتر و محلولپاشی با متانول بر عملکرد کمی و کیفی بادامزمینی (Arachis hypogaea L.)
ساختار و کاربرد صمغ ژلان در صنایع غذایی
تحلیلی جامع از ساختار، ویژگی ها و کاربردهای متنوع صمغ زانتان در صنایع غذایی
پکتین : مروری بر ساختار و مکانیسم تشکیل هیدروژل
Mitigating Bread Staling and Enhancing Nutritional Value: The Role ofWheat Bran and Fiber-Rich Additives in Bread Formulation
مروری بر کاربرد نانو ذرات با استفاده از تکنیک های کواسرواسیون
استفاده از بیوسنسورها جهت شناسایی میکروپلاستیک ها به عنوان یک پدیده نوظهور در مواد غذایی
A Closer Look at Plant-Based Diets
آنالوگ های گوشت : پیشگیری و کاهش ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و عروقی
پیشرفت های اخیر در زمینه کاربرد چارچوبهای فلزی - آلی به عنوان جاذب فلزات سنگین در نمونه های غذایی و محیط های آبی
کاربرد فناوری الکتروریسی (Electrospinning) در ساخت نشانگرهای تشخیص رنگ pH در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
بررسی اثر افزودن عصاره الدربری و شیره خرمالوی وحشی بر شاخص قهوه ای شدن پروتئین بار حاوی آرد برنج قهوه ای
بررسی مقایسه ای ترکیبات شیمیایی و خصوصیات آنتی اکسیدانی پست بیوتیک و پاراپروبیوتیک لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم
ارزیابی حسی مواد غذایی با روش های تریبولوژی ، الکترونیکی و الکتروانسفالوگرافی
Effects of Calpain Enzymes on Meat Quality and Tenderness under VariousStorage and Processing Conditions
مروری بر ماشین ها و تجهیزات هسته و کلاهک گیری خرما در ایران
فناوری بینی الکترونیک در کنترل کیفی مواد غذایی
اثر آنتی بیوتیک ها در صنایع غذایی
Comparative Study of Physicochemical and Structural Characteristics ofMeat Analogues Produced from different Vegetable Proteins
Suitability of soy-based products matrices for carrying probiotics into body: Asystematic review
غذاهای نانوفراسودمند: ویژگیهای شیمیایی و کاربردی
Production of bioactive peptides with antioxidantand antihypertensive activities from wheat gluten using Withaniacoagulans
تولید،تعیین خصوصیات و خالص سازی پپتیدهای زیست فعال حاصل از گلوتن گندم توسط آنزیم های گیاه پنیرباد
مروری بر راهکارهای نوین کاهش انرژی در فرآیند خشک کردن مواد غذایی
مروری بر استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات آناناس
Comparison of physical properties, chemical composition, ۱ antioxidant activity and fungal flora of four commercial Iranian pistachios
بیوپلیمرها : تحولی نو در صنعت غذا
ترکیبات طعم دهنده میکروبی : رویکردی نوین در صنعت افزودنی های غذایی
پتانسیل تصویربرداری فراطیفی به عنوان یک تکنیک جدید در ارزیابی ایمنی مواد غذایی
مروری بر ترکیبات زیست فعال مورینگا اولیفرا
مروری بر خواص عملکردی و فواید سلامتی پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از ارزن
کاربرد زیست بسپار در بسته بندی مواد غذایی عملگرا
مروری بر تولید پنیرگیاهی ، بررسی خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و خواص حسی
خواص ضدمیکروبی فیلم پروتئین سویا حاوی ذرات ژانوس در برابر باکتری های بیماری زا
بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و سازگاری هیبریدهای جدید ذرت بعنوان یکی از مواد اصلی صنایع غذایی ، در اراضی کشت و صنعت جنوبغرب کشور(منطقه دهلران)
نقش استارتر در فرآورده های گوشتی تخمیری و نیمه تخمیری
اثر اسانس ریزپوشانی شده بر بسته بندی های زیست تخریب پذیر فعال
Studying the impact of ۳D-printing technology on safety indicators of plantbasedburger
مروری بر روشهای استخراج و بازیابی پروتئین تک سلولی از ضایعات در صنایع غذایی
مروری بر تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین - ژلاتین و پلی دکستروز-ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک
مروری بر استفاده از آنزیم گلوکز اکسیداز تثبیت شده در بسته بندی های زیست تخریب پذیر
مروری بر تهیه ،استخراج،تخلیص ،تغلیظ و کاربرد آنزیم گلوکز اکسیداز و کاربرد آن در صنایع غذایی
نان سیاباتای غنی شده با خمیر ترش سبوس برنج
تولید و بررسی خصوصیات نانولیپوزومهای حامل کمپلکس بتاسیکلودکسترین و عصارهی تفاله هویج سیاه
استخراج عصاره ی تفاله کدو حلوایی به کمک بتاسیکلودکسترین و درون پوشانی آن با نانولیپوزومها
مقایسه روش های نوین استخراج و ریزپوشانی عصاره های گیاهی
تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن های گیاهی : فرصت ها و چالش ها
مروری بر تاثیر برخی هیدروکلوئیدها در بهینه یابی فرمولاسیون دونات
استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
روشهای مختلف ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال زعفران
بررسی تاثیر عصارههای آبی و اتانولی سبوس برنج بر تغییرات رنگ و شاخص قهوه ای شدن بارهای پروتئینی حاوی آرد برنج قهوه ای در طی مدت نگهداری
کاربرد روشهای نوآورانه درونپوشانی ترکیبات زیست فعال در غنی سازی پاستا
مروری بر نوآوری ها در تولید محصولات پخت و نانوایی با شاخص گلیسمی پایین
مروری بر تکنولوژی چاپگرهای سه بعدی در صنعت غذایی
مروری بر استفاده از منابع پروتئینی گیاهی ، حیوانی و دریایی برای تولید پاستا پروتئینه
مروری بر نیمرخ فنولی تفاله انگور و بررسی اثرات ضداکسایشی و ضد دیابتی آن
بررسی اثرات بازدارندگی عصاره الکلی دانه رازیانه بر رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس
بررسی خواص ضدقارچی اسانس دانه رازیانه
تولید و مشخصه یابی کپسولهای کازئینات سدیم حاوی عصاره کنجاله کنجد و بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی ، سینتیک رهایش و تاثیر در افزایش ماندگاری روغن بزرک
بررسی ساختار و ویژگی های ژلهای بر پایه پروتئین آب پنیر طراحی شده توسط چاپگر سه بعدی متناسب با نیاز افراد مبتلا به دیسفاژی : مروری روایی
مروری بر کاربرد رنگدانه های حاصل از جلبک های دریایی در صنایع غذایی
مروری بر روش های کپسوله سازی اسانس های گیاهی و تاثیرات آن بر اسانس ها و مواد غذایی
مروری بر کاربرد زئولیت ها در صنایع غذایی
بررسی مروری عوامل موثر بر طعم سوختگی در بادام زمینی فرآوری شده
ریز جلبک ها به عنوان منبع غذایی جدید با ارزش غذایی بالا
کاربرد چارچوب های فلزی - آلی در صنعت بسته بندی غذا
اثر پلی فنل های چای بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و زیست فعالی فیلم های بسته بندی فعال مبتنی بر کیتوزان
مروری بر کاربرد اسانس زنجبیل در فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر جهت نگه داری مواد غذایی
فرمولاسیون میان وعده غذایی سالم حاوی جوانه گندم تثبیت شده با حرارت
مروری بر تصفیه ی فاضلاب کارخانه ی روغن با استفاده از فرایند انعقاد الکتریکی
مروری بر تولید میکروبی اسیدسیتریک توسط قارچ رشته ای آسپرژیلوس نایجر
ریزپوشانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی و تخمیر میکروبی ضایعات ماهی تن و کاربرد آن در غنی سازی سوسیس
کپسوله سازی ترکیبات فعال زیستی از ضایعات میوه ها و سبزیجات و کاربرد آنها در مواد غذایی
تخمیر کاه برنج در شرایط بی هوازی با استفاده از قارچ Rhizopus oryzae به منظورغنی سازی پروتئین
بیوراکتورهای تخمیر حالت جامد
مروری بر روشهای استخراج ترکیبات زیست فعال فنولیک از ضایعات مواد غذایی - کشاورزی
مروری بر فرمولاسیون فرآوردههای لبنی حاوی محصولات خرما
مروری بر کاربرد بیوتکنولوژی در تولید طعم دهندههای غذایی
Encapsulation of probiotics and nutraceuticals: Applications in functional food industry
بررسی کارایی پتانسیل افزودنی های خوراکی گیاهی به عنوان یک تقویت کننده موثر در تغذیه طیور
فوکوزانتین ، کاروتنوئید زیست فعال در جلبک های دریایی
بسته بندی فعال: حصیر نانوالیاف الکتروریسی شده حاوی اسانس های روغنی
ارزیابی اثرات افزودن پودر گزنه (Urtica dioica) به جیره خوراکی بلدرچین های ژاپنی بر جمعیت میکروبی روده و پارامترهای خونی
نانوحبابها: علمی نوظهور در فناوری نانو با کاربردهای بالقوه در فرآوری مواد غذایی
مروری بر کاربرد فیکوسیانین در غنی سازی محصولات لبنی
فلوسایتومتری و شمارش کرومزومی برای تعیین سطح پلوئیدی در برنامه های اصلاحی و تولید بذر هیبرید خیار گلخانه ای
بررسی امکان تولید قارچ دارویی گانودرما با استفاده از بستر های کشت حاوی ضایعات آلی (نی پیت ، پالم پیت ، باگاس)
نقش پیش تیمارهای نوین در بهبود فرآیند خشک کردن و حفظ کیفیت گیاهان دارویی
تولید بسته بندی های غذایی ایمن و پایدار با کاربرد نانوذرات فلزی در ساختار فیلم های زیست تخریب پذیر بیوپلیمری
سنجش کمی پروتئین در محلولهای غذایی با روشی ساده بر پایه رنگ آمیزی با عصاره برگ حنا
درون پوشانی به روش خشک کردن پاششی سرد و کاربرد آن در صنعت غذایی
مروری بر روشهای ریزپوشانی ژلاتین هیدرولیزشده
بیوفیلم های میکروبی مضر در صنایع غذایی
بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی لاکتوفرین (پروتئین استخراج شده از شیر)
بررسی اثر غیرفعالسازی فتودینامیک (PDI) مبتنی بر کورکومین بر محصولات غذایی
Malt and its types and derived products
بررسی تاثیر حرارتدهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج :یک مطالعه جامع
Time in a Bottle: How Storage Conditions Affect Extra-Virgin Olive OilQuality, A study of Chemical, Sensory, and Stability Parameters
Evaluation of Essential Oil Composition of Fruit Peels from CitrusReticulata
Chemical Composition of the Essential Oil Investigation from Fresh Peel ofSweet lemon
بهینه سازی ویژگیهای عملکردی کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا
بررسی کارآیی و عملکرد روش های پرتودهی مختلف در بهبود کیفیت مواد غذایی
تاثیر پودر کینوای جوانه زده بر خواص حسی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک
تاثیر پودر کینوای جوانه زده بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ
نوآوری های اخیر فناوری امواج فراصوت در ساختار ترکیبات مواد غذایی : مروری
تشکیل اکریل آمید به عنوان ترکیب سمی در موادغذایی ، روشهای تعیین و کاهش میزان تولید آن
چگالی بستنی : عوامل موثر و روشهای اندازه گیری
منابع پروتئین های گیاهی در تولید گوشت های آنالوگ و عملکرد آنها در بافت
بررسی میزان رنگ پودر چغندر لبویی خشک شده با مایکروویو آزمایشگاهی و نیمه صنعتی به روش فوم مت با عوامل فوم ساز مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر((MPC
نانو زیست الکترونیک و حسگرهای زیستی : نوآوری ها و کاربردهای آینده در صنعت غذا
مروری به الگوریتم های یادگیری عمیق در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد ضایعات پوسته و تفاله قهوه در صنایع مختلف
مروری بر تاثیر عصاره و اسانس های طبیعی بر خواص فیزیکوشیمیایی روغن کنجد
مطالعه عوامل موثر بر شاخص گلایسمی برنج ، سیب زمینی و جو دوسر
Food safety RoadMap Toward Agenda ۲۰۳۰
شناسایی دقیق آفت کش ها در محصولات غذایی بوسیله سیستم های رنگ سنجی تقویت شده با نانوذرات فلزات نجیب
توسعه امولژلهای فراپایدار و مقایسه اثر روغن استئارین هسته پالم و آفتابگردان بر خواص فیزیکی امولژل ها
مقایسه اثر نوع روغن بر قدرت ژل امولژلهای ژلاتین و پلی وینیل الکل
انواع روشهای تولید، جداسازی و کاربرد کربن داتها در ایمنی غذایی
بهینه سازی تولید و تخلیص کربن داتهای حاصل از ملاس چغندرقند به روش استخراج نقطه ابری
انواع بسته بندی مواد غذایی و تاثیر آن ها بر کیفیت و زمان ماندگاری محصولات غذایی
بررسی فناوری های نوین موثر بر ایمنی و امنیت مواد غذایی
مروری بر نقش جلبک های دریایی در جذب فلزات سنگین
بررسی خواص کاربردی ، فیزیکوشیمیایی و پایداری عصاره پوست پیاز قرمز در سامانه لیپوزومی
پیش بینی میزان آمیلوز در برنج با بکارگیری ادغام سیستم تصویربرداری فراطیفی دستی و یادگیری ماشینی
بررسی عملکرد گیاه خالواش Mentha pulegium با خاصیت آنتی اکسیدان، ضدباکتریایی وضد قارچی به عنوان نگهدارنده طبیعی موادغذایی
کاربرد مواد زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
تاثیر خشک کردن با روش فوم مت و استفاده از مایکروویو بر ویژگی های فیزیکی پودر پاپریکا
بررسی وضعیت صنعت روغن خوراکی در ایران
بررسی اثر عصاره پروپولیس بر کپک های عامل فساد کیک
بررسی اثر افزودن آرد کینوای جوانه زده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی مافین
محاسبه پارامترهای اندازه کریستال شکر خام با استفاده از شبکه تشخیص اشیاء m۸YOLOv
طراحی و فرمولاسیون پنیر خشک ایرانی
ارزیابی و بررسی تهیه نانو نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی
تاثیر تغذیه عصاره هیدروالکلی پنیرک بر بار میکروبی شیر بز نجدی
بررسی امکان جایگزینی شکر با استویا در فرمولاسیون پاستیل میوه ای
اثر تیمارهای قبل از فرایند سرخکردن بر برخی ویژگی های کیفی حلقه های بادمجان
بررسی محتوای پروتئین و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی بخش هوایی گیاه کینوا تحت تاثیر سطوح مختلف کروم
تامین امنیت و ایمنی غذایی پسته با کاربرد ارقام مقاوم به بیماری نماتد ریشه گرهی
تولید انواع زیست ایروژلها از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی
تاثیر اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده و عوامل ضد میکروبی در سوسیس های تازه
ارزیابی عملکرد کلزا (Brassica napus L.) تحت تاثیر نانو کودهای نیتروژن، فسفر و پتاسیم در شرایط اقلیمی مغان
استفاده از نوآوری الکتروریسی در کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی
مروری بر کاربرد مواد ضد میکروب طبیعی در نگهداری مواد غذایی
استفاده از نانوذرات اکسید روی به منظور بهبود عملکرد رشد و کارایی تغذیه ای در ماهی کپور معمولی تحت استرس تراکم
مقایسه اثر فرایند هیدروترمال ،فراصوت و انجماد-فراصوت بر ویژگی های رنگی نشاسته های گندم و ذرت
پیشرفت در توسعه و کاربردهای نانوالیاف در محصولات گوشتی
چگونه سنسورهای هوشمند می توانند غذا را نجات دهند؟
کاربرد گیاهان دارویی به عنوان عامل عطر و طعم در صنایع غذایی
استفاده از ضایعات صنایع غذایی برای تولید محصولات با ارزش افزوده
استفاده از پایدارکننده ها در سس مایونز کم چرب
مقایسه ذرت مومی و دندان اسبی
هیدروکلوئیدهای مورد استفاده در در فرمولاسیون ماست همزده
چالش ها و آسیب های تغذیه ای و تکنولوژیکی استفاده از آرد کامل گندم در تهیه نان و بررسی پیشنهادات و راهکارهای اجرایی
بسته بندی محافظت کننده برای مواد غذایی حساس به نور
مخلوط های پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
فناوری های میدان الکتریکی پالسی ، اولتراسوند و فشار هیدرواستاتیک بالا در ترکیب با پپتیدهای ضدمیکروبی به عنوان رویکردی برای غیرفعال سازی میکروب ها در نوشیدنی ها
مروری بر ویژگی های عملکردی و تکنولوژیکی بتاگلوکان غلات به عنوان یک ترکیب فراسودمند و اثرات سلامتی بخش آن
تولید و مشخصه یابی پد فعال آنتی اکسیدانی برپایه پلی کاپرولاکتون حاوی اسانس سیر به روش چاپ سه بعدی
نوشیدنی های فراسودمند تقویت کننده سیستم ایمنی
مروری بر برخی مدل های تجربی ، نیمه تجربی و مکانیکی (ریاضی ) در رهایش ترکیبات زیست فعال
شکلات فراسودمند حاملی برای مواد زیست فعال: بررسی پیشرفت در تولید و فواید سلامتی
بررسی اثر روغن سیاهدانه بر خواص فیزیکی فیلم صمغ فارسی
The effect of pasteurization process and additives on the shelf life of Doogh
Evaluation of antimicrobial and mechanical properties of potato starch and whey protein edible films incorporated with nisin
استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی هوور و اصلاح ساختار فیزیکوشیمیایی آن توسط افزودن آگار
اصلاح ساختار فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از ضایعات ماهی هوور توسط افزودن آگار
بهینه سازی شاخص های رنگی پودر پروتئین شاهدانه