سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


هدف از برگزاری سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان  و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، می‌توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک‌تر کنیم. امید است تا متخصصان، پژوهشگران و تولیدکنندگان گرامی با مشارکت فعال در کنگره‌های آینده و با ارائه پیشنهاد‌های سازنده، بستر لازم برای تحقق این مهم را بیش‌ازپیش فراهم آورند.

 

محورهای همایش:

     کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

·        کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        غنی­سازی مواد غذایی

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های گوشتی

·        صنایع فرآورده­های غلات

·        صنایع بسته­بندی مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های لبنی

·        صنایع روغن

·        سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی