آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 152تعداد صفحات کتابچه مقالات: 537
تعداد نمایش مقالات: 55921
هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ توسط دانشگاه تربیت مدرس،دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي در شهر نور برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
DPSIR و اهمیت آن در حفاظت از تنوع زیستی ماهیان
اهمیت مدیریت یکپارچه اکوسیستم های آبی در حفاظت از تنوع زیستی ماهیان
الگوی تکوین فلس در کپورماهی دندان دار هرمزی (Aphaniops hormuzensi)
مروری بر عوامل موثر بر رنگ ماهیان زینتی با تاکید بر استفاده از رنگدانه ها
مروری بر استفاده از مکمل بتائین در صنعت تولید غذای آبزیان
دوریختی جنسی ماهی شاه کولی (Alburnus chalcoides) در ساحل بندر انزلی
تاثیر ضریب انتشار بر گسترش افقی کربن الی منتشر شده از قفسهای پرورش ماهی در دریا
تاثیر قطع غذادهی و تغذیه مجدد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر میزان ترشح هورمون کورتیزول و پایش میزان رشد
تاثیر نسبت های مختلف ترئونین جیره بر شاخصهای رشد و تعذیه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss
بررسی تفاوتهای درون گونه ای Istigobius ornatus (Rüppell, ۱۸۳۰) سواحل مکران به روش ریخت سنجی هندسی
مطلوبیت زیستگاهی ماهی پوزانک خزری (Alosa caspia) در جنوب دریای خزر
نقش و اهمیت ترکیبات زیست فعلا فیتوبیوتیک ها در تغذیه آبزیان
اهمیت توجه به تکثیر و پرورش ماهی دریایی هامور معمولی (Epinephelus coioides)
بررسی تاثیر عصاره هیدرولاکلی رازک (Humulus lupulus) بر عملکرد رشد ماهی ماده سیکلید بلولاکتریک (Sciaenochromis fryeri)
تاثیرات تغییرات کاربری اراضی بر پوشش گیاهی ساحلی و جمعیت ماهی
رابطه بین حذف پوشش گیاهی ساحلی و تخریب زیستگاه ماهی
ارزیابی کیفی آب رودخانه خرم رود با استفاده از ساختار جمعیتی ماکروبنتوزها به عنوان شاخص زیستی
مطالعه ترکیبات خون و مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی سفیدک سیستان ( Schizothorax (zarudnyi در فصل تکثیر مصنوعی
بررسی عملکرد رشد قزل آلای خال قرمز در رودخانه لارم پارک ملی لار
ارزیابی اثرات دوره های نوری متفاوت بر فاکتورهای رشد و بازماندگی در لارو ماهی گوپی ( Poecilia )reticulata
اثر سطوح مختلف جایگزینی روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)
ریخت سنجی مقایسه ای ماهی خیاطه (Cyprinidae: Alburnoides) در حوضه های خزر و تجن با استفاده از سیستم شبکه ای تراس
اثر روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص های آنتی اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus)
اثرات آستاگزانتین بر کارایی رشد و میزان بازماندگی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی تغییرات ناشی از فلز کروم در ماهیها
مروری بر ارزشمندیهای بیولوژیک، تغذیه ای و تولید اقتصادی ماهی آزاد دریای مازندرانSalmo caspius
شیوع و ویژگیهای مولکولی برخی باکتریهای بیماریزا گرم منفی در قزل آلا مزارع پرورش ماهی استان مازندران
اثرات برداشت شن و ماسه بر اکوسیستم رودخانه ای
اثرات کانال سازی بر غنای گونه ای ماهیان رودخانه ای
تاثیر القاء تتراپلوییدی بر شاخصهای بقا و رشد در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
اثر فعال کننده و نسبت فعلا سازی بر اسپرم ماهی نر تغییر جنسیت یافته قزل آلای رنگین کمان در طی دوره نگهداری کوتاه مدت در یخچال
بررسی رابطه طول-وزن و شاخص وضعیت گونه مروارید ماهی لب نازک (Acanthobrama microlepis ) در رودخانه های قزلاوزن و سفیدرود حوضه خزر
مروری بر تکنیکهای احیاء رودخانه ها
مطالعه احیاء رودخانه ها با تاکید بر زیستگاه ماهیان
مروری بر شرایط تولید مثلی دلقک ماهی کلارکی
بررسی توانایی باکتری شکارچی هلاوباکتریووراکس جدا شده از دریای مازندران در کنترل برخی باکتریهای بیماریزای ماهی
ارزیابی حسی ماریناد سرد و پخته تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی ( Clupeonella (cultriventris و کپور نقره ای (Hypophthalmichtys molitrix)
مدلسازی پراکنش مکانی گونه کپوردندان فارس Teimori, Esmaeili & Aphanius farsicus )Reichenbacher ۲۰۱۱ )در ایران تحت تاثیر تغییر اقلیم
پیشبینی پراکنش گونه کولی ارومیه (Berg, ۱۹۲۵ ) Alburnus atropatenae در ایران تحت تاثیر تغییر اقلیم
بررسی تنوع ریختی جمعیتهای جویبارماهی لاسا Oxynoemacheilus elsae Eagderi,Jalili & Çiçek ۲۰۱۸ در حوضه دریاچه ارومیه
اثر فرکشن سازی ژلاتین هیدرولیز پوست ماهی با ژل Sephadex G-۱۵ و کروماتوگرافی مایع سریع پروتئین (FPLC) بر پراکنش وزن مولکولی پپتید ها در پیک های مختلف
ویژگی های حرارتی پروتئین های میوفیبریل ماهی سی باس تحت تاثیر قسمت های مختلف فیله و سیکل های انجماد و انجماد زدایی
ویژگیهای جمجمهء عصبی گاو ماهی سرگنده Teleost: ( Ponticola gorlap )Iljin, ۱۹۴۹ )Gobiidae در حوضه جنوبی دریای خزر
مروری بر تاثیرات ویتامین C بر رشد و بقای قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus (mykiss
مروری بر خواص زیست فعال ترکیبات فلوروتانین استخراج شده از جلبکهای قهوه ای دریایی
ارزیابی قابلیت عملکرد روش ریخت سنجی هندسی در تفکیک دو گونه جنس Cobitis
چک لیست ماهیان رودخانه کوهرنگ، استان چهار محال و بختیاری
تاثیر عصاره هیدرولاکلی رازک(Humulus lupulus) در جیره بر عملکرد تولیدمثلی ماهی سیکلید بلوالکتریک (Sciaenochromis fryeri)
واکنش های رفتاری و پاسخ به استرس تحت تاثیر سم گلایفوزیت در ماهی زبرا دانیو (Danio rerio) و نقش داروی گیاهی همولاکس
تهیه برنامه کامپیوتری پردازش تصویر برای ارزیابی کمی رفتار دسته جمعی (Schooling) درماهیان رزی بارب (Puntius barbus) در پاسخ به استرس دمایی
بررسی اندازه و تعداد سلول های کلراید پوست لارو سوف سفید ( Sander lucioperca) درمواجهه با شوری
عدم گریزگاماروس ها از ماهی سه خاره
بررسی شیوع و شدت انگلهای مونوژن ماهیان آب شیرین در برخی از استخرهای پرورشی درسطح استان گیلان
بررسی میزان شیوع انگلهای خارجی ماهیان زینتی در استان گیلا ن
اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum)
بررسی سطوح مختلف کرم خاکی ( Eisena foeidae) از نظر فاکتورهای رشد در جیره غذایی بچه ماهی سفید
شناسایی منشا ماهی سه خاره ( Gasterosteus aculateus Linnaeus, ۱۷۵۸ ) در دریای خزربا استفاده ازتوالی یابی ژن سیتوکروم b
بررسی آر ایه شناسی جویبارماهیان جنس Oxynomecheilus در بخش ایرانی حوضه رودخانه ار س
بررسی غلظت کشنده یک ساعته عصاره سیر( Allium sativum ) و اثرات آن بر تغییرات میزان گلبول های سفید خون تاسماهی ایرانی
آسیب شناسی اثرات نانوذره مس اضافه شده به آب بر بافت روده تاسماهی سیبری ( Acipenser baerii ) جوان
اثرات آسیب بافتی نانوذره مس اضافه شده در غذا بر بافت کبد تاسماهی سیبری( Acipenser baerii ) جوان
اولین گزارش ا ز حضورگونه Trachinocephalus myops از خانواده Synodontidae دردریای عمان ایرا ن
بررسی اثر عصاره آبی گیاه مرزنجوش بر کیفیت فیله کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
بررسی اثر عصاره آبی دارواش بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی دوره نگهداری در یخچال
مطالعه شاخصهای رسیدگی جنسی ماهی اسبله Silurus glanis L., ۱۷۵۸ در تالاب بین المللی انزلی
بررسی برخی از پارامترهای پویایی جمعیت ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta) دررودخانه تنکابن
استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی فعالیت ضد باکتری پروتئین هیدرولیز شده تون زردباله (Tunnus albacores)
استفاده از تصویربرداری میکرو سی تی برای بررسی ریخت شناسی هندسی ماهی پرورشی آمور Ctenopharyngodon idella (Valenciennes, ۱۸۴۴)
تاثیر روغن های ماهی و کلزا بر عملکرد رشد ، ترکیب اسیدچرب تخم و کیفیت لاروهای تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)
مقایسه خصوصیات ریخت سنجی چهار جمعیت شاه کولی ( Alburnus chalcoides )دررودخانه های سرخرود، سردآبرود، شیرود و میانرود
تکثیر مصنوعی سیاه ماهی ( Capoeta gracilis) با استفاده از اواپریم
کاربردهای تعین ژنوتیپ با استفاده از توالی یابی ( GBS) در آبزی پروری با تکیه بر ماهیان خاویاری
رویکردهای نوظهور بانک ژن زیستی جهت حفاظت از گونه های تاسماهیان دریای خز ر
تاثیر پودر گلپر( Heracleum sp. ) بر عملکرد رشد و ضریب تبدیل غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
تاثیر پودر گلپر ( Heracleum sp. ) بر فراسنجه های خونی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss )
تایید نتاج گاینوژن بین گونه ای در تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره
ارزیابی فراوانی میکروپلاستیک ها در اندامهای مختلف ماهی طلال، Rastrelliger kanagurta
جداسازی و شناس ایی باکتری استرپتوکوکوس در یک مزرعه پرورش ماهی قزل آلا در شهرآمل به روش کشت و تست های بیوشیمیایی
معرفی بیماری کبد چرب در ماهی قزل الای رنگین کمان و را ههای درمان آن
رابطه اندازه اتولیت و ماهی در سه گونه از اسبچه ماهیان
بررسی کارایی مطالعات ریخت شناسی به منظور ارزیابی تنوع گونه ای جنس Carassius (خانواده: کپورماهیان) در آبهای داخلی ایران
بررسی تنوع زیستی گونه های خانواده اسبچه ماهیان ( Leiognathidae ) در سواحل خلیج فارس و دریای عمان
بررسی سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح استرس ماهی دانیوی گورخری(Danio rerio)
بررسی اکوسیستم جنگلهای حرا به عنوان محیط زیستگاهی و پناهگاهی برای ماهیها
مطالعه فون انگل های کرمی گاوماهی خزری (Neogobius caspius) در حوضه جنوبی دریای خزر
معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری
مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی
معرفی روش SCAR در سنجش تنوع ژنتیکی ماهیان
بررسی الودگی های انگلی اردک ماهی (Esox lucius) در دریاچه شهدای خلیج فارس تهران
بررسی انگل های داکتیلوژیروس در ماهی کپور پرورشی با استفاده از ژن ۲۸SrDNA
خصوصیات ریختی شانک زردباله عربی(Acanthopagrus arabicus (Iwatsuki, ۲۰۱۳ در حوزه های خلیج فارس و دریای مکران
DNA بارکدینگ شانک زردباله عربی Acanthopagrus arabicus Iwatsuki, ۲۰۱۳ خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از ژن سیتوکروم اکسیداز زیر واحد یک
اثر پودر نعناع فلفلی (Menta piperita) بر عملکرد رشد، ترکیب فیله، برخی پارامترهای خونی و شاخصهای ایمنی بچه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی علت تلفات در بچه ماهیان یک ماهه سیچلاید بالزانی ( Gymnogeophagus (balzanii در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر تهران
بررسی علت تلفات شدید در ماهیان تازه خریداری شده در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر تهران
بررسی علت تلفات شدید در ماهیان زنده زا در یک مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر دماوند
بررسی پاسخ ایمنی موکوسی کپور ماهیان معمولی (Cyprinus carpio) پرورشی تغذیه شده با گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes)
شناسایی انگلهای مشترک ) زئونوز( کپورماهیان )Alburnus chalcoides, Rutilus frisii, Capoeta razii) و شگ ماهیان (Alosa braschnikowi, Clupeonella grimmi)در حوزه جنوبی دریای خزر
اثر پلاسمای سرد بر بار میکروبی ماهی
استفاده از برچسب بازشناسی با امواج رادیویی در پایش زنجیره سرد ماهی
مطالعه عوامل فیزیکی تعیین کننده در زیستگاه انتخابی گونه نازک ماهی Chondrostoma regium (Heckel, ۱۸۴۳) در زاینده رود
شناسایی ماهی بلنی دندان شمشیری (Petroscrit mitratus) در سواحل مکران بر پایه توالی ژن سیتوکروم اکسیداز زیر واحد ۱
بررسی اولویت غذایی بچه ماهیان سفید در سواحل استان گیلان (حوزه جنوبی دریای خزر)
تنوع زیستی ماهیان رودخانه تالار شهرستان سوادکوه
بررسی روابط فیلوژنی سه گونه از جنس Omobranchus در سواحل ایرانی خلیج فارس و خلیج عمان بر اساس توالی یابی ژن سیتوکروم اکسیداز COI( I )
مطالعه آزمایشگاهی ترجیحات رنگی در ماهی زبرا (Danio rerio)
تنوع شکل اتولیت، ابزاری برای بررسی ساختار جمعیت گوبی ماهی زینتی ( Istigobius (Teleostei: Gobiidae) (ornatus، در خلیج فارس و دریای عمان به وسیله بسته ShapeR
ویژگی های ریختی و مولکولی Silhouettea ghazalae ماهیان استخوانی عالی: گاو ماهیان گونه جدید گاوماهی از ساحل خلیج فارس در جزیره قشم
بررسی فراوانی ، پراکنش و رشد سیاه ماهیان (Capoeta spp.) رودخانه کشکان (استان لرستان)
بررسی پراکنش، فراوانی و رابطه طول- وزن ماهی بوتک (Cyprinion macrostomum) در رودخانه کشکان، استان لرستان
تاثیر جایگزینی نسبی گلوتن گندم بجای پودر ماهی بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و ایمنی موکوسی بچه ماهی نورس سفید (Rutilus kutum)
بیان ژن KISS۲ هیپوتلااموس در جنس نر و ماده ماهی سفید خزر (Rutilus kutum)
تبارشناسی ماهی سرخوی چشم درشت Lutjanus lutjanus (Bloch, ۱۷۹۰) خلیج فارس و دریای مکران با استفاده از ژن سیتوکروم اکسیداز زیر واحد یک (Actinopetrygii: Lutjanidae)
خصوصیات ریخت شناسی ماهی سرخوی معمولی Lutjanus johnii (Bloch,۱۷۹۲) در حوضه های خلیج فارس و دریای مکران (Actinopterygii, Lutjanidae)
بررسی فراوانی گونه های ماهیان سواحل استان گیلان (حوضه جنوب غربی دریای خزر)
بررسی پراکنش ماهیان رودخانه خالکایی (حوضه تالاب انزلی )
بررسی رژیم غذایی ماهی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در دریاچه چیتگر
بررسی هم آوری ماهی کولی جنوب Alburnus sellal Heckel, ۱۸۴۳ در رودخانه گاماسیاب حوضه تیگره (ایران)
اثر اواپریم بر القای رسیدگی جنسی مولدین نر سیاه ماهی (Capoeta gracilis)
مطالعه هیستومورفومتری مخ و مخچه در ماهی کپور نقره ای
اثر تغذیه از غذاهای زنده مختلف بر رشد، بقا و شاخص های ایمنی خون در زمان عادت دهی به غذای دستی در تاسماهی ایرانی(Acipenser persicu)
اثر تغذیه با شیرونومید بر فاکتورهای رشد، بقا و پروفایل اسیدهای چرب در مرحله عادت دهی به غذای دستی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
مطالعه برخی از پارامترهای کمی شیوع و شدت( الودگی انگلی ماهی سفید ) Rutilus )kutum, Kamensky, ۱۹۰۱ در سواحل استان گیلان و مازندران
اثرات اسیدهای لای جیره بر عملکرد رشد و فیزیولوژی ماهیان
وضعیت ذخایر ماهی کفلا طلائی در سواحل ایرانی دریای خزر طی سال های ۱۳۷۰ آلی ۱۳۹۸
بررسی غلظت سرب و کادمیوم در ماهی کپور معمولی( Cyprinus carpio ) تالاب بین المللی چغاخور
پاسخ های استرس در ماهیان خاویاری؛ عملکرد گونه ای و نقش مراحل مختلف زندگی
محصولات تخمیری و کاربرد آنها در صنعت شیلات
استفاده از فشار بالا(HP) در نگهداری محصولات شیلاتی و بررسی مزایا و معایب آن نسبت به روشهای سنتی نگهداری
مطالعه زیست شناسی تولیدمثل سیاه ماهی (Capoeta gracili) دریاچه سد سنگ سیاه شهرستان دهگلان، استان کردستان
کاربرد زیست لایه در صنعت آبزی پروری بمنظور توسعه پایدار
بررسی مقایسه ای دو پروبیوتیک بومی بر پارامترهای خونی ماهی سوف سفید ( Sander (lucioperca
بررسی مقایسه ای رابطه وزن و پارامترهای مورفومتریک اتولیت با طول ماهی در گونه کفشک تیزدندان (Psettodes erumei Bloch and Schneider, ۱۸۰۱) سه منطقه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان (استان هرمزگان)
اثرات دوره های گرسنگی و تغذیه مجدد بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی مدت نگهداری در یخچال
تاثیر عصاره چای سبز (Camellia sinensis) بر پارامترهای ایمنی ماهی سیچلاید گورخری (Amatitlania nigrofasciata)
چالش های آرایه شناختی در خانواده کپورماهیان: مطالعه موردی ماهیان استان فارس
شواهد اثر الگوهای مختلف صوتی بر واکنشهای رفتاری ماهی زبرا Danio rerio
مقایسه ارزش غذایی دو گونه از تن ماهیان، گیدر Thunnus albacares و طلال Rastrelliger kanagurta از نظر ترکیب اسیدهای چرب
بررسی میزان هم آوری آلی ماهی Tinca tinca در تلااب انزلی
بررسی عادات غذایی ماهی تیزکولی(Hemiculter leucisculus)دریاچه چیتگر تهران
مروری بر یافته های اخیر گونه های مهاجم کاراس و تیلاپیا در ایران
فراصوت در فرآوری محصولات دریایی
بهبود قابلیت سازگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با نانوسلنیوم و ویتامین E در مواجهه با آمونیاک
آنزیم های گوارشی فعال در مراحل اولیه زندگی لاروی ماهیان دریایی
مکانهای مستعد آبزی پروری حاشیه رودخانه قزل اوزن استان زنجان
اثر اسانس سیر بر روی سیستم ایمنی بچه ماهیان کپور علفخوار
اثر منفرد و ترکیبی برخی از پروبیوتیکها بر آنزیمهای کبدی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
گسترش تهاجمات زیستی: تجربه تیلاپیا زیلی ( Coptodon zillii Gervais, ۱۸۴۸ ) در ایرا ن
بررسی برخی از خصوصیات زیستی ماهیان عمده تالاب شادگان
مروری بر استفاده از فرومونها در آبزی پروری
جداسازی و شناسایی باکتری Kocuria rhizophila MK۴۶۵۳۶۸ به عنوان عامل بیماریزا در ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی استان مازندران
بررسی خواص آنتی باکتریال عصاره هیدروالکلی برگ زیتون در مقابل باکتری Kocuria rhizophila