آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 307تعداد صفحات کتابچه مقالات: 2938
تعداد نمایش مقالات: 72323
سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ توسط دانشگاه محقق اردبیلی، در شهر اردبیل برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
مقایسه تندی پودر و عصاره گیاه سیر در سه توده ایرانی
مقایسه تندی عصاره و پودر پیاز در چهار توده بومی ایران
تاثیر خصوصیات اکولوژیکی روی برخی عناصر پر مصرف و سنگین اندام هوایی بابونه در چهار منطقه استان آذربایجان شرقی
تاثیربرخی خصوصیات خاک روی درصد اسانس گیاه بابونه در سه منطقه استان آذربایجان شرقی
روشهای غلبه بر تنش خشکی در کشاورزی پایدار
برخی روشهای افزایش تولید متابولیت های ثانویه در گیاه شیرین بیان
مسیر بیوسنتزی تاکسول و نقش الیسیتورها در افزایش آن
تاثیر عصاره متانولی سس (Cuscuta) بر برخی صفات بیوشیمیایی گیاه استویا
بهبود کیفیت اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) با کاربرد کود زیستی مایکوروت در کشت مخلوط با نخود
لزوم توسعه کاشت و تولید عناب از دیدگاه اکولوژیک و اقتصادی در ایران
بررسی روشهای استخراج رنگدانه از ریزجلبک ها
استخراج رنگدانه از ریزجلبک ها با استفاده از حلال توئین
بررسی تغییرات محتوی فنل ، فلاونوئید و عملکرد آنتی اکسیدانی میوه تمشک (Rubus hyrcanus Juz)طی نگهداری در انبار
بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز و کاتالاز در طی رسیدن میوه تمشک (Rubus hyrcanus juz)
تغییرات کلروفیل و پایداری غشای بابونه آلمانی در واکنش به کم آبی
بهبود محتوای کلروفیل برگ ماریتیغال (Silybum marianum L.) و کاهش تولید گونه های فعال اکسیژن با کاربرد نانو اکسید روی و تلقیح با Trichodermaspp و Piriformospera indica
تاثیر کاربرد روی و تلقیح با قارچهای Piriformospera indica وTrichoderma spp بر عملکرد دانه و فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.)
بررسی اثر تلقیح با Trichoderma spp و Piriformospera indica و کاربرد روی بر جذب عناصر کم مصرف در گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L.)
تغییرات صفات ریخت شناسی و شاخص برداشت اسانس گشنیز تحت تاثیر کاربرد عصاره جلبک دریایی و منابع مختلف کودی
اثر تاریخ کاشت و کودهای زیستی بر برخی صفات موفولوژیک و عملکرد ماریتیغال
کریسپر یک ابزار قدرتمند برای بهبود ژنوم گیاهان و تولید محصولات زراعی پایدار
مقایسه زیست توده تولیدی در لاین های ریشه مویین در گیاه دارویی جنسینگ هندی Withania somnifera با استفاده از بیورآکتور غوطه وری موقت
بررسی تاثیر محیط کشت و غلظت های مختلف اسید جیبرلیک بر جوانه زنی جنسینگ هندی (Withania somnifera)
شناسایی و مطالعه فیلوژنتیکی اعضای خانواده ژنی DOF در ژنوم گیاه نخود(cicer arietinum)
ارزیابی بیوانفورماتیکی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اعضا خانواده DOF در گیاه نخود(cicer arietinum)
اثر همزیستی با میکروارگانیسم های محرک رشد بر برخی صفات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش شوری
پاسخ های فیزیولوژیکی و آنتی اکسیدانی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) به کاربرد میکروارگانیسم های محرک رشد تحت شرایط تنش شوری
تحلیل راهبردی توسعه به نژادی مشارکتی غلات دیم در مناطق روستایی استان کرمانشاه با استفاده از تحلیل A'WOT
بررسی متابولیت های ثانویه برگ فندق در چند جمعیت جنگل فندقلو
بررسی خصوصیات ضد باکتری اسانس نعناع فلفلی بارگیری شده در نانو پلیمر
بررسی اثراث ضد میکروبی اسانس سیر کپسوله شده بر روی باکتری اشرشیاکلی
Investigation of Anticonvulsant Effects of Some Medicinal plant Hydrosols
بررسی خصوص یات آنت ی اکسیدانی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپ های کشت شده عناب (Ziziphus jujuba Miller) در استان آذربایجان شرقی
گروه بندی ژنوتیپ های پیشرفته عدس( (Lens culinaris Medikبا استفاده از برخی صفات و صفات جوانه زنی بذر
بررسی و انتخاب در تودهها و نسل های در حال تفکیک گندم نان با کشت دو نسل در سال
بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر روی عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی آویشن باغی (Thymus vulgaris) و زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi) در شرایط آب و هوایی شهر صفی آباد
استفاده از خاکستر چوب در کشاورزی ارگانیک
تجزیه همبستگی صفات زراعی و فنولوژیکی ژنوتیپ های جو
ارزیابی عملکرد دانه و برخی ویژگی های زراعی در ژنوتیپ های امید بخش جو
تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به
مروری بر تاثیر حفاظت و بهره برداری پایدار از منابع آب و خاک در توسعه کشاورزی و کیفیت زندگی روستایی
بررسی عملکرد و اجزای عملکرد برخی از ارقام پنبه در پارس آباد
مطالعه وضعیت پایداری تولید گندم دیم مطالعه موردی : منطقه هشترود
بررسی روند پیری بذر کلزا بر شاخصه های جوانه زنی و رشد گیاهچه
پاسخ عملکرد و اجزای عملکرد گندم به باقیمانده ورمی کمپوست و کود شیمیایی در خاک
اثر همزیستی با Funneliformis mosseae بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) در کشت مخلوط با نخود (Cicer arietnium L.)
اثر دو پایه تجاری بر رشد، عملکرد و صفات کیفی میوه خیار گلخانه ای
اثر قارچ میکوریز بر برخی پارامترهای رشد رویشی کاهو
ارزیابی رشد گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در سطوح مختلف تنش شوری
کارآیی فیزیولوژیکی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش شوری
Comparison yield and yield components of Capsicum annuum L. under organic and conventional farm management
بررسی تاثیرات تغییرات آب و هوا بر عملکرد حبوبات در ایران: رهیافت اقتصادسنجی فضایی
افزایش ضریب تکثیر مینی تیوبر سیب زمینی با استفاده از محلول غذایی سیلیسیم سولفونه شده با گوگرد عنصری S۸
تاثیر محلول غذایی ماتریکس با سیلیسیم سولفونه شده با گوگرد عنصری S۸ بر تعداد، وزن و متوسط اندازه غدهچه ژنوتیپ های بذر حقیقی سیب زمینی در شرایط گلخانه
تاثیر پرایمینگ و فرسودگی بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در گیاهچه ذرت (Zea mays L.)
تاثیر پرایمینگ و فرسودگی بر شاخص های جوانه زنی و شاخص های رشد در گیاهچه ذرت (Zea mays L.)
تاثیر پرایمینگ بر شاخص های بنیه بذر و فعالیت برخی آنزیم های هیدرولیتیک و چرخه گلی اکسیلات تحت شرایط فرسودگی در گیاهچه ذرت (Zea mays L.)
تاثیر فیتوهورمونها در تعدیل تنش سرما هنگام رسیدگی میوه و انبارداری بعد از برداشت
بررسی اثر میکوریزا آربوسکولار (Arbuscular mycorrhiza)و تریکودرما هارزیانوم((Trichoderma harzianum بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و عملکردی ارزن در دو منطقه بیرجند و سرایان
تحلیلی بر مشکلات کشاورزی ارگانیک کشاورزی استان آذربایجانغربی
اثر محدودیت آب بر برخی صفات فیزیولوژیکی زنیان
نشانگرهای مورفولوژیکی برای تعیین مناسب ترین مرحله رشد و نمو میکروسپور در گیاهان فلفل دلمه ای (.(Capsicum annuum L
تغییرات رشد برگ ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به تنش خشکی
اثرات ترکیبی گیاه آویشن و زنجبیل بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک محرک رشد بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نر
اثرات ترکیبی گیاه آویشن و زنجبیل بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک محرک رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی نر
تاثیر اسید فولویک بر محتوای کلروفیل و خصوصیات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت تنش کلرید سدیم
تاثیر متقابل شوری آب آبیاری و اسید آمینه بر خصویات فیزیولوژیکی و کیفی میوه گوجه فرنگی
تاثیر فایکوسیانین و تغذیه برخی عناصر معدنی بر پارامترهای فتوسنتزی کاهو فرانسوی
تاثیر ساکارز و اسیدسالیسیلیک بر صفات عملکردی گیاه آلوئه ورا
Evaluating the Effects of Different Dietary Levels of Ginger Essential Oils Versus Virginiamycin on Immune Organ Weight and Humoral Immune Response in Broiler Chickens
Impact of Various Zinc Sources and Levels on Histological Intestinal Alterations in Broilers Raised in Heat Stress Conditions
تاثیر مواد هیومیکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گوجه فرنگی تحت تنش نمک کلرید سدیم
راهبردهای مدیریتی در دستیابی به کشت پایدار ارگانیک برنج در استان گیلان
اثر کودهای نانو کلات پتاسیم و ریزمغذی های کلسیم و بور بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند (Beta vulgaris) در اندیمشک خوزستان
(تعیین خصوصیات شیمیایی و پروفایل اسید آمینه لارو مگس سرباز سیاه و استفاده از آن به عنوان منبع پروتئین در تغذیه دام و طیور)
(تعیین خصوصیات پروفایل اسید چرب لارو مگس سرباز سیاه و استفاده از آن در تغذیه طیور)
بررسی مخلوط کود دامی و ضایعات کشاورزی و تاثیر EC بر ازدیاد کرم ایزینیافتیدا
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی اثر کود نیتروژن و تراکم بذر بر برخی اجزای عملکرد گندم
محلولپاشی گندم با ترکیبی از هیومیک اسید، کیتوزان و NPK در شرایط خشکی اردبیل
اثر هیومات پتاسیم بر عملکرد اقتصادی گندم در شرایط تنش خشکی انتهایی
رابطه بین وزن دانه و تعداد دانه با عملکرد دانه در گیاه سیاهدانه با تاریخ های مختلف کاشت
واکنش صفات مورفولوژیک سیاهدانه به زمانهای مختلف کاشت در شرایط آب و هوای مشگین شهر
جایگزینی کشت تریتیکاله با جو و بهره مندی از مزایای آن در زراعت و دامپروری
اثر محلول پاشی با کودهای آلی بر برخی صفات زراعی ارقام ذرتEffect of foliar application with several types of organic fertilizers on some agronomic traits ofcorn cultivars
اثرات افزودن پروبیوتیک بر عملکرد رشد دوره (۲۴-۱۱)روز جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و کنجاله سویا
بررسی اثر پودر خون بر روی شاخص های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه کلم چینی ( (brassica rapa. L. ssp . Pekinesis
بررسی اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی بر روی شاخص های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی کلم چینی (( Brassica rapa l.ssp.pekinesis
بررسی تاثیر میدان الکتریکی (تخل یه کرونا) بر جوانه زنی دانه ی آفتابگردان
اثر لیگنان بذرکتان بر عملکرد جوجه های گوشتی
اثر لیگنان بذرکتان بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تاثیر دگزامتازون و عصاره میکروجلبک بر خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی
بررسی پارامترهای ایمنی و شاخص های تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش القاءشده با دگزامتازون و تغذیه شده با عصاره اسپیرولینا پلاتنسیس
توسعه تغذیه ارگانیک در پرورش طیور با استفاده از فرآوری ضایعات کشاورزی
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات ارتفاع، قطر ساقه و تعداد شاخه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum WesternRed cv. common) تحت شرایط تنش خشکی
اثر اسید سالیسیلیک بر میزان نشت یونی ، ترکیبات فنلی و اسیدیته کل گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum WesternRed cv. common) تحت شرایط تنش خشکی
اثر اسید سالیسیلیک بر میزان عملکرد، درصد آب میوه و محتوای نسبی آب گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum WesternRed cv. common) تحت شرایط تنش خشکی
ارزیابی تحمل به تنش خشکی برخی هیبریدهای ذرت
پاسخ ایزوفرمهای سوپراکسید دیسموتاز برخی هیبریدهای ذرت در شرایط تنش کم آبی
مقاومت تتراسایکلین در ایزوله های لاکتوباسیل جدا سازی شده از روده مرغهای خانگی ایران
اثر محلول پاشی اسید هیومیک و کودهای ریزمغذی آهن و روی بر روی برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گندم نان
انتخاب مثبت یک ژن مرتبط با بینایی در زنبور عسل نژاد سیاه اروپایی
پویش ژنومی برای شناسایی نواحی تحت انتخاب در زنبورهای عسل نژاد کارنیکا و قفقازی
بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به کشت مرکبات ارگانیک در استان گیلان
تاثیر ترکیب های مختلف نوری و آگروباکتریوم ریزوژنز روی کشت بافت گیاه بابونه آلمانی ((Matricaria Chamomilla L
ارزیابی و سنجش پایداری ارقام برنج در استان گیلان
پاسخ های فیزیولوژیک گندم رقم پیشگام به محلولپاشی عناصر غذایی و تنظیم کنندگان رشد در شرایط وقوع تنش آبی آخر فصل زراعی
تغییرات درصد و عملکرد روغن کاملینا (Camelina sativa) با کاربرد زئولیت و سرکه چوب در شرایط تنش کم آبی
Allelopathic Effects of Sunn Hemp (Crotalaria Juncea): A Review
بررسی تاثیر عصاره آبی تلخه بر جوانه زنی برخی از علف های هرز و باقلا ( Vicia(faba L.
تاثیر عصاره آبی تلخه بر شاخص های کلروفیل و فلورسانس برخی از علف هرز و باقلا (Vicia faba L.)
مدیریت آفات، بیماری ها و علف های هرز در نظام های کشاورزی ارگانیک و مرسوم
مروری بر نماتدهای بیمارگر حشرات
سرکه چوب و کاربرد آن در کشاورزی
تاثیر قارچهای میکوریزا و تریکودرما روی میزان فنل کل و درصد آلودگی برگ رقم بادامی پسته به پسیل معمولی پسته ، Aganoscena pistaciae (Hem.:Aphalaridae)
ارزیابی اسانس خالص و نانوفرموله شوید روی مراحل مختلف رشدی بید سیب زمینی Phthorimaea operculella (Lepidoptera: Gelechiidae)
رفتار کاوشگری زنبور پارازیتوئید Habrobracon hebetor Say روی لاروهای سن سوم کرم قوزه پنبه ، Helicoverpa armigera Hubner
اثر تراکم ، الگوی کاشت و فاصله ردیف بر کنترل علف های هرز و عملکرد دانه ذرت
اثر فاصله ردیف ،آرایش و تراکم کاشت بر کنترل علف های هرز و برخی صفات مورفولوژیکی ذرت
کارایی علف کش جدید کوئین مراک+ متازاکلر(بوتیزان استار) در کنترل علف هرز خردل وحشی در مزارع کلزا
اثر گیاهان پوششی زمستانه تحت شرایط مختلف خاکورزی برکنترل علف های هرز ذرت (Zea mays L.)
بررسی مدیریت تلفیقی و سیستمهای نوین در پیش آگاهی حشرات
بررسی اثر بازدارندگی Trichoderma harzianum بر عامل پژمردگی فوزاریومی به لیمو در شرایط آزمایشگاهی
بررسی اثر بازدارندگی Trichoderma harzianum و قارچکش متیل تیوفانات بر عامل پژمردگی فوزاریومی به لیمو در شرایط گلخانه
ویروس های بیمارگر حشرات
اثر کود فسفیت پتاسیم ، آمینو اسید و باکتری سودوموناس بر ویژگی های فتوسنتزی گوجه فرنگی آلوده به بیماری لکه برگی باکتریایی
روشهای شناسایی و تشخیص کرم برگخوار پائیزه (Armyworm) در گیاه ذرت
تاثیر کود NPK+TE بر محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی دفاعی گیاه خیار و پارامترهای زیستی شته جالیز، Aphis gossypii
ارزیابی تاثیر میکروامولسیون اسانس زنیان، انیسون و رازیانه بر نماتدMeloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاهی
گزارشی از قارچهای عامل سفیدک پودری روی برخی درختان میوه استان اردبیل
بررسی تاثیر علف کش مزوسولفورن متیل + یدوسولفورون متیل در ترکیب با اسید سالیسیلیک بر کنترل علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis)
بررسی اثر ایمن سازی اسید سالیسیلیک بر میزان تاثیر علفکش آتلانتیس بر فعالیت فتوسنتزی گندم
بررسی تاثیر امولسیون اسانس بذر زنیان Trachyspermum ammi (Apiaceae) بر سوسک کلرادوی سیب زمینی Leptinotarsa decemlineata (Col.: Chrysomelidae)
تاثیر اسانس کاکوتی Ziziphora clinopodioides بر برخی ویژگی های زیستی و رفتاری سوسک برگخوار سیب زمینی Leptinotarsa decemlineata
Effect of various fertilizers and salicylic acid on induced resistance of citrusagainst Panonychus citri (McGregor) (Acari; Tetranychidae)
بررسی شاخص های جمعیتی علف های هرز مزارع توتون دوزین
تعیین درجه اهمیت تنوع علف های هرز مزارع توتون((Nicotinia tabacumمینودشت
تاثیر شش رقم برنج بر شاخصهای تغذیهای لمبه گندم، Trogoderma granariumEverts (Coleoptera: Dermestidae)
تاثیر کاربرد سطوح مختلف اتانول OH)۵H۲(C بر عملکرد اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط تداخل با علف های هرز
گزارشهای جدید از گونه های قارچی جداسازی شده از شاخه درختان فندق((Corylus avellana در جنگل فندقلو
ارزیابی میزان پارازیتیسم تخم ساقه خواران نیشکر توسط زنبور پارازیتوییدTelenomus busseolae (Hym.: Platygastridae) در کشت و صنعت های مختلف نیشکری
تاثیر تغذیه با منابع قندی بر میزان پارازیتیسم و طول عمر زنبور پارازیتوییدTelenomus busseolae (Hym.: Platygastridae)
اولین گزارش Cytospora salicina از درختان بید سفید (Salix alba) برای ایران
استفاده از عصارههای گیاهی برای کنترل آفات انباری
بررسی تاثیر بازدارندگی عصاره علف هرز تلخه (Acroptilon repens L.) بر روی جوانه زنی و شاخص های رشدی علف هرز یولاف وحشی (Avena fatua L.)
بررسی اثر بازدارندگی عصاره آبی تلخه (Acroptilon repens L.) بر جوانه زنی و شاخص های رشدی علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis L.)
اولین گزارش از گونه Trichoderma viridescens در استان لرستان و بررسی توان بیوکنترلی آن در شرایط in vitro
شناسایی نماتدهای انگل گیاهی مزارع سیب زمینی در دشت اردبیل
مقایسه قارچکش شیمیایی و بیولوژیک روی رشد میسیلیوم عامل بیماری پژمردگی گوجه فرنگی
مدلسازی کیفیت خاک گردنه حیران با استفاده از شاخص تجمعی کیفیت
ارزیابی کیفیت خاک در اراضی جنگلی و مرتعی گردنه حیران با استفاده از شاخص کیفیت نمورو
تاثیر کود شیمیایی سوپرفسفات تریپل بر کارایی همیاری کود زیستی فسفات بارور۲ در ارقام مختلف کلزا
تشکیل و تکامل خاکهای گچی شمال ارومیه : ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی وکانی شناسی
عوارض خاکساز (Pedofeatures) گچ در خاکهای گچی شمال ارومیه ، استان آذربایجانغربی
مطالعه میکرومورفولوژیکی پیدایش و تکامل افق های تجمع رس (افقهای آرژیلیک ) در برخی از خاکهای نیمه خشک اورمیه
مروری بر تکنیک های کاشت ، تغذیه و مراقبت از کاهو در سیستم آبکشت به روش لایه نازک محلول مغذی (NFT)
The Impact of Cover crops on Soil Properties: A Review
برجهای کبوتر: منبعی فراموش شده در تولید کود ارگانیک
ارزیابی آلودگی فلزات سنگین با استفاده از شاخص فاکتور آلودگی و پتانسیل خطر اکولوژیکی در خاکهای زراعی دشت اردبیل
ارزیابی آلودگی فلزات سنگین با استفاده از شاخص آلودگی انفرادی و شاخص جامع آلودگی در خاکهای زراعی دشت اردبیل
بررسی صفات اگرومورفولوژیک موثر بر عملکرد ارقام گندم دوروم در شرایط دیم
اثر محلول پاشی روی ، آهن و بر، روی صفات زراعی و سرعت پرشدن دانه گندمدر شرایط دیم و آبی
بررسی اثر تیمارهای آبیاری تکمیلی روی صفات زراعی ارقام نخود(Cicer arietinum L.)
نقشه برداری رقومی خاک پایگاه داده ای برای کشاورزی دقیق
اهمیت براورد کربن الی خاک با تصاویر ماهواره ای و نقش آن در کشاورزی پایدار
اثر تنش خشکی بر عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی برخی لاین های امید بخش سویا
مطالعه برخی صفات فنولوژیکی تحت تنش خشکی در برخی لاین های امید بخش سویا
ارزیابی پاسخ شاخص های جوانه زنی کلزا تحت تنش فلز سنگین روی و سطوح مختلف بیوچار
ارزیابی بهره وری آب در تولید محصولات عمده کشاورزی استانهای آذربایجانشرقی و اردبیل
بررسی سلامت شیمیایی و فیزیکی خاکهای زراعی منطقه سنجابی استان کرمانشاه تحت مدیریت های متفاوت در طی یک دهه (سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳)
تاثیر سیلیکون بر برخی صفات مورفولوژیک و بازده اسانس مرزه تابستانه تحت تنش خشکی
تاثیر کلسیم به دست آمده از پوسته صدف و تخم مرغ بر کاهش هدایت هیدرولیکی خاک در فرایند MICP
میکروارگانیسم زیست پالا به عنوان مولد بیوسورفکتانت ارگانیک
بررسی خصوصیات رنگدانه های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی گیاه دارویی ریحان در پاسخ به کاربرد همزمان بیوچار و تنش شوری
مدیریت پایدار خاک در کشاورزی ارگانیک
بررسی اثرات سن باغات پسته بر برخی ویژگی های خاک
بررسی قابلیت های نانوذرات سیلیس در زمینه آب و محیط زیست
بررسی روشهای به روز کاهش تبخیر آب از سطوح آزاد در مدیریت منابع آب
اثر ریزوباکتری های محرک رشد و کود شیمیایی بر شاخص کلروفیل برنج (Oryza sativa L.) (رقم طارم هاشمی )
ارزیابی تناسب اراضی برای کشت ارگانیک گندم پاییزه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی و روشهای تحلیل چندمعیاره
ارزیابی تاثیرات تنش خشکی در گیاه ذرت و شرایط مقابله با آن
پیش بینی جریان رودخانه با استفاده از دادههای سنجش از دور و شبکه عصبی مصنوعی NARX (مطالعه موردی : رودخانه قره سو استان اردبیل )
تعیین کاربری اراضی با استفاده از شاخص NDVI با استفاده از دادههای سنجش از دور (مطالعه موردی : دشت اردبیل )
بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی چغندرقند تحت تاثیر کاربرد عصاره جلبک دریایی و اسید هیومیک تحت شرایط تنش خشکی در مغان
تاثیر کاربرد عصاره جلبک دریایی و اسید هیومیک بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند نحت شرایط تنش خشکی در مغان
تاثیر کمپوست خاک اره بر خصوصیات ریشه گوجه فرنگی
بررسی اثر مدیریت های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گوجه فرنگی
آبشویی آمونیوم و کلسیم پس از فرایند MICP در ستون خاک
مروری بر انواع مدلسازی بیلان آب و معرفی روش شارش و انبارش مبتنی بر پویایی سیستم
اثر کاربرد خاکی کود آلی زرگرین بر برخی ویژگی های فیزیکی خاک پس از برداشت گوجه فرنگی رشد یافته در شرایط تنش خشکی
اثر تنش رطوبتی و کاربرد خاکی کود آلی زرگرین بر برخی ویژگی های شیمیایی خاک پس از برداشت گوجه فرنگی
تاثیر زمان مصرف اسید سالیسیلیک بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی جو (Hordeum vulgar L.) در رژیم های مختلف آبیاری
(اهمیت تغذیه ی متعادل عناصر ضروری غذایی در اراضی کشاورزی )
اثر روشهای عصاره گیری در اندازه گیری شوری خاک
تاثیر گرانول بیوچار حاصل از شاخساره زرشک بر خصوصیات شیمیایی خاک و گیاه در یک خاک آهکی
A Comparative Analysis of the Adam and RMSprop Optimizers on a Convolutional Neural Network Model for Predicting Common Diseases in Strawberries
فناوری نوآورانه پهپاد ها در مدیریت دقیق آفات در کشاورزی
مروری بر اتوماسیون مبارزه با آفات و علف های هرز در مزرعه
بررسی نحوه مسیریابی رباتهای داخل گلخانه
مروری بر کاربردهای اخیر ژنراتورهای ترموالکتریک در یک مزرعه با استفاده از کشاورزی هوشمند
مروری بر نقش هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در پرورش کرم ابریشم
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن پسماند میوه و تره بار بر روی محتوی خوراک تولیدشده جهت مصرف حیوانات
تاثیر روشهای مختلف کشت و زمان نگهداری پس از برداشت بر روی میزان پروتئین سویا رقم DPX
بررسی مخلوط کود دامی و ضایعات کشاورزی و تاثیر pH بر ازدیاد کرم ایزینیافتیدا
تاثیر روشهای مختلف کشت و زمان نگهداری پس از برداشت بر روی میزان پروتئین رقم L۱۷ سویا
بهینه سازی عملکرد گندم تحت تاثیر تراکم بذر و کود ازت به روش سطح پاسخ
مدلسازی و کمینه سازی افت کیفی گندم در برداشت با کمباین کاه کوب تحت تاثیر سرعت پیشروی کمباین و تراکم سنبله
شناسایی بیماری های محصولات کشاورزی با یادگیری عمیق
مروری بر کاربرد تصویربرداری طیف در تشخیص غیرمخرب آلودگی های مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مروری بر کاربرد پوشش های خوراکی در افزایش ماندگاری میوهها
بررسی تاثیر استون در عملکرد موتورهای بنزینی
بررسی تاثیر ان بوتانول در عملکرد موتورهای بنزینی
بررسی پارامترهای موثر بر روی نیروی مقاوم کششی یک تیغه باریک خاکورز عمودی تحت شرایط عملیاتی مختلف
نقش مدیریت انرژی در ارزیابی چرخه حیات تولید بیوگاز
بررسی تاثیر تنظیم کنندههای رشد بر کالوس زایی در گیاه دارویی آب بشقابی (Centella asiatica)
جمع آوری و ارزیابی برخی صفات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ های وحشی بنه (Pistacia atlantica) از رویشگاههای شهرستان اهر
بررسی تاثیر اتانول در عملکرد موتورهای بنزینی
بررسی تاثیر افزودنی ها در عملکرد موتورهای بنزینی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های بومی گردو (Juglans regia L) در استان آذربایجان غربی بر اساس مارکرهای بیوشیمیایی
بررسی خصوص یات فیتوشیمیایی برخی از ارقام برتر سیب در استان آذربایجان غربی
ارزیابی بیوانفورماتیکی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اعضا خانوادهWRKY در گیاه نخود(cicer arietinum)
گروه بندی ژنوتیپ های پیشرفته عدس( (Lens culinarid Medikبا استفاده از صفات مورفولوژیکی
بررسی و انتخاب در توده ها و نسل های درحال تفکیک گندم نان و آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی (PWSN) در اردبیل
Organic versus Conventional farming systems, challenges and strategies
تحلیل مقایسه ای بین روند توسعه کشت ارگانیک و میزان مصرف مواد شیمیایی در کشاورزی جهان با تاکید بر ایران
شیوع سرمی ویروس نیوکاسل در کبوتران شهر اردبیل
بررسی محصولات تراریخته درتوسعه پایداری کشاورزی و امنیت غذایی
اثر عصاره جلبک آسکوفیلوم نودوسوم بر برخی صفات کیفی میوه خیار گلخانه ای
ماکادامیا: جنبه های اکولوژیک ، تغذیه ای و اقتصادی
Can sustainable agriculture practices lead to improved food security in rural households?
اثر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی (مطالعه موردی تولید گندم در ایران)
بررسی خاصیت انتی اکسیدانی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی ( Nasturtium (. officinale L
بررسی تاثیر تورم مواد غذایی بر امنیت غذایی به تفکیک دهک های درامدی شهر و روستا در ایران
آلودگی خاک و محصول گندم به کادمیوم در اثر تجمع نفت خام در خاک در منطقه میانکوه شهرکرد
اثر تجمع نفت خام در خاکهای منطقه میانکوه شهرکرد بر درصد مواد آلی و واکنش خاک
مروری بر کیفیت و استانداردهای خشکبار ارگانیک ایران
واکاوی و تحلیل راهکارهای ترویج کشاورزی ارگانیک
اثر سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر قابلیت زنده مانی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا در فیلم خوراکی
اثر فیلم کازئینات سدیم نانوکر-یستال سلولز باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر ویژگی های میکروبی کباب
امنیت غذایی در کشاورزی ارگانیک و مرسوم
عوامل موثر بر خرید غذاهای ارگانیک
تفاوت ترکیب شیمیایی غذاهای فرآوری شده مرسوم و ارگانیک
ظرفیت آنتی اکسیدانی محصولات حاصل از کشاورزی ارگانیک و مرسوم
پوشش های فعال مبتنی بر پلی ساکارید همراه با ترکیبات زیست فعال، برای کاهش تلفات پس از برداشت میوه های تازه
شناسایی انواع آسیب های شغلی شاخص در کشت انگور، میان باغداران استان اردبیل
عوامل موثر بر پذیرش انگور ارگانیک از سوی مصرف کنندگان در شهر ارومیه
تاثیر پیش تیمار بذر با ملاتونین بر شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه رازیانه در شرایط تنش کادمیم
تاثیر پیش تیمار بذر با عصاره جلبک دریایی بر شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه رازیانه در شرایط تنش کادمیم
اهمیت نانوحامل های لیپیدی برای انتقال خوراکی ویتامین D در غذاهای فراسودمند: مطالعه مروری کوتاه
مطالعه ی آلودگی های محصولات دامی :بررسی و تعیین میزان فلزات سنگین و سمی جیوه و سرب در شیر گاوداری های شهرستان آستارا
مطالعه بهینه سازی همزمان غلظت هیدروژن پراکسید، تیوسیانات و مقدار pH و دما برروی بیشینه فعالیت سیستم لاکتوپراکسیداز (LPS) شیر خام بر علیه باکتری E. coli
مدیریت ضایعات مواد غذایی : رویکردی جدید برای امنیت غذایی
سبوس برنج : از ضایعات تا کاربرد
Effect of postharvest salicylic acid and chitosan treatments on total antioXidant activity and some quality attributes of ‘Selva’ strawberry fruit during cold storage
تاثیراسید سالیسیلیک و کادمیوم بر برخی از شاخصهای جوانه زنی در گیاه لوبیا قرمز
تاثیر روش های مختلف کاربرد اسید سالیسیلیک بر یکنواختی و متوسط زمان جوانه زنی گیاه لوبیا قرمز تحت تنش کادمیوم
اثر افزودن میکروجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس spirulina platensis بر خصوصیات ظرفیت نگهداری آب و pH برگر گوشتی نگهداری شده در فریزر
مقایسه اثر روشهای مختلف خشک کردن روی ویژگی های حسی توت فرنگی
ارتباط بین تجارت محصولات کشاورزی و امنیت غذایی با تاکید بر صادرات
بررسی و تعیین عوامل اجتماعی موثر در بکارگیری تجهیزات نوین واحدهای گلخانه ای استان تهران
بررسی و مقایسه ساختاری دو رویکرد متفاوت گلخانه ای بر اساس مولفه دارایی ها در استان تهران
بررسی رفتار مدیریت سبز گلخانه داران استان گلستان
شناسایی عوامل موثر بر تغییرات عملکرد یونجه آبی در استان آذربایجان شرقی
Technical Efficiency and the Factors Determining it in Ahar County's Wheat Farms
Factors Affecting the Sustainability of Potato Cultivation Operationsin Kabudarahang County
Examining the relationship between the decline in wheat crop yield rate and the temperature index: Moving towards temperature index insurance
Analyzing the Impact of Climate Variations on the yield and yield Risk of Selected Agricultural Products in Kurdistan Province with the Aim of Farm Management Improvement
کارایی زیست محیطی و زیان اقتصادی تولید سیب زمینی استان اردبیل
ارزیابی کارایی انرژی در تولید محصول کلزا در شهرستان تبریز
بررسی مسائل کشاورزی ارگانیک در استان آذربایجان غربی
تاثیر متغیرهای آب و هوایی بر کارایی هزینه مرغداری های گوشتی ایران
عوامل موثر بر تمایل به پرداخت نرخ افزوده مصرف کنندگان برای تخم مرغ محلی در شهر تبریز (کاربرد مدل لاجیت ترتیبی تعمیم یافته )
ارزیابی پایداری نظامهای کشاورزی و منابع طبیعی در استان کردستان به روش تحلیل سلسله مراتبی
مروری بر توسعه کشاورزی ارگانیک و چالش های پیش روی آن در ایران
تاثیر دانش و نگرش چغندرکاران منطقه میاندوآب بر عدم کاربرد کودهای شیمیایی در راستای کشاورزی ارگانیک
تحلیل گرافیکی مزیت نسبی کشت زعفران در استان کرمانشاه
بررسی استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی در فعالیت های مرتبط با کشاورزی (مورد مطالعه : کشاورزان شهرستان تالش )
بررسی اقتصادی اثر تغییرات آب و هوایی بر عملکرد گندم دیم در شهرستان تبریز
ارزیابی پایداری زیست محیطی کشت چغندر قند در شهرستان ارومیه با استفاده از ردپای اکولوژیک
اندازه گیری بهره وری عوامل تولید گندم در شهرستان اهر
نقش عوامل مختلف در توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک
نقش کارآفرینی در توسعه مناطق روستایی استان گیلان با محوریت اقامتگاههای بوم گردی
نقش دوره های آموزشی در توسعه پایدار روستایی وکشاورزی مطالعه موردی دهستان چهل چشمه شهرستان دیواندره استان کردستان
Colored medium enhances in vitro rooting: a novel commercial approach for micropropagation of apple rootstocks
مروری بر ارتباط ژنهای عملکردی گیاه با میکروب های ریزوسفر
نقش کودهای زیستی در کشت ارگانیک با تاکید بر قارچهای آربوسکولار: وضعیت موجود و چشم انداز آینده
Exploring the Impact of Titanium Nanoparticles on Salinity Stress in Plants: A Review
پیش بینی غلظت عناصر روی و آهن در خاک با روش طیف سنجی آزمایشگاهی
زیست فناوری و کاربرد فناوری نانو در کشاورزی ارگانیک
استفاده از نانوذرات آهن یک روش جدید برای کاهش اثرات تنش خشکی وافزایش عملکرد و متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی
کاربردهای فناوری CRISPR در مطالعه قارچهای بیماری زای گیاهی
نقش نانوذرات در پاسخ های بیوشیمیائی و فیزیولوژیکی گیاهان تحت تنش خشکی
بررسی اثر پرایمینگ دمایی در پاسخ رونویسی ژن HSFA۲ در گیاهچه های کلزا
کالزایی و باززایی درون شیشه ای گیاه قره داغ (Nitraria schoberi)
The role of nanotechnology in organic agriculture with emphasis on plant nutrition
بررسی تاثیر نانو لوله های کربن و سایتوکنین بر صفات مورفولوژیکی مریم گلی تحت شرایط درون شیشه ای
بررسی تاثیر نانو لوله های کربن و سایتوکنین بر برخی صفات گیاه مریم گلی تحت شرایط درون شیشه ای
اثر نانوذرات تیتانیوم و سطوح مختلف آبیاری بر میزان پرولین ، کربوهیدراتهای محلول ومالون دی آلدهید در گیاه به لیمو
تولید نوشیدنی فرآسودمند کامبوجا با استفاده از نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی امولسیون اسانس برازمبل علیه بعضی از پاتوژن های با منشاء غذایی
کاربردهای بیوسنسور در تشخیص آلودگی های زمین های کشاورزی :مطالعه نحوه شناسایی پسماند سم ارگانوفسفره پاراکسون توسط زیست حسگر طراحی شده بر پایه کوانتوم دات ZnS@CdS
تثبیت لاکتوپراکسیداز بر روی نانوذرات اکسید آهن برای افزایش فعالیت آنتی باکتریالآنزیم
بررسی اثرات نانو کربن روی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه پروانش در شرایط نورهای ال ای دی رنگی طی کشت درون شیشه ای
بررسی تولید هیدروچار از ضایعات چوبی
بررسی اثر تیمار پوششی مختلف میوه پرتقال بر روی کاهش خسارت بیمارگر قارچی
بررسی خصوصیات مورفولوژی و بیوشیمی میوه پرتقال تحت تاثیر پوشش های مختلف طی دوره انبارمانی
مطالعه تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه درمنه خزری
تغییرات متابولیت های ثانویه گیاه درمنه خزری تحت تنش NaCl