آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 129تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1473
تعداد نمایش مقالات: 65831
سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ توسط ،سازمان همياري شهرداري هامركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
آفلاتوکسین ها و نقش آنها در تضعیف امنیت غذایی
بررسی اثر برخی از انواع فسفات بر اکسیداسیون لیپیدها (اندیس TBA) در ران عمل آمده گاو
وضعیت پروبیوتیک ها بر سیستم ایمنی بدن در مقابل سرطان
مروری بر کاربردهای ضایعات صنعت قند و استفاده مجدد از آن ها
Evaluation of Bioactive Metabolites of Methanolic Extract of Rheum ribes L. by Phytochemical Analysis
شناسایی تقلبات در قهوه
بررسی اثر جایگزینی آرد هسته خرما (واریته قصب) بر ویژگی های شیمیایی و حسی هبرگر
مروری بر بررسی اثرات پوششهای فعال خوراکی بالاخص پوشش بر پایه CMC بر افزایش ماندگاری و کیفیت تخم مرغ
مروری بر بررسی بسته بندی زیست تخریب پذیر و انواع بیوپلیمرهای مورد استفاده در تولید آنها
مروری بر بررسی اثرات گیاه چویر بر مواد غذایی
مروری بر بررسی اثرات اسانس ها برروی برخی از خواص فیزیکی ومکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر
مروری بر روش های تولید، خواص فیزیکی /مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم های خوراکی پکتین
مروری بر کاربرد فناوری نانولیپوزوم در صنایع غذایی
بررسی نقش پستبیوتیک ها در ارتقا ایمنی مواد غذایی
ترکیبات فنولیک به عنوان فیتوشیمیایی های سودمند در پوست انار : یک بررسی
بررسی تاثیر صمغ مر به عنوان پوشش خوراکی بر کاهش جذب روغن و خواص کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده
بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی سبزوار
مروری بر بررسی بر همکنش پروتئین - پروتئین و کاربرد آن در صنعت غذا
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی هسته کنار و مقایسه آن با بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن (BHT) در جلوگیری از اکسایش روغن سویا
شناسایی و تحلیل مولفه های موثر بر توسعه کشت گیاهان دارویی
بررسی خواص بافتی و رئولوژیک پایا و ناپایای دسر لبنی شکلاتی حاوی نشاسته های اصلاح شده
فرمولاسیون دسر لبنی بر پایه شیر شتر و موسیلاژ به دانه و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک و بافتی و رئولوژیک پایا و ناپایای آن
بررسی اثر افزودن موسیلاژ اسفرزه بر خواص رئولوژیک پایا وناپایای ماست کم چرب همزده
مروری جامع بر بسته بندی های مواد غذایی
بررسی اثر اسانس گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژی نشاسته سیب زمینی طبیعی و اصلاح شده با فرآیند انلینگ
مروری بر کربن کوانتوم دات در کاربرد فناوری نانو در پایدارسازی آنزیم های غذایی
خصوصیات پیستینگ و حرارتی و شل شوندگی و رئولوشیکی و بافتی نشاسته ارزن اصلاح شده توسط صمغ گوار و هیدرولیسات اسید آن
خواص رئولوژیکی و عملکردی نشاسته ارزن اصلاح شده تحت رطوبت حرارتی
تاثیر گلوکومانان کنجاک و آرد کنجاک تر خواص بافتی، رئولوژیک و ریزساختاری پنیر موزارلا کم چرب
بهینه سازی پارامترهای فرآیند برای خشک کردن هلو به روش فوم مت ومدل سازی و شبیه سازی انتقال جرم و حرارت و مومنتوم توسط نرم افزار کامسول
مقایسه شیر خشک نوزاد تولید شده از شیر گاو، شیر الاغ و مخلوط شیر الاغ و شیر گاو
مروری جامع بر سامانه های نوین رسانش و رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال مواد غذایی و روش های جدید انکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون: سیستم های کلوئیدوزوم نانوهایدروژل و پیکرینگ امولژن هایدروژل و هایپر برنج پلی ساکارید - پروتئین نانو پارتیکل - نانو کامپوزیت هایدروژل، کرایوژل،زیروژل، آئروژل، اولئوژل، ارگانوژل و نانوذرات لیپیدی جامد SLN
بسته بندی های نوین، فعال و هوشمند در صنایع غذایی
ریزپوشانی مواد غذایی زیست فعال توسط آئروژل و مدلسازی رهایش آن
استخراج نانوکریستال کیتین ازفلس ماهی و ضایعات میگو برای بهبود ویژگی های فیلم خوراکی و پایداری امولسیون های پیکرینگ
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب به عنوان منبع روغنی جدید در صنایع غذایی
غنی سازی مواد غذایی با ترکیبات گیاه کنگر فرنگی (آرتیشو) برای درمان کبد چرب
تولید نانوذرات نشاسته با استفاده از روش انبساط سیال فوق بحرانی
ساخت و شناسایی نانو ذرات نشاسته به روش همرسوبی در حضور هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید های چرب روغن هسته سنجد
شناسایی منابع رشد بخش کشاورزی در ایران (با تاکید بر رشد بین بخشی)
استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها
بررسی تولید بیسکویت رژیمی وتاثیر بر سلامتی انسان ها
کاربرد آرد در تهیه شیرینی و کیک و بیسکویت و تاثیر بر سلامتی انسان ها
بررسی تاثیر کاربرد خاکی و بذرمال قارچ های میکوریزا بر کلونیزاسیون ریشه و اسپورهای خاک در برخی ارقام لوبیا (کوهرنگ، چهارمحال و بختیاری)
بررسی تاثیر کاربرد خاکی و بذرمال قارچ های میکوریزا بر محتوای رنگدانه های برگ در برخی ارقام لوبیا (کوهرنگ، چهارمحال و بختیاری)
مروری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی و عملکردی شیر خشک اسکیم
مروری بر کاربرد میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی
نگهدارنده های پرکاربرد صنعت غذا و امنیت غذایی
بررسی دیدگاه های مختلف تشکیل بیوفیلم در صنعت غذا
Investigating the Response to Salinity Stress in ۱۳ Common Bean Genotypes
اثر کود حیوانی، ورمیکمپوست و نیتروژن بر خصوصیات فیتوشیمیایی و عملکرد کمی و کیفی اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar Miller)
بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان
دلایل استفاده ، مزایا و معایب آهک در صنعت قند و شکر و ارتباط بین اندازه سنگ آهک و زمان ماند آن در کوره آهک
بهینه سازی مصرف انرژی با اصلاح سیستم توزیع بخار و کندانسورهای بارومتریک در بخش اواپراسیون و کریستالیزاسیون شرکت قند تربت حیدریه
بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و نوآوری بر مدیریت زنجیره تامین سبز و عملکرد سبز سازمان (مورد مطالعه: شهرداری صدرا)
تاثیر همزمان پلاسما آرگون و افسودن کیتوزان بر ویژگی های مکانیکی فیلم نشاسته
مرکس تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه ۲۱ جح مقایسه خصوصیات زیستی بالتوری Chrysoperla carnea (Neu., Chrysopidae) روی شته اقاقیا Aphis craccivora و شته رز Macrosiphum rosae
بررسی ویژگی های بافتی، شیمیایی و حسی مافین کم کالری حاوی استویا اریتریتول و شربت ذرت با فروکتوز بالا
کاربرد پروتئین های شیر بعنوان حامل در انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال
مقایسه عمر فروشگاهی ناشی از جایگزینی آنتی اکسیدان های آسکوربیل پالمیتات و توکوفرول به جای ترشیاری بوتیل هیدروکسی کینون TBHQ در روغن آفتابگردان
مواد غذایی ارگانیک و تاثیر آن بر سلامتی
اصلاح شیمیایی پروتئین ها و کاربرد آنها در فرآیندهای غذایی
مروری بر اثر استفاده از ترکیبات گیاهی در فرآورده های گوشتی: افزایش ارزش تغذیه ای، بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری
تاثیر محصولات گلیکوزیلاسیون پیشرفته بر سلامتی
وجود آکریل آمید در مواد غذایی و تاثیر آن بر روی سلامتی
شناسایی خطر اتیل کاربامات در مواد غذایی
Food Security Challenges, Food Safety Solutions: Nexus and Perspectives
مروری بر بررسی انواع روش های اندازه گیری رطوبت در نمونه های غذایی
بررسی اثر اسید هیومیک و گلایسین بتائین بر صفات مورفولوژیکی و کلروفیل گیاه چیا تحت شرایط درون و برون گلخانه ای
Increase the quality of food packaging by one of the latest technologies
بررسی کیفیت گندم، آرد و نان سنتی دراستان اذربایجان غربی ۹۸-۹۰
The Impact of Cold Atmospheric Plasma on Physicochemical, Microbial, and Mechanical Properties of Protein-based Edible Packaging Films: A Review
مطالعه همزمان اثر آب اکسید کننده الکترولیز شده بر کاهش آفت کش ها و تاثیر آن بر رنگ انگور
بررسی اثرات پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر تخریب اکراتوکسین A موجود در برنج ایرانی کشت شده در استان مازندران
اسید هیالورونیک و نقش آن در سلامتی: اهمیت بازیافت منابع آن
ارزیابی کارایی پنیرنخل و سایر فیبرهای گیاهی در فرمولاسیون ماست فراسودمند
استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت تولید آنزیم پروتئاز
بررسی تاثیر حرارت و رطوبت کوکر (دیگ پخت) بر برخی از پارامترهای روغن یا کنجاله تولیدی از دانه های روغنی مختلف
ملانوئیدین ها به عنوان یک ماده غذایی با کارایی بالا
ویژگی های اسانس درمنه و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک کم کالری با جایگزینی نسبی موسیلاژ کتان و آرد دانه کتان
و fortified with vitamin D ,Zinc Veggie burger وجی برگر غنی شده با ویتامین D وزینک
مدیریت ایمنی مواد غذایی: ایزو ۲۲۰۰۰ و HACCP
استفاده از ضد میکروب ها برای کنترل عوامل بیماری زا بر روی محصولات گوشت ( مقاله مروری)
مروری بر نقش مدیریت بحران آب در فضای سبز شهری
بررسی رابطه تبعیت از رژیم غذایی مایند (MIND) و سندرم روده تحریک پذیر( IBS ) در جمعیت بزرگسالان ایرانی
بررسی ارتباط بین پایبندی به رژیم غذایی مایند MIND و سکته مغزی در بزرگسالان ایرانی
حذف مالاشیت سبز از نمونه های فاضلاب با استفاده از نانوکامپوزیت مغناطیسی Co۳۰۴@SiO۲-Nylon۶
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، چالش ها و روش های پوشش دهی کورکومین
کاربرد میکروفیلتراسیون در فرآیندهای صنایع غذایی
بررسی مزایای استفاده از گیاهان دارویی در فضای سبز شهری
راهبردهای محیطی زیستی و فضای سبز در توسعه پایدار شهری و شکوفایی اقتصادی
اجرای طرح های فضای سبز با استفاده از گیاهان بومی و مقاوم به خشکی
بررسی نقاط ضعف و قوت طراحی فضای سبز بوستان های واقع در دولت آباد تهران
بررسی وضعیت مقاومت آنتی بیوتیک تیامولین و انروفلوکساسین بر روی باکتری E.coli جداشده از گوشت مرغ درکشتارگاه های طیوراستان البرز
اندازه گیری میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه های عسل توزیع شده در یک فروشگاه زنجیره ای در شهر تهران و مقایسه آن با میزان کل ترکیبات فنولیک و محتوای تام فلاونوییدی نمونه ها
یافته هایی جدید از بالتوری های خانواده Myrmeleontidae (Neuroptera) در استان خراسان رضوی
بررسی خواص ضد میکروبی اسانس های گیاهی و میزان تاثیرآنها بر ماندگاری انواع پنیر
شرح کشت هیدروپونیک و اهمیت کشت هیدروپونیک در ایران
بررسی اثرات زیانبار علف های هرز بر کاهش عملکرد محصولات زراعی
بتاکاروتن و کاربرد آن در صنایع غذایی
بهبود امنیت غذایی از طریق غنی سازی مواد غذایی
بررسی انواع سموم در غذاو نقش آنها در کاهش امنیت غذایی
مدیریت اهمیت بازارهای صادراتی گیاهان زینتی ایران
غذاهای غلات غنی شده با محصولات جانبی صنعت روغن زیتون
روش های نوین در بهبود ویژگی های نان فاقد گلوتن
بررسی آلودگی های میکروبی شیر و روش های مقابله با آن
بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های مختلف گز بومی استان اردبیل با استفاده از نشانگر ISSR
بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های مختلف گز بومی استان اردبیل با استفاده از نشانگر مولکولی SCOT
خسارات سنگین یک گاوداری صنعتی شیری ناشی از برگشت شیر به دلیل مصرف سیلاژ کپک زده
مروری بر بسته بندی های نوین در صنایع لبنی
بررسی کارایی مدل آکواکراپ در برآورد محصول نیشکر در استان خوزستان (مطالعه موردی کشت و صنعت سلمان فارسی)
مروری بر تکنیک های رایج بر پایه DNA برای تشخیص تقلبات در فرآورده های گوشتی
اثر فوتوکاتالیستی نانو اکسیدهای فلزی در سم زدایی آفلاتوکسین B۱ از محلول آبی تحت اشعه فرابنفش
بررسی ویژگی و کاربرد اسانس های گیاهی در صنعت غذا
لیزین، بررسی منابع، مزایا و کاربرد آن به عنوان اسیدهای آمینه در صنعت غذا
نوآوری در بهینه نمودن ظرفیت شبکه های آبیاری و زهکشی
بررسی اثرات آمین های بیوژنیک بر امنیت غذایی و روش های کاهش و حذف آن
ارزیابی دقت و کالیبراسیون ضریب معادله هارگریوز سامانی در استان فارس
ارزیابی دقت محصول بارش ماهواره ای PERSIANN_CDR در مقیاس های زمانی مختلف در حوضه مهارلو
طراحی و ساخت بسته بندی قابل استفاده مجدد و گرم شدن از جنس استیلنس استیل با پوشش سیلیکون رابر
مروری بر تاثیر برهمکنش کاپاکاراگینان و صمغ لوبیای لوکاست بین گام ( LBG ) در ژله آماده
مروری بر کاربرد پالس الکتریکی در صنایع غذایی
گرایش کارآفرینانه و پیش برنده های حمایتی در کسب وکارهای کوچک و متوسط روستایی
آموزش های کارآفرینی و پایداری فعالیت های زنان روستایی شهرستان لارستان استان فارس
رفتار تولید محصول سالم در بین صیفی کاران شهرستان آباده استان فارس
کشاورزی کم کربن هم راستا با کاهش تغییرات آب و هوایی
مروری بر عوامل موثر در ایجاد رنگ سبز سیر