آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 124تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1334
تعداد نمایش مقالات: 144117
کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی،دانشگاه علمي كاربردي-سازمان همياري شهرداري ها و مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين در شهر کرج برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
تغذیه برنج با استفاده از کود پارسوا و کود بیولوژیکی ویروگارد جهت مقابله با تنش های محیطی در مزارع شالیزارهای میداود
کنترل بیماری قارچی، آفات، با استفاده پرویکور انرژی، سید گارد، و دیازینون گرانول در مزرعه کاشت سیرچه های گیاه سیرخوراکی شهرستان باغملک
بررسی و مقایسه چهار نوع علف کش برای مبارزه با علف های هرز (پهن برگ و باریک برگ) مزارع برنج در شهرستان باغملک میداود
جستجوی ژنومی گالی باکتریوم آناتیسدر مرغداری های تخمگذار منطقه اصفهان
بررسی سازگاری و ویژگی های مورفولوژیکی گیاه کینوا در منطقه گرگان
بررسی و مقایسه اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاهان مرزنجوش و آویشن بر مقادیر اسیدیته و پراکسید محصول ارده کنجد
ارزیابی عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای رقم سینگل کراس 704 تحت تاثیر سطوح مختلف زئولیت در خاک با بافت سبک شنی
ارزیابی ویژگی های علوفه در گیاه گوار (Cyamopsis tetragonoloba L. Taub.) در شرایط کوددهی شیمیایی و آلی
مروری بر بررسی خواص درمانی زعفران
تأمین سلامت جامعه با تغذیه سالم
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
بررسی اثرات شوید به عنوان گیاه داروی بر بهبود عملکرد جوجه گوشتی
حقایق تغذیه ای دانه کینوا :باید ها و نبایدها
شیر شتر: واقعیت های تغذیه ای ، خطرات و فواید آن
امنیت غذایی و کووید ۱۹ : چالش ها و راهکارها
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در زمان شیوع کووید ۱۹
رنگدانه های بیولوژیک و صنعت غذایی
اثرات شکفت انگیز عصاره های انار بر باکتری های مضر بدن
جداسازی و شناسایی و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیلوس های بومی از ماست های سنتی در استان زنجان
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت با درصد فروکتوز بالا روی خواص فیزیکوشیمیایی باقلوای قزوین
مروری بر نانوذرات سلنیوم به عنوان عامل ضد میکروبی
آلودگی بالای گونه های آنتروباکتر در منابع آب آشامیدنی منطقه آزاد ماکو
سرطان زاها در مواد غذایی
بررسی تاثیر عصاره ی الکلی گیاه ترخون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده کم چرب
رویکردی بر تولید فومونیسین توسط قارچ ها و اهمیت آن در سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی
رویکردی بر نقش نانو حسگرهای زیستی در تشخیص سموم قارچی در مواد غذایی
بررسی مکانیزم های احتمالی اثر پروبیوتیک ها بر درمان و پشگیری از دیابت
اولین گزارش از قارچ Phellinus rimosus همراه با زوال درختان سنجد در ایران
بررسی کاربرد روش های کروماتوگرافی به کمك کمومتریكس برای احراز هویت موادغذایی
كاربرد لوپین به عنوان تركیب عملگرا در فرمولاسیون محصولات پخت
تاثیر روش سیال مادون بحرانی در استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کندس و کاربرد این ترکیبات در جلوگیری از اکسایش روغن سویا
کاربرد NIR در اندازه گیری، عمل آوری و چسبندگی خمیر نانوایی
كاربرد اسپكتروفتومتری در خمیر نان
Investigation of the main parameters effect of MAF polishing on surface finish
Treatment of pain in pediatric dentistry and the considerations of prescribing meadazolam submucosal in combination with oral and inhaled medications to soothe pediatric dental patients
The effect of toothpaste / mouthwash containing Carica papaya leaf leaf extract on interdental gingival bleeding
Viral safety issues for biological products
استفاده از چاپگرهای 3 بُعدی در مواد غذایی
بررسی شیوع فصلی آلودگی های انگلی در کبد دام های کشتاری کشتارگاه های صنعتی استان مازندران طی سال های 98-1397
بررسی تأثیر کود اُرگانامین بر روی عملکرد و اجزای عملکرد دانه آفتابگردان
تاثیر آنزیم اکسیداز و سایر تیمارهای آنزیم بر رئولوژی خمیر نان
پست بیوتیک ها ( Postbiotics ) و کاربرد آنها در درمان آلرژی غذایی
مروری بر جدیدترین فن آوری های در بسته بندی مواد غذایی
بررسی تأثیر حرارت مایکروویو بر بسته بندی غذاها و حفظ ارزش مواد غذایی
بررسی اثرات کیفیت محصولات کشاورزی بر رونق تولیدات غذایی
اثرات محصولات تراریخته بر امنیت غذایی
جایگزین های گلوتن در محصولات صنایع پخت
تاثیر تنش خشکی روی صفات مورفوفیزیولوژیک موسیر Allium hirtifolium Boiss
استخراج ترکیبات با ارزش افزوده از ضایعات غذایی به کمک اولتراسوند
مروری بر مصرف محصولات پروبیوتیک در کنترل خطر دیابت
مطالعه اثرات شوری ناشی از غلظت های مختلف کلرید سدیم و کلرید پتاسیم بر مراحل رشدی چمن لولیوم
بررسی شیوع كیست هیداتیك در نشخواركنندگان كشتار شده در شهرستان گلپایگان
بررسی شیوع دیكروسلیوزیس در نشخواركنندگان كشتار شده در شهرستان گلپایگان
بررسی شیوع فاسیلوزیس در نشخواركنندگان كشتار شده در شهرستان گلپایگان
تولید بیوسورفکتانت ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مبانی آزمون های ارزیابی حسی در توسعه محصولات غذایی و کنترل کیفیت
کاربرد نرم افزار سنسومیکر در ارزیابی حسی مواد غذایی
فرآیند سرخ کردن با هوای داغ به عنوان روشی جایگزین در تولید مواد غذایی سرخ شده
نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده
فوم های بر پایه نشاسته
تولید و کاربرد نانو فیتوزوم برای تولید غذاهای فرلسودمند به عنوان یک سیستم درون پوشانی
مطالعه خصوصیات اسیدها و مواد معدنی ماده خوراكی تهیه شده از سیب
معرفی پروفایل اسیدهای فنلی و فلاونوئیدها در برگ و میوه ژنوتیپ های سیب توسرخ شاهرود
مروری بر شکل گیری و خصوصیات ملانوئیدین در قهوه
مروری بر ویژگی های لاکتوباسیلوس پلنتاروم و کاربردهای آن
مروری بر اثر آنتی اکسیدانی چای سبز و کاربرد آن در صنعت
مروری بر کاربرد نانو حامل های نقره در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد حسگرها در کنترل موادغذایی بسته بندی شده به روش هوشمند
مروری بر جنبه های مختلف غنی سازی ماست و تاثیر آن بر ارتقای سلامت
مروری جامع بر محصولات پروبیوتیک غیر لبنی و اثر مواد غذایی بر روی آن
کاربرد آب مادون بحرانی در استخراج مواد زیست فعال غذایی
حذف کدورت از مواد غذایی: اهمیت و روش ها
نانوامولسیون های غذایی : تعریف، اهمیت و روش های تولید
غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز تا اسانس توأم دارچین و نعناع در آب سیب
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تبریز و کرمانشاه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های سنندج و زنجان
مطالعه تغییرات فعالیت آنزیم های PAL و GPX گیاه زولنگ تحت تاثیر فسفیت پتاسیم
آمین های بیوژنیک در ایمنی غذا
آمین های بیوژنیک در غذاهای دریایی
مخاطرات ایجاد شده توسط نیترات و نیتریت در مواد غذایی
نانو امولسیون های اسانس های گیاهی: راهی جهت افزایش کاربرد این ترکیبات در محیط غذا
مروری بر کاربرد نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
Antibacterial properties of Teucrium Persicum from Iran against foodborne pathogens
Recent advances in Biosensor technology
اثرات اجتماعی و اقتصادی تولید فشرده بخش دامپروری
بررسی اثر برهمکنش سویه های مختلف آزوسپیریلوم و کود نیتروژن بر ارتفاع بوته و وزن سنبله اصلی گندم
بررسی غنی سازی موادغذایی توسط روی
بررسی آسیب ها و خطرات استعمال دخانیات بر ابعاد مختلف زندگی به ویژه سلامت انسان
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف پوست سبز در گردو، پسته و بادام
مروری بر تاریخچه قنادی و شیرینی پزی ایران
تأثیر غرقاب بر شکست خواب و کنترل برخی علف های هرز مزارع گندم شهرکرد
نقش شاخص و استانداردهای جهانی در کیفیت روغن زیتون
مدل های بهره برداری بهینه از منابع آب به صورت زیربخشی از مدیریت یکپارچه منابع آب (IWRM)
مروری بر کارتنوئیدهای موجود در تفاله هویج و روش های استخراج آنها
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر خام گوسفندان نژاد زل استان مازندران
بررسی آلودگی قارچی در نمونه های شیر خام گوسفندان نژاد زل مازندران
نقش اقتصادی جانوران خاک در کشاورزی
بررسی روش های جدید احیای بیولوژیکی خاک در بیابان زدایی
روش های کاهش سموم آفلاتوکسین گونه قارچ های آسپرژیلوس فلاوس و پارازیتیکوس
غنی سازی مواد غذایی توسط ویتامین D و فرآیند آن
مروری بر خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی در محصولات غذایی در ایران
Probiotics and increase their viability using encapsulation technique in functional foods
پایش و پیش آگاهی خوشه خوار انگور ( Lobesia botrana ) با استفاده از تله نوری بیولایت در منطقه کویری شهرآباد بردسکن
خواص سلامتی بخش و عوارض جانبی پروبیوتیک ها
مروری بر تولید فیلم های کامپوزیت زیست تخریب پذیر برپایه نشاسته و بررسی خصوصیات آنها
تاثیر pH بر راندمان ریزپوشانی اسانس گل محمدی با استفاده از نانو کپسول های بیوپلیمری
نقش پوشش های خوراکی در ماندگاری و امنیت مواد غذایی
بررسی فراورده های گوشتی و امنیت مواد غذایی
بررسی میزان جنتامایسین در نمونه های شیر پاستوریزه و شیرخام تحویلی به كارخانجات شیر شهر تبریز
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژی و حسی نان تافتون فاقد گلوتن با استفاده از افزودنی های مجاز
تاثیر هیدروکلوئید تکی و ترکیبی بر پایدارسازی فرآورده لبنی
تاثیر غلظت های مختلف صمغ فارسی بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل و صمغ فارسی
بررسی اثر محلول نشاسته سیب زمینی بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ
تأثیر قطع آبیاری اول فصل و مقادیر کود نیتروژن بر خصوصیات اجزای عملکرد دو رقم ذرت
تخصیص ماده خشک دو رقم ذرت در پاسخ به آبیاری و نیتروژن
ارزیابی فعالیت زیستی پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از محصولات ثانویه تولیدی طی فرآوری مواد غذایی
بررسی غنی سازی کیک یزدی با ریزمغذی آهن و ویتامین دی و کلسیم و تاثیر آن بر خواص حسی
مروری بر معرفی و شناسایی و نابودسازی لیستریا مونوسایتوژنز در مواد غذایی با استفاده از روش های نوین
شناسایی عامل باکتریایی شانکر تنه درختان گردو در غرب و شمال غرب ایران
بررسی عامل شانکر باکتریایی پوستی درختان گردو در مناطق مرطوب ایران
کاربرد فناوری بسته بندی هوشمند در صنایع گوشت
تعیین الگوی استافیلوکوکوس ارئوس و اشرشیا کلی در کباب کوبیده جمع آوری شده از سطح شهر قزوین
روش های پایدارسازی آنتوسیانین ها با انکپسولاسیون جهت جایگزینی رنگ دهنده های مصنوعی
استخراج آنتوسیانین ها از ضایعات گیاهی و فرآورده های فرعی فرآیند ها