آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 36تعداد صفحات کتابچه مقالات: 477
تعداد نمایش مقالات: 1820
یازدهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی
یازدهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکزهمایش ها و کنفرانس های بوعلی سینا، انجمن علمی دانش پژوهان بوعلی سینا در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات یازدهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در یازدهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی
بررسی اصلاح شیمیایی و اصلاح حرارتی چوب و تاثیر آن بر محیط زیست
تحلیل اثرات آلودگی صوتی بر تراکم جمعیتی پرنده گنجشک در نواحی شهری بیجار
تحلیل مخاطرات محیط زیستی ناشی از حضور آرسنیک به عنوان یک عنصر شبه فلزی در آب سد تالوار با تاکید بر اثرات آن بر اکوسیستم آبزی و ایمنی مصرف انسانی
مروری کلی بر سیستم ایمنی میگوی پنائیده
ارزیابی ایجاد فضای سبز پایدار در سطح مدارس استان مازندران
بررسی تاثیر شوری آب بر سخت پوستان آبزی
بررسی اثرات کنجاله زیتون به عنوان مکمل خوراکی دام بر عملکرد دام و ارتباط آن با خصوصیات خاک و پسماندهای کشاورزی شهرستان رودبار
روشهای نوین افزایش کیفیت در صنایع روغنهای خوراکی
بررسی نقش رسانه بر توسعه ساختمان سازی سازگار با محیط زیست مبتنی بر انرژیهای تجدیدپذیر
بررسی روشهای تولید انرژی از پسماند
مقایسه عملکرد ازن و کربن فعال در حذف ترکیبات فنل و دی کلروفنل از آب
Ranking Selected Crops in the National Cultivation Pattern from the Perspective of Economic Water Productivity in Ilam Province
نقش آموزش محیط زیست در بهبود مدیریت منابع آب در مناطق شهری و روستایی
تاثیر پوشش ایزوله پروتئینی نخود به همراه عصاره هیدروالکلی مرزه سفید به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری تخم مرغ
نقش مکانیزاسیون در پایداری کشاورزی و حفاظت منابع طبیعی
تحلیل نقش متغیرهای اقلیمی در پراکنش بلوط دارماز و Quercus infectoria) تحت سناریوهای تغییر اقلیم رویکردی بر پایه مدل سازی چندگانه
پراکندگی و اثرات افزایش دما بر Pontogammarus maeoticus در سواحل شنی جنوب دریای خزر
جنگل درمانی، راهکاری برای بهبود کیفیت زندگی، حفاظت از اکوسیستم جنگل و گردشگری پایدار در جنگل های هیرکانی ایران
استفاده از هسته و روغن هسته انار در تغذیه مرغان تخمگذار رویکردی در حفاظت
تاثیر شرایط فیزیکوشیمیایی آب و رسوبات بر پراکنش و تنوع ماکروبنتوزهای splash Zone در سواحل جنوبی دریای خزر
تحلیل مکانی و تهیه نقشه پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوضه آبریز رودبال فارس
چارچوب مفهومی همبست آب انرژی - غذا مروری بر اصول، چالشها و کاربردهای آن در سیاستگذاری منابع طبیعی
تهیه و شناسایی کربن فعال پوست نارنج و بررسی کاربرد آن در حذف فلزات سنگین نظیر کروم VI موجود در شیرابه زباله های شهری
طراحی منظر شهری برای نسلهای آینده چالشها و فرصتها
اثرات تنش گرمایی بر سیستم ایمنی گاوهای شیری مرور سیستماتیک و متاآنالیز
ارزیابی عملکرد فتوکاتالیستی نانوصفحات بیسموت اکسی برومید در تصفیه پساب دارویی با بهره گیری از تابش نور خورشید
بررسی شاخص های توسعه کشاورزی و علل توسعه نیافتگی در امور زیربنایی کشاورزی استان خوزستان
بررسی تاثیر غلظت آلاینده ها بر توسعه آفات فضای سبز شهر بیرجند بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴
Heavy metal removal from aqueous solutions by Magnesium silicate powder
جایگاه محیط زیست از منظر قرآن و آموزه های دینی
مروری بر تاثیر صنایع غذایی بر محیط زیست با تمرکز بر مصرف منابع و تولید آلاینده ها
تحلیل روندهای زمانی مولفههای اقلیمی بارش و دما در شهرستان گناباد با استفاده از آزمون من-کندال و تخمینگر سن
مقایسه ارگونومیک پوسچر در کارگران شاغل در شرکت تولیدی و صنعتی الکترود یزد به روشهای QEC و REBA
ترکیبات زیست فعال در محصولات لبنی عملکردی فرصتهای نوین برای ارتقاء سلامت انسان
ارزیابی تاثیر استفاده از امواج فراصوت در کاهش بار میکروبی شیر خام بدون آسیب به ترکیب آن
مروری بر فرآیند سرخ کردن روشها، مدل ها، مکانیسم ها و کاربردها در صنایع غذایی