آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 45تعداد صفحات کتابچه مقالات: 598
تعداد نمایش مقالات: 1823
دهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی
دهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ توسط ،مرکز همایش ها وکنفرانس های فرازاندیشان بوعلی سیناانجمن علمی پژوهشی دانش پژوهان بوعلی سینا در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دهمین همایش بین المللی علوم محیط زیست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی
مروری بر کاهش میزان آفالتوکسین در مواد غذایی و خوراک دام با استفاده از برخی از عصاره های گیاهی
امکانسنجی و لزوم استفاده از اینترنت اشیا در صنعت کشاورزی
بررسی تاثیر برآورد ضرایب انتقال جرم و میزان جذب قند و دفع آب تعادلی در فرآیند خشک کردن ترکیبی اسمزی-مایکروویو برش های استوانهای موز
خواص آنتی باکتریایی دانه چیا: یک مرور سیستماتیک
اثر فراوری بر ترکیبات مغذی مواد غذایی: بررسی تاثیر روشهای فراوری مختلف بر حفظ و کاهش مواد مغذی در مواد غذایی
مروری به مخاطرات باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ بر امنیت و سلامت غذایی
تحلیل و بررسی امواج صوتی ساطع شده از موتورهای TU۳ و ITM ۳۹۹ بر محدوده شنوایی کاربران
تحلیل مکانی و زمانی تغییرات ده ساله دمای سطح زمین با استفاده از فناوری سنجش از دور
مدلسازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیبزمینی تحت دمای باال به روش اجزا محدود
افلاتوکسین ها و خطرات آن برای سلامت انسان و دام
صنایع فرآورده های غالت تخصصی
کشاورزی شهری : راهکاری پایدار برای تامین امنیت غذایی در جوامع شهری
مشکلات حقوقی و ضرورت اصلاح مجدد قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اصلاحی مصوب ۱۳۸۵
خشک کردن میوه و سبزیجات به روش آبی رسانشی
روش های نوین نگهداری مواد غذایی با محوریت گیاهان دارویی
شناسایی و معرفی گیاهان دارویی مورد استفاده زنبورعسل با تاکید بر منابع شهد و گرده (مطالعه موردی: مراتع ییالقی چهاردانگه ساری)
نگرشی بر اهمیت تاالبها در حفاظت و صیانت از محیط زیست
مدیریت بحران آب و تاثیرات آن بر صنایع غذایی و محیطزیست
تغییرات آنزیم SOD در پاسخ به تنش شوری در گیاه Salicornia europae L.
ارزیابی بیان ژن NHX۱ در پاسخ به شوری Salicornia europae L.
Application of Low-Cost Natural Adsorbents for the Removal of Metal Contaminants from Wastewater
اختالالت تغذیه ای کودکان و نوجوانان
بررسی اثر پوشش ژل آلوئه ورا و نانو ذرات رس بر حفظ کیفیت فلفل دلمه ای سبز طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر پوشش گیاهی بر تکثیر طبیعی بذر آتریپلکس با دادههای ماهواره ای
کاربرد فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته AOPs در تصفیه فاضلاب صنعتی و شهری
نقش مخمرها در غذا های تخمیری سنتی
ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی فلزات سنگین سرب و روی در منابع آب آشامیدنی شهر زنجان و شهرک صنعتی نوآواران زنجان
ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی فلزات سنگین آرسنیک و کادمیوم در گیاهان دارویی گل گاوزبان و زعفران کشت شده در شهر سمنان
فناوری قراصت و کاربردهای آن در صنعت غذا
بررسی تکنولوژی های نوین و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات کشاورزی
تاثیر عوامل فیزیولوژیکی و تغذیه پرسنل پروازی برای پیشگیری از هایپوکسی در عملیات هوانوردی
مطالعه ویژگیهای مورفولوژیک و عناصر غذایی برگ دانهالهای پسته تحت تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک
ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک ارقام سویا در کشت دوم تحت شرایط تنش خشکی
ارزیابی نقش استفاده از سیستم های مکانیزه و تکنیک های نوین آبیاری در کاهش تلفات آب و بهبود بهره وری فضای سبز شهری
مروری بر نقش اسیدهای آلی در تغذیه جوجه های گوشتی
تحلیل چگونگی تاثیر تغییرات اقلیمی بر سلامت و تولید مرتع و راهکارهای مدیریت پایدار آن
اثرات تنش خشکی و کود آلی بر عملکرد مورفولوژیک و فیزیولوژیکی آویشن (Thymus vulgaris L)
فناوری های نوین در مدیریت مراتع
پهنه بندی خطر سیلاب در حوضه آبخیز خورنگال با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و تحلیل شبکه ای (ANP)
کاربرد پلیمرهای زیست تخریب پذیر از ضایعات میوه و سبزیجات جهت بسته بندی مواد غذایی
اهمیت پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سین بیوتیکها بر کیفیت محصوالت غذایی، تغذیه و سلامت
تنظیمکننده های رشد گیاهی و مدیریت تنش خشکی: بررسی تاثیر براسینواستروئید و مالتونین بر عملکرد و ترکیبات آنتی اکسیدانی کاملینا
تولید انبوه بچه ماهی از نژاد های وارداتی قزل آلای رنگین کمان
شناسایی آفات و بیماری های مهم فضای سبز شهر داراب
بررسی تاثیر مدیریت صحیح آبیاری بر رضایت مندی مردم از فضای سبز شهری: مطالعه موردی پارک های شهری