آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 152تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1228
تعداد نمایش مقالات: 127482
اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران در تاریخ ۹ بهمن ۱۳۹۴ توسط ،انجمن توسعه و ترويج علوم و فنون بنيادين در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
ریزگرد، محیط زیست، استان لرستان
بررسی توانمندی سازی زنان روستایی در جهت توسعه مناطق روستاییشهرستان جویبار
تاثیر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و تلقیح با قارچ میکوریز برعملکرد گندم رقم چمران
بررسی آماری ارتفاع برش، سرعت پیشروی، و عملکرد زمینهای متفاوت بر تلفاتکمباین کردستان (k130 )
نقش آلایندگی پساب های شهری بر آلودگی خاک های کشاورزی
نقش تولید محصول زیره در بهره وری کشاورزی استان کرمان
تاثیر آلودگی محیطی بر آینده بشر
آلودگی های آبی و روش های نوین تصفیه بیولوژیک
تأثیر عملیات باغداری طولانی مدت بر شاخصهای شوری و قلیایی درمنطقه نیمه خشک
تاثیر کاربرد کودهای نیتروژنه و فسفره بر رنگدانه های گیاه روناس
تاثیر تیمارهای مختلف کودی بر اجزای عملکرد و عملکرد گیاه روناس درشرایط شور
تاثیر تیمارهای مختلف کودی بر میزان عناصر غذایی در برگ گیاه روناسدر شرایط شور
بررسی تفاوت اساسی سیستم جدایش و خرمن کوبی کمباین کردستان (k130)باکمباینهای معمولی
اثر خاک ورزی حفاظتی بر ضریب چسبندگی و پیوستگی خاکدر رطوبت های مختلف
بررسی خواص فیزیکی گاودانه در رطوبت های مختلف
بررسی خواص فیزیکی ماش در رطوبت های مختلف
پهنه بندی کیفی آب زیرزمینی دشت کنگان برای مصارف کشاورزی براساس شاخص EC به وسیله سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
پایش و پهنه بندی خشکسالی استان بوشهر بااستفاده از شاخص RIA
بررسی کیفیت،پهنه بندی و ارزیابی کیفی آبهای زیرزمینی فراشبند براساس شاخص سدیم به منظور استفاده های کشاورزی
کارایی دانه بندی رسوب در منشأیابی رسوبات آبی حوزه آبخیز نوده گناباد
منشایابی رسوبات آبی با استفاده از سنگشناسیدر حوزه آبخیز نوده گناباد
تهیه نقشه بافت خاک سطحی با استفاده از نقشه های پیوسته زمین آمار(مطالعه موردی دشت قره میدان در خراسان شمالی)
ارزیابی و پهنه بندی کیفیت آب زیرزمینی دشت دیلم براساس شاخص SAR بااستفاده از تکنیکGIS
تحلیل اثرات خشکسالی بر مدیریت منابع آب قابل استحصال در دشت های خوزستان
شناسایی برخی از گیاهان دارویی منطقه انجیرلو شهرستان بیله سوار
تاثیر شکلهای شیمیایی آهن بر روی تعدادی از سری خاکهای استانگلستان
ارزیابی راندمان کاربرد آب آبیاری در حوضه دریاچه ارومیه(مطالعه موردی شبکه آبیاری و زهکشی زرینه رود)
ارزیابی راندمان کاربرد، کارآیی مصرف و بهره وری آب آبیاری در حوضهدریاچه ارومیه(مطالعه موردی شبکه آبیاری و زهکشی زرینه رود)
اثر پروبیوتیکها بر روی کلسترول و دیابت
تعیین حداکثر عمق کف شکنی چاههای کشاورزی به عنوان مدیریتمنابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی دشت بوشکان)
بررسی روند خشک شدن سبزی گشنیز و پیش بینی مدت زمان خشک شدن آنبا استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در یک خشک کن خورشیدی در منطقهجیرفت
کشاورزی ارگانیک راهبردی در جهت توسعه پایدار کشاورزی
امنیت غذایی رویکردی در جهت توسعه پایدار
بررسی تغییر رنگ قارچ خوراکی Agaricusbisporusدر سه دمای مختلف با استفاده ازپردازش تصویر
بررسی اثر آسکوربیک اسید و متیل جاسمونات بو عملکرد و اجزای عملکرد علوفه سورگوم تحت تنش خشکی
بررسی اثر مواد نیتروآروماتیک موجود در پسابهای صنعتی بربرخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه تربچه
بررسی اکومورفولوژیکی گیاه Sporobolus arabicusدر مراتعسواحل استان بوشهر
بررسی فلوریستیک استان بوشهر
نقش گیاه Capparis spinosaدر تثبیت خاک در استان بوشهر
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم آتی بر مشخصه های خشکسالی هواشناسی
بررسی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از RSو GIS(مطالعه موردی:حوضه چهل چای استان گلستان)
بررسی عوامل فرسایش خاک و کنترل آن در دشت شیرآمین-شهرستان عجب شیر-استان آذربایجان شرقی
بررسی تغییرات هوا ، اقلیم و تاثیرات زیست محیطی پیامدآن – مطالعهموردی دشت شیرآمین-شهرستان عجب شیر-استان آذربایجان شرقی
اثر آبیاری تابستانه و پوشش مالچ بر عملکرد کلاله خشک زعفران
بررسی تغییرات کیفیت آب رودخانه میناب استان هرمزگان
امکان سنجی درجه بندی کمی و کیفی قارچ خوراکی Agaricus bisporusبا استفاده از پردازش تصویر
رنگ وسیستم های رنگی در صنایع غذایی
تخمین فاصله زهکش زیرزمینی با استفاده از هدایت هیدرولیکیبرآورد شده به وسیله روشهای کریجینگ و تیسن
بررسی نقش آتش سوزی در اکوسیستم جنگل
ردیابی مکان ژنی مقاومت به فوزاریوم سنبله(fhb1)در برخی ژنوتیپ هایگندم نان به کمک نشانگر پیوسته UMN10
بررسی تنوع مورفولوژیکی موجود در برخی نژادهای بومی گندم هایایرانی با استفاده از تجزیه کلاستر
بررسی تنوع مولکولی موجود در برخی نژادهای بومی گندمهای ایرانی بااستفاده از نشانگرISSR
ارزیابی صفات مرفولوژیکی مقاومت به زنگ زرد در لاین های پیشرفتهگندم فلات
پیامدهای مهاجرت فصلی خانوارهای روستایی بر مشارکت آنها در توسعهروستا (مطالعه موردی: دهستان دبیران- استان فارس)
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی رزمارینیک اسید در گیاه. Mellissa officinalis Lیا بادرنجبویه در دوره های رویشی و زایشی
استرپتومایسس ها، گوهرهای ارزشمند خاکزی
جایگاه و نقش صنایع تبدیلی در توسعه مناطق روستایی
اثر گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) بر تصفیه آب
امکان سنجی استفاده از آبهای فسیلی در فضای سبز شهری
بررسی اثرات زیست محیطی سده بتونی سپیدرود
بررسی کارآیی گیاه پالایی در حذف هیدروکربن های نفتی از خاک
تحلیلی بر راهبردهای گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT( نمونه موردی : تفرجگاه بند ارومیه)
اثرات اقتصادی و اجتماعی طرح های هادی روستاییبخش نازلو چای شهرستان ارومیه
نقش کشاورزی در توسعه اقتصادی مناطق روستاییدهستان مرحمت آباد میانی
مکان یابی بیمارستان در شهرستان اردبیل با استفاده از مدل GIS
تعیین میزان همبستگی بین ECو فاکتورهای شیمیایی آب رودخانهکارون
دیدگاه جامعه میزبان در مورد اثرات گردشگری روستایی(نمونه موردی : روستای قاسملو, ارومیه)
تاثیر کود های های آلی در بستر کشت بر غلظت نیتروژن در اندامهوایی نشاء گوجه فرنگی
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ژنوتیپ های گندم نان درشرایط دیم و آبیاری تکمیلی
روشهای مختلف حذف نیترات از آبهای آشامیدنی
بررسی نقش آموزش مدرسه درمزرعه( Farmer.Field.School)درتوانمندسازی کشاورزان زیرحوضه سدالبرز
بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با شاخص کلروفیل برگ و فلورسانسکلروفیل ذرت در شرایط محدودیت آب در مراحل مختلف زایشی توسطتجزیه و تحلیل رگرسیونی پلی نومیال
مقایسه اقتصادی کود بیولوژیک وکود شیمیایی در کشت شنبلیله
مدیریت پایدار منابع خاک با رویکرد کشاورزی حفاظتی
مکان یابی مساجد شهرستان ارومیه با استفاده از روش AHPو GIS
تغییرات انتی اکسیدانی در گیاهBrassica oleracea 1.cv.saccataتحت تنش با فلز سنگین کادمیوم
دیدگاه دانشجویان رشته جغرافیا در باره مکان یابی گردشگری در شهرستانارومیه
رهیافت های افزایش کارآفرینی زنان روستایی
تأثیر آپومیکسی بر روی ژنوتیپ های میوه گردو (.Juglans regia L )درشهرستان خلخال
تاثیر هالوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذور کاسنی تلخ(Cichorium intybus L.)
تاثیر تیمارهای مختلف کودی بر رشد و عملکرد گیاه روناس در شرایط شور
اثر تنش کمبود آب و سطوح مصرف نیتروژن بر عملکرد دانه و برخی خصوصیات زراعیذرت هیبرید سینگل کراس 704
مقایسه دقت روش های مختلف تجربی و مدل شبکه عصبی مصنوعی دربرآورد دبی حداکثر لحظه ای (مطالعه موردی: ایستگاه تنگاب فیروزآباد)
بررسی نقش کاربری اراضی بر رسوب دهی حوزه های آبخیز(مطالعه موردی: حوزه آبخیز دریاچه نمک)
ارزیابی کاربرد مدل تجربی EPMدر برآورد میزان رسوب دهی حوزه های آبخیز(مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان)
بررسی و مقایسه میزان باد بردگی سم در سه نوع نازل مختلف بااستفاده از الگو سنج افقی
بررسی سمیت دو حشره کش موونتو و پروتئوس بر روی شته مومی کلمBrevicoryne brassicae L.
بررسی سمیت دو حشره کش موونتو و پروتئوس بر روی سفید بالک گلخانهTrialeurodes vaporariorum Westwood(Hom.: Aleyrodidae)
سنجش دیدگاه روستائیان در مورد مدیریت سیلاب در دهستان نازلوچای
اثر آنتراسن بر تغییرات مورفولوژیکی و آناتومیکی گیاه یونجه(Medicago sativa)
بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد
تحلیل مولفه های موثر بر مدیریت آب کشاورزی در استان مازندران ازدیدگاه کشاورزان
کارآفرینی راهکاری جهت توسعه اشتغال زایی روستایی کشور
بررسی نقش عوامل طبیعی و انسانی در بروز زمین لغزش های لاهیجان دراستان گیلان
فرآیند استخراج موسیلاژ دانه به، و تاثیر آن بر خصوصیات حسی ماست
تغییرات فیزیولوژی در نهال Populus euramericana 561.41تحتتاثیر غلظتهای مختلف سرب در خاک
بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت دانه، نشت الکترولیت ومحتوای نسبی آب اندام هوایی زیره سبز تحت تآثیر کیفیت آب آبیاری و نوعکود مصرفی در منطقه سیستان
کاربرد ترکیبات سالم در تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی
تاثیر موسیلاژ دانه شاهی به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
فرآیند استخراج موسیلاژ گیاه بامیه و تاثیر آن بر خصوصیات حسی ماست
تاثیر زایلیتول بر خصوصیات رئولوژیکی پنیر پروسس کم چرب
روش های مختلف استخراج موسیلاژ بامیه
شناسایی صفات کیفی موثر بر قیمت پرداختی مصرف کننده: مطالعه موردیپرتقال در شهرستان آمل
پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟
بررسی محیط های مختلف کشت بافت گیاه بنفشه آفریقایی تحت تاثیرمیدان مغناطیسی
مروری بر روشهای بازدارنده از واکنش قهوهای شدن آنزیمی در محصولاتبرش خورده تازه
مقایسه دو نگرش متفاوت فاصله ی دو مجموعه بر ریزمقیاس سازی فراکتالیدرجه حرارت (مطالعه موردی: مشهد)
نقش شهرک های صنعتی در توسعه اقتصادی و کشاورزی روستاها
تاثیر تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات کشاورزی
تحلیلی برجایگاه شهرک های گلخانه ای در توسعه بخش کشاورزی
ارزیابی توابع انتقالی مختلف در برآورد منحنی رطوبتی یک خاکسیلتی-لوم
ارتباط بین تغییرات شوری خاک و برخی شاخص های پوشش گیاهیدر اکوتون خشک
تعیین کارایی مصرف آب با سطوح مختلف آبیاری در کشت لوبیا چشم بلبلی
فرسایش آبی
بررسی صفات مرتبط با عملکرد دانه در ذرت دانه ای هیبرید سینگل کراس 704با استفاده از تجزیه به عامل ها
تاثیر باکتریهای محرک رشد بومی و ایندول استیک اسید بر رشد وجذب سرب توسط آفتابگردان در یک خاک آلوده به سرب
بررسی افزایش مقاومت و تحمل آفتابگردان رقم رکورد به تنشفلزات سنگین با کاربرد باکتریهای محرک رشد و هورموناکسین
بررسی اثر قارچ های میکوریزا و تنش خشکی بر روی برخی از صفات مورفولوژیکیرشد گیاه ذرت
بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی خاک در توسعه اشکال گالیمنطقه مورد مطالعه: حوضه شورلق سرخس
ضرورت آموزشهای فنی و حرفه ای بر توسعه مهارتهای زنانروستایی(گامی در راستای توسعه روستایی)
بررسی تاثیر تنش خشکی و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزایعملکرد کلزا رقم هایولا در منطقه بیله سوار
بررسی بهبود خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده ژربرا (Gerbera jamesonii)بوسیله تیمار نبضی و قبل از برداشتسالیسیلیک اسید
سنجش آفلاتوکسین های تولیدی قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس بر رویبستره بادام زمینی و برنج
شناسایی قارچ های آسپرژیلوس موجود بر روی جیره غذایی طیور درشهرستان خرم آباد
ویژگی های پیدایشی و کانی شناسی خاک ها تحت تاثیر توپوگرافی و سطحآب زیر زمینی و ارزیابی تناسب اراضی منطقه کافته استان فارس
اثر باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن (نیتروکسین،) نیتروژن و سیلیس بر عملکرد واجزای عملکرد برنج
ارزیابی تأثیر تنش شوری بر خصوصیات مرفولوژیک گیاهچه و درصد جوانهزنی 6رقم یونجه در استان خوزستان
ارزیابی آنالیزهای تک عمقی پرمامترگلف جهت تعیین هدایت هیدرولیکیاشباع در بالای سطح ایستابی در خاکی با بافت لومی
ارزیابی شاخص های طراحی سد بوستان در کنترل و مدیریت سیلاببه کمک مدلHEC-HMS
بررسی توان لرزه زایی گسل ها و بر آورد تلفات انسانی ناشی از زلزله درمناطق شهری
سفره آبهای زیر زمینی
ارزیابی تأثیر تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی 6رقم یونجه در استانخوزستان
بررسی اثر سطوح مختلف شوری خاک بر صفات مورفولوژیکی گیاهچه هایکنار.( Ziziphus mauritiana & Z. spina-christi)
تاثیر باکتری تیوباسیلوس نئاپولیتانوس (Thiobacillus neapolitanus)درافزایش فراهمی آهن در ورمیکمپوست
تاثیر تنش خشکی و کود شیمیایی و کود آلی بر عملکرد اندام هوایی واسانس مریم گلی کبیر (Salvia sclarea L)
بررسی واکنش خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه 4رقم گندم نان بهکاربرد علفکش متریبوزین
ارزیابی رابطه درجه حرارت برگ و عملکرد سویا با محلول پاشی رویو سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی
بررسی اثر سطوح مختلف شوری خاک بر صفات فیزیولوژیکی گیاهچه هایکنار.( Ziziphus mauritiana & Z. spina-christi )
بررسی میزان جذب عناصر غذایی در گیاه دارویی مریم گلی کبیر (Salvia sclarea L)با مصرف کود اوره تحت شرایط تنش خشکی
بررسی آثار زیست محیطی کودهای بیولوژیکی در بخش کشاورزی
بررسی سمیت دو حشره کش ایمیداکلوپراید و پروتئوس روی شته مومیBrevicoryne brassicae L.(Hemiptera: Aphididea)
تاثیرتیمارهای مختلف در شکست خواب و جوانه زنی بیوتیپ هایمختلف بذور سس
اثرات دما و پرایمینگ بر استقرار گیاهچه Bromus tomentellusدر محیطکشت گلدان تحت شرایط دمای پایین
اثر محلول اسمزی بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه Bromus tomentellusدرشرایط دمای بحرانی
تأثیر هیومیکاسید بر خصوصیات میوه و عملکرد دو رقم طالبی
اثر کودهای فسفاته بر عملکرد و جذب عناصر ریزمغذی در گندم ( Triticumaestivum )رقم پیشتاز
کاربرد باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانهزنی بذرهای کلزا تحت تنش شوری(Brassica napus L)
بررسی تأثیر کاربرد استفاده از ورمیکمپوست و ویناس بر خاصیتآبگریزی خاک
جایگاه شهرک های صنعتی در توسعه
تأثیر مقادیر مختلف کانی زئولیت بر اصلاح خاصیت آبگریزی خاک
اثر ساکارز و تیمارهای هورمونی در تولید گل از جوانه جانبی ساقهگلدهنده بنفشه آفریقایی (Saintpolia ionanta )در محیط کشت
اثر غلظت هورمونهای اکسین و سایتوکینین در باززایی جوانه جانبی ساقهگلدهنده بنفشه آفریقایی (Saintpolia ionanta)در محیط کشت