سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

Third International Congress and Fifteenth Iranian Nutrition Congress

پوستر سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران در تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۹۷ توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران،انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،انجمن علمی تغذیه ایران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران مراجعه فرمایید.


محورهای کنگره:

امنیت تغذیه‌ای

الف) تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار

ب) رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار

پ) راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها

ت) غنی‌سازی و مکمل‌یاری

ث) نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار

ج) کشاورزی تغذیه محور

ایمنی و سلامت غذا

الف) غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها

ب) صنایع غذایی و تغذیه پایدار

پ) غذای سالم از ایده تا محصول

ت) غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی

ث) اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه

  تغذیه و بیماری‌ها

الف) تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر

ب) تغذیه و بیماری‌های عفونی

پ) تغذیه و التهاب

ت) تغذیه و ایمنی

مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان

الف) سوء تغذیه در بیماران بستری

ب) تغذیه انترال

پ) تغذیه پارانترال

سیاست‌های غذا و تغذیه

الف) تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه

ب) سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی

پ) تغذیه و خود مراقبتی

ت) مدیریت خدمات غذایی

ث) سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات  محصولات غذایی

ج) نظام مراقبت غذا و تغذیه

چ) ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه

ح) ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای

خ) اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

الف) تغذیه در بحران‌ها وبلایا

ب) تغذیه در بحران‌های اقتصادی

تغذیه ورزشی و ورزشکاران

الف) ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی

ب) برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی

پ) ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی

تغذیه سلولی مولکولی

الف) اپی ژنتیک

ب) نوتری‌ژنومیکس

پ) نوتریژنتیک(رژیم غذایی فردی)

فن‌آوری‌های نوین در حوزه‌ تغذیه

الف) نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه

ب) دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه

پ) دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی

تغذیه و شادی پایدار

الف) تغذیه و سلامت روان

ب) تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی

پ) نقش سازمان های مردم نهاد

تازه‌های علوم تغذیه

الف) تغذیه و باروری

ب) تغذیه و جامعة رو به سالمندی

پ) ...



مقالات پذیرش شده در سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران