دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، خرداد ماه 99

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences

پوستر دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ توسط مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران مراجعه فرمایید.


محورهای همایش:

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

امنیت و ایمنی مواد غذایی

بحران آب و صنایع غذایی

غنی­سازی مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

فرمولاسیون مواد غذایی

صنایع فرآورده­های گوشتی

صنایع فرآورده­های غلات

صنایع بسته­بندی مواد غذایی

صنایع فرآورده­های لبنی

صنایع روغن

سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی