دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، خرداد ماه 99

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences

پوستر دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ توسط مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


محورهای همایش:

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

امنیت و ایمنی مواد غذایی

بحران آب و صنایع غذایی

غنی­سازی مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

فرمولاسیون مواد غذایی

صنایع فرآورده­های گوشتی

صنایع فرآورده­های غلات

صنایع بسته­بندی مواد غذایی

صنایع فرآورده­های لبنی

صنایع روغن

سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی