دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، خرداد ماه 99

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences

پوستر دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ توسط مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


محورهای همایش:

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

امنیت و ایمنی مواد غذایی

بحران آب و صنایع غذایی

غنی­سازی مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

فرمولاسیون مواد غذایی

صنایع فرآورده­های گوشتی

صنایع فرآورده­های غلات

صنایع بسته­بندی مواد غذایی

صنایع فرآورده­های لبنی

صنایع روغن

سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی