سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، آبان ماه 99

سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Third International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences

پوستر سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۹ توسط مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


محورهای همایش:

     کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

·        کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        غنی­سازی مواد غذایی

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های گوشتی

·        صنایع فرآورده­های غلات

·        صنایع بسته­بندی مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های لبنی

·        صنایع روغن

·        سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی