آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 42تعداد صفحات کتابچه مقالات: 380
تعداد نمایش مقالات: 32802
سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۹ توسط ،مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال
مطالعه پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان حاوی نایسین بر روی رشد باکتری لیستریامونوسیتوژنز تلقیح شده در فیله مرغ
مطالعه پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان بر روی رشد باکتری لیستریامونوسیتوژنز تلقیح شده در فیله مرغ
بررسی مطالعات مقاومت به آنتی بیوتیک در اشرشیاکلی در شیر خام و فراورده های لبنی
Differences of perceptions of girls and boys regarding milk and dairy consumption and their preferred information sources among elementary school children in Tehran
مدلسازی روند تخریب رنگ رب گوجه فرنگی در طی فرایند حرارتی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مروری بر استخراج و استفاده از جلبک های قهوه ای ریزپوشانی شده در صنایع غذایی
Dietary risk reduction projects in industrial foods in Iran
روش های الکتروریسی و الکتروپاشی: کاربردهای بالقوه بر پایه مواد غذایی
Possibility of Producing Probiotic Ice Cream Using Lactic Acid Bacteria
فرمولاسیون کیک روغنی با استفاده از پودر کرن بری وارزیابی خصوصیات کیفی آن
تاثیرات باکتری پروبیوتیک ماست از لحاظ حسی و میزان آلودگی آن
تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو
بررسی اثرات اسانس آویشن اضافه شده به ناگت مرغ بر ویژگی های حسی- ارگانولپتیکی و مقایسه با تیمار بدون اسانس
تحلیل تکنولوژی غلات در ایران
تحلیل و بررسی تأثیر نابرابری توزیع درآمد بر امنیت غذایی در کشور
Oleuropein
Natural Pigment Production by Fungi
فرمولاسیون کیک روغنی فاقد گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوهای و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
مقایسه ی اثرات (احتمالی) فارماكولوژیكی ادویه ی دارچین با ادویه ی زنجبیل بر روند درمان افراد مبتلا به بیماری كرونا ویروس 2019 (كووید 19)
بررسی مشكلات تولید عناب دراستان خراسان جنوبی
گوجه فرنگی ، یك غذای عملگرا
فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز
معرفی پلیمرهای زیست تخریب پذیر و روش های تولید فوم های نشاسته
بررسی چربی و پروفایل اسید های چرب گوشت کبک
شناسایی ذرت و غذای کودك حاوی ذرت تراریخته از طریق ژن های NPTII و HMG
اسانس های خوراکی طبیعی: اهمیت، خواص و کاربرد
عصاره مالت: خواص، اهمیت و کاربرد آن در صنایع نوشیدنی
خشک کن انجمادی: مکانیسم، مراحل خشک کردن و تاثیر پارامترهای مختلف بر روی کیفیت نهایی محصولات غذایی
فرآیند تبلور (کریستالیزاسیون): اهمیت و کاربرد آن در صنایع غذایی
Evaluating probiotic properties of Lactobacillus species in terms of bacteriocin production
تولید نوشیدنی پروبیوتیك توسط باكتری های لاكتوباسیلوس كازئی و لاكتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر پایه آب سبزیجات
ارزیابی فعالیت آنتی اكسیدانی عصاره پوست انار در روغن سویا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی و حسی كیك اسفنجی
آلرژن های غذایی
مروری بر كاربرد فیبرهای خوراكی به عنوان یك تركیب غذایی فراسودمند
مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری