آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 77تعداد صفحات کتابچه مقالات: 746
تعداد نمایش مقالات: 31734
ششمین همایش ملی زعفران
ششمین همایش ملی زعفران در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ توسط مجتمع آموزش عالی گناباد، در شهر گناباد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات ششمین همایش ملی زعفران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در ششمین همایش ملی زعفران
روش های تولید و فناوری زعفران با تاکید بر یافته های علمی ۳ دهه اخیر
سرهم بندی ترنسکریپتوم و شناسایی ها در زعفران برای مطالعه تنوع ژنتیکیEST-SSR
ارزیابی برخی از صفات کمی و کیفی تعدادی از اکوتیپهای زراعی زعفران(Crocus sativus L.)
بررسی رابطه دما و بارش بر عملکرد تولید زعفران در شهرستان گناباد
بررسی تاثیر خشکسالی بر تولید زعفران با استفاده از شاخص بارش استاندارد (SPI) مطالعه موردی شهرستان گناباد
بهینه سازی کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران
جداسازی باکتری های رایزوسفری و اندوفیتی محرک رشد از زعفران
عکس العمل زعفران به منابع و زمان مصرف کود های نیتروژنی
بررسی اثر سطوح کاربرد کائولین تحت تراکم های مختلف کاشت بر رفتارگلدهی و عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L)
بهینه سازی تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت جهت حصول حداکثر عملکرد اقتصادی زعفران (.Crocus.sativus L)
بررسی برخی عوامل اکولوژیکی موثر بر پراکنش مزارع زعفران
بررسی وضعیت کشت و تولید زعفران در استان سیستان و بلوچستان
شناسایی قارچهای میکوریز آربسکولار همزیست گیاه زعفران Crocus .sativus L و ارزیابی شاخص های تنوع زیستی برای جمعیت اسپوری در مزارع استان خراسان
بررسی تعداد گل، وزن کلاله و وزن گل زعفران (.Crocus sativus L) در عمق کشت و بسترهای خاکی
ارزیابی برهمکنش کود بیولوژیک و محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
بررسی اثر باکتری ( Bacillus subtilis) و قارچ میکوریزا ( Glomus intraradices) بر صفات مورفولوژیکی زعفران (.Crocus sativus L) در دو منطقه گناباد و زنجان
اثر نوع واکشت و غلظت IBA بر کورم زایی از جوانه های تکثیری زعفران در شرایط این ویترو
مروری بر تاثیر کاربرد قارچ مایکوریزا در خاک بر برخی ویژگی های گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر رشد توده سلولی در کشت سلولی تعلیقی زعفران
تاثیر انواع کربوهیدرات بر رشد توده سلولی در کشت سلولی تعلیقی زعفران
تعیین معادل انرژی اندام های مختلف زعفران
اثر محلول پاشی اسید فولویک و کاربرد سطوح مختلف کود گاوی بر خصوصیات زایشی و عملکرد گل و کلاله زعفران (.Crocus sativus L)
اثر غلظت تنظیم کنندهای نفتالین استیک اسید و جیبرلین بر عملکرد گل وکلاله زعفران در بستر کاشت کوکوپیت و پرلیت
تحلیل اثر افزایش قیمت زعفران بر امکان توسعه کشت محصول
بررسی اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر رشد و عملکرد زعفران
تاثیر کمپوست زباله شهری بر میزان عناصر سنگین سرب و کادمیوم درزعفران (.Crocus sativus L)
تعیین بهترین مدل رگرسیونی چند متغیره جهت تخمین عملکرد زعفران متاثر از رفتار رخدادهای جدی بارش و دما در شهرستان گناباد
تاثیر کاربرد کود مخلوط کند رهایش NPK و وزن بنه بر خصوصیات فنولوژی، عملکرد و صفات بیوشیمیایی گل و کلاله زعفران
تهیه نقشه های رقومی توصیه های آبیاری اول زعفران در استان خراسان رضوی
ارزیابی اثر مصرف کربنات کلسیم در تخفیف اثرات منفی تنش شوری برزعفران (.Crocus sativus L) در منطقه گناباد
امکان سنجی استفاده از پساب تصفیه خانه دانشگاه گناباد در آبیاری زعفران
ارزیابی تاثیرات کشت زعفران بر تراز آبهای زیرزمینی در شهرستان گناباد
تحلیل اثر برخی عوامل مدیریتی بر بهبود عملکرد زعفران
مروری تحلیلی بر مدیریت تغذیه ای زعفران
بررسی جنبه های فنی و اقتصادی مکانیزاسیون زعفران
بررسی تاثیر آب و هوا بر عملکرد زعفران (مطالعه موردی کرمانشاه)
نقدی بر استاندارد ملی زعفران: ویژگی ها و روش آزمون
روش های بهینه استخراج آنتوسیانین ها از زعفران
بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده
مروری بر روشهای برداشت و فرآوری زعفران
مروری بر روش های نوین اصالت سنجی زعفران (.Crocus sativus L)
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی زعفران (.Crocus sativus L)
تحلیل مزیت نسبی زعفران
مروری بر مطالعات درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران
کلاسه بندی کلاله زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از بینایی ویادگیری ماشین
اصول فرآوری زعفران ارگانیک
تاثیر روش خشک کردن (انجمادی و پاششی) بر ترکیبات موثره ریز پوشانی شده زعفران طی مدت نگهداری
طراحی مفهومی دستگاه تفکیک کننده گل زعفران
بررسی پیش تیمارهای نوین جهت استخراج ترکیبات موثره زعفران
روش های نوین استخراج مواد فعال زیستی از زعفران
معرفی روشهای نوین موثر در شناسایی عوامل تقلب در زعفران
مطالعه آزمایشگاهی استفاده از خشک کن خورشیدی برای زعفران درشهرستان گناباد
بسته بندی زعفران اورگانیک
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری گلبرگ زعفران
تعیین فراسنجه های تولید گاز و ظرفیت آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران
مروری بر گیاهشناسی، تاریخچه، موارد استفاده و برخی ترکیبات گیاه زعفران
تعیین قابلیت هضم و مصرف اختیاری علوفه خشک زعفران در تغذیه گوسفند بلوچی
بررسی داروهمانندی ترکیبات موثره زعفران
پیشگویی ضریب توزیع غشاء - آب ترکیبات موثره زعفران
مروری بر خواص و کاربردهای زعفران در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی
حذف سرب و کروم از محلول های آبی با استفاده از پوشال بنه زعفران
اثر عصاره گلبرک زعفران بر کاهش خوردگی فلزات در محیطهای خورنده صنعتی
اثر سورفکتانت در نانو انکپسولاسیون کروستین
بررسی داکینگ مولکولی تعدادی از ترکیبات موثره زعفران در درمان بیماری آلزایمر
بررسی پتانسیل زعفران در تولید انواع مکمل های غذایی
مروری بر انواع روش های دستگاهی در شناسایی تقلبات زعفران
استخراج رنگدانه های طبیعی از پرچم گل زعفران
سنجش اثر عصاره آبی خامه زعفران بر روند انعقاد خون در موش های سوری
نقش حدود و حقوق شرعی، قانونی و عمومی در زنجیره تولید زعفران
بررسی نقش تولید زعفران از دیدگاه زارعین در جلوگیری از خروج آنان ازروستا
زعفران از مزرعه تا سفره: چالش ها و راهکارها
بررسی عوامل موثر بر حاشیه بازاریابی زعفران در شهرستان نیشابور
بررسی عوامل موثر بر مشارکت زعفران کاران با کارشناسان جهاد کشاورزی در شهرستان تربت حیدریه
تحلیل رقابت پذیری صادرات با تاکید بر نقش اثرشلاقی در زنجیره تامین زعفران ایران
تحلیل اثر شلاقی در زنجیره تامین زعفران
تاملی بر ماهیت قرارداد آتی زعفران
تاثیر هویت بصری و بسته بندی بر رفتار مصرف کننده زعفران