آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 23تعداد صفحات کتابچه مقالات: 251
تعداد نمایش مقالات: 6842
اولین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست
اولین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ توسط ،دبیرخانه دائمی همایش در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست
پیش نگری بارش درناحیه کوهپایه داخلی ایران ، تحت سناریوهای SSP
شناسایی نماتدهای انگل گیاهی در فضای سبز منطقه ۱۲ تهران
بررسی تاثیر ذغال بیوچار تهیه شده از کمپوست شهری بر برخی از ویژگی های گل همیشه بهار در دوره های آبیاری مختلف در فضای سبز شهری
بررسی مشخصات وقوع طوفان های گرد و غبار در استان های ایلام و خوزستان
نظام ترویج آموزش کشاورزی در مناطق غربی ایران
بررسی تاثیر تنش شوری و نانوذره آهن بر شاخص های مورفولوژیکی گیاه مرزه تابستانه
ماهیت و روش های تجزیه مواد پلی برومید دی فنیل اتر (PBDE)
استخراج لیپید از ریز جلبک ها
مقاومت آنتی بیوتیکی و ایمنی غذا
بررسی خاک زیستگاه گیاه کنگر (Gundelitournefortii.L) در سه منطقه نهراب، قوری قلعه و خانم آباد
مروری بر کاربرد گیاهان دارویی در فضای سبز منطقه ۱۲ تهران
آنالیز میزان دانش کشاورزان درباره تکنولوژی مدیریت آب کشاورزی در شهر هشتگرد
گزارش کوتاه از دلایل و راهکارهای کاهش زوال درختان زبان گنجشک در سطح فضای سبز بخش مرکزی شهر تهران
Antioxidants and preservation of foods
نگاهی بر ترکیبات زیست فعال و اثرات تغذیه ای آنها در صنایع غذایی
A facile one-pot green synthesis of β-cyclodextrin decorated porous graphene nanohybrid for extracting aflatoxins from bird feed
Determination of Gibberellic Acid۳ in fertilizers and soil conditioners
تاثیر گوگرد وتیوباسیلوس بر ساختمان خاک های آهکی در کشت گندم
بررسی خصوصیات رشدی گندم و عناصر غذایی کم مصرف تحت تاثیر گوگرد و تیوباسیلوس در یک خاک آهکی
مروری بر مفهوم رایج محیط زیست در فرهنگ اسلامی و عصر حاضر
مولفه های توسعه روستایی در کشورهای در حال توسعه
پیشرفت های اخیر در کاربرد رنگ های طبیعی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
حلال های یوتکتیک عمیق و کاربرد آن ها در آنالیز مواد غذایی: مطالعه مروری