آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 69تعداد صفحات کتابچه مقالات: 893
تعداد نمایش مقالات: 2630
پنجمین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست
پنجمین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۴ توسط ،دبیرخانه دائمی همایش در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پنجمین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پنجمین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست
مروری بر بررسی ویژگیهای آرد گندم با دستگاه فارینوگراف
مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال برای انتقال آنها به فرآورده های شیر تخمیری
روشهای مقابله با بافت فرسوده شهری
مروری بر کاهش میزان عوامل ضد مغذی در غلات و افزایش ایمنی آنها توسط فرآوری با مایکروویو
ارزیابی آسیب پذیری محیط زیست استان لرستان از دید زمین شناسی
ارزیابی خواص کیفی و رئولوژیکی سس مایونز عملگرای غنی شده با ضایعات سبوس برنج و قوره انگور
Determination of Major Phytohormones in Iranian Seaweeds: Insights into Marine Biotechnology Applications in the Food Industry
استفاده از تفاله قهوه در تولید GABA با فعالیتهای بیولوژیکی و اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی
نقش فضای سبز در کاهش آلودگی هوا و ارتقای سلامت عمومی در شهر کهریزک
طراحی الگوی مدیریت پایدار فضای سبز در شهر کهریزک با استفاده از شاخصهای اکولوژیک شهری
ارزیابی اثرات دما و بارندگی بر پراکنش مکانی سوسک شاخک بلند سارتا (Aeolesthes sarta Solsky) در شهرستان فریمان با نگاهی به روند اقلیمی ۶۰ ساله
مروری بر چالشهای صنعت آرد گندم و بررسی راهکارهای آن
تحلیل فصلی بارشهای سنگین در مناطق شهری و پیرامونی مطالعه موردی ایستگاههای تهران و کرج (۱۹۸۷-۲۰۲۳)
روند تغییرات بارشهای حدی و فراوانی رخدادهای بارش در مناطق تهران و البرز (۱۹۸۷-۲۰۲۳)
Using GIS and Remote Sensing to Design the Best Drainage Networks in Agricultural Lands
کاربرد هوش مصنوعی در بهینه سازی فرآیندهای پس از برداشت محصولات کشاورزی
تحلیل اثرات تغییرات دما و بارش بر منابع آبی و کشاورزی شهر تهران (۱۹۸۷-۲۰۲۳)
ارزیابی خاصیت پادزیستی استرپتومیست های دریایی
مروری بر سلولز: روشهای استخراج و برخی از مشتقات آن به همراه کاربردهای آنها در صنایع غذایی
بام سبز در شهرها
بررسی تاثیر فرونشست زمین بر امنیت غذایی تهدیدی نوظهور برای کشاورزی پایدار
ارزیابی کیفیت زندگی و فضاهای سبز شهری
مروری بر بررسی ویژگیهای آرد گندم با دستگاه اکستنسوگراف
رابطه بین فضای سبز و توسعه پایدار شهری
مروری بر نقش بسته بندی فعال در افزایش ماندگاری مواد غذایی
مروری بر نقش بسته بندی هوشمند در حفظ کیفیت مواد غذایی
پتانسیل گونه های باسیلوس به عنوان پروبیوتیک در صنعت غذا
تحلیل چندمتغیره تعامل میان بازارهای صادراتی، کیفیت محصولات و استانداردهای بین المللی در توسعه کشاورزی ارگانیک ایران
ارزیابی تنوع شاخصهای فتوسنتزی در اکوتیپهای مختلف گیاه دارویی کاسنی
خوشه بندی گونههای منتخب Centaurea L بر اساس ویژگیهای ریزریخت شناسی اپیدرم برگ
بررسی گونههای همولوگ با برخی از زیرگونههای Centaurea aucheri در پایگاه اطلاعاتی NCBI
بررسی تاثیر تنش خشکی بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت در ژنوتیپهای مختلف گندم نان
بررسی روابط بین صفات و تجزیه خوشه ای ژنوتیپهای مختلف گندم تحت شرایط تنش خشکی مرحله گلدهی در مزرعه
نوآوری های اخیر در فرآیندهای تولید و نگهداری مواد غذایی بررسی تکنولوژیهای نوین در صنایع غذایی
بررسی اثر شوری بر صفات زراعی ارقام کلزای بهاره و ارزیابی روابط بین صفات با استفاده از روشهای آماری چندمتغیره
اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای زراعی سه رقم گلرنگ بهاره
مروری بر کیفیت سنجی سس پرچرب پری بیوتیک حاوی فیبر ضایعات زیتون
طراحی و ارزیابی یک سامانه کشاورزی دقیق مبتنی بر حسگرها و اینترنت اشیاء برای بهینه سازی تولید محصولات کشاورزی
پرتوزایی ملایم از خاک منطقه ی رامسر و اثر همسایگی پرتو ابزاری نو برای افزایش بهره وری گیاهان زراعی در مناطق کم آب
Investigating physicochemical characterization and metal(oid)s of landfill leachate in Bushehr port
نقش سیلیکا در صنایع غذایی سنتز خواص و کاربردهای نوین برای بهبود ایمنی و کیفیت محصولات
بیوتیکها و آینده سیستمهای غذایی گامی به سوی امنیت غذایی پایدار
نقش مدیریت محیط زیست در پایدارسازی فضای سبز شهری یک مرور جامع
ارتباط متقابل مدیریت محیط زیست و توسعه فضای سبز رویکردهای نوین و چالشها
پایش و مدلسازی فضایی و زمانی ریزگردها در غرب ایران با استفاده از دادههای سنجش از دور مطالعه موردی استانهای ایلام و خوزستان
بررسی رابطه بین مدیریت محیط زیست و ارتقاء کارکردهای فضای سبز در مناطق شهری
بررسی تاثیر فناوریهای دیجیتال، سطح آموزش کشاورزان و سرمایه گذاری در زیرساختها بر بهره وری و پایداری در اقتصاد کشاورزی
تحلیل رابطه بین کشاورزی هوشمند مصرف منابع طبیعی و بازده اقتصادی در چارچوب توسعه پایدار
مروری بر اثرات تغییرات اقلیمی سیاستهای حمایتی و آگاهی کشاورزان بر امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی
زنجیره ارزش محصولات کشاورزی نقش واسطه ها هزینه های حمل و نقل و فسادپذیری در تعیین قیمت نهایی و سودآوری تولیدکننده
تاثیر بحرانهای جهانی تورم مواد غذایی و سیاستهای ذخیره سازی بر اقتصاد کشاورزی و امنیت غذایی ملی
نقش کشاورزی قراردادی دسترسی به بازارهای تضمینی و رضایت کشاورزان در توسعه اقتصادی روستایی
سنتز پلی آکریل آمید و بررسی تاثیر شرایط پلیمریزاسیون بر جرم مولکولی و خواص لخته سازی پساب
مدیریت هوشمند منابع آب در آینده شهرهای ایران رویکردی مبتنی بر فناوریهای نوین و مشارکت اجتماعی
بررسی اثر الگوی کشت بر امنیت غذایی، چالشها و فرصتها
بررسی برهمکنش قارچ میکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (Vicia faba L) تحت شرایط تنش خشکی
ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی اندام هوایی ( برگ و ساقه) گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تاثیر تیمار نوری و محلول پاشی سیلیکات پتاسیم در محیط کنترل شده
ارزیابی عملکرد و تحلیل مقایسه ای آسیاب های قهوه برند Ceado مدل های E۸D، E۳۷S، E۳۷K و E۷P
Functional and Health-Promoting Properties of Edible Coatings Enriched with Cactus Fruit Pigments
اهمیت کربن آلی در کشاورزی ارگانیک مطالعه موردی تاثیر بر عملکرد کمی و کیفی درختان کاج شهر بیرجند
نقش کشاورزی ارگانیک برامنیت غذایی پایدار : چالش ها و فرصت ها
بررسی اثر تنش خشکی و کود آلی بر ویژگیهای فیزیکی خاک پس از برداشت گوجه فرنگی
اثر کاربرد خاکی و محلول پاشی ترکیب آلی بر کارآیی مصرف آب در گوجه فرنگی
Microbial enzymes and chemical additives in wheat flour for baking application: a review
بررسی اثر تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی بر پیدایش و گسترش بیابانهای غذایی و اثرات متعاقب آن بر محیط زیست
بررسی تاثیر حضور آنتی بیوتیک سفالکسین بر روی ویژگیهای بیولوژیکی لجن فعال
اهمیت گیاهان دارویی در باروری حیوانات مزرعه
مطالعه ویژگیهای زراعی و عملکرد دانه تریتیکاله در شهرستان شیروان
مروری بر کپسولاسیون کاروتنوئیدها به روش خشک کن پاششی