آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 21تعداد صفحات کتابچه مقالات: 263
تعداد نمایش مقالات: 790
سومین همایش بین المللی کشاورزی ، صنایع غذایی و محیط زیست
سومین همایش بین المللی کشاورزی ، صنایع غذایی و محیط زیست در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ توسط ،دبیرخانه کنفرانس در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی کشاورزی ، صنایع غذایی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین همایش بین المللی کشاورزی ، صنایع غذایی و محیط زیست
بررسی تهدیدات زیست محیطی و اکولوژیک در پی اکتشاف و استخراج نفت از تالاب های استان خوزستان
راهکارهای نوین برای احیا و حفاظت از اکوسیستم دریاچه ارومیه
آکریل آمید: عوامل موثر در تشکیل و روش های اندازه گیری آن
مروری بر ترکیبات ضدمغذی در موادغذایی گیاهی
کاربرد مواد محافظ UV در بسته بندی بیوپلیمری مواد غذایی
The gut-brain axis and the function of gut microbiomes on the nervous system(common neurological diseases)
تحلیل سازوکارهای موثر بر بکارگیری عملیات مدیریت ضایعات در تولید سیب زمینی
Advanced Strategies for Controlled Release of Bioactive Compounds in Biopolymeric Matrices for Food Packaging
تنوع زیستی و منابع ژنتیکی اکوسیستم جنگل های حرا حوزه خلیج فارس
بررسی خصوصیات رشدی و عملکرد ارقام کلزا Brassica napus L. در شهرستان رودبار
بررسی نقش سکونتگاه مبتنی بر کشاورزی (Agrihood) بر ایمنی شبکه غذایی ، اقتصاد کشاورزی وپایداری محیط زیست
طرح و عملکرد رسوب دهنده های الکترواستاتیکی
تاثیر فرآوری و انبارش بر مواد زیست فعال و خواص تغذیه ای و حسی مواد غذایی
بررسی روش های مختلف برداشت نخود
طراحی، ساخت و ارزیابی دماغه برداشت نخود با مکانیزم تیغه های برشی
بررسی راهکارهای سازمانی مقابله با آلودگی هوا
بررسی راهکارهای بازیافت زباله شهری
آثار زیانبار آلودگی محیط زیست بر سلامت انسان
بررسی روش های حذف انواع آلاینده های محیط زیست در شهرها
بررسی تاثیر افزایش جمعیت بر محیط زیست