آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 325تعداد صفحات کتابچه مقالات: 2958
تعداد نمایش مقالات: 211481
چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
چهارمین همایش ملی امنیت غذایی در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه در شهر سواد کوه برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
پروبیوتیک ها و نقش آن ها
سنتز نانو فیلم آنتی باکتریال و نانو امولوسیون بر پایه روغن آفتابگردان و تاثیر آنها در زمان ماندگاری فیله قزل آلا رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
اولتراسونیک به عنوان سیستم های فرآیندهای محصولات غذایی
تعیین شاخص های شیمیایی ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان دودی گرم ( Onchorynchus mykiss ) در هنگام نگهداری در شرایط یخچال
نقش پروبیوتیک و پری بیوتیک ها در فرآیند تولید ماست
تاثیر نگهدارنده ضد میکروبی باکتریوسین بر بهبود کیفیت مواد غذایی
معرفی تکنولوژی و کاربرد بسته بندی های نانو در صنایع غذایی
بررسی بار میکروبی شیرینی های تر ارسالی به آزمایشگاه بلوک غرب استان مازندران در سال 1393
مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان
استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد مصرفی برای تولید نان باگت
بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص چروکیدگی خرمالو
بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص خشک کردن و جذب مجدد آب خرمالو
مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده
بررسی میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان کاتالاز و پراکسیداز برگ گندم ( Triticum aestivum L. ) تحت تنش شوری
اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ریز ساختاری ماست میوه ای هم زده
نقش بیوتیپ های پرتقال خونی در تامین امنیت غذایی
تهیه ریز ذرات محلول در آب ریزمغذی ها ( ویتامین های محلول در چربی ) و پلیمر کیتوزان با قابلیت کاربرد در صنایع غذایی
ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری
تاثیر ریز کپسوله کردن آمونیوم پلی فسفات روی بازدارندگی شعله، تجزیه حرارتی و ساختار کریستالی ترکیب پلی پروپیلن
استفاده از سبزیجات در طراحی فضای سبز کوچک راهی برای کمک به امنیت غذایی خانوار ها ( مطالعه موردی : پروژه ایدن در انگلستان )
بهینه سازی تولید مرباهای رژیمی با استفاده از شیرین کننده های مفید
مروری بر بررسی اثر پیش تیمار آبگیری اسمزی بر جذب روغن مواد غذایی سرخ شده
مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها
بررسی روند زیوایی دانه ی گرده برخی از ارقام مرکبات در تشکیل میوه بر امنیت غذایی جامعه
کاربرد فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا در صنعت غلات
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر روی لایه موز
تعیین مقدار بهینه ویتامین ث موجود در برگه طالبی خشک شده به روش سطح پاسخ
بررسی اثر دما در حضور یا عدم حضور اتیلن بر زمان رسیدن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه کیوی
بررسی شرایط مختلف نگهداری در اتمسفر کنترل شده بر بیوسنتز و رسیدن کیوی
استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی
مروری بر آبگیری اسمزی میوه ها و سبزی ها
مروری بر جایگزین های چربی بر پایه پروتیین در فرآورده های گوشتی
مروری بر راهکارهای کاهش چربی در فراورده های گوشتی
کاربرد و تاثیر پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر بر روی مواد غذایی
منابع پری بیوتیک
تولید و کاربرد پروتیین های تک سلولی ( SCP )
فیلم های خوراکی برپایه ژلاتین
معرفی بسته بندی هوشمند به عنوان یک صنعت نوین در صنایع غذایی
خصوصیات فیتوکمیکالها و بررسی خواص درمانی آنها
بررسی آنتی اکسیدان ها و آنتی میکروبیال های گیاهی بومی ایران
بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا
استفاده از عصاره های آنزیمی در انعقاد شیر
تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم ترکیبی متیل سلولز کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس میخک
مروری بر مدل سازی انتقال جرم و حرارت برای ایمنی میکروبی مواد غذایی در صنعت گوشت
مروری بر تاثیر پوشش های خوراکی در محصولات سرخ شده
بررسی تاثیر افزودن اسانس های گیاهی به پوشش های خوراکی به منظور افزایش ماندگاری فرآورده های شیلاتی
تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد
مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی
مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتیین مواد غذایی
ارزیابی کاربرد دانش زیست فناوری در مبارزه ، کنترل پایدار آفات و امنیت مواد غذایی
بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی
مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها
مروری بر فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی گوش و فرآورده های گوشتی
بررسی اثر سمیت ملامین در صنعت غذا
بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی
بررسی کاربرد پلیمرهای زیست تخریب پذیر در ریز پوشانی پروتیین ها
مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی
مروری بر اثر جایگزین های طبیعی نیتریت و نیترات در فرآورده های گوشتی
بهینه یابی بازیافت نیتروژنی آبکافت آنزیمی پروتیین سر و بازوی ماهی مرکب ببری ( Sepia pharaonis )
مروری بر تاثیرات نیسین در مواد و فرآورده های غذایی
مروری بر پایداری روغن های ضروری
فیلم ها و پوشش های خوراکی
مروری بر بررسی ، ارزیابی و محاسن فرآیندهای غیر حرارتی
تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار آنتوسیانین عصاره توت فرنگی
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار مقدار ترکیبات فنل تام و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی عصاره توت فرنگی
بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی تعیین دما و غلظت مناسب آبگیری برش های خربزه مشهد
بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی تغییرات رنگ برش های خربزه مشهد
بررسی خصوصیات کیفی محلول اسمزی در حین خشک کردن برش های خربزه مشهد
بررسی اثر فرآیند خشک کردن اسمزی بر روی میزان قند برش های خربزه مشهد
مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی
مروری بر اهمیت بیوتکنولوژی مواد غذایی در امنیت صنایع غذایی
کاربرد و اهمیت برچسب زدن و تاریخ گذاری روی بسته بندی مواد غذایی
فناوری نانو در بسته بندی هوشمند
بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)
تاثیر هیدروکلوییدها در فرمولاسیون نان های بدون گلوتن
استفاده از فرایندهای غشایی حرارتی برای تغلیظ مواد غذایی مایع
بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا
کاربرد غذاهای عملگرا و نقش آنها در سلامت انسان
نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی
بررسی تولید ویتامین C میکروبی
اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال
امکان سنجی استفاده از نانوامولسیون جهت مهار رشد میکروبی در فیله قزل آلای رنگین کمان
ارزیابی خواص کیفی و حسی نان بربری غنی شده با تفاله گوجه فرنگی
مروری بر کاربرد پوشش های خوراکی در جهت افزایش عمر ماندگاری گوجه فرنگی
مروری بر استفاده از پوشش های خوراکی در راستای حفظ کیفیت میوه و سبزیجات
بررسی برخی عوامل موثر بر مقاومت گوجه فرنگی در بارگذاری فشاری
مقایسه چهار روش تعیین نانوذرات نقره انتقال یافته از بسته بندی به مواد غذایی
روش های اندازه گیری مایکوتوکسین ها
تاثیر پروبیوتیک ها در تولیدات حیوانات
کاربرد بیو نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی و نقش آنها در افزایش عمر ماندگاری مواد غذایی
صمغ زانتان بررسی تولید بهینه صمغ زانتان توسط زانتوموناس کمپستریس
بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در 6 ماهه اول سال 1393
بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ قاصدک در مقایسه با استفاده از روش ماسراسیون
بررسی اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی مخلوط روغن های گیاهی
بررسی وضعیت آفلاتوکسین در محصولات لبنی کشور و تاثیر تخریبی آن بر امنیت غذایی
بررسی تاثیر فرایند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو ( لاین 79- EBYT و یوسف )
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی اثر آرد دانه خربزه بر خصوصیات تغذیه ای، تصویری و حسی سس مایونز کم چرب
اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین
خواص تغذیه ای کفیر
ارزیابی عصاره آویشن استخراج شده با اولتراسوند و حلال ( UAS ) بر کیفیت میکروبی سوریمی ماهی فیتوفاگ در دمای 4 °C
تاثیر کاربرد هیدروکلوییدها (صمغ کتیرا یا دانه ریحان) به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های ریولوژی، حسی و بافتی سس مایونز
بررسی نقش تکنولوژی نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی
نوشیدنی های فراسودمند و اثر برخی مواد در ایجاد نوشیدنی فراسودمند غیر لبنی
بهینه سازی خشک کردن کدوتنبل توسط آون
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیله قزل آلای رنگین کمان
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیله قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی
آسپارتام، سرگذشت یک شیرین کننده
مقاومت آنتی بیوتیکی و اهمیت آن در آبزیان
تاثیر پاکت چندلایه بر ماندگاری دوغ پاستوریزه
پروبیوتیک در فراورده لبنی
کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی
بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج
بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی تاثیر قند ، اسید و چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی ویسکوزیته ، سینرسیس و فیبر با استفاده از روش سطح پاسخ
نقش صمغ ها در صنایع غذایی
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیش فینگرهای کیلکای معمولی طی دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن
نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی
مروری بر متابولیسم، سمیت، و فرآیندهای بوجود آمده در غذا توسط اکلریل آمید و هیدروکسی میتل فورنورال ( HMF)
بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن
تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
پیشینه، عملکرد و کارآیی زیست حسگرها ( Biosensors ) و مروری بر کاربرد آنها در صنعت غذا و لبنیات
بررسی کاربرد سبوس برنج و عصاره آن
مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده
بررسی اندازه ذرات آرد در خواص ریولوژیکی خمیر نان بربری
نان بربری و تاثیر اندازه ذرات آرد بر کیفیت پخت آن
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % 4 بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ
تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان
بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( 4 c ) در سال 1393
تاثیر عصاره گیاه بومادران روی فاکتورهای میکروبی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در سال 1393
اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها
مروری بر بررسی عوامل موثر در کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان بربری
بررسی کمی و کیفی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) جمع آوری شده از کاشان
بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ
بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر خواص حسی گوشت چرخ شده مرغ
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با اسانس آویشن بر ماندگاری گوشت ران مرغ طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با عصاره چای سبز بر روی کیفیت پروتیین گوشت فیله ماهی رنگین کمان
بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران
بررسی آلودگی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه صنعتی مازندران به Staphylococcus aureus
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات pH سس مایونز طی فرآیند نگهداری
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی سس مایونز طی فرآیند نگهداری در یخچال
مروری بر تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی در ماندگاری سس مایونز
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو سس مایونز
مروری بر اثرات نانو ذره نقره و خاصیت ضد باکتریایی بر رشد باکتری اشرشیا کلی
مروری بر نقش و اثرات بیولوژیکی صمغ عربی
مروری بر نقش و کاربردهای بیوتکنولوژی در امنیت غذایی
بررسی سموم مورد استفاده در باغ مرکبات و معرفی جایگزین های طبیعی و سالم تر
بررسی ویژگی های کیفی، میکروبی و آنزیمی آب میوه تحت تاثیر فرآیند CO2 فوق بحرانی
مروری بر حفظ کیفیت ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن
مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی
مروری بر اثرات انتقال جرم و حرارت در محصولات غذایی
مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون
مروری بر مشخصات صمغ ها از منابع بومی ایران
کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فراوری مواد غذایی
مروری بر اثر ضد بیاتی برخی از ترکیبات طبیعی مختلف بویژه شیره خرما در نانهای مسطح
بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
گوشت چرخ شده ماهی و بررسی تاثیر نگهدارندهای طبیعی در ماندگاری آن
بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی نایسین آزاد بر فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز
تاثیر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی نایسین انکپسوله شده با نانو لیپوزوم بر فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
تاثیر ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی نایسین آزاد بر فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
تاثیر امواج ماوراء بنفش در تولید توده زیستی و اسید سیتریک از گونه قارچی آسپارژیلوس نایجر
مروری بر کاربرد اسید سیتریک در صنایع غذایی
اثرات امگا -3 موجود در گوشت ماهی در درمان بیماری ها
مروری بر ترکیبات و اثرات و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید
مروری بر کاربرد فیلم های خوراکی در جهت افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی
مروری بر نقش و خصوصیات فیلم های ترکیبی متیل سلولز کتیرا
مروری بر نقش و خصوصیات فیلم های کفیران و متیل سلولز
بررسی ویژگی و ارزیابی فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی کفیران متیل سلولز
عوامل موثر بر خواص ریولوژیکی خمیر نان
ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه 3 واریته گندم تجن، N8019 و مروارید
معرفی و بررسی کاربرد پلیمر کیتوزان به عنوان افزودنی در صنعت غذا
مطالعه آمپدانسی درباره خصوصیات خوردگی درپوش لاکی کنسرو در تماس با تن ماهی آغشته به ترشی
مروری بر کاربرد گوجه فرنگی در صنایع غذایی و استفاده از پوشش های پلی ساکاریدی در جهت افزایش عمر ماندگاری محصول
اهمیت و ارزش تغذیه ای پروتیین حاصل از فیله گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری این محصولات
مروری بر اهمیت و ارزش تغذیه ای پروتیین حاصل از گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری این محصولات
مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی
ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب)
اثر تیمارهای استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس بذر گوجه فرنگی
مروری بر اثرات آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کرفس
بررسی تاثیرات هورمون کورتیزول بر بدن ماهیان
مروری بر عوامل کلیدی موثر بر امنیت غذایی
مروری بر نقش و کاربردهای کیتوزان در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان ها در امنیت مواد غذایی
تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه ترب کوهی
مروری بر جنبه های بیوشیمیایی، تغذیه ای، درمانی، کاربردی و پایداری استویا
تولید نوشیدنی فراسودمند بوسیله ی کنسانتره ی گوجه سبز با استویا و عسل
اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا
مروری بر مکانیسم و عوامل موثر بر اکسیداسیون لیپید ها
مروری بر روش استخراج و مکانیسم حرارت دهی توسط مایکروویو
تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو
بررسی اثر موسیلاژ دانه به، و کیتوزان و جایگزینی ایزوله پروتیین سویا بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست منجمد
کاربرد اسانس و عصاره ی گل بید مشک در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره بید مشک بر پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره بذر ریحان بر پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس در نگهداری از رو غن های گیاهی
مروری بر انواع و ویژگی های ماست و نقش آن در امنیت غذایی
کاربرد و ویژگی های انواع ماست و نقش آن در صنایع غذایی
مروری بر ترکیبات و خواص آلبالو، عسل و استویا در تولید نوشیدنی فرا سودمند
تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل
مروری برنقش فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر در محصولا غذایی
مروری بر نقش پوشش کیتوزان غنی شده با اسانس گیاه گزنه بر روی نگهداری برش های بادمجان
مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی
مروری بر اهمیت و ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
مروری بر خرما ، ترکیبات و خواص درمانی
مروری بر اهمیت و نقش خرما در امنیت غذایی
کشند سرخ و نقش اطلاع رسانی در کاهش تاثیرات مصرف آبزیان آلوده بر انسان
روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش
مقایسه خواص آنتی اکسیدانی در اندام های مختلف چای ترش
معرفی گیاه چای ترش به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی
کاربرد خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی
مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی
مروری بر فیلم خوراکی کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ
مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس
تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره انجیر، عسل وسوکرالوز
مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره انجیر، عسل وسوکرالوز
کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر اهمیت و نقش حمل و نقل در طراحی کارخانجات صنایع غذایی
مروری بر اهمیت و نقش نوار نقاله ها در حمل و نقل محصولات غذایی
مروری بر کاربرد انکپسولاسیون و نایسین در صنایع غذایی
مطالعه اثر نگهدارنده های نانونایسین انکپسوله شده با لیپوزوم و سدیم بنزوات بر عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
کاربرد فناوری فشار بالای هیدرواستاتیک در مواد غذایی
بررسی واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی مایلارد
مروری بر اصول و مبانی در تشخیص و اندازه گیری HPLC مواد غذایی
مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی
بررسی اهمیت کیفیت ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن
بررسی اثر تولید فرآورده های غله ای فاقد گلوتن
بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی در جهت بهبود کیفیت محصولات شیلاتی
مروری بر فرایند تولید و فرآوری سوسیس
بررسی اثر جایگزین های نیتریت و نیترات در سوسیس
مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی
استفاده از اسانس روغنی پوست نارنج و پوشش کیتوزان و HPMC جهت افزایش ماندگاری پرتقال والنسیا در شرایط سرد
مروری بر نقش و اهمیت مرکبات در امنیت مواد غذایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus ) در نگهداری از روغن کلزا
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس ( Amaranthus hypochondriacus ) در نگهداری از روغن سویا
اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر
بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال 1393
اهمیت امنیت غذایی و تاکید بر ایمنی غذا
غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا 3 و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای
غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا 3 و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی
غنی سازی نان بربری با پودر ماهی به عنوان منبع امگا 3 و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های ارگا نولپتیکی و حسی
غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا 3 و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی
نقش کاهش ویتامین ها در ایجاد بیماری های روانی
احداث سد بر روی رودخانه ها و اثرات مخرب آن بر اکوسیستم آبی به عنوان بخشی از زنجیره غذایی آبزیان
اندازه گیری ولتامتری کویرستین در نمونه های سیب و پیاز با استفاده از نانوسنورهای اصلاح شده
به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی
تاثیر سیستم های خودمختار هوشمند در افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در صنایع پرورش و تکثیر آبزیان
بررسی بار میکروبی برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio ) و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال
بررسی تغییرات شاخص پراکساید در برگرهای تولیدی از مخلوط سوریمی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio ) و گوشت مرغ طی دوره نگهداری در یخچال
بهینه سازی دسر لبنی و بررسی تاثیر آن بر خواص حسی محصول
بهینه سازی دسر لبنی و بررسی تاثیر آن بر میزان شیرین کنندگی و صمغیت محصول
محصولات غذایی کم کالری با استفاده از شیرین کننده گیاهی استویا
بررسی اثرات ایمنی و غیر سمی بودن فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر بر پایه ژلاتین ماهی سردآبی
بررسی آفلاتوکسین های موجود در مواد غذایی
بررسی نقش روغن های پالم اولیین ،آفتاب گردان و حالت تلفیقی بر میزان تولید آکریلامید در چیپس سیب زمینی
تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ
بررسی و معرفی برخی از خصوصیت نارنگی کلمانتین ماریسول
بهینه سازی جذب روغن طالبی سرخ شده با پیش تیمار اسمزی با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی تاثیر پیش فرآیند اسمزی بر بافت طالبی سرخ شده
انتخاب نتایج حاصل از دورگ گیری دو طرفه نارنگی یاشار با برخی ارقام پرتقال و نارنگی
بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی
مقایسه خواص فیزیکو شیمیایی چهار نوع چای سیاه ارتدکس سیلان، ارتدکس کلکته، ارتدکس ایرانی و چای CTC ( کله مورچه)
مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس
تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم ترکیبی متیل سلولز کربوکسی متیل سلولز غنی شده با اسانس میخک جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی
تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات شیمیایی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد
ضرورت های تعیین الگوی بهینه کشت در اراضی کم بازده و شیبدار ( مطالعه موردی: شهرستان سوادکوه )
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در صنایع غذایی
تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، ریولوژیکی و حسی آنالوگ پنیر سفید ایرانی کم چرب طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی محلول سیستیین برکیفیت شیمیایی و حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت پنج ماه
اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کاکایو پروبیوتیک
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام و مهار رادیکال آزاد DPPH عصاره توت فرنگی
بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش فعال خوراکی ژلاتین به همراه اسانس آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) واسید آسکوربیک بر ماندگاری گوشت ران مرغ
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی
کاربرد آرد کامل دانه خربزه به عنوان جایگزین بخشی از چربی موجود در فرمولاسیون سس مایونز کم چرب
تاثیر عصاره آویشن استخراج شده با اولتراسوند و حلال بر کیفیت شیمیایی سوریمی ماهی فیتوفاگ نگهداری شده در دمای 4°C
بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی سختی بافت با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه سازی تولید خامه قنادی رژیمی و بررسی ماده خشک و خواص ارگانولپیتیکی با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در کشک های بسته بندی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی میوه کاکتوس آپونتیا
اندازه گیری ترکیبات پلی فنل، اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو: راهکار ارزیابی کیفی و سلامت آن
آیین کار تولید محصول سوریمی و نقش آن در تامین امنیت غذایی
ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی
آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته
تاثیر استفاده از فلفل قرمز تند در رژیم غذایی، بر روی برخی فاکتورهای ایمنی و بقای بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش ( Origanum Vulgare ) بر رفتار باکتری سودوموناس آیروژینوزا ( Pseudomonas aeruginosa ) تلقیح شده به گوشت چرخ شده مرغ
بررسی تاثیر خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی ژلاتین غنی شده با عصاره چای سبز بر روی کیفیت گوشت فیله ماهی رنگین کمان طی دوره نگهداری
مروری بر اثرات ضد میکروبی عصاره الویه ورا در مواد غذایی
بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح
بررسی استخراج ماده موثره زنیان با استفاده از اولتراسوند و حلال ( UAS ) بر کیفیت میکروبی سوریمی ماهی فیتوفاگ در دمای 4C
اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان شیراز
بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی نایسین انکپسوله شده با نانو لیپوزوم بر فیله ماهی فیتوفاگ ( Hypophthalmichthys molitrix) آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز
اثر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
بررسی ویژگی و ارزیابی فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی متیل سلولز کتیرا
تاثیر مصرف کود نیتروژن بصورت استارتر بر عملکرد و کیفیت دانه سویا
تاثیر مقادیر و زمان های مختلف مصرف کود بور بر عملکرد سویا و غلظت بور در دانه آن
استفاده از پوشش متیل سلولز با اسانس پونه کوهی بر کیفیت و ماندگاری فیله مرغ در شرایط سرد
بررسی مدت ماندگاری قارچ با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه آلوورا و زانتان
بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
اثر تیمارهای استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کرفس در پایدار سازی روغن کانولا طی شرایط حرارتی
بررسی اثر پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان مکمل غذایی ترکیبی بر عملکرد رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
بررسی اثر افزودن کنسانتره تمشک و هیدروکلوییدها ( صمغ زانتان_صمغ عربی) به ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
بررسی اثر افزودن کنسانتره شاه توت و هیدروکلوییدها ( صمغ کتیرا_صمغ عربی) به ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش
تولید نوشیدنی فراسودمند با فرمولاسیون ترکیبی کنسانتره ولیک سیاه، عسل و استویا
دیدگاه و توسعه های اخیر در زمینه بررسی تاثیرات پروبیوتیک
بررسی بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر تخمیری
بررسی روش های هیدرولیز پروتیین های ماهی و کاربرد آن
تاثیر تاخیر در یخ گذاری بر خصوصیات کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncrohynchus mykiss
نانوتکنولوژی و صنعت بسته بندی موادغذایی
قابلیت صمغ دانه بالنگو به عنوان جایگزین چربی در بافت ماست آنالوگ
امکان تولید آنالوگ ماست پرچرب با استفاده از روغن کنجد
جداسازی سودوموناس های فلورسنت از ناحیه ریزوسفر گندم و نگهداری آنها