آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 511تعداد صفحات کتابچه مقالات: 3301
تعداد نمایش مقالات: 747223
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
دومین سمینار ملی امنیت غذایی در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۹۱ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه در شهر سواد کوه برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین سمینار ملی امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
شبیه سازی نانوبیوسنسور جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس به روش پتانسیومتری مبتنی بر پلیمرقالب ملکولی
پایش فراورده های شیلاتی با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی و برچسب گذاری
شیر فرادما UHT راهکاری برای افزایش مصرف شیر در جوامع در حال توسعه
غذا در قضا مطالعه تطبیقی قوانین مربوط به غذا و نظارت بر بهداشت مواد غذایی درجمهوری اسلامی ایران با سایر کشور
توسعه روش PROMETHEE II وکاربرد آن درصنعت موادغذایی مطالعه موردی درمحصول شیر استان البرز و قزوین
تولید مالت از غلات و حبوبات مختلف
تولید مالت ازشبه غلات فاقد گلوتن
تولید مالت از غلات فاقد گلوتن
تاثیر بسته بندی های یک بارمصرف برسلامت انسان
جذب آفلاتوکسین M1 درشیروفرآورده های شیری بوسیله ترکیبات جاذب شیمیایی
کاربرد بسته بندی فعال ضدمیکروبی درصنایع گوشتی
روشهای شناسایی آنتوسیانین ها درترکیبات غذایی
مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر رطوبت و حجم مالت حاصل از دو واریته جو با استفاده از روش سطح پاسخ
تاثیر رطوبت برخصوصیات هندسی دانه های نخود استان گلستان
تاثیر رطوبت برخصوصیات ثقلی دانه نخود رقم آرمان
تاثیر رطوبت برخصوصیات اصطکاکی دانه باقلا
تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی برPHعصاره حاصل از مالت جو
ارزیابی خصوصیات میوه سیب خشک شده با روش اسمزی به کمک روش سطح پاسخ
مروری برفرایند مالت سازی و اختلاط مالت ها
ترکیبات نامطلوب کلزا/کانولا
بررسی خصوصیات کمی و کیفی مالت حاصل ازاختلاط مالت جووگندم به کمک روش سطح پاسخ
امولسیفایرها بهعنوان کاهش دهنده چربی درموادغذایی
استفاده از جهش های رنگی Monascus و گلوکز آمیلازهای نسبی روی محیط کشت برنج جامد برای تولید رنگدانه های غذایی
بررسی نظام بین المللی امنیت غذایی درچارچوب فعالیت های سازمان خواروبار ملل متحدFAO
تاثیر پوشش کیتوزان غنی شده با ویتامین E آلفا توکوفرول بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی در ماهی قزل آلا طی دورهی سرماگذاری
بررسی بیوفیلم ها و راهکارهای حذف آنها در سیستمهای فرآوری غذایی
بررسی تاثیر عصاره سبوس برنج و آنتیاکسیدان سنتزی برپایداری حرارتی روغن سویا
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی سبوس برنج دورقم بومی ایران
نقش گونه های آسپرژیلوس در ایجاد آفلاتوکسیکوز
روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی
استرهای فتالات و چالشهای آن درایمنی موادغذایی
بررسی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده
بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول
بررسی روشهای غنی سازی محصولات کشاورزی و نقش آن درامنیت غذایی
جایگاه شهرستان سوادکوه در تولید محصولات و غذای سالم با نگاهی به ظرفیت ها،چالش ها و پیشنهادات علمی وعملی
فیلم ها و پوشش های خوراکی و نقش آن درامنیت فرآورده های گوشتی
به کارگیری 18C به عنوان جاذب استخراج فاز ساکن برای اندازه گیری باقیمانده آفت کش ها در زعفران با استفاده ازروش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی
اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی
بررسی اثرات عوامل محیطی و کشاورزی بر سنتز و تجمع گلیکوآلکالوئیدهای غده سیب زمینی
آفلاتوکسین
کاربردهای چیتوسان بزای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری مواد غذایی
تاثیرآموزش نیروی انسانی در امنیت غذایی
بررسی روشهای زراعی عدم استفاده ازعلفکش برای کنترل علفهای هرزگندم
بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
مروری برجنبه های اساسی نگهداری غذا با تکنولوژی هردل
کاربرد و اثرمیدانهای الکتریکی پالسی Field Pulsed Electri درپاستوریزاسیون شیر
مروری برچگونگی تشکیل و کاربردهای پپتیدهای زیست فعال درشیر
مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی
توسعه روستاها و نقش آن درامنیت غذایی
بهینه یابی فرمولاسیون سس مایونز کم کلسترول تهیه شده از پروتئین جوانه گندم با استفاده از طرح آماری مخلوط
بررسی نمودارجذب تعادلی پوشش بسته بندی زیست تخریب پذیربرمبنای فیلم کربوکسی متیل سلولز و نشاسته ساگو
بررسی راههای افزایش قابلیت زنده مانی باکتزی های پروبیوتیک در ماست
ارزیابی رسوب و راهکارهای کاهش آن درفیلتراسیون غشایی
اثرات مصرف غیر اصولی کودهای شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست و به خطر انداختن امنیت غذایی در آینده
بررسی عوامل آنتاگونیستی میکروبی درکنترل بیولوژیکی برخی میوه ها و سبزیها
بررسی اثر محلولپاشی اوره پس از گرده افشانی بر خصوصیات کمی و کیفی دانه در ارقام گندم دوروم Triticum durum L.
اولویت بندی عوامل مؤثر بر تقاضای خرما از نظر بسته بندی مطالعه موردی شهرستان برازجان
اثرسرعت شافت مارپیچ و دمای محفظه پرس دریک پرس حلزونی دوار برکیفیت و کمیت روغن کنجد
بررسی بهرهوری تولید گندم و عوامل مؤثر بر آن مطالعه موردی: منطقه ترکمانچای
بررسی کاهش میزان آلودگی خمیر مرغ در کشتارگاه و کارخانه های استان فارس
میزان تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله در حوزه امنیت غذایی با تاکید بر برنامه چهارم توسعه
بررسی نقش استانداردهای مدیریت کیفیت QM مواد غذایی در تجارت بین الملل HACCP- ISO22000 - SFBB
اثرات باقیمانده های هورمونی مواد غذایی در انسان
مروری بر اهمیت پروبیوتیک ها و فراورده های غذایی عملگرا
رابطه اقتصادملی وامنیت غذایی
تعیین میزان AFM1 در شیر خام شهرستان مشهد در سال 1390 به روش HPLC
تولید محصولات جالیزی غنی از آهن و روی در راستای سلامتی مصرف کننده با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاکهای سبک
انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون
نانوبارکدها، ابزاری برای تشخیص سریع و دقیق مسمومیت و عفونت های غذایی
بزرسی مشایایی پششکی و چالش های استفاده اس پزوبیوتیک ها در صنایع غذایی
بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی
چالش ها و پیشرفت های ایمنی مواد غذایی و بیماری های ناشی از غذا در جهان
بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان
مطالعه و بررسی اثرسال فصل ماه و دوره شیردهی برتولید شیردرگاومیش خوزستان
معرفی ترکیبات زیست فعال گیاهی با خواص ضدسرطانی
معرفی روشهای نوین استخراج ترکیبات زیست فعال
کاربرد سنسورهای دی اکسیدکربن دربسته بندیهای هوشمندموادغذایی
کاربرد تکنولوژی غشایی دراصلاح آنزیمی ساختارچربی ها و روغنهای خوراکی وامولسیفیکاسیون
بررسی اهمیت زیست محیطی بسته بندی های پایدار که برپایه محصولات زیست پالایشی تولیدمی شوند زایلان و ماناز
اثرات سطوح منابع مختلف چربی جیره بر روی ترکیبات شیمیایی بدن و نگهداری پس از انجمادتاس ماهی سیبری Nikolskii 1896 , Acipenser baerii
بررسی تاثیر غلظتهای مختلف نمک برمدت ماندگاری خاویاررنگی ماهی کفال طلایی Liza auratus , Risso 1810 دریای خزرسواحل بندرانزلی
بررسی ترکیبات فنولی حاصل از اسیدولیز لیگنین درپایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برنج دو واریته طارم و ژاپونیکا و مقایسه عملکرد آنها
بررسی فرایند استریفیکاسیون روغن
عوامل موثربرپایداری روغنهای خوراکی
اثرشرایط حرارتی برساختاراسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن زیتون ارقام زرد ماری و فیشمی
تصفیه روغن ماهی
تولید سوکسینیک اسید از گندم با استفاده از روش تصفیه زیستی Biorefining
پارامترهای ارزیابی اکسایشی و حرارتی روغن ها و امنیت غذایی
خواص فراویژه اب پنیر
کاربرد فراصوت درلبنیات
نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی
الگوی کاربرد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005 در کنترل آلودگی کشمش به سم اکراتوکسین در واحدهای فرآوری کشمش
ارزیابی ویژگی های روغن استخراج شده از مغز پسته کلخونگ pistacia khinjuk
بررسی اثرافزودن ترکیبات پری بیوتیک درمحصولات لبنی فراسودمند
بهبود کنترل کیفیت پنیر با استفاده از پردازش تصویر
بررسی میزان فلزات سنگین مس و روی در بافت تخمدان و کبد اردک ماهی تالاب انزلی Esox lucius
سنجش میزان جیوه در آب تالاب انزلی و بررسی میزان تجمع آن در بافت عضله اردک ماهی Esox lucius در دو منطقه آبکنار و شیجان
بهبود کنترل کیفیت محصولات غذایی با استفاده از سیستم پردازش تصویر
بررسی امکان کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در سبزیجات خوراکی با استفاده از اسانس های طبیعی
مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
جنبه های ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی تحت تاثیر خصوصیات فیزیکی مواد بسته بندی
رقم شیرودی Oriza sativa.Lتاثیر کود بیولوژیک سوپرنیتروپلاس برعملکرد و اجزای عملکرد برنج
سلامت و امنیت مواد غذایی دودی شده
تولید آنزیم های کاتالازگلوکزاکسیدازونارنجیناز به روش بیوتکنولوژیکی
مزایای خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی
اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی
سیستم فرآور اسپتیک و تئوری های مربوط به آن از دید انتقال جرم
کارایی اسانس پوست مرکبات برای کنترل شب پره هندی یکی از مهمترین آفات محصولات انباری
بررسی بقاء نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس کازئی درآب نمک زیتون تخمیری
اهمیت و کاربردهای بالقوه از برگ های زیتون
بررسی توزیع مکانی فقر و ناامنی غذایی خانوارهای روستایی به تفکیک استانی در ایران
تروریسم غذایی؛ دومینوی دیگر علیه فرآوری محصولات کشاورزی
ملاحظات کیفی فرآیندهای فشار بالا در محصولات گوشتی تازه و دارای ارزش افزوده
بررسی کاربرد امواج فراصوت در تکنولوژی غذایی
نقش فیلم های بسته بندی فعال همراه با آنتی اکسیدان های طبیعی در ثبات لیپید ساردین آب شور و کوسه ماهی آبی
تأثیر افزودن انواع ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی ماست کم چرب
تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کشاورزی و امنیت غذایی
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز
ترکیبات , خواص و کاربرد خردل
بررسی اثر پیش تیمارآبگیری اسمزی و دمای سرخ کردن بر میزان از دست دادن رطوبت و جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی کفال طلایی
نگاهی بر قوانین مرتبط با سلامت و امنیت غذایی
بررسی خواص حسی سس کچاپ با استفاده از قوام دهنده های مختلف
نگاهی بر قوانین مرتبط با سلامت و امنیت غذای
بررسی ترکیب تری آسیل گلیسرول ها و برخی ترکیبات غیر صابونی شونده روغن دانه نسترن وحشی Rosa canina L.
تأثیر پیش فرآوری مایکروویو بر راندمان استخراج و برخی ترکیباتRosa canina L. شیمیایی روغن دانه نسترن وحشی
تأثیر پیش فرآوری اولتراسونیک بر راندمان استخراج و برخی ترکیبات شیمیایی روغن دانه نسترن وحشی Rosa canina L.
ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن مغز پسته کلخونگ pistacia khinjuk و مقایسه ان با روغن زیتون
باید و نبایدهای آکریل آمید
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری در خصوص ایمنی غذایی شهرستان چالوس در سال 19
اثر تغذیه گیاه میزبان و حضور Cotesia vestalis Haliday بر فراوانی جمعیت بید کلم
اثر تغذیه گیاه و فشار پارازیتوئید بر پارازیتیسم بید کلم توسط Cotesia vestalis Haliday
تاثیر مقاومت گیاه و رهاسازی اولیه پارازیتوئید بر فراوانی جمعیت Cotesia vestalis Haliday در شرایط مزرعه
کارایی زنبورهای تریکوگراما در کاهش خسارت کرم گلوگاه انار در استان اصفهان
گزارش شبپره مینوز برگ گوجهفرنگی Tuta absoluta Meyrick روی صیفیجات گلخانهای استان اصفهان
اثر کشندگی سه فرمولاسیون تجاری Bacillus thuringiensis Berliner بر روی بید کلم
کارایی چند حشرهکش بیولوژیک و شیمیایی در کنترل بید کلم در مزرعه
تاثیر نانوذرات نقره در کنترل کنه تارتن دونقطهای Tetranychus urticae
پیدایش آفت جدید چوبخوار درختان چنار در اصفهان و میزان خسارت ناشی از آن
مروری نقادانه بر محصولات پروبیوتیک گیاهی
اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در توسعه روستاها در جهت امنیت غذایی پایدار
شناخت، بررسی و کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی آنتی اکسیدان در محصولات غذایی
مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک
مواد غذایی سین بیوتیک غذاهای عملگر و امنیت غذایی
غنی سازی ماست با کنسانتره پروتئین آب پنیر و امنیت غذایی
غنی سازی مواد غذایی با ریزمغذی آهن و امنیت غذایی
بررسی تأثیر رطوبت بر برخی مشخصه های فیزیکی دانه سه رقم تجاری برنج ایران
بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت
بررسی امکان افزایش کیفیت و ماندگاری گوشت طیور به وسیله کاهش مقدار چربی خام
راهکاری جهت کاهش آلودگی مواد خوراکی به سم آفلاتوکسین: استفاده از سنگ های رسوبی
بررسی جایگاه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در افزایش دستیابی به امنیت غذایی پایدار
عوامل موثر بر تشکیل آکریل آمید و راههای کاهش آن
مطاله ای در مورد اصول و کاربرد فن آوری میکرواری
بررسی میزان کادمیوم موجود در نمونه های برنج زرد و سفید پاکستانی وارداتی درشهر زاهدان
درنمونه های برنج پاکستانی پرمصرف در شهر زاهدان 1390 Aاکراتوکسین کل و B بررسی میزان آفلاتوکسین
تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری
تاثیر غنی سازی آرد گندم در بهبود خواص کیفی و تغذیه ای آن
فرآوری شیر و فراورده های لبنی با استفاده از تکنولوژی فشار هیدروستاتیک بالا
مزایا و روش های بهبود تولید ماست پروبیوتیک
کاربردها و ویژگیهای نانوامولسیونها در صنعت غذا
در تدوین استراتژی های دستیابی به امنیت پایدار غذایی SWOT کاربرد آنالیز
Analytical methods for determination of mycotoxin in nuts and dried fruits
بررسی میزان آلودگی شیرهای خام به بتالاکتامها و تتراسایکلین با کیت توئین سنسور بی تی در شهرستانهای شیراز ساری، تبریز وکازرون
اشتغال زنان روستایی و تاثیر آن بر امنیت غذایی
غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند
نقش بسته بندی و دما در رشد و بقاء پاتوژنهای بیماریزا در کاهو
وکاربردها و مزایا و محدودیت های آن درامنیت زنجیره ی تامین موادغذایی RFID
پایداری طعم چای سبز
نقش توسعه تکنولوژی در صنایع بسته بندی و امنیت غذایی پایدار
بررسی ترکیبات شیمیایی ولیک و اثرات سودمند دارویی آن
بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی
پپتید های زیست فعال در شیر گاو
بررسی شرایط تولید و نحوه جداسازی اگزوپلی ساکارید از اسید لاکتیک باکتری ها و کاربرد آن به عنوان پایدارکننده
فرایند سازی شیر با میدان های الکتریکی پالسی PEF با شدت بالا
مدل سازی شبکه عصبی مصنوعی در صنایع غذایی
بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت
بررسی اثر استفاده از آنزیم پکتیناز به عنوان پیش تیمار بر ویژگی های آب انگور سیاه
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده
فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن
کاربرد لیزوزیم در بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی
کاربزدهای نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی
پاتولین موجود در آبمیوه، تهدیدی بر ایمنی سلامت مصرف کنندگان
تولید محصولات کشاورزی ارگانیک
کنترل میکروبیولوژی مایکوتوکسینها: وضعیت کنونی و نگرانی آینده
فشارهیدرواستاتیکی بالا روشی نوین درفرآوری موادغذایی
بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی
بررسی تاثیر صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی بستنی
آلرژن های غذایی و روشهای حذف آن ها
بررسی میزان سرب ،کادمیوم وارسنیک در برنج های پاکستانی وارداتی از مرز استان سیستان وبلوچستان در سال1390
بررسی میزان آهن موجود در آردهای غنی شده با آهن در کارخانجات آرد شهرستان زاهدان
بررسی ویژگی های حاصل از غنی سازی با پرمیکس املاح در ماست قالبی
بررسی امکان کنترل علف های هرز مزارع ذرت با استفاده از گیاهان پوششی
نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیرپلی لاکتیک اسید ـ نانورس مروری برکاربرد وعملکرد آن
تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم
تهیه و ارزیابی فیلمهای نشاسته ساگو حاوی عصاره ریحان به عنوان یک بسته بندی فعال
بررسی اثر عصاره ریحان برخواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نشاسته ساگو
بررسی اثر عصاره زیره سبز بر روی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی فیلم خوراکی برپایه نشاسته ساگو
بررسی اثربسته بندی با اتمسفرتغییریافته برخصوصیات کمی و کیفی گل زعفران
بسته بندی موادغذایی با استفاده از لایههای نازک زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم
بررسی میزان آلودگی سالادهای عرضه شده درفست فودها رستوران ها و هتلهای شهرچالوس به گونه های سالمونلا
هطالعه تاثیرات ضذ هیکروبی پوشش فیلن های نانونقره بر علیه باکتری های کلی فرم در فیله هرغ در دهای یخچالی1±3
افزایش عمر نگهداری فیله مرغ توسط فیلم های نانونقره در دمای یخچالی1±3
بررسی میزان شیوع گونه های لیستریا در سالاد های عرضه شده در فست فودها، رستوران ها و هتل های شهرچالوس
اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی
بررسی کاربرد پوششهای خوراکی با پایههای مختلف در محصولات گوشتی
بررسی اثر استفاده ترکیبی از صمغ فارسی و گزانتان بر خواص رئولوشیکی سس مایونز
بررسی آفلاتوکسین M1درشیروروشهای حذف آن برای رسیدن به امنیت غذایی
معرفی انواع بسته بندی هوشمند
استفاده ازمیکروویو درصنایع غذایی اصول فرایند وکاربردها
تجزیه بیولوژیکی پلاستیک ها
روشهای نوین کنترل کیفیت درتعیین میکروارگانیسم ها
فیلم ها وپوششهای خوراکی
بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای
بررسی نمودارجذب تعادلی پوشش بسته بندی زیست تخریب پذیربرمبنای فیلم ژلاتین ماهی سردآبی و کربوکسی متیل سلولز
بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس خارمشک بر باسیلوس سابتیلیس در شرایط آزمایشگاهی
کاربرد ترانس گلوتامیناز به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای کیفی ماست
فشار هیدروستاتیک بالا، روشی نوین جهت افزایش بهبودی خواص کیفی محصولات لبنی
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی دو نوع عسل منتخب منطقه لاریجان آمل
تاثیر عناصر غذایی بر امنیت غذایی و کیفیت تولیدات کشاورزی
تاثیر ضایعات چهار محصول مهم زراعی در بهبود امنیت غذایی کشور
نقش تولید گندم در تامین امنیت غذایی کشور
نقش تولید گیاهان زراعی بر آینده امنیت غذایی کشور
نقش کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی تا افق 1404
مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر
بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران
کاربرد ریز پوشانی در صنایع غذایی
اثرات مواد و روش های بسته بندی روی کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی
کاربرد اولتراسونیک در فرآوری و بهبود کیفیت و ایمنی در مواد غذایی
کاربرد عصاره های گیاهی برای کنترل رشد باکتری و ایجاد ایمنی و پایداری در مواد غذایی
باکتری اسید لاکتیک و توان آن در جلوگیری از رشد کپک و مایکوتوکسین ها
فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن روی ایمنی و کیفیت محصولات غذایی گیاهی
بررسی تولید کنسانتره کشمش و کاربرد آن در تولید شیر با طعم کشمش
مایکوتوکسین به عنوان یک خطر در سلامتی محصولات غذایی
تأثیر امولسیفایر منو دی گلیسرید بر میزان پروتئین،چربی و الاستیسیته پنیر موزارلا نیمه چرب
کورکومین و نقش آن در بهبود ایمنی محصولات غذایی
تهیه و ارزیابی فیلمهای خوراکی نانوبایوکامپوزیتی برمبنای نشاسته و نانوذرات اکسید روی
نقش آستاگزانتین در کیفیت و بقای لارو میگو
نقش آستازانتین در تولیدمثل، رشد، بقا و ایمنی آزادماهیان
کاربرد نانوتکنولوژی در ایجاد امنیت غذایی و بسته بندی محصولات شیلاتی
بسته بندی محصولات شیلاتی با افزایش ارزش و کیفیت این محصولات با استفاده از نانوتکنولوژی
تاثیر رطوبت نسبیهای مختلف بر پایداری مواد مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران کروسین،سافرانال و پیکروکروسین
بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج
بررسی اثر نانو ذرات خاک رس برخواص مکانیکی،فیزیکوشیمیایی ونمودارتعادلی رطوبت فیلمهای نشاسته سیب زمینی
تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
بررسی اثر نوع پوشش و دما در بسته بندی اتمسفر تعدیل یافته بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
فن آوری خمیر منجمدنان و اثر بهبوددهنده ها بر آن
بهبود ویژگی های عملگرایی functional گوشت و محصولات غذایی گوشتی
تهیه و ارزیابی فیلمهای نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه اسفند به عنوان یک بسته بندی فعال
کفیر ، فرآورده ای پروبیوتیک و مناسب برای بیماری عدم تحمل لاکتوز انسان ها
بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی
تاثیر مونو فسفات کلسیم بر برخی خواص کمی پنیر موزارلا
زنجبیل، گیاهی با خواص اعجاب انگیز
نقش بتاگلوکان به عنوان اجزای غذاهای عملگر
بررسی خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم خوراکی چیتوزان
تاثیر نیتروژن و ارقام با زمان های مختلف رسیدگی بر صفات مختلف مورفولوژیکی و عملکرد سیب زمینی
بررسی کارآیی مصرف زراعی سطوح مختلف نیتروژن در گروههای مختلف رسیدگی ارقام سیب زمینی
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن در گروههای مختلف رسیدگی ارقام سیب زمینی تجمع نیترات غده
بررسی مزیت های اقتصادی اجتماعی توسعه صنایع بسته بندی عسل در شهرستان اردبیل
بهبود خواص تغذیهای تخممرغ توسط غنیسازی با اسیدهای چرب امگا 3
بررسی خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های حاصل از نشاسته ساگو حاوی عصاره آویشن
کاربردهای بتا گالاکتوزیداز تثبیت شده در صنعت غذایی
تاثیر فراصوت بر روی درصد کاهش آب در موز
بررسی میزان مصرفی جوش شیرین در نمونه نان های سنتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل موادغذایی غرب درسال 1390 استان مازندران
بررسی تکنولوژی تولیدآلفا آمیلازبا استفاده ازضایعات محصولات کشاورزی
تجزیه و تحلیل عوامل بالقوه خطرزا در محصول زعفران بر مبنای استقرار سیستمHACCP
بررسی تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتو باسیلوس کازئی در کاهش آفلاتوکسینM1
تعیین اثر استارتر ماست درکاهش آفلاتوکسین M1
بهینه سازی خصوصیات فیزیکی سفتی، خصوصیت ذوبی و پس دهی روغن پنیر پروسس آنالوگ گستردنی بر پایه پنیر سفید ایرانی با روش سردکردن آهسته
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی بر پایه پنیر سفید ایرانی
کاربرد نانو ذرات طلا در حسگرهوشمند در شناسایی عوامل تهدیدکننده ی بیولوژیکی مواد غذایی
تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر
تعیین گونه های جانوری موجود در خوراک های گوشتی با استفاده از Multiplex PCR
تعیین ایزوترم های جذبی خرما و برازش مدلهای گب، بت و آرسی وات
کشاورزی و امنیت غذایی تولید و کاربرد ریز جلبک ها در صنایع غذایی
اثرضدمیکروبی عصاره تمرهندی روی برخی میکروبهای مولد مسمومیت غذایی
اهمیت کنترل خطرات مواد غذایی و برنامه HACCP در تأمین امنیت غذایی
عملکرد هیدروکلوئید دانه قدومه شیرازی در تولید خلال سیب زمینی کم چرب در برابر کربوکسی متیل سلولز
نقش حمایت های دولت از بخش کشاورزی بر تأمین امنیت غذایی
کاربرد فن آوری پالس الکتریکی PEF به عنوان جایگزین فرآیند حرارتی در شیر
بررسی نگهدارنده های ضد قارچی در دوغ های پاستوریزه استان آذربایجان غربی
نقش تکنولوژی نانو در افزایش امنیت مواد غذایی
کاربرد بسته بندی های نوین نانو و تحت خلاء در بسته بندی محصولات شیلاتی و آبزیان
اثرات تغذیه ای آنتی اکسیدان های طبیعی در ایجاد امنیت غذایی
اثرات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد
کاربرد برنامه ریزی خطی در بهینه سازی فرآیند ها و فرمولاسیون های مواد غذایی
کاهش میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده با پوشش های خوراکی
فیلم ها و پوشش های خوراکی پروتئینی
حیوانات تراریخت و ارزیابی ایمنی غذای حاصل از آنها
بررسی ترکیبات عملگرا در دوگونه گیاهی اسفرزه و پسیلیوم به عنوان غذا دارو و نقش آن در امنیت غذایی
سیترینین و روش های اندازه گیری آن
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره زرشک سیاه در سوسیس پخته شده
مقایسه اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیاکلی و باسیلوس سوبتیلیس جدا شده از شیرخام و برنج
اهمیت کواروم سنسینگ در صنایع غذایی و روش های جلوگیری از آن
عملکرد آنتی اکسیدانی روغن ضروری عصاره گیاه انارریجه و کاربردهای آن
مروری بر مدلسازی های انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی
سرخ کردن تحت خلاء جایگزینی بر روش های سرخ کردن در جهت دستیابی به کیفیت بالاتر
قابلیت های منابع مختلف اسیدهای چرب امگا 3 در غنی سازی مواد غذایی
روش های اندازه گیری اسیدهای چرب امگا 3 در شیر و فرآورده های لبنی
بررسی اثر خلوص حلال متانل بر میزان ترکیبات فنلی برگ گیاه سنا
مروری بر روشهای کنترل مهمترین پاتوژنهای بیماریزای صنعت گوشت
بررسی مهاجرت در بسته بندی های پلاستیکی مواد غذایی
نقش نوآوریهای صنعت بستهبندی در افزایش ایمنی وکیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
مزایای استفاده از خمیر منجمد در تهیه دونات سرخ شده مقاله مروری
کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی
بررسی کارایی نایسین انکپسوله شده با زئین توسط دستگاه اسپری درایر در دماهای درونی مختلف
توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و امنیت غذایی
کاربرد سیستم ماشین بینایی درتعیین کیفیت محصولات کشاورزی و امنیت غذایی
تولید بیوانرژی و بررسی رابطه آن با امنیت غذایی
اهمیت امنیت غذایی در چشمانداز قوانین داخلی و بینالمللی
کشاورزی پایدار و امنیت غذایی
بررسی خواص کمی و کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد حاوی امولسیفایر داتم وGMSو آنزیم لیپاز
تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی
فناوری فشار بالای هیدرواستاتیک در فرآوری لبنیات
تولید اسید لاکتیک از سبوس برنج سفید
پروبیوتیک ها در سوسیس های تخمیری
بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus
استفاده ازبیوپلیمر های بر پایه ی گلوتن گندم در بسته بندی غذا
مقایسه اثر استفاده از پودر ژل آلوئه ورا، پروبیوتیک Biomin Imbo و آنتی بیوتیک Virginiamycin بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تجاری
بررسی اثر فلزات سنگین مس، کادمیوم و جیوه بر روی پارامترهای حرکتی اسپرم ماهیان
تأثیرات جیوه بر روی رشد و تولیدمثل ماهیان
بررسی اثر فرایند خشک کردن در ماندگاری قارچ خوراکی
بررسی اثر پوشش دهی و پوشش ها در نگهداری قارچ خوراکی
واکاوی نقش کشاورزی پایدار در راستای تامین امنیت غذایی جامعه
کشاورزی دقیق SSCM رهیافتی در جهت دستیابی به امنیت پایدار غذایی جامعه
بررسی قوانین مطروحه در زمینه تامین امنیت غذایی جامعه با تاکید بر سند چشم انداز 02 ساله جمهوری اسلامی ایران
ارزیابی اثر اسیداستیک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از گوشت
محصولات غذایی ترا ریخته، چالش ها، موانع، مزایا
نقش غذا های تراریخته در گذر از تنگناهای اقتصادی و تغذیه ای قرن حاضر
بررسی و شناسایی کاربردهای کارامل در صنعت غذا
بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز
بررسی اثر سطوح مختلف پودر زنجبیل بر خصوصیات ظاهری و ارگانولپتیکی گوشت خام و پخته شده مرغ
سبک متدولوژی برای اندازه گیری فیبر رژیمی ، که شامل پلی فنولهای وابسته و مرتبط در مواد غذایی ونوشیدنی هاست
لزوم استقراراستاندارد های ایمن سازی فرآیندهای تولید مواد غذایی در امنیت صنایع غذایی
بررسی نقش عنصر غذایی سولفات روی بر پروتئین و کیفیت تغذیهای دانه گندم
نقش سرمایه اجتماعی در بهره وری نیروی کار در امنیت صنایع غذایی
بررسی نقش آموزش منابع انسانی در امنیت صنایع غذایی
بررسی اثراسیدکافئیک برخواص و میزان جذب اشعه uv درفیلم زیست تخریب پذیربرمبنای ژلاتین ماهی سردآبی
کشاورزی ارگانیک و بازار آن ، راهکاری برای توسعه امنیت غذایی مطالعه موردی: شهر اصفهان
کاربرد های فرآورده های جانبی گیاهان جهت غنی سازی فرآورده های غذایی
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی گوشت وفراورده های گوشتی
پروبیوتیکها ماده غذایی هدفمند و سلامت بخش
کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین های آب پنیر در افزایش ماندگاری مواد غذایی
بررسی پتانسیل درمانی پری بیوتیک ها مقاله مروری
مطالعات کنونی و دور نمای آینده تحقیقات پری بیوتیک ها
بررسی تاثیر صمغ زانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد برنج
اهمیت آموزش منابع انسانی در امنیت صنایع غذایی
تعیین رویکردی برای آموزش منابع انسانی در امنیت صنایع غذایی
تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری
مقاومت دارویی در فراورده های دریایی
روش ارزیابی آموزش مشارکتی PATEM در امنیت صنایع غذایی
بررسی میزان رضایت مندی مرغداران از طرح هدفمندی یارانه ها و برآورد شاخص های کارایی تولیدی
بررسی کارایی فنی و کارایی مقیاس واحدهای پرورش مرغ گوشتی:مطالعه موردی گنبد کاووس
کاربرد عصاره و روغنهای فرار گیاهان به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در تکنولوژی بستهبندیهای زیست فعال
بررسی روشهای مختلف غربالگری جهت ارزیابی خواص ضد میکروبی ترکیبات گیاهی علیه میکروارگانیسمهای بیماریزای غذازاد
عوامل موثر بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی پنیرهای پروسس
کاربرد کیتوزان در محافظت از مواد غذایی در مقابل عوامل میکروبی
بررسی اثر اسید آسکوربیک و DATEM روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نانوایی به کمک روش سطح پاسخ
بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
غنی سازی برنج پاربویل شده با آهن و روی
فرایند میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی مایع و نوشیدنی ها
ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی اسانس مرزه بر اکسیداسیون لیپید،رنگ و قابلیت پذیرش سوسیس فرانکفورتر
بررسی کیفیت و خلوص پروتئین استخراج شده از دانه گیاهی خلر Lathyrus sativus و بهینه سازی آن به کمک روش سطح پاسخ RSM
بسته بندی و نگهداری نان
اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه
اهمیت شیر و فراورده های شیر در امنیت و ایمنی غذا
نقش بسته بندی و تاثیر آن بر امنیت و ایمنی غذایی
مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج
مدل سازی تشکیل اکریل آمید و تغییرات رنگی حاصل از آن در خلال های سیب زمینی در شرایط مختلف بلانچینگ و دمای سرخ شدن
مطالعه برخی صفات کیفیت ظاهری دانه و نسبت طویل شدن دانه بعدازپخت درلاینهای امیدبخش برنج
مقایسه زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchoryncus mykiss بسته بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده MAP و بسته بندی در خلأ، در دمای یخچال
آشکارسازی اندامهای حشرات در آرد تولید شده در منطقه شاهرود
ویژگیهای حسی، ترکیب بیوشیمیایی وفاکتورهای کیفی کتلت ماهی تهیه شده از کپور سرگنده Aristichthys nobilis
تکنولوژی بسته بندی هوشمند و کابردهای متداول آن در بسته بندی محصولات گوشتی
نقش لیپیدها در پایدارسازی سلول های گاز درخمیر و اثر آن بر کیفیت نان
نوشیدنی های تقویت شده با ویتامین ها و مواد معدنی
نانوکامپوزیت ها در بهبود خواص فیزیکی وافزایش ماندگاری مواد غذایی در بسته بندی های زیست تخریب پذیر
پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی
ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن
اسید لوولینیک
برچسب زنی محصولات تراریخته ؛ بایدها و نبایدها
بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ
بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus
بررسی اثر ویتامین c و DATEM بر خواص بافت سنجی نان سنگک با استفاده از طرح مرکب مرکزی
مقایسه وضعیت آهن مادران و کودکان 47-6 ماهه حاشیه نشین شهر کرمان پیش و پس از اجرای برنامه مداخله -ای آموزش تغذیه
پنیر پرو بیوتیک
ارزیابی اثر اسید تانیک بر خواص و میزان جذب اشعه UV درفیلم زیست تخریب پذیر بر مبنای ژلاتین ماهی سردآبی
گاز هیدروکربن اسید ماتیک حلقوی PAHs
پایش نقاط کنترل در تولید و عرضه بستنی حلال جهت ارتقای امنیت غذایی
کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر
غنی سازی آرد گندم با آهن و ویتامین های گروه ب
فرآوری و کنترل کیفیت خاویار
بهینه سازی فرآیند تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از منطق فازی
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو
مدلسازی آماری سینیتیک خشک شدن جعفری با هوای داغ و مایکروویو
تاثیر افزودن صمغ گوار در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
بررسی کاربرد آب پنیر به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی
ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی تولید میکروبی روغن توسط یک گونه مخمری
مدلسازی آماری سینیتیک خشک شدن برگ های اسفناج با هوای داغ و مایکروویو
بررسی ماندگاری باکتری بیفیدوباکتریوم لاکتیس LAFTI B94 DSL در پنیر سفید ایرانی توسط دو محیط کشت مختلف
بررسی گونه های واکنشگر اکسیژن در سیستمهای بیولوژیکی و غذایی
بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی
بررسی شناسایی امواج رادیوفرکانسی در بسته بندی مواد غذایی
تولید بیوتکنولوژی کنژوگه لینولئیک اسید و اثرات تغذیه ای آن
بررسی و شناخت صنایع کشاورزی و امنیت غذایی
کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک
نقش تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی ومراکزتحقیقاتی درامنیت غذایی
روش تولید نوشیدنی های شیر اسیدی
کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع لبنی
صنایع کشاورزی وباغبانی واهمیت غذایی
بررسی سینتیک خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات.
اهمیت نقش زنان روستایی درتامین موادغذایی در ایران
غنی سازی آرد
بررسی مورفولوژیکی گیاه دارویی زیره سبز Cuminum cyminum L
بررسی نقش و اهمیت بسته بندی ضد میکروبی در ایجاد امنیت غذایی
بسته بندی جاذب
افزایش ماندگاری و امنیت غذایی با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های مس/هیدروکسی پروپیل متیل سلولز درصنایع بسته بندی
افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان
پوشش دهی خلال سیب زمینی به کمک هیدروکلوئید دانه های بزرک و ریحان
ارزیابی اثرپری بیوتیکی اینولین استخراجی از گیاه کاسنی با منشاء غیربومی
کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی
ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان
غذاداروهای حاصل از حیوانات تراریخت و ایمنی آنها
بررسی پارامترهای عملکردی موثر بر پودر پروتئینی حاصل از ضایعات ماهی جهت کاربرد در مواد غذایی
پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی
ارزیابی جنبه های قانونی و ایمنی پروتئین های هیدرولیز شده جهت کاربرد در تغذیه انسان
پیش تغلیظ و اندازه گیری همزمان یون های فلزی روی، مس و کادمیوم در بعضی از مواد غذایی با استفاده ازنانو آلومینای اصلاح شده
تولید گوشت کشت داده شده Cultured Meat و امنیت غذایی
تصویر محصول مواد غذایی و باورهای مصرف کنندگان
بکارگیری تکنولوژی RFID بازشناسی با امواج رادیویی در کنترل ایمنی غذایی در زنجیره تأمین
مروری بر کاربرد حسگرهای زیستی بر پایه SPR تشدید پلاسمون سطحی در شناسایی وتشخیص میکروارگانیسم های آلودهکننده مواد غذایی
بررسی تغییرات pH در روند هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله با آنزیم میکروبی آلکالاز
تکنولوژی تولید پنیر های کم چربی با استفاده از جایگزین های چربی
کاهش ضایعات با استفاده از آنزیم های تجاری در هیدرولیزاسیون ضایعات کارخانجات کنسروماهی
بررسی اثر باقیمانده آنتی بیوتیک بر امنیت غذایی در شیر پاستوریزه کارخانجات شیر شهرستان قروه در سال 1390
غنی سازی مواد غذایی با مکمل های پروتئینی تولید شده از هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات ماهی
بهینه سازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو
بیوتکنولوژی تولید سوخت های بیولوژیکی توسط ریز جلبک ها با استفاده ازضایعات پساب های کارخانه ای
مدلسازی خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از ترکیب هوای داغ و مایکروویو
کاربرد ازن در CIP و تاثیرات آن بر کیفیت شیرتولیدی
بررسی اثرات غذایی و دارویی گیاه دارویی چای ترش با نگاهی ویژه به کاربرد آن در تولید فراورده های غذایی و دارویی فراسودمند
استفاده از پلیمرها برای بسته بندی مواد غذایی
افزایش ماندگاری توت فرنگی فراوری شده به روش نوین خشک کردن انجمادی اسمزی Osmotic dehydrofreezing
ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان
بسته بندی و اثر آن بر توسعه محصول با نگاه ویژه به سیستم های رهاساز در بسته بندی باهوش
معتبر سازی روشی کروماتوگرافیکی ، برای تعیین مقدار متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز موجود درصمغ های غذایی
اثر سورفاکتانت روی تولید اسیدهای چرب غیراشباع اکسیژنه توسطBacillus megaterium ALA2 NRRLB- 21660
راهبردهای مدیریتی و تحقیقات در زمینه تغذیه و مواد غذایی ماهیان
ایجاد و توسعه غذاهای عملگرا
تولید و بسته بندی محصولات پختی با استفاده از تکنولوژی اتمسفر تغییر یافته
بسته بندی فعال زیستی: دستاوردی جدید برای تولید غذاهای سالم تر ازطریق مواد زیستی
پری بیوتیک ها در مواد غذایی
آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع پختی
کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی
پودر ماست: مروری بر تکنولوژی فرآوری، نگهداری و موارد مصرف
شیوه های جدید انجماد و انجمادزدایی سریع غذاها
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری فازی و رفتار رئولوژیکی دیسپرسیونهای ایزوله پروتئین آب پنیر
استفاده از نوشیدنی انجیر جهت تولید نوشیدنی فراسودمند
ردیابی میکروارگانیسم های بیماری زا در شیر خام نشخوارکنندگان
کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی
مروری بر فرآورده های گوشتی فراسودمند
بررسی کاربرد جاذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی
بررسی خواص و کاربرد های صمغ های بومی ایران
انتخاب اجزا برایپایدارسازی و بهینه سازی بافت نوشیدنی های عملگرا و دخول فیبر رژیمی
تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت
کاربرد فیلمهای خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط حرارتی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط نگهداری
فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها
اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L
تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L.
روغن ماهی و بررسی ارزش غذائی آن
بررسی نقش آنتی اکسیدان ها در کنترل اکسیداسیون چربی های ماهی
بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور
بررسی اثر جایگزینی روغن هسته انگور در فرآیند تولید چیپس بر کاهش مقدار آکریل آمید
بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره هسته انگور GSE
چگونگی تاثیر پارامترهای انبارداری و استخراج بر میزان فسفاتیدها در روغن خام دانه سویا
بررسی خاصیت پایدارکنندگی روغن سویا توسط آنتیاکسیدانهای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه بوسیله سیال مادون بحرانی آب
بررسی ویژگی های پنیر های آنالوگ
بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
بررسی نانو تکنولوژی و جوانب آن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
فن آوری های نوین : کاربرد پردازش تصویر در صنایع غذایی
ازونوئید
بررسی و تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و تغذیه ای میوه بلوط
بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان آفلاتوکسین توتال در برنج
بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای
بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی در شهرستان شوشتر
بررسی پتانسیل عصاره گیاهی و روغنهای فرار به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی درفراورده های گوشتی
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگی های شکلی با استفاده ازپردازش تصویر و شبکه عصبی LVQ
بررسی امنیت غذائی روغن های خوراکی و شناسائی ترکیبات سمی از قبیل گلایسیدیل استرهای به وجود آمده در حین عملیات تصفیه روغن
مطالعه سلامت غذائی فرآورده های سرخ کردنی و شناسائی تاثیر بخارات حاصل از روغن های پخت برناهنجاری اثرات تراتوژنی و تنش اکسیداتیو ریوی
بررسی اثرات تلفیقی روش های حرارتی و اولتراسونیک بر نگهداری مواد غذایی
بررسی غنی سازی با ریز مغذی هاو نقش آن در متابولیسم بدن انسان و عوارض ناشی از کمبود آن در امنیت غذایی
بررسی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در شیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان بوسیله روش الایزا ELISA
بررسی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه مصرفی در شهرستان زاهدان به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل
بررسی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه مصرفی در شهرستان زاهدان به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC و الایزا ELISA
بررسی خطرات سلامت انسانی ناشی از مصرف روغن های نباتی حاوی باقیمانده فلزات سنگین
ارزیابی ایمنی مصرف روغن خوراکی دی آسیل گلیسرول
عملکرد، شناسایی و طبقه بندی فیتواستروژن ها
تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA
تولید ماست توت فرنگی عملگرا به وسیله عصاره انار و بررسی میزان ترکیبات فنولیک، ویسکوزیته ، سینرزیس و خواص ارگانولپتیک ماست تولید شده تحت تاثیر غلظت عصاره انار و مدت زمان نگه داری
اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی لیگنین استخراج شده از باگاس نیشکر و صنوبر یوروآمریکن
گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی
اثرات اکسین NAAو سیتوکینین BA برفاکتورهای فیزیولوژیک سویاGlycin max
بررسی اثر NAA,BA برفاکتورهای فیزیولوژیکی رنگیزه های فتوسنتزی قندوپروتئین دریولاف Avenasativa
چالشهای بسته بندی محصولات کشاورزی درایران
بررسی رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در آب پرتقال پروبیوتیک