آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 52تعداد صفحات کتابچه مقالات: 543
تعداد نمایش مقالات: 1987
نهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی
نهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی در تاریخ ۶ شهریور ۱۴۰۴ توسط ،دانشگاه بین المللی ابن سینا گرجستان با همکاری موسسه تحقیقاتی رایمند پژوه برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در نهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی
بررسی راههای پیشبرد کشت نخل خرما در شهرستان سراوان
Protective Effects of Curcumin on Amitriptyline and Fluoxetine-Induced Testicular Injury
بررسی اثر ضد درد ترکیبی از میخک و فلفل سیاه و نقش آن در دندان درد ناشی از پوسیدگی
مروری بر نقش گیاهان دارویی در اختلالات سیستم عصبی و پیامدهای رفتاری: شواهد پیش بالینی از مدلهای حیوانی
طراحی و تولید پد بهداشتی ضدقارچ با استفاده از کیتوسان و عصاره های گیاهی
کاربرد چاپ سه بعدی مواد غذایی بر پایه گیاهان دارویی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی ماست های طعم دار
بررسی تاثیرات محصولات گیاهی بر سلولهای بنیادی انسانی
مقایسه آزمایشگاهی قدرت جذب آب توسط دستمالهای کاغذی موجود در بازار به روش توزین
میکروکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال عصاره های گیاهی (کروسین، رزمارینیک اسید) به منظور افزایش پایداری، کنترل رهایش و ارتقای اثرات سلامت بخش در شکلات
مزایا و معایب فهرست بهای فضای سبز تحلیل جامع با نگاهی به استانداردهای بین المللی
بررسی تاثیر گیاه پالایی خاکهای آلوده به عناصر سنگین و آلاینده های نفتی در اراضی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد توسط گونههای مرتعی و زراعی
بررسی تاثیر محلول پاشی کود آهن و آبیاری تکمیلی بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گندم دیم
توسعه نانو کامپوزیتهای هوشمند مبتنی بر جلبک اسپیرولینا اولئوژل موم زنبور عسل و عصاره های گیاهی با فناوری نانو برای کاربرد به عنوان نگهدارنده های چندمنظوره و حسگرهای زیستی در صنایع غذایی
کاربرد فناوری چاپ سه بعدی در تولید محصولات غذایی شخصی سازی شده با خواص عملکردی برای بیماران خاص با استفاده از گیاهان دارویی
بررسی تاثیر دارچین بر سطح گلوکز خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
Auxin-Mediated Regulation of Tanshinone Biosynthesis in Salvia miltiorrhiza: Insights from Transcriptomic Analysis
بررسی تاثیر آموزش فنی و حرفه ای مکانیزاسیون بر سطح دانش و مهارت کشاورزان روستایی مطالعه موردی: خراسان شمالی
بازیابی پلی ساکاریدهای زیست فعال از جلبک اولوان(Ulva lactuca)
بررسی بیوسنوز مزارع پرورش میگوی وانامی در سایت میگوی گمیشان، استان گلستان
تاثیر محلول پاشی آهن بر صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی ترخون (Artemisia dracunculus)
The Effects of Intra-Hippocampal Injection of Somatostatin and GABA Receptor Antagonist on Learning and Memory in Male Rats
ارزیابی جامع تاثیر کشاورزی ارگانیک برپایداری اکوسیستم های زارعی: یک مطالعه ترکیبی میدانی و مدل سازی پیشرفته
Effects of Nitrogen fertilizer on Arsenic accumulation and plant growth of two basil cultivars
نقش تنظیمی فیتوکمیکالهای گیاهان دارویی بر RNAهای غیر کد کننده (miRNA و lncRNA)
ارزیابی اثر ضد قارچی و القای سازوکارهای دفاعی نانوذرات کیتوزان حاوی اسانس بذر اسفناج در مهار بیماری سفیدک پودری خیار
شناسایی قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) در منطقه لاریجان مازندران
Complementary medicine for pain management after anal fistula surgery: a case report
مقایسهی میزان پروتئین از دست رفته موی انسان با حلالهای اتانول و ایزوپروپیل الکل
اثر کود گاوی بر تغییرات زمانی پایداری خاکدانه ها در یک خاک لوم شنی
اثر برهمکنش سطوح مختلف بیوچار و زمان بر پایداری خاکدانه ها در یک خاک لوم شنی
ارزیابی تنوع صفات رشدی و عملکردی جمعیتهای مختلف آویشن شیرازی جمع آوری شده از رویشگاه های منتخب کشور
کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت پایدار خاک: مروری بر پیشرفتها، چالشها و چشم انداز آینده
Synthesis of Polyphenols-NZVI Nanoparticles by sage (Salvia officinalis) leaves extract for sulfamethoxazole antibiotic removal from aqueous solutions
استخراج و جداسازی پلی ساکارید دانه تمبرهندی برای اهداف دارورسانی
استفاده از هسته و روغن هسته انار در تغذیه مرغان تخمگذار: رویکردی در حفاظت محیط زیست
بررسی تاثیر سطوح مختلف هسته و روغن هسته انار افزوده به خوراک مرغان تخم گذار جهت غنی سازی تخم مرغ با اسید پونیسیک و نقش آن در پیشگیری تغذیه ای از سرطان
اثر ژل رویال بر حافظه و عملکرد شناختی سالمندان
نقش عسل در کاهش سرفه و گلودرد کودکان؛ مقایسه با شربتهای گیاهی متداول
Anti-Aging and Dermatological Benefits of Grape Seed Oil: Insights from Traditional Use to Modern
اثرات بیولوژیکی روغن جوجوبا بر غدد سباسه و فلور میکروبی پوست در افراد مستعد آکنه
اثر روغن آرگان بر کاهش تیرگی و لک های ناشی از آفتاب روی پوست
بررسی کمی میزان بارگذاری کاربامازپین در اگزوزومهای استخراج شده از شیر گاو با استفاده از روش سونیکاسیون و انکوباسیون در دمای فیزیولوژیک
کاربرد روشهای نوین در بسته بندی ماهی و آبزیان
اثرات سبک زندگی سالم مبتنی بر شناخت و رعایت اصول مزاج شناسی بر سلامت
بروز تیپ آمیزشی A در جمعیتهای اامیست Phytophthora infestans، بیمارگر بادزدگی سیب زمینی در استان گلستان ایران
کاربرد و اثرات برخی هورمونها و تنظیم کننده های رشدی جدید گیاهی در کشاورزی
کاربرد ورمی کمپوست غنی شده با هورمونهای گیاهی بر خصوصیات مرفولوژیکی و درصد اسانس در گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis.L)
اثر دما و خشکی بر جوانه زنی بذر گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea)، و شنبلیله (.Trigonella foenum-graecium L)
مروری بر مفهوم و کاربرد بینی الکترونیکی (e-nose) و زبان الکترونیکی (-e tongue در ارزیابی کیفی محصولات غذایی
مروری بر مفهوم و کاربرد حسگرهای شیمیایی (Chemosensors) در ایمنی مواد غذایی
بررسی رضایتمندی کشاورزان مشگین شهر از تناوب زراعی گندم-جو و بهبود حاصلخیزی خاک، در تولید کلزا دیم