آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 79تعداد صفحات کتابچه مقالات: 628
تعداد نمایش مقالات: 50668
دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی
دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان،سازمان صنعت،معدن و تجارت خوزستان در شهر اهواز برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی
تهیه ی جیره های اقتصادی با استفاده از منابع نیتروژن غیر پروتئینی برای بره های پرواری تغذیه شده با مواد علوفه ای کم کیفیت
بهبود ارزش اقتصادی تولید در زنبور عسل با استفاده از شیرابه ی لارو و شیفره زنبور عسل نر در جیره
شناسایی و نقد و بررسی نرم افزارهای کاربردی در حوزه کشاورزی دقیق
لزوم به کارگیری استراتژی های بازاریابی سبز در کشور ایران در راستای توسعه پایدار
بررسی اثرات زیست محیطی تجاری سازی کشاورزی
بررسی عوامل موثر بر مصرف محصولات تراریخته مطالعه موردی: شهرستان مشهد
بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به فروش زعفران فرآوری شده
تحلیل محتوای مقالات بازاریابی موفق گردشگری روستایی
تاثیر استفاده از گیاه پنیرک بر عملکرد تولید و کیفیت شیر گاومیش خوزستانی
سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشاورزی وامنیت غذایی
اقدامات کشاورزی دانش بنیان و فعالیت های نواورانه شرکت توسعه دامپروری و کشاورزی امداد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی
تحقق امنیت غذایی تامین سلامت و پایداری محیط زیست با تغییر الگوی کشت و پایش اراضی شرکت توسعه دامپروری و کشاورزی امداد
ارتقای کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی با استفاده از تجهیز اراضی شرکت توسعه دامپروری و کشاورزی امداد به فناوری های نوین آبیاری
معرفی و تولید گوار، گیاه صنعتی سازگار به مناطق گرم، پرکاربرد و اقتصادی در خوزستان
بررسی فون بال ریشکداران شهرستان آبدانان، استان ایلام
بخشی از فون کنه های میان استیگمایان Acari: Mesostigmata خاکزی در استان خوزستان
مدیریت منابع آب در کشاورزی: راهکارها و چالش ها
بررسی اهمیت بسته بندی در محصولات کشاورزی
توسعه گرمایش جهانی مناطق خشکی با صنعتی شدن اراضی شهری
مروری بر فرصت های کارآفرینی در کشاورزی شهری
بررسی تولید و بازار صنعت فندق کشور ترکیه و ایران
عوامل موثر بر مدت زمان روزهای باز پس از زایش در گاو شیری
تاثیر سطوح مختلف ویتامین E جیره ای بر غلظت اثر فراسنجه های لیپیدی خون وهمبستگی بین فراسنجه های لیپیدی و تولیدمثلی در بلدرپین ژاپنی
عوامل بیماری زای قابل انتقال توسط منی در صنعت تلقیح مصنوعی گاو
بررسی موانع و چالش های بازاریابی محصولات کشاورزی
مدل اندازه گیری نقش پارک های علم و فناوری در تجاری سازی نتایج تحقیقات کشاورزی
تغذیه، سلامت و پایداری محیط زیست سه مقوله مرتبط در صنعت کشاورزی
راهبردهای سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد برای امنیت غذایی و کشاورزی پایدار
تاثیر پسماند تقویت شده زیستی کارخانه تصفیه روغن بر رشد کلزا و ویژگی های خاک
نقش محصولات دامی بر امنیت غذایی
چالش های بازاریابی و تجارت محصول خرما
بررسی اهمیت معیارهای مکان یابی صنایع تبدیلی تکمیلی خرما در استان خوزستان
ارزیابی و پایش روند تغییرات کاربری اراضی جنگل های مانگرو با استفاده از سنجش از راه دور
ارزیابی روش های مختلف خاک ورزی به لحاظ خصوصیات شیمیایی خاک با روش تحلیل SAW
بررسی اقتصادی و زیست محیطی تولید نیشکر در استان خوزستان
بررسی موازنه آب، انرژی و غذا در اکوسامانه تولیدات گلخانه ای
آثار سیاست های تجاری کشاورزی، بر محصولات استراتژیک (گندم و برنج) در ایران
بررسی اثر کشندگی سه حشره کش استامی پراید، پالیزین و کلرپیریفوس و روغن معنی و سیتراپلاس و مقایسه اثر هم افزایی مخلوط آنها روی پروه سن یک و سن دو بالشک مرکبات Pulvinaria aurantiiCockerell(Hem:Coccidae) در شرایط آزمایشگاهی
برسی اثر کشندگی دو حشره کش استامی پراید، پالیزین و روغن معدنی سیتراپلاس و مقایسه اثر هم افزایی مخلوط آنها روی پوره سن یک بالشتک مرکبات Pulvinaria aurantiiCockerell (Hom:Coccidae) در شرایط آزمایشگاهی
تولید بیودیزل از روغن هسته آلبالو به عنوان یک سوخت جدید زیست سازگار با استفاده از امواج فراصوت
تولید بیودیزل از روغن هسته نارنج Citrus aurantium به عنوان یک ماده اولیه جدید و پایدار
تاثیر نسبت های مختلف کود مرغی و کاه گندم و کاربرد زئولیت بر برخی ویژگی های شیمیایی کمپوست
بررسی راهکارهای تجاری سازی تولیدات بخش کشاورزی، با تاکید بر بازاریابی دیجیتال
بررسی تاثیر افزودنی ها بر ترکیب شیمیایی سیلاژ پسماند میوه و تره بار
بررسی اثرات متقابل قیمت صادراتی محصول کشمش در کشورهای مختلف
ارائه الگوی مدیریتی اعمال یارانه در مصرف آب بخش کشاورزی: مطالعه موردی گندم شرق اصفهان
نقش انتقال و ربایش ذخایر ژنتیک گیاهی و جانوری از سایر مناطق دنیا در توسعه صنعت و کشاورزی
امکان سنجی و جنبه های مختلف همکاری میان بخش های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش کشاورزی و تاثیر آن بر تندرستی و کارآفرینی جامعه
پتانسیل باکتری های محرک رشد برای القای بیان ژن های مقاومت به ویرس موزائیک گوجه فرنگی
فناوری های نوین در مدیریت انرژی مصرفی در کشاورزی
مروری بر اثرات منحصر به فرد بره موم بر سلامتی
اثر تفاله قهوه بر عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی میکروگرین سبز شاهی
اهمیت نشان جغرافیایی در تجارت محصولات کشاورزی
مروری بر رقیق کننده های اسپرم در دام و طیور
مروری بر فرآیند تصفیه و استفاده از ضایعات صنعت لبنیات
نقش صنعت طیور در اشتغال زایی و توسعه روستایی
اثر ال تیانین در تغذیه طیور
تهیه فیلم نانو کامپوزیت بر پایه صمغ دانه بارهنگ Plantago major L حاوی نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز و بررسی خصوصیات بازدارندگی و مکانیکی آن
کاربرد امواج فراصوت در غیر فعالسازی میکروارگانیسم و آنزیم ها
نیازهای فناورانه بخش کشاورزی، چالش ها، اقدامات و راهکارهای نوین
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی اسانس گیاه برازمبل علیه باکتری بیماریزای آئروموناس هیدروفیلا به روش میکرودایلوشن براث
ارزیابی میزان تاثیرپذیری توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق روستایی از فعالیت های نوین کشاورزی
تدوین راهبردهای توسعه خوشه های صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی مبتنی بر تفکر برنامه ریزی راهبردی، مورد پژوهی: فرآوری زیتون شهرستان طارم، استان زنجان
رویکرد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و توسعه تعاملات اثربخش دانشگاه و صنعت
کاربرد محصولات جانبی کشاورزی برای ارتقا کیفیت محصولات غذایی
استفاده از میکروارگانیسم های مفید خاک به منظور افزایش جوانه زنی و رشد بذور گندم
تاثیر محدودیت منبع بر صفات مورفولوژیک گیاه کلزا رقم هایولا ۴۰۱
تاثیرکودهای زیستی فسفره و نیتروژنه بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاهان زراعی
بازاریابی الکترونیکی محصولات کشاورزان خرده پا
جایگذاری کلونی های زنبور به وسیله پردازش تصویر
آنالیز بازار هدف بمنظور تضمین سرمایه گذاری در کارآفرینی کشاورزی با استفاده از داده کاوی
تاثیر صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه اقتصاد کشاورزی و اشتغالزایی
تحلیلی بر فرصت ها و چالش های پیشروی کشاورزی شهری با تکیه بر توسعه پایدار شهری
مروری بر کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
تاثیر اشعه فرابنفش در صنعت شیر
ترکیب شیمیایی و اثرات ضدباکتریایی اسانس خارمشک Echinophora platyloba علیه تعدادی از پاتوژن های با منشا غذایی
بسترسازی و رفع موانع برای صادرات بذر
سرمایه گذاری در تولیدات گلخانه ای و تاثیرات آن در رونق اقتصادی و کارآفرینی
چگونگی بهره وری صحیح از منابع آب موجود برای مقابله با بحران کم آبی و توسعه کارآفرینی کشاورزی