سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

پوستر سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۳ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قوچان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه فرمایید.


محورهای همایش:

 - روش های نوین فرآوری
- روش های نوین پایش کیفیت
- زیست فن آوری
- ایمنی غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیندها
-نانو فن آوری
- ریزپوشانی
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- محصولات غذایی بومی
- غذا از دیدگاه اسلام
- نقش سیستم های مدیریتی در ارتقاء سلامت غذایی
- نقش سیستم تکنولوژی اطلاعات در توسعه صنعت غذا
- ارتباط غذا و سلامت روانی
 



مقالات پذیرش شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی