آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 447تعداد صفحات کتابچه مقالات: 3926
تعداد نمایش مقالات: 784451
همایش ملی صنایع غذایی
همایش ملی صنایع غذایی در تاریخ ۹ اسفند ۱۳۹۰ توسط ،دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان در شهر قوچان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی صنایع غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در همایش ملی صنایع غذایی
مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی
تعیین عوامل موثر بردر مصرف شیر در خانوارها مطالعه موردی شهرستان رشت
بررسی اثر امواج اولتراسونیک در کنترل رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شیر خشک نوزاد
بررسی تاثیر آموزش های ارائه شده در کلاس های آموزش اصناف بر آگاهی وعملکرد بهداشتی متصدیان مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی شهر مشهد
ارزیابی طعم توسط زبان الکترونیکی
خصوصیات رؤولوژیکی و پایداری سس مایونز حاوی شیر سویای حاصل از آرد کامل سویا
بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال 1390
بررسی بکارگیری فرآیندهای غیر حرارتی در فرآوری محصولات لبنی پروبیوتیک
تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها
اثر بسته بندی تحت فشار بالا در فراورده های گوشتی
بررسی اثرات باقیمانده های دارویی در شیر و فراورده های لبنی و روش های تشخیص، کنترل و پیشگیری آن
بررسی و مقایسه پروفایل الکتروفورزی (SDS-PAGE) فراکسیونهای پروتئینی جو پوشینه دار و بدون پوشینه طی جوانه زنی به منظور تولید مالت
اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی
اثرات فراوری فشار بالابر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی پنیرهای تازه
اثر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس بر کاهش آفلاتوکسین M1
استفاده از تیمار غیرحرارتی میدان الکتریکی با شدت پالس بالا برای کاهش فعالیت آنزیمهای پکتولیتیک وتغییرات ویسکوزیته در آب هندوانه
بررسی پایداری اکسیداتیو پنیر خامه ای در دمای یخچال طی دوره نگهداری
مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو
خشک کردن اسفناج با روش میدان الکتریکی قوی ( HEF )
بررسی اثرافزودن روغن هسته انگور بر روی ماندگاری قوام وکاهش بار میکروبی خامه های قنادی
مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی اثر نوع خشک کن و دمای خشک کردن شلتوک بر میزان شکستگی دانه برنج در طی فرایند تبدیل
مروری بر فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا برروی باکتریهای استارتر ومخمرهای عامل فساد درپنیرلاکتیکی
اثر ازن بر کاهش جمعیت میکروبی لاشه مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد
افزایش ماندگاری شیر با استفاده از گاز دی اکسید کربن
بررسی استفاده از جوانه گندم تثبیت شده با حرارت به عنوان افزودنی عملگرا در کیک روغنی
اثربخشی ضد قارچی آلوئه ورا در آزمایشگاه و استفاده آن به عنوان تیمار پیش از برداشت برای فقط کیفیت انگور خوراکی پس از برداشت
اثربازدارندگی روغنهای اساسی بر رشد میکروارگانیسمها و اکسیداسیون لیپیدهای موجود در گوشت و مرغ طی نگهداری
اندازه گیری و تعیین ویتامین های موجود در شیر با استفاده از HPLC
تولید سنتی و ارزش غذایی حلواارده
نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک
استفاده از روش سطح پاسخ بمنظور بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری حجم امولسیون پروتئین ماهی فیتوفاگ
جداسازی آلبومین سرم خون شترمرغ، بررسی اثر پپتید های حاصل از هضم پروتئولیتیک آن بر حذف رادیکال های هیدروکسیل و جذب یون آهن
فرایند کوک چیل
اهمیت بررسی تصفیه پساب و مقایسه دو روش تصفیه پساب خروجیاز یک واحد پالایش
بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه
بررسی آلودگی ماست های محلی توزیع شده به قارچ و کولی فرم در سطح شهرستان مشهد
بررسی اثر پارامترهای مختلف بر قدرت رنگی عصاره خوراکی زعفران
تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر ارزیابی حسی و خصوصیات کیفی کیک روغنی
مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج
بررسی ویژگی های آلو فراوری شده با روش ترکیبی خشک کردن و انجماد
استفاده از تست پانلیست در تهیه کشک معطر
استفاده از فراصوت با شدت بالا و نور UV-C جهت غیر فعال سازی برخی میکروارگانیزم ها در آب میوه ها
بررسی سینتیک استخراج پلی فنل ها ی هسته انگور و تاثیر اولتراسونیک بر میزان استخراج
بررسی امکان آلودگی زدایی و ضدعفونی نمونه های عناب خشک با استفاده از پرتوی ماورای بنفش
بررسی میزان چربی موجود در هسته زیتون و کیفیت آن به عنوان یکی از ضایعات کشاورزی
اثیر آشامیدنی حاوی ریزمغذی بیواکتیو بر پایه شیر در سالمندان مبتلا به ورم مفاصل
مروری بر آخرین دستاورد ها در زمینه کاربرد تکنولوژی غشاء و فرآیندهای غشایی در صنایع لبنی
اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان
بررسی تاثیرات تراتوژنیک و هیستوپاتولوژیک بنزواتها و برخی از نگهدارنده های غذایی بر انسان و سایر موجودات زنده
بررسی تاثیر ترکیبی پکتین با کتیرا بر روی ساختار و تثبیت دوغ
جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه?های ذرت جمع?آوری شده از گاوداری?های استان خراسان رضوی
بررسی تاثیرامواج فراصوت برآبگیری اسمزی قطعات انبه
بررسی اثرات فیلم های آنتی میکروبی تهیه شده از چیتوسان
مروری بر اثر پارامترهای عملیاتی در تصفه فاضلاب کارخانجات روغن نباتی با استفاده از فرآیندهای غشایی
مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو
فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC) و بالنگوشیرازی
استفاده از نشاسته اصلاح شده ی برنج توسط آنزیم 4 آلفاGTaseصمغ زانتان در تولید مایونز کم چربی
تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت
ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره های آنتی اکسیدانی زردچوبه
نقشی برای تکنولوژی آمیک در ارزیابی سلامت مواد غذایی
بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی
شبیهسازی جریان در یک سیکلون جداسازی در خشککنهای مواد غذایی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
مراحل استقرار تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) تولید خامه استریل (فرادما) در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان
بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل
مقایسه روش های متداول اندازه گیری رئولوژیکی کیفیت آرد گندم با دستگاه میکسولاب
ارزیابی تاثیر امواج فراصوت( E471) بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی
ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی دورقم سبوس برنج بومی استان اصفهان
بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی
بررسی تاثیر فرآیند دی اکسید کربن با فشار بالا بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم های موجود در آبمیوه ها
بررسی غیرفعال سازی آنزیم های موجود در آبمیوه ها و سبزیجات توسط دی اکسید کربن با فشار بالا
بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک
پوشش های خوراکی به همراه نانو ذرات
کاربرد فناوری اکسترودر جهت کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای مواد غذایی
افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه با استفاده از اولتراسوند
بهینه سازی فرآیند استخراج ترکیبات فنولیک از عصاره گیاه گزنه با استفاده از اولتراسوند
خشک کردن مواد غدایی با مایکروویو تحت خلاء
مروری بر خواص آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره دارچین
بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی
خشک کردن میوه ها و سبزیجات با استفاده از خشک کن مایکروویو تحت خلا
بررسی تاثیر افزودن جوانه گندم فراوری شده بر خصوصیات بافت نان بربری
استفاده از مایکروویو تحت خلاء در خشک کردن مواد غذایی
افزایش مقادیر آنتی اکسیدان گوجه فرنگی از طریق مسیر بیوسنتز فلاونوئید
بررسی امکان حذف رنگ شربت باقی مانده در ظروف کریستالیزاسیون تولید نبات بدون افزودن مواد شیمیایی
بررسی تأثیر اعتماد، عملکرد، زیبایی شناسی و کیفیت ادراک شده بر رفتار گروه خریداران دستگاه نانو جاذب اتیلن
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی تحت تأثیر فرایند حرارتی و تحت تأثیر انبارداری در شرایط و دماهای مختلف
تاثیر همزن در آپارات پخت به عنوان یک عامل جهت بهبود بخشیدن صنعت قند
بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان
شناسایی آلودگی سالمونلایی در سبزیجات به روش PCR
بررسی اثرات ضد میکروبی ازن برروی میکرو ارگانیسمهای طیور
تولید پودر رنگدانه کورکومین از ریزوم گیاه Curcuma longa L.
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 درمدل شبیهسازی شده معده انسان
بررسی اثرات کاربرد 1-متیل سیکلو پروپن بر CO2,TA, رنگ پوست و گوشت و در ارقام سیب گرانی اسمیت و فوجی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی سیب با استفاده از 1 متیل سیکلو پروپن در دو رقم -گرانی اسمیت و فوجی
حذف ترکیبات فنلی پساب روغن زیتون با استفاده از راکتور بستر ثابت
Comparative of Antioxidant property for three kind of the Pistacia vera var cultivar from khorasan razavi
تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ
بررسی اثر بسته بندی بر طعم وارومای ماست
استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی
روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی
مروری بر روغنهای ضروری برخی از گونههای انارریجه و کاربردهای آن در صنایع غذایی
اثر انتی اکسیدانی عصاره متانولی سیر بر ویژگیهای شیمیایی روغن سویا
اصلاح و تثبیت آنتوسیانین ها به منظور افزایش پایداری رنگ
بررسی اثر صمغ کاپاکاراگینان بر ویژگی های حسی نان های فاقد گلوتن
بررسی تأثیرعصاره پوست پرتقال تامسون در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کانولا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی سماق
تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر
بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثر ضد باکتریایی اسانس حاصل از گیاه Stachys lavandulifolia. vahl
اثر ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه Echinophora platyloba بر باکتری باسیلوس سرئوس
تاثیر عصاره چای سبزو اسیدآسکوربیک براندیس پراکسید و خواص حسی دونات سرخ شده
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ سنا
بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی
هینه سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی (کریشو) و بررسی اثر نگهدارندگی اویشن شیرازی بر روی ان
کاهش آکریل آمید در فراورده های سیب زمینی با استفاده از آنتی اکسیدان برگ بامبو
استفاده از قند مایع خرما و شیره خرما به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی
تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری
مروری بر جایگزینهای طبیعی نیتریت در فراورده های گوشتی
باکتریهای لاکتیکی به عنوان کشت های آغازگر کاربردی در صنعت غذاهای تخمیری
بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب: تاثیر صمغ های دانه ریحان و گزانتان
کاربرد صمغ های دانه ریحان و گزانتان در سس مایونز کم چرب به عنوان جایگزین چربی
اثردماو غلظت آنتی اکسیدان TBHQ بر اکسایش روغن کانولا طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
بررسی ویژگی های خمیر نان غنی شده با پلی ساکاریدهای فیبری و آنتی اکسیدان های فنولی
تولید بیوسورفکتانت از کیک روغن بادام زمینی توسط باکتری لاکتوباسیلوس delbrueckii بعنوان یک امولسیون کننده قوی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک میوه زرشک توسط فناوری اولتراسوند
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا
بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز
اثرات ضدمیکروبی افزودن روغن های اسانسی بر فرآورده های غذایی و دریایی
بررسی تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر بهبود کیفیت کیک روغنی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره رزماری بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی
اکسیداسیون روغنها و چربیها و خواص استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی در جهت پایدار سازی آنها
استفاده از میکروارگانیسم ها جهت تولید رنگ کارتنوئیدی
اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت
ارزیابی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ گیاه خرفه (Portulaca Oleracea L.) و نعناع (Mentha piperata ) در مسمومیت غذایی استافیلوکوکی
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند
جایگزینهای طبیعی نیترات در فراورده های گوشتی
سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء
تاثیر غلظت و میزان پروتئین WPC بر خصوصیات کورکومین ریزپوشانی شده به روش خشککردن پاششی
بررسی اثر عصاره آبی و متانولی پونه کوهی، نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر باکتری باسیلوس سرئوس
بررسی استفاده از خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزنجوش درکاهش اندیس اکسیداسیون و MDA گوشت
بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی
خشک کردن ماست به روش مایکروویو-خلا و نقش صمغ خرنوب و مخلوط خرنوب-کتیرا در بازسازی آن
تولید پودر ماست
بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده
بررسی و مقایسه وضعیت بهداشتی محلهای طبخ دو شرکت ارائه کننده خدمات کیترینگ به شرکت سایپا در سال 1389
فنون و روشهای کاربردی کاهش اکریلامید در فرآوری محصولات نانوایی
تعیین خواص بیوفیزیک دانه خلر ( latirus sativus )
بررسی یک مدل توانی برای ویسکوزیته کنسانتره انجیر برحسب دما و بریکس
کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی محتوای رطوبت تعادلی انواع آرد گندم
بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف
بدست آوردن ضریب انتشار حرارتی گوجه فرنگی با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و آون
تاثیر نوع و میزان حامل روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر زغال اخته تولید شده توسط خشک کن پاششی
بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ
بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک(Berberis vulgaris)
بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389
پایداری و خصوصیات بین سطحی امولسیون های روغن در آب(O/W)مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده ها و امولسیفایرهای مختلف
اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی
بهینه سازی راندمان استخراج روغن شاهدانه با فرایند اولتراسونیک با روش سطح پاسخ
تولید مکمل پروتئینی برای بیماران فنیل کتونوری با استفاده از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر
ارتباط دما با ویسکوزیته در روغن کنجد
مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)
مطالعه و بررسی اثرات دما،سرعت هوا و ضخامت بر سینتیک خشک شدن ورقه کیوی (رقم هایوارد)
مدل سازی ریاضی ومطالعه همبستگی پارامتر های خشک کردن در طی چروکیده شدن سیب زمینی در خشک کن با جریان هوای موازی
مدل سازی فازی مبتنی بر تعاملات اسیدیته، درصد چربی و PH و تاثیر آن بر رطوبت بیسکویت
مدل سازی ریاضی خشک کردن لایه نازک ریحان به دو روش آفتابی و خورشیدی
مدل سازی پیشگویانه ویسکوزیته شربت گلاب
بررسی روند خشک کردن هویج با استفاد از خشک کردن هوای داغ
تدوین استراتژی برای طراحی سیستم RFID جهت ارتقای سیستم های برنامه ریزی، نظارت و کنترل در حیطه صنایع غذایی توسط ماتریس SWOT
بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف
اندازه گیری تغییرات مهم شیمیایی شربت رقیق و غلیظ ساکارزی نگهداری شده بمنظور بهینه سازی تولید شکر و کنترل ضایعات
بررسی اثرات بسته بندی ودمای انبار برکیفیت خرمای خنیزی
بررسی تاثیر سویه های متانوژن برتولید بیوگاز از تخمیر فاضلاب و ضایعات کشاورزی
حذف فلزات سنگین از آب با استفاده از ضایعات کشاورزی
بررسی روش های کاهش تشکیل آکریل آمید به منظور افزایش ایمنی وسلامت چیپس سیب زمینی
بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا
بررسی استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی
اثرات پرتوتابی گاما بر میزان تجزیه موادلیگنوسلولزی و تخمیر پذیری بقایای کشاورزی به روش آزمایشگاهی (Gas Production)
تعیین ضریب تاثیر پارامترهای موثر بر هیدرولیز اسیدی ضایعات چوب در فرایند تولید بیواتانول
بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی
تاثیرات بررسی و ارزیابی استراتژیهای کاربردی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی وصنایع غذایی
پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن
تاثیر شرایط خشک کردن بر سینتیک خشک شدن و کیفیت ذرت در خشک کن بستر سیال خورشیدی
کیفیت و عمر انباری ارقام انگور وارداتی از ترکمنستان و مقایسه آن با رقم های محلی
تأثیر اسانس دارچین در کنترل کپک خاکستری توت فرنگی در شرایط پس از برداشت
بررسی میزان آلودگی ایکلای در کشتارگاههای استان فارس و راههای کاهش آلودگی آن
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس انیسون در کنترل بیماری پوسیدگی نرم توت فرنگی در پس از برداشت
بررسی تأثیر امواج فراصوت بر روی آبگیری اسمزی موز
بهینه سازی شرایط انبارش سیب زمینی جهت کاهش ضایعات،بهبود قندها، بافت،ترکیبات شیمیایی
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی
بررسی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه مصرفی در شهرستان زاهدان به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC)
تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا(ELISA)
ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب
بررسی سینیتیک خشک کردن لایه های سیب زمینی توسط خشک کن مایکروویو جهت کاهش ضایعات آن
ارزیابی جنبه های ایمنی باقی مانده آفت کش های مورداستفاده در محصولات کشاورزی
کنترل بیولوژیکی پژمردگی باکتریایی سیب زمینی با استفاده از برخی آنتا گونیست های موثر در شرایط گلخانه
ارزیایبی کنترل بیولوژیکی استرین های Bacillus و Pseudomonas علیه Ralstonia solanacearum عامل بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینی درشرایط آزمایشگاه
معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی
بررسی اثر رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی دانهی لوبیای بجنوردی
کاربرد مخمر مولد چربی کریپتوکوکوس آلبیدوس در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی
تأثیر زمان پس از برداشت میوه گوجه فرنگی به منظور کاهش آلودگی های قبل ار فراوری
تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر
بررسی اثر درصد ترکیب های گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر
واکنش برخی از ویژگی های فیزیکی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari) تحت تأثیر تیمار اسانس های گیاهی
تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari)
تولید ژلاتین از ضایعات مرغ
مطالعه چگونگی آلودگی شیر خام به آفلاتوکسین M1 به روش الایزا در شهرستان گرمسار
ی-کولای) درنمونه های لاشه های طیور(خط کشتار و لاشه های توزیع شده آن خط کشتار در فروشگاه ها) کشتار شده در کشتارگاه ایران تیهو
بررسی میزان شیوع باکتریهای اشرشیاکولی O157H7 و لیستریا مونوساتیوژنز در دستگاه گوارش کپور ماهیان استان خراسان رضوی
مقایسه آلودگی شیرهای فله مرکز جمع آوری شیر مشهد با شیرهای خام عرضه شده در فروشگاه ها به باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در فصل تابستان
نقش مدیریت ضایعات در افزایش بهره وری کارخانجات صنایع غذایی
استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن
بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو
تشکیل آکریل آمید در فراورده های سیب زمینی سرخ شده و راهکارهای کاهش آن
کاهش ضایعات نان به عنوان فرآورده مستقیم کشاورزی با استفاده از هیدروکلوئید ها
مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix
بررسی تاثیر کنترل شرایط انبارداری دانه اولیه بر میزان فسفاتیدها ی غیر آبدوست در روغن حاصل از دانه سویا
بررسی اثر روغن خالص میوه ی زیتون بررشد کلنی وتولیدمتابولیت ثانویه آفلاتوکسین از گونه های آسپرژیلوس بوم زاد شمال ایران
قش روغن نیمه جامد با غیر اشباعیت بالا و فاقد اسیدچرب ترانس در کیفیت وماندگاری نان
اثر گاز ازون بر افلاتوکسین زدایی از دانه غلات
افزایش عمر پس از برداشت گلابی رقم شاه میوه با استفاده از اتمسفر تعدیل یافته در بسته بندی
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی سه رقم سیب به منظور استفاده در بهینه سازی فرآوری آن
بررسی کاربرد تکنیکهای نوین پایدارسازی سبوس برنج
فیتیک اسید، ساختار، فواید و مضرات و روش های کاهش آن در غلات
بررسی تاثیر اندازه و مدت زمان پس از برداشت نگهداری میوه در انبار بر برخی خواص فیزیکی پرتقال در راستای کاهش ضایعات محصول در مدت نگهداری
بررسی خواص مکانیکی پرتقال (رقم پارسون بران) در راستای ایمنی وکاهش ضایعات محصول در مخازن نگهداری
بررسی وضعیت فاضلابهای لبنی و انرژی مصرفی در کارخانجات لبنی استان مازندران
تولید و کاربرد رنگدانه های کاروتنوئیدی از ضایعات آبزیان
استفاده از ضایعات آبزیان برای تولید طعم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت
استفاده ازآلوئه ورابه عنوان پوشش خوراکی درافزایش ماندگاری گیلاس
ارزیابی اتصال آفلاتوکسین B1 به سلولهای باکتریایی در شرایط زنده و غیر زنده
حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 در شرایط in vitro
امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی
ضایعات کشاورزی هزینه فرصت ازدست رفته امنیت غذایی، با رویکری بر مدیریت بسته بندی(مطالعه موردی محصول گوجه فرنگی)
تاثیر pH بر مراحل مختلف هیدرولیز آنزیمی ضایعات پس از پخت ماهی تن و تاثیر آن بر آنزیم آلکالاز
بررسی ارتباط مقدار مصرف ازت با تجمع نیترات و نیتریت در ارقام سیب زمینی
قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در محیط شبیه سازی شده معده انسان
بررسی میزان سرب و کادمیم در شیرهای خام تولید شده در شهرستان مرودشت
بررسی ترکیبات مؤثر در کیفیت طعم محصولات لبنی حاصل از شیر گاو و گاومیش
بررسی توانایی مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین B1 در محیط کشت آلوده شده
بررسی تجهیزات موجود نانوایی به منظور بهبود کیفیت نان نیمه حجیم
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکار گیری ویتامین های B و C به منظور بهبود خواص کیفی و کمی نان
تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته در تهیه نان
بررسی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نان ترکیبی (آرد گندم-آرد سیب زمینی)
کاربرد پردازش تصویر و آزمون بافت سنجی در تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته
بررسی روشهای استفاده از فن آوری نانو در تصفیه آب و فاضلاب
بازرسی ایمنی و بهداشتی فراورده های غذایی مطابق با استاندارد HACCP در شرکت سایپا در 6ماه اول سال 90
یکسان سازی و تنظیم ویژگی های کیفی آرد به منظور بهبود کیفیت نان در نانوایی های سطح مشهد
ارزیابی میزان باقیمانده گوگرد در کشمش با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی
ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا
بررسی پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرایند حرارتی با مایکروویو
ارزیابی تاثیر دو روش بلانچینگ بر فعالیت آنتی اکسیدانی آب هویج طی دوره نگهداری در یخچال
بررسی اثر بهبود دهنده های مختلف بر کیفیت و بیاتی نان های مسطح ایرانی
تأثیر هیدروکلوئیدها بر کاهش جذب روغن در مواد غذایی سرخ شده
ابداع روش ساده برای بررسی زعفران تقلبی
بررسی اثر عصاره چای سبز واسید آسکوربیک بر رنگ مغز و تخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر
تکنولوژیهای مدرن مورد استفاده در افزایش مدت نگهداری گوشت
بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی
استخراج آفلاتوکسین M1 از نمونه های شیر به روش میکرواستخراج پخشی مایع - مایع ( DLLME ) و اندازه گیری آن با کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری
بررسی تغییرات رنگی برنج بعد از پاربویلینگ شلتوک با استفاده از Hunterlab
فرآورده های گوشتی کم نمک
ضرورت توجه به فلزات سنگین انواع چای مصرفی در کشور
ازونوئید
تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه
بررسی تأثیر سطوح مختلف ترکیب گلوتن و نشاسته بر کیفیت نان بربری نیمه حجیم به روش پردازش تصویر
آنالیز محصولات هیدرولیز شده نشاسته بوسیله آنزیم آمیلاز اسیدوفیل استخراج شده از باکتری جدید sp. DR90 Bacillusو بررسی تاثیر مایعات یونی بر روی فعالیت آن
بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههای تخمیری شیر
بررسی و مقایسه پایداری حرارتی روغن زیتون بکر وکنجد خام با دو روغن سرخ کردنی تجاری
اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر
بررسی اثر تکنیکهای نوین انجماد بربافت و ویژگیهای حسی موادغذایی منجمد
بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی
کاربرد خشک کردن انجمادی (Dehydro freezing) در حفظ بافت وخواص حسی کیوی
اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو و هوای داغ بر روی بافت گیلاس سیاه خشک شده
بررسی تغییرات در ترکیبات فنولی ،توکوفرولی وپایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر در طول نگهداری
بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری
تعیین آلودگی به آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه تولیدی استان خراسان رضوی
بررسی روابط میان پتانسیل اکسیداسیون و احیاء با اسیدیته و شمارش کلی میکروارگانیسمهای هوازی در شیر خام
بررسی کیفیت نمک های تصفیه یددار ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در استان خراسان شمالی
اندازه گیری فلزات و مایکوتوکسین ها در عرقیات گیاهی
هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا
ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا
Detection of antimicrobials residues in pasturised milk by the Copan Milk Test (CMT)
تعیین میزان کافئین موجود در قُووِتوهای تجارتی با استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه
ارتقاء جایگاه نان صنعتی با رویکردتوسعه عملکرد کیفی(QFD) و فرآیندتحلیل سلسله مراتبی(AHP)
کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد
بررسی اثر تابش کوتاه مدت امواج الکترومغناطیسی مایکروویو بر اشریشیا کلی تلقیح شده در گوشت قرمز چرخ کرده
بررسی مقایسه ای ویژگیهای الگوی تولید آفلاتوکسین در محیط رشد جدایه های آسپرژیلوسی در بخش و زیرجنس های: ,Nidulantes Ornati Fumigati, در کشتزارها و کارخانجات فرآوری چای شمال ایران
اندازه گیری میزان اسید فیتیک در نانهای مصرفی ایران به روشهای HPLC و GC
خلاصه ای از اشکاللات بافتی ماست و راه های بر طرف کردت آن ها
کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت
نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی
کاربرد فناوری های نوین برچسب های هوشمند رادیوفرکانس RFID در صنعت بسته بندی
نقش امینواسید ضروری در سلامتی و بررسی اثر حفاظتی یسته بندی وکیوم در مقایسه با بسته بندی معمولی در برابر تغییرات مجموع امینواسیدهای ضروری طی 180 روز نگهداری در فریزر خانگی
بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی
فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته
کاربردبیوپلاستیک ها در صنایع غذایی
اثر بسته بندی در حفظ محصولات پروبیوتیک
فن آوری و کاربرد شناسایی از طریق فرکانس های رادیویی (RFID) در بسته بندی مواد غذایی
بررسی تأثیراستفاده ازبسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری برش های خربزه
فیلم ها و پوشش های خوراکی حاوی روغنهای اسانسی با فعالیت ضدمیکروبی
استفاده از نانو ذرات برای کاهش جذب بخار آب در تهیه لایه های نازک برای پوشش مواد غذایی
تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی
مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی
مطالعه خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز
بسته بندی های خود ترمیم شنده
بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تولید شده از نشاسته اکسید شده ذرت
تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی
کاربردهای بسته بندی هوشمند در حوزه شناسایی باکتری ها و آلاینده های مواد غذایی
بسته بندی فعال و کاربرد آن در فراورده های گوشتی
بررسی اثر استفاده از آنتی اکسیدان رزماری در لایه های فیلم بسته بندی فعال بر افزایش shelf life ( زمان ماندگاری )ساردین بسته بندی شده
استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی
بسته بندی هوشمند و نحوه عملکرد ترکیبات آن بر روی انبار مانی بهتر مواد غذایی
فرایند بسته بندی مواد غذایی به روش sous vids
بررسی تأثیرپوشش کیتوزان برخصوصیات فیزیکوشیمیایی،میکروبی وارگانولپتیکی توت فرنگی
روغن های نباتی در تولیذ پلیمزها و پلاستیک ها
بررسی تاثیر جنس لفاف بسته بندی در کیفیت و ماندگاری پسته در شرایط نگهداری در خلاء
استفاده از پوشاننده های پایه پروتئینی خوراکی، جایگزینی سالم و مطمئن در مقایسه با لفافهای سنتزی و پلیمری در بسته بندی مواد غذاییه
بررسی عملکرد هیدروکلوئیدها به عنوان جایگزین چربی در صنعت لبنیات
اسپیرولینا بعنوان یک غذا دارو
تاثیر پرتوتابی الکترون و فرآوری شیمیایی بر فراسنجه های تغذیه ای محصولات جانبی صنایع غذایی به روش تولید گاز (In vitro)
تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده
غنی سازی مواد غذایی : جو Barley
کاربرد روشهای مختلف ریزپوشانی در افزایش پایداری باکتریهای پروبیوتیک
کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا
غنی سازی اب گوجه فرنگی با بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
تاثیر فرایند حرارتی بر کاهش فعالیت آنزیم لیپوکسی ژناز ماکارونی حاوی جوانه گندم
تاثیر افزودن الیاف رژیمی غیرمحلول و بهینه سازی آن بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی ماکارونی
بهینه سازی ماست میوه ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
ریزجلبک ها بعنوان غذای سلامتی بخش
بستنی به عنوان یک ماده غذایی حامل پروبیوتیک
شیر کدو
بررسی اثرات غنی سازی بر آرد گندم در بخش کشاورزی
غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان
تولید و فراوری نوشیدنی های فراسودمند شیر-آب میوه
نقش پروبیوتیکها در کنترل عفونت هلیکوباکتر پیلوری
نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی
غنی سازی مواد غذایی با گلیکوماکروپپتید در رژیم غذایی افراد مبتلا به فنیل کتونوری
بررسی راههای افزایش پپتیدهای بیواکتیو در محصولات لبنی
اثر اسیدآسکوربیک بر بهبودکیفیت نان بربری نیم پز منجمد
تولید نوشیدنی پروبیوتیک هلو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک
تولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی به وسیله باکتری های اسید لاکتیک
کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی
غنی سازی فرآورده های لبنی با روغن ماهی
فلوریدزین ترکیبی فراسودمند
غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند
جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه ریزپوشانی کورکومین جهت افزایش خواص عملگری
بررسی اثر بستر کشت و مکمل های غذایی روی ارزش غذایی قارچ خوراکی فلوریدا
فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه از کشمش
کاربرد پری بیوتیک اینولین در تولید فراورده های غذایی عملگر
بررسی پپتیدهای آنتی اکسیداتیو استخراج شده از پروتئین سبوس برنج، گلوتن ذرت و گلوتن گندم و همچنین بررسی خواص بیواکتیو پپتیدهای استخراج شده از مواد غذایی
محصولات بدون گلوتن با پایه غلات
غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا
بررسی تقابل رئولوژیکی صمغ دانه مرو با صمغ گزانتان در ناحیه رقیق
کاربرد جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان مکمل غذایی در غنی سازی کیک اسفنجی
بررسی اثر سینرژیستی صمغ دانه مرو با صمغ گوار در ناحیه رقیق
اثرداتم بر بهبودکیفیت نان بربری نیم پزمنجمد
با آب پنیر به عنوان مکمل غذایی مغذی برای تولید اسید لاکتیک از طریق تخمیر توسط لاکتوباسیلوس کازئی
تولید غذای فراسودمند از شیر غنی شده با امگا -3
شیرینی جات غنی سازی شده با آرد تریتیکاله
غنی سازی آرد گندم با ریز مغذی ها
تأثیر هیدروکلوئیدها بر خصوصیات رئولوژیکی محصولات نانوایی
بررسی غنی سازی پروبیوتیکی نوشیدنی کفیر با استفاده از چهار گونه لاکتوباسیل
عصاره به عنوان یک رنگ دهنده طبیعی خوراکی جهت غنی سازی فراورده های لبنی
بررسی تأثیر جایگزین های چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا
غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد
غنی سازی ماست سویا باآهن وکلسیم
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان
امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی
بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی
غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو
استفاده از اجزاءفراسودمند محصولات دریایی و جلبک در نان و پاستا
مروری بر تکنولوژی تولید و انواع اصلاح فرمولاسیون سس مایونز
رزیابی ماست عسل به عنوان حامل باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن
بررسی استفاده از خواص بذر کتان جهت غنی سازی محصولات غذایی
بررسی اثرات فراسودمند نوشیدنی های سین بیوتیک بر پایه غلات
ارزیابی تغذیه ای دانه های خشک شده گوجه فرنگی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته سیب زمینی اصلاح شده
تلفیق سمولینا با آرد لوبیای سودانی موجب بهبود کیفیت پروتئین ماکارونی
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی
بررسی تعیین خصوصیات کمی و کیفی ارقام توت فرنگی استان گلستان
بررسی روش های نگهداری مواد غذایی در بین مردم شهرستان بابل
آللوپاتی مکانیسمی نوین در کنترل بیولوژیک و تولید محصولات ارگانیک در کشاورزی
ورمی کمپوست غنی ترین کود آلی برای کشاورزی ارگانیک
مقایسه منبع مغذی وکیفیت مواد غذایی تولید شده به دو شیوه ارگانیکی وسنتی
اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک
معرفی و کاربرد maple syrup در صنایع غذایی
امنیت غذایی در پناه کشاورزی ارگانیک
اثر پری بیوتیک(تکنوموس) بر فراسنجه های روده و محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی درمعرض باکتری سالمونلای اینتریتیدیس
راه های تولید عسل ارگانیک در کلنی های زنبور عسل
کاربرد پروبیتیک های خشک و بررسی چالش های مربوط به آن
وضعیت محصولات غذایی ارگانیک با تاکید بر چالشها و فرصتهای آن در ایران
مصرف کنندگان روغن زیتون ارگانیک و معمولی :تجزیه و تحلیل مقایسه ای با استفاده از دیدگاه ارزیابی رضایت مشتری
فواید مصرف و مقایسه میزان ترکیبات پلی فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی محصولات حاصل از کشاورزی شیمیائی و کشاورزی ارگانیک
عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات
تولید انواعی از ماهیان گرمابی به صورت همزمان در مزارع برنج
بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال 1388-1389 به روش اسپکتروفتومتری
بهینه یابی فرآیند استخراج عصاره خرما (واریته کلوته) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
کشت زعفران و بررسی خواص تغذیه ای آن
فرآورده های محلی و سنتی حاصل از شیر شتر در مناطق مختلف
ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره
پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات
بررسی خصوصیات رئولویک خمیر نان و تاثیر آن بر کیفیت و پخت نان
تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل)
مروری بر فرآوری، ارزش تغذیه ای و کاربردهای شیره انگور
بررسی ارتباط میان برخی از خواص دستگاهی نان مسطح بعنوان تابعی از زمان مخلوط کردن با استفاده از روش سطح پاسخ
بهبود ویژگی های کیفی پودر گوجه فرنگی خشک شده با پیش تیمارهای مختلف
ارزیابی تاثیرات پری بیوتیکی پلی فروکتان استخراج شده از گیاه سیب زمینی ترشی بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط آزمایشگاهی
مطالعه ویژگی های کیفی پودر گوجه فرنگی در دو نوع خشک کن پایلوتی
بررسی اثر پری بیوتیکی پلی فروکتوز سیب زمینی ترشی بر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در سیستم مدل
تولید حلوا ارده سنتی و خواص تغذیه ای آن
بهینهیابی شرایط فرایند استخراج رنگ طبیعی از انجیر
بررسی اثر پری بیوتیکی بتافروکتان های استخراجی از ریشه شنگ بر رشد و فعالیت متابولیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شرایط In vitro
بهینه سازی فرمولاسیون دن کوهی و بررسی اثر نگهدارندگی اسیداسکوربیک بر ان
بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید
لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی
بررسی افزایش رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم تحت تأثیر بتافروکتان های استخراج شده از ریشه شنگ در سیستم مدل
بررسی تاثیر جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی پروفیل اسیدهای چرب آزادپنیر سفید UF ایرانی
ررسی برخی محصولات لبنی سنتی با تاکید بر تولید محصول بومی عشایر سنگسر با نام چیکو
مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور
بررسی فرمولاسیون های مختلف جهت تولید کمپوت مخلوط میوه جات
مقایسه روش تولید و ویژگی های کیفی و تغذیه ای چای سبز و سیاه
مقایسه خشک کردن فلفل قرمز(Capsicum frutescens L.) به روش سنتی و روش خشک کن خورشیدی
مطالعه اثر دو توده زعفران و اندازه های متفاوت بنه بر روی خصوصیات کمی و کیفی کلاله و اجزای عملکرد زعفران زراعی
بررسی و مقایسه انواع روش های سنتی و صنعتی خشک کردن زرشک
مقایسه ارزش غذایی پروتئین تغلیظ شده ( FPC) استخراج شده از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با ماده خام اولیه
استخراج پروتئین تغلیظ شده (FPC) از فانوس ماهی ( Benthosema pterotum) با استفاده از حلال ایزوپروپیل الکل
مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف
بررسی تاثیر عصاره چوبک و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر رنگ و تخلخل کیک روغنی به روش پردازش تصویر
بهینه سازی شرایط استخراج ازادیرکتین از مغز دانه چریش به کمک روش سطح پاسخ (rsm)
بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک
تغییرات در مقدار ویتامین C و مقدار کل مواد فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی موز در طول رسیدن و خشک کردن با هوای داغ
پایدارسازی امولسیون های غذایی توسط نانوذرات
بهبود خصوصیات رئولوژیکی و پخت خمیر کیک توسط ژل های امولسیفایر
نقش رسانه ملی در ایجاد فرهنگ صحیح مصرف مواد غذایی
تاثیر دانش گاوداران بر کاهش بار میکروبی شیر
کاربرد شبکه های حسگر در کاهش ضایعات صنایع غذایی
بررسی خصوصیات تاثیر جوانه زنی گندم فراوری شده برخصوصیات بافت نان بربری