دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، اردیبهشت ماه 92

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

2nd National Conference on Food Science and Technology

پوستر دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قوچان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه فرمایید.


محورهای همایش:

- روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روشهای نوین پایش کیفیت
- ایمنی مواد غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی

 

 



مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی