سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

پوستر سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ توسط مرکز همایش های بین المللی توسعه داتیس و تحت حمایت سیویلیکا در شهر بصورت وبينار برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


محور اصلی           

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی           

روش های نوین پایش کیفیت 

ایمنی مواد غذایی   

فرآورده های غذایی ارگانیک 

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی              

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی       

نانو فناوری در صنایع غذایی

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

بسته بندی در صنایع غذایی   

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت   

فرآوری پسماندهای کشاورزی               

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی 

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی               

نقش مدیریت در صنایع غذایی               

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی       

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی               

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی          

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک  

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی              

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی      

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی   

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی       

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی         

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن    

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه_فضایی و نظامی              

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی     

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه          

آموزش، رسانه و سلامت غذا

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته         

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی     

کاربرد ضایعات مواد غذایی  

مواد نگهدارنده طبیعی           

روش¬های کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی           

استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده          

بسته بندی¬های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی            

نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران    

روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه       

شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف           

روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان             

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی     

سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع         

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی         

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری               

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی   

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی   

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)    

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز     

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی         

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی