آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 28تعداد صفحات کتابچه مقالات: 216
تعداد نمایش مقالات: 22120
دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ توسط ،موسسه نمودار توسعه داتيس برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری
بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ
اندازه گیری برخی از اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع در انواعی از ارده
بررسی میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 به صورت آزاد و ریزپوشانی شده در داخل ماست موسیر
تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی
سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6 در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی
مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده
ویژگیهای آرد سویا و کاربرد آن در صنایع غذایی
کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو
بررسی امکان تولید پاستا غنی شده با استفاده از پودر هسته خرما و آرد جوانه گندم
پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF
بررسی اثرانوع چربی و جایگزین چربی(صمغ کتیرا) بر ویژگی های ویسکوالاستیک سس مایونز
بررسی جایگزین های ساکاروز در تولید شکلات کم کالری
استفاده از مدل های سنتیکی و ایزوترم جذب در استخراج آنتوسیانین ها از تفاله انگور قرمز (فخری) با استفاده از نانوذرات جاذب مغناطیسی پلی وینیل الکل
Measurement uncertainty in the enumeration of food micro-organisms
Analysis, content and deleterious effects of acrylamide in heated foods
معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها
تاثیر پلاستیسایزرهای مختلف بر ویژگیهای فیلم خوراکی پروتیینی تولید شده از ماش
بررسی اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی (Urtica dioica L.) بر اکسیداسیون روغن ذرت در دمای محیط
بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران
اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو
بررسی امکان تولید ماست غنی شده کم چرب با استفاده از پودر هسته خرما و صمغ CMC
مروری بر اهمیت و روش های نگه داری مواد غذایی
مروری بر روش های تثبیت آنزیم آلفاآمیلاز بر روی نانوذرات مغناطیسی
بررسی اثر پوشش دهی نشاسته بر عمر انبارمانی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب
نگرشی بر ویژگی های سوکرالوز از دیدگاه علوم غذایی، پزشکی و دندانپزشکی