آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 107تعداد صفحات کتابچه مقالات: 922
تعداد نمایش مقالات: 141796
دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۲ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس،دانشگاه آزاد اسلامي واحد بندر عباس در شهر بندرعباس برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
بررسی اثر افزایش دما ناشی از آلودگی های حرارتی، بر روند رشد ومرگ ومیر4 گونه از آبزیان آب شور (Cholorellavulgais،Cheatocerusmullier، Brachionusplicatilis وSaccostreacucullata) در شرایط آزمایشگاهی
بررسی اثر محافظتی سیر و ویتامین E در پیشگیری از پراکسیداسیون لیپیدی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمانهای مختلف نگهداری
جنگل های مانگرو Managrove porest
تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri
ارزیابی توان مدیریت در شیلات با استفاده از مدل EFQM در استان چهار محال و بختیاری
بررسی غلظت عناصر جیوه، کادمیوم، کبالت، منگنز در رودخانه مارون
بررسی اسیدهای چرب بزماهی Upeneus sulphureus و شاخص های IA وIT
اثرات جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد ،کارایی غذا و پروفایل اسید های چرب عضله ماهیان قزل آلا رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
بررسی تاثیر شوریهای مختلف برعملکرد صیدالکتریکی روی گونهی Capoeta capoeta
دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فلاورجان، گروه میکروبیولوژی، اصفهان، ایران
اثرات استرس بلندمدت دمایی بر فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی آفانیوس Aphanius dispar
تعیین تراکم گوازیم دم رشته ای به روش مساحت جاروب شده در آب های استان بوشهر
بررسی امکان پرورش خرچنگ دراز آب شیرین Astacus Leptodactylus در استخرهای ذخیره آب کشاورزی استان قم
اهمیت تغذیه در ماهیان خاویاری
تاثیر سطوح مختلف ال-کارنتین بر روی پارامترهای رشد و میزان بقای پستلارو میگوی وانامی Litopenaeus vannamei))
بررسی رژیم غذایی ماهی خارو گونه(Forsskal, 1775)Chirocentrusdorab در خلیج فارس مرکز استان هرمزگان
بررسی خصوصیات تغذیه ای پودر ماهی کیلکا آنچوی طی 14 روز فرایند تخمیر با باکتری Lactobacillus plantarum
چرخه زندگی ماهی مرکب بدون خار(Sepiellainermis)از نگهداری تخم تا تخمریزی در شرایط آزمایشگاهی
شناسایی آلودگیهای قارچی سطحی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio ) مزارع پرورشی شهرستان ساری
ویژگیهای بوم شناسی و زمین ریخت شناسی زیستگاههای شاخابه ای سواحل ایرانی دریای عمان
تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) قارچکش ادیفنفوس بر روی بچه ماهیان انگشت قد کلمه (Rutilusrutiluscaspicus)
تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) با استفاده از اتولیت در دریای عمان
شناسایی ماهیان رودخانه سیروان و بیولوژی آنها (مطالعه موردی: منطقه اورامانات، محدوده شهرستان پاوه)
نانوتکنولوژی راهبردی نوین در صنعت شیلات
مطالعه تاثیر نور خورشید بر عملکرد رشد و زنده مانی لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) و مقاومت در برابر استرس شوری
بررسی تغیرات صید بر واحد سطح بر اساس عمق و نقشه پراکنش در ماهی گورنارد پرنده شرقی (Dactyloptena orientalis) در آبهای استان سیستان و بلوچستان
بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید Rutilus frisii kutum صید شده به دو روش پره و گوشگیر طی نگهداری در یخ
بررسی گلبولهای سفید ماهی قزلآلایرنگینکمان oncorhynchus mykiss در مواجهه با غلظتهای مختلف نانواکسید مس
نانو ذرات و کاربردهای آن در آبزی پروری
بررسی افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان از طریق افزایش ویتامین سیانوکوبالامین و تعداد گلبولهای قرمز خون در واحد میلی لیتر خون با اضافه نمودن کلرید کبالت در جیره غذایی oncorhynchus mykiss))
ارزیابی حساسیت فیزیکی نوار ساحلی بخش کلاچای بر اساس شاخص حساسیت زیست محیطی (ESI)
تعیین ترکیب طولی_ سنی و فراوانی طولی ماهی شیر(Scomberomorus commerson) در ترال میگو در آبهای هرمزگان
تعیین ترکیب طولی_ سنی و فراوانی طولی ماهی شوریده(Otolithes ruber) در ترال میگو در آبهای هرمزگان
بررسی اثر تخریبی تور های ترال میگو بر ذخیره ماهی حلوا سیاه (Parastromateus niger) و حلوا سفید (Pampus argenteus) در آب های استان بوشهر
تعیین ترکیب صید ترالرهای صنعتی میگوگیر در آب های استان بوشهر
بررسی رژیم غذایی ماهی ملوان Abudefduf vaigiensis در خلیج فارس ( آبهای جزیره ابوموسی )
بررسی تغییرات فصلی در رژیم غذایی شگ ماهی براشنی کووی (Alosa braschnikowi) در سواحل شرقی استان گیلان
مقایسه تاثیر آکواجرم، پراکسید هیدروژن و کلرآمین-T بر کاهش تلفات تخم های قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره انکوباسیون
بهینه سازی محیط کشت آزمایشگاهی جلبک قرمز Gracilariopsis persica
مطالعه کاهش آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) با استفاده از درصدهای مختلف پودر اصلاح شده سویا (HP310)
مقایسه پروفیل اسید چرب و شاخص زیستی ماهی کیلکا معمولی خزری (Clupeonella cultriventris caspia) در مناطق بابلسر و تالاب انزلی در دوره استراحت و رسیدگی جنسی
مطالعه پراکندگی ماهی حلوا سفید(Euphrasen, 1788) Pampus argenteus وحلوا سیاه (Bloch, 1795) Parastromateus niger با استفاده ازروش IDW درآبهای استان هرمزگان، خلیج فارس
بررسی اثر فساد دکربوکسیلاسیونی در جیره های غذایی حاوی منابع پروتئین حیوانی بر روی پاسخ های ایمنی غیر اختصاصی و ایندکس های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
بررسی خصوصیات زیستی ماهی مخرج لوله ای(Rhodeus amarus) در تالاب انزلی
بررسی خصوصیات زیستی ماهی کاراس (Carassius gibelio) در تالاب انزلی
بررسی خصوصیات زیستی ماهی مخرج لوله ای(Rhodeus amarus)در رودخانه سیاهرود
اثراسیدآمینه لیزین برفاکتورهای رشد وبازماندگی گلدفیش گونه ی Carassius auratus
نانو فناوری: ابزاری نوین برای توسعه آبزیپروری و شیلات
کاربرد توالی یابی ژن 16SrRNA در بررسی ساختار ژنتیکی Paramysis intermedia در خلیج فارس و دریای عمان
تاثیر دفعات غذادهی بر میزان رشد آبزیان
استفاده از روش توالی یابی در بررسی مولکولی جمعیت میگوی موزی Fenneropenaeus merguiensis در خوریات لافت و سیریک استان هرمزگان
اثر هم زمان پیش تیمار آلکالی و مدت زمان این تیمار بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica
بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica
بررسی روند صید ماهی کفال در دو منطقه استان گلستان در سالهای 1376 الی 1387
بررسی روند صید ماهی کپور در دو منطقه استان گلستان در سالهای 1376 الی 1387
بررسی بافت تخمدان ماهی سلطان ابراهیم (Nemipterus japonicus) درآبهای استان بوشهر
مروری برآلودگی غذاهای دریایی به ویبریو پاراهمولیتیکوس
کنترل کیفی مواد مغذی و میزان ازت آزاد خوراک ماهی قزلآلا در استان چهارمحال و بختیاری
شناسایی ماکروبنتوزهای رودخانه نساء در استان کرمان جهت تکثیر و پرورش آبزیان
تأثیر مقدار پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد و بقاء لارو سیچلاید گورخری گونه Cichlasoma nigrofasciatum
بررسی فصلی تنوع زیستی بنتوزها در خور سیریک
ارزیابی میزان مقاومت میگوی پاسفید غربی(Boone, 1931 Litopemeaus vannamei) در مقابل استرس شوری پایین، تغذیه شده با جیره حاوی پروبیوتیک پریمالاک
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره کاسنی( Cichorium intybus ) در جیره غذایی ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) بر برخی شاخص های رشد
بی مهرگان بزرگ رودخانه های سیروان و پاوه رود و ارتباط آنها با کیفیت آب (مطالعه موردی: منطقه اورامانات، محدوده شهرستان پاوه)
بررسی برخی خصوصیات مورفومتریک گربه ماهی (Arius maculatus) در سواحل استان بوشهر
شناسایی و بررسی اجزای زنجیره تامین فراوده های آبزیان(کنسرو ماهی تن) استان هرمزگان و ارائه راهکارهای بهبود آن
بررسی آلودگی باکتری سالمونلا در ماهیان تجاری استان بوشهرSalmonella contamination in commercial fish Bushehr
بررسی تغییرات جمعیتی بی مهرگان آبزی و آلوده کننده های آب به منظور تعیین میزان آلودگی ناشی از فعالیت های پرورش ماهی در رودخانه زاینده رود در استان چهارمحال و بختیاری
پراکنش جغرافیایی گونه های جنس Sphaeromopsis (خانوادهSphaeromatidae) درسواحل خلیج فارس (استان هرمزگان)
بررسی تاثیر عصاره 6 گونه جلبک ماکروسکوپی به عنوان محیط کشت جایگزین بر روی روند رشد و میزان کلروفیل a وکارتنوئید جلبک میکروسکوپی Nanochloropsis oculata
برآورد و بررسی مکانی ،اقتصادی پرورش ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss)در سد دریاچه تنگ سهران
ارتباط طول کاراپاس و عرض کاراپاس با وزن و تعیین نسبت جنسی در خرچنگ روحOcypode rotundataدر سواحل شهرستان بندر جاسک
رابطه بین میزان تولید اولیه و میزان کلروفیل و عمق سشی دیسک با بیومس فیتوپلانکتونی در مرزعه آبزی پروری استان گلستان
تعیین میزان غلظت فلزات سنگین (سرب و کادمیم) در بافت عضله ماهی سرخوی معمولی common red snapper( Lutjanus lohni ) درآبهای ساحلی استان هرمزگان
بررسی و مقایسه خواص شیمیایی و حسی دو نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای
بررسی رابطه وزن کل و وزن کبد در ماهیان جوان صبیتی ( Sparidentex hasta)
بررسی رابطه طول - وزن ماهیان جوان صبیتی (Sparidentex hasta) در خلیج فارس
تعیین طولی و ترکیب سنی ماهی حلوا سفید(Pompus argenteus) صید شده توسط ترال میگو در آبهای استان هرمزگان
مقایسه توزیع فراوانی طولی ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در شناورهای سنتی و صنعتی در آب های ساحلی استان هرمزگان
ترکیب و میزان ماهیان الاسموبرانش صید شده بوسیله کشتی های میگوگیر صنعتی در سواحل استان هرمزگان
بررسی میزان صید ماهی یال اسبی در تورهای ترال میان آبی این گونه با توجه به جهت حرکت شناور هنگام تورکشی در آبهای (خلیج فارس)
بررسی میزان شیوع و شدت آلودگی های انگلی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در دریاچه هامون سیستان
بررسی میزان شیوع و شدت آلودگی های انگلی فیتوفاگ (Hypophthalmicthys molitrix) در دریاچه هامون سیستان
اثر متقابل ولتاژها و شوریهای مختلف برعملکرد صید الکتریکی روی گونه گامبوزیا (Gambosia holbrooki)
تاثیر پربیوتیک (prebiotic)مانان الیگوساکاریدMannanoligosaccharid) )در جیره غذایی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)
شناسایی ماهیان حوزه رودخانه قره چای استان همدان
اولویت های غذایی رفتگرماهی کرمانشاه (Oxynoemacheilus kermanshahensis) در حوزه رودخانه گاماسیاب
مروری بر محصولات ارزش افزوده میگو
تاثیر آبکشی بر خصوصیات شیمیایی، فیزیکی و حسی مینس ماهی زالون (Alosa braschnikowi
بررسی تغییرات کیفی مینس شسته شده ماهی زالون (Alosa braschnikowi) طی نگهداری منجمد
استفاده از مولتی آنزیم کمین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر آن بر شاخص گنادوسوماتیک (GSI)
استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر آن بر شاخص گنادوسوماتیک (GSI)
سنجش فلزات سنگین (Pb, Cd, Ni, Cr) در 3 گونه ماهی پرمصرف در سطح شهر اهواز
استفاده از ژنوم میتوکندریایی در مطالعه تنوع هاپلوتیپی میگوی Metapenaeus affinis در خلیج فارس
اولین گزارش از معرفی انگل Apiosoma sp. در ماهی (Shizothorax zarudnyi) دریاچه هامون سیستان
اولین گزارش از معرفی انگل Ichthyophthirius multifilius در ماهی (Shizothorax zarudnyi) دریاچه هامون سیستان
استرپتوکوکوزیس و تاثیر آن در صنعت پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری
معرفی تالاب چغاخوربه عنوان زیستگاه منحصر به فرد ماهی آفانیوس ولادیکووی
مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia
مدل سازی پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا در حضور اسیدگالیک با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مقایسه کارایی دو روش فیلتراسیون آکواریوم در تامین نیازهای کیفی آب ماهی اسکار
تاثیر استفاده از دو فنوکسی اتانول و پودر گل میخک به عنوان آرام کننده بر مولدین هامور معمولی (Epinephelus coioides)
بررسی تاثیر ماده بیهوشی MS222 برروی کبد ماهی شیربت (Barbus grypus )
بررسی اثرات زیست محیطی فعالیت های پرورش میگو بر کیفیت آب های ساحلی جنوب ایران (هرمزگان، بوشهر و چابهار)
بررسی زیست شناسی چرخه تولید مثل خیار دریایی(Holothuria Scabra) در سواحل شمالی جزیره قشم، خلیج فارس
بررسی رژیم غذایی خیار دریایی گونه شنی(Holothuria Scabra) در سواحل شمالی جزیره قشم، خلیج فارس