آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 307تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1731
تعداد نمایش مقالات: 216880
دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ توسط دانشگاه جیرفت، در شهر جیرفت برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تولید بتاکاروتن از میکروارگانیسم ها
بررسی تاثیر عصاره اتانولی ساقه گیاه تشنه داری بر باکتری های جدا شده از فیله ماهی به روش انتشار دیسک
بررسی تاثیر عصاره اتانولی ریشه گیاه تشنه داری بر باکتری های جدا شده از فیله ماهی به روش انتشار دیسک
پیش بینی پتانسیل گذار کاربری های شهری اصفهان به روش شبکه عصبی پرسپترون و زنجیره مارکوف
توالی یابی کامل ژنوم یک جدایه ایرانی ویروس موزاییک زرد لوبیا جدا شده از آفتابگردان
ویژگی های بیولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) جدا شده از اسفناج در شهرستان رفسنجان
بررسی پایداری خاکدانه در دو حالت تر و خشک در اطراف شهرستان جیرفت
تعیین و مقایسه میزان فرسایش بین شیاری در منطقه مرغزار، فراش و تل سیاه شهرستان جیرفت به وسیله شبیه سازی باران
تاثیر اسید هیومیک بر رها سازی فسفر در یک خاک آهکی در زمان های مختلف
مطالعه خصوصیات طیفی، ساختاری و شیمیایی اسید هیومیک استخراج شده از کمپوست زباله
نقش پسماند غذای ماهیان در کیفیت پساب پرورش ماهی برای استفاده در سیستم های آبیاری قطره ای
بررسی تاثیر ارتفاع آبپاش بر تلفات تبخیر و باد و ضریب یکنواختی توزیع آب در آبیاری بارانی
بررسی استفاده از استوانه منفرد بجای استوانه های مضاعف در تعیین معادلات نفوذ آب در خاک
روش پردازش تصویر و استفاده از آن در راستای افزاش کیفیت و کاهش اتلاف و خطرات مواد غذایی
بهبود رشد گیاهچه سویا با استفاده از ریزجانداران افزاینده رشد در شرایط تنش خشکی
خاموشی ژن با تکنیک RNAi در گیاهان زراعی
خاموشی ژن گلوتن هیدرولاز در سن گندم با استفاده از تکنیک RNAi
بررسی ترسیب کربن بیوماس هوایی و زیرزمینی گونه های درمنه دشتی و درمنه کوهی
ارتباط اکوسیستم های مرتعی و رفاه اجتماعی
بررسی تفاوت های بیوشیمایی میوه سه رقم نارنگی در منطقه جیرفت
معرفی درخت مسواک (Salvadora persica) به عنوان یک پتانسیل دارویی در منطقه جیرفت
ارزیابی ویژگی های بیوشیمیایی میوه سه رقم پرتقال در منطقه جیرفت
ارزیابی انواع خاک پوش ها بر عملکرد و سلامت میوه درختان سیب و غلظت عناصر برگ
نقش ذغال زیستی برافزایش ذخیره کربن خاک و کاهش دی اکسیدکربن جو
تعیین دقیق نیاز فسفره گیاه جو در کشاورزی حفاظتی و شرایط شور
پتانسیل القا تنش اکسیداتیو و سیتوتوکسیسیتی نانو ذرات نقره سبز سنتز برریشه آلیوم (.Allium cepa L)
تاثیر نانو ذرات نقره سبز و شیمیائی بر شاخص های جوانه زنی آلیوم (.Allium cepa L)
کنترل زیستی بیماری کپک خاکستری روی میوه توت فرنگی با استفاده از باکتری های اندوفیت Bacillus sp. و Entrobacter sp
شبیه سازی جریان ماهانه حوزه آبخیز هلیل رود با استفاده از مدل هیدرولوژیکی GR2M
بررسی زمان مایه زنی بر میزان استقرار قارچ های میکوریز آربوسکولار در مرحله سازگاری نهال های پسته کشت بافتی
بیوچار، مرهم زخم های خاک
پیامدهای آلودگی خاک های کشور به فلزات سنگین برای امنیت غذایی
ارزیابی و مقایسه عملکرد ارقام مختلف فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L) در شرایط گلخانه در جیرفت
مقایسه مدل های گزارش پنجم و سناریوهای تغییراقلیم در برآورد بارش شهرستان طبس
برآورد دمای کمینه و دمای بیشینه شهرستان طبس با استفاده از مدل های گزارش پنجم و سناریوهای انتشار 4/5 و 8/5
بررسی عوامل موثر بر توسعه سیستم های آبیاری قطره ای در باغات مرکبات مرکز و شرق استان مازندران
مقایسه ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی .Cuminum cyminum L در استان های یزد و کرمان
بررسی ترکیبات اسانس و اتنوفارماکولوژی گیاه دارویی Bunium persicum در استان کرمان
بررسی روش های شناسایی آنتوسیانین ها در مواد غذایی
کاربردهای تکنولوژی سرد کردن تحت خلاء در صنعت غذا
استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در تهیه فیلم های خوراکی
شناسایی رویشگاه های گونه انار شیطان (Tecomella undulata) و لیست فلورستیک گونه های همراه در جنوب کرمان
بررسی گیاه پالایی دو گونه گیاهی درمنه کوهی نسبت به برخی از عناصر در معادن منطقه اسفندقه شهرستان جیرفت
تعیین فواصل بهینه بین ردیف بادشکن ها با استفاده از سرعت آستانه فرسایش بادی در مناطق خشک (مطالعه موردی: جنوب کرمان)
اولین گزارش تغذیه Oxycarenus hyalinipennis بر روی علف هرز خاکشیر(Descurainia Sophia) در ایران
تاثیر تاریخ کاشت برعملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت درشرایط اقلیمی ارزوئیه
بررسی تاثیر پودر دارچین بر ویژگی های حسی و میکروبی شکلات خرمایی
تعیین تاریخ کشت مناسب کینوا رقم Titicacaدر منطقه کرمان
شناسایی گونه های فوزاریوم همراه با ریشه و طوقه توت فرنگی در شهرستان جیرفت
ارزیابی غلظت نیترات (NO3) توت فرنگی گلخانه ای در منطقه جیرفت
بررسی اثرات آهن بر رشد و برخی فرآیندهای فتوسنتزی گیاه سویا در یک خاک آهکی
بررسی اثرات مصرف آهن کلاته برغلظت عناصر غذایی ماکرو و میکرو در گیاه سویا در خاک آهکی
تاثیر غلظت های مختلف پکتین به عنوان پایدار کننده بر خواص حسی و رئولوژیکی دوغ
بررسی عملکرد گیاه آفتابگردان با استفاده از پتانسیل های مختلف آب خاک
بررسی ارتباط بین ابعاد به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات بر پایداری بخش کشاورزی شهرستان میناب
ارزیابی کارایی حدود آلایندگی خاک برای برآورد انتقال سرب به گندم
مقایسه رشد و عملکرد سنبل الطیب در سیستم کشت خاکی و هیدروپونیک
اثر نوع و غلظت علف کش بر روی فسفر قابل جذب خاک
پایش و رصد شدت بیابان زایی در دشت کاشان
بررسی تاثیر تلقیح میکروبی بر فرآیند تولید کمپوست پیت نیشکر
تاثیر کاربرد گچ بر نسبت C/N و درصد تجزیه پیت نیشکر در طی کمپوست شدن
بررسی روش فعال تصویربرداری حرارتی در تشخیص کیفیت محصولات کشاورزی
ارزیابی شاخص های عملکردی موزع خلایی استوانه ای به منظور کاشت دقیق محصول لوبیا
بررسی حذف نیترات در راکتور زیستی با مقطع مستطیلی با مواد آلی مختلف
نقش 1- متیل سیکلوپروپان (1-MCP) بر عمرانباری میوه ها
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی چهار رقم پرتقال (Citrus sinensis) منطقه جیرفت
همبستگی و تجزیه علیت صفات با عملکرد دانه در ژرم پلاسم بین المللی سورگوم
بررسی تنوع صفات و تجزیه رگرسیون برای عملکرد دانه در سورگوم
ارزیابی خطرات گیاهان تراریخته و مقاوم به ویروس
جمینی ویروس ها و راهکارهای کنترل جهانی آنها
شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در مزارع کلزا استان خراسان جنوبی
عملکرد تولید میگوی سفید غربی پرورش یافته در سیستم توده ساز زیستی
Biofloc technology (BFT): An innovative technology for sustainable aquaculture
کاربرد نانوذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی محصولات کشاورزی و غذایی
بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر کیتوزان
بررسی نایکنواختی ژنتیکی حاصل از تنوعات سوماکلونال در نهال های خرما تکثیر یافته از طریق کشت بافت
بررسی تنوع ژنتیکی چندین ژنوتیپ خرما و نهال های حاصل ازکشت بافت آن ها
ارزیابی مالی طرح احداث کارگاه بسته بندی تخم مرغ بومی به ظرفیت 300 تن
مقایسه شاخصهای بارش استاندارد شده و شناخت خشکسالی برای ارزیابی وضعیت خشکسالی در استان اردبیل
برآورد دمای سطح زمین با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست 8 و الگوریتم پنجره مجزا در شهرستان شاهین دژ
بررسی علل بحران مصارف و ذخیره آب در ایران و راهکارهای مدیریت منابع آب
بررسی عوامل تخریب ناشی از فعالیت های انسانی در حوزه منابع طبیعی در ایران
کاربرد جدید پکتین به عنوان بسته بندی فعال و دوستدار محیط زیست برای محصولات غذایی
تاثیر غلظت های مختلف پکتین بر خواص حسی و رئولوژیکی دوغ
Effect of Dietary Supplementation with Nanocurcumin on Carcass Characteristics, Oxidative Stability, and Meat Quality of Broiler Chicken Infected with Eimeria Species
مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از مواد غذایی نسبت به اریترومایسین
مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از مواد غذایی نسبت به ونکومایسین
ارزیابی اثر عمق کاشت بر درصد سبز شدن کینوا در جیرفت
استخراج نقشه محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنتینل 2 و لندست 8(مطالعه موردی: شهرستان خدابنده)
اثر تنش های همزمان شوری و خشکی بر عملکرد خیار گلخانه ای
Seed pretreatment with salicylic acid and sodium hydrosulfide and their combination alleviate Pb-induced dicarbonyl stress in maize
برنج تراریخته در چرخه تولید و مصرف: دیدگاه متخصصان کشاورزی در استان زنجان
ارزیابی فعالیت آنتاگونیستی استرپتومیسس های خاکزاد علیه بیماری پوسیدگی طوقه وریشه گوجه فرنگی ناشی از بیمارگر Phytophthora nicotianae در شرایط گلخانه
بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد چهار رقم کلزا (.Brassica napus L) در منطقه جیرفت
مروری برجنبه های مختلف گیاه چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L)
چالش های گیاهان تراریخته بر محیط زیست
ارزیابی کیفیت نانوایی لاین های تریتی پایرم ثانویه ایرانی حاوی پتانسیل مقاومت به تنش شوری در مقایسه با والدین برتر
مروری بر انواع فیلم های خوراکی، ویژگی ها و کاربردهای آن ها در نگهداری مواد غذایی
فیلم ها و پوشش های خوراکی ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در صنعت غذا
جداسازی باکتری های تجزیه کننده علف کش گلایفوسیت و بررسی رشد آنها در محیط حاوی سم به عنوان منبع کربن
مقایسه اثر پودر گیاه دارویی بیلهر و آنتی بیوتیک بر وزن اندام های داخلی، صفات لاشه جوجه های گوشتی
مقایسه اثر پودر گیاه دارویی بیلهر و آنتی بیوتیک بر جمعیت تفریقی گلبول های سفید و تیتر آنتی بادی علیه واکسن نیوکاسل و آنفلونزا در جوجه های گوشتی
بررسی روند تغییرات میدان دید افقی ناشی از پدیده گردوغبار در محدوده ی تالاب جازموریان
تحلیل زمانی و مکانی تعداد روزهای غبارآلود استان یزد بر اساس روش IDW
بررسی جمعیت باکتری های شیرابه کمپوست قارچ
اثر سالیسیلیک اسید روی بهبود سیستم آنتی اکسیدانی میوه زردآلو(.Prunus armenica L) در دمای پایین
بررسی کاهش اثرات تنش کمبود آب با کاربرد اسیدآمینه گلایسین در زمان های مختلف رشد در گیاه زوفا (.Hyssopus officinalis L)
مطالعه نقش حفاظتی کاربرد گلایسین بتائین در کاهش اثرات تنش های محیطی (خشکی و شوری)
اثر ترکیبی نانوذرات نقره و اسانس یا عصاره ی آویشن (Thymus vulgaris) روی نماتد Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاهی
بررسی کارآیی بیهوش کنندگی محلول پودر میخک بر بچه ماهیان سی بس آسیایی ( lates calcarifer): مدت زمان القای بیهوشی، مدت زمان ریکووری و تغییرات بافت آبشش
بررسی تاثیر محلول میخک بر برخی شاخص های ایمنی و بیوشیمیایی خون بچه ماهیان کفال خاکسنری (Mugil cephalus)
شناسایی ژن های هدف miR1434-3P و miR2285t و بررسی تاثیر آنها بر تولید شیر در گاو شیری
شناسایی کرم ساقه خوار خال دار ذرت Chilo partellus (Lep.: Crambidae) به روش Barcoding DNA
بررسی تاثیر کاربرد ورمی کمپوست خاک اره بر رشد و تغذیه نشاء فلفل دلمه ای
تاثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست خاک اره بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء خیار
شناسایی و ارزیابی توانایی جدایه های Pantoea agglomerans در کنترل بیولوژیک بیماری بلاست مرکبات
روند تغییرات سرعت باد و پتانسیل حمل ماسه در برخی ایستگاههای سینوپتیک استان کرمان
بررسی خصوصیات میکرومورفولوژی و رده بندی خاک های مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان
ارزیابی کیفی تناسب اراضی جهت کشت گندم و یونجه در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهیدباهنر کرمان به روش فائو
اثر کود سوپرفسفات تریپل بر عملکرد میوه گوجه فرنگی و تثبیت سرب در خاک
اثر تنش آبی بر عملکرد و جذب سرب توسط گیاه گوجه فرنگی
تولید رنگدانه های کارتنوئیدی توسط میکروارگانیسم ها
پاسخ گیاه گوار (.Cyamopsis tetragonoloba L) به تنش خشکی تحت کاربرد اسیدسالیسیلیک
تعیین جایگاه ایران در بین کشورهای منتخب از منظر مصرف و شاخص بهره وری آب با استفاده از روش تحلیل خوشه ای
تجزیه عاملی و همبستگی عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در اکوتیپ های گاودانه در شرایط بدون تنش و تنش خشکی
اثر بافت دان و زایلاناز بر گوارش پذیری ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
اثر بافت دان و زایلاناز بر وزن نسبی بخش های مختلف دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
تعیین موثرترین صفات بر عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف گلرنگ تحت شرایط دیم
تعیین موثرترین صفات بر عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف گلرنگ تحت شرایط دیم
استفاده از آزمون جک نایف برای پیش بینی عوامل موثر بر Aristida adscensionis در مدل کالیبراسیون مکسنت
بررسی میزان تاثیر عوامل اکولوژی بر پراکنش گونه گیاهی Aerva persica با استفاده از آزمون جک نایف
استفاده از هیدروکلوئید های طبیعی به منظور جلوگیری از پدیده سینرسیس در محصولات غذایی
بررسی منابع مختلف مکمل مس بر عملکرد رشدی، فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
بررسی منابع مختلف مکمل مس بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
کشاورزی ارگانیک، اهمیت و چالش های توسعه ای
بررسی کشاورزی صنعتی و نقش آن در ایجاد آلودگی های زیست محیطی
شاخص های تغییر اقلیم در سیستم های کشاورزی
چالشهای زیست محیطی پیش روی محصولات تراریخته
تاثیر هم کشتی ریزجلبک Chlamydomonas reinhardtii و باکتری Azotobacter chroococcum بر بهبود رشد بیومس ریزجلبک در شرایط فاضلاب مصنوعی
اثرات کود اوره با پوشش پلیمری بر عملکرد و کیفیت اسفناج
برهمکنش خشکی و سوپرجاذب بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیائی شلغم (Brassica rapa var. Sepliceps)
تاثیر زئولیت بر کاهش اثرات تنش کم آبی در تربچه (.Raphanus sativus var. radicula L)
بررسی اثر آللوپاتی اسانس گیاهان دارویی آویشن شیرارزی ودرمنه بر جوانه زنی ،طول ریشه چه وساقه چه اسفرزه
بررسی فعالیت آنتی رادیکالی اسانس رازیانه و مقایسه ی آن باآنتی اکسیدانهای سنتزی به روش 2 و ´ 2-دی فنیل – 1- پیکریل هیدرازیل (DPPH)
بررسی اثر آللوپاتی اسانس گیاهان دارویی آویشن شیرازی ودرمنه بر جوانه زنی ،طول ریشه چه وساقه چه اسفرزه
بررسی مشکلات و چالش های بسته بندی خرما در ایران و امکان کاربرد فناوری های نوین جهت توسعه صادرات خرمای کشور
واکاوی مولفه اقتصادی زمینهساز توسعه کارآفرینی روستا (مطالعه موردی: شهرستان شازند استان مرکزی)
بررسی دیدگاه کشاورزان از علل خشک شدن قنوات (مطالعه موردی: دهستان محمدیه شهرستان اردکان)
نقش تیمار قبل از برداشت آرژینین در افزایش عمر انبارمانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)
بررسی روند تغییرات داده های هواشناسی در استان کرمان
مروری بر وضعیت سوخت بیودیزل در دنیا
بررسی اثر پیش تیمار، دما و واریته بر فرایند خشک کردن انگور
کنترل مگس سفید گلخانه ای بادمجان سیاه و خیار به روش شیمیایی
کنترل قهوه ای شدن ریزنمونه های گیاهی انار رقم واندرفول در کشت درون شیشه ای
تحلیل عددی تاثیر مدلهای مختلف توربولانسی بر میزان آلاینده های حاصل از احتراق سوخت جامد زغال سنگ در کوره شبیه سازی شده
تحلیل عددی تاثیر نسبت هم ارزی بر میزان آلاینده های حاصل از احتراق سوخت جامد زغال سنگ در کوره شبیه سازی شده
استفاده از مدل برنامه ریزی بیان ژن جهت مدل سازی و پیش بینی بارش ماهانه
Comparison of essential oil components from two samples of Eucalyptus camaldulensis Dehn native growing in Kerman province and its impact on the growth of Aspergillus flavus
بررسی مقایسه ای تاثیر ضد میکروبی اسانس گیاه مرزنجوش .Origanum vulgare L بر تکثیر شش سوش باکتری بیماری زای انسانی
بیوچار گزینه ای برای اصلاح خاک های مناطق خشک و نیمه خشک
بررسی نیازهای اکولوژیکی و خواص دارویی درخت مسواک (.Salvadora persica L)
بررسی ویژگی های اکولوژیکی گونه چندل (.Rhizophora mucronata Lam)
Remote sensing of the factors affecting marine food safety in coastal waters
گزارشی از Lasiodiplodia theobromae و Neoscytalidium hyalinum (Botryophaeriaceae) همراه با زوال درختان سنجد در ایران
جاذب های اکسیژن: رهیافتی نوین در بسته بندی فعال مواد غذایی
مطالعه اثر خواص ضد میکروبی اسانس استخراج شده از گیاهان دارویی در بسته بندی مواد غذایی
نقش پوشش ژئوممبران در کاهش اتلاف آب
کاربرد سنجش از راه دور در کشاورزی دقیق و منابع طبیعی
جذب روغن توسط چیپس سیب زمینی
بررسی روش های تعیین و فاکتورهای موثر بر ضریب انتقال حرارت در طول سرخ کردن
Soil salinity prediction using EOS AMI remote sensing satellite data
تاثیر عصاره گیاه Nepeta cataria L. بر خواص حسی و ماندگاری باکتری های پروبیوتیک در ماست
تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه زرآب (Dracocephalum polychaetum Bornm) بر خواص حسی و ماندگاری باکتری های پروبیوتیک در ماست
بررسی فعالیت ضدمیکروبی فیلم پلی اتیلن با افزودن عصاره رزماری و نانو ذره اکسیدروی جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی در بسته بندی
انتخاب جدایه های برتر رایزوبیوم همزیست با اسپرس در استان کرمان
بررسی پیش تیمار نهال های پسته با ترکیبی از گونه های تریکودرما بر کنترل نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica
آیا بیوچار رشد و توسعه ریشه های گیاه را تحت تاثیر قرار می دهد
تاثیر کاربرد بیوچار ضایعات برداشت پسته در یک خاک شنی بر عملکرد گیاه ذرت
استفاده از پاروپایان (Copepoda: Crustacea) در صنعت پرورش آبزیان
گزارش سه گونه جدید از جنس Myxobolus (Myxobolidae: Bivalvulida) در ماهیان آب شیرین ایران
بررسی روند تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از سنجش از دور (مطالعه موردی: دشت یزد- اردکان)
مروری بر استفاده از پایریپروکسی فن به عنوان یک حشره کش انتخابی
استفاده از آرایه حسگری گازی برای شناسایی زردچوبه
بررسی نوع قارچ کش بر بنیه بذرسه رقم جو (.Hordeum vulgare L) بعد از 7 ماه انبارداری
تاثیر تیمارهای مختلف اسموپرایمینگ و هیدروپرایمینگ بر ویژگی های جوانه زنی و رشد گیاهچه گوار (Tetragonoloba Cyamopsis)
الگوهای مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ,Walbaum)
فعالیت ضد میکروبی سویه باکتریایی Lactococcus lactis subsp. Cremoris جدا شده از روده ماهی قز ل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
چالش های کاربرد گیاهان تراریخته
مطالعه مروری کفیر به عنوان محصولی فراسودمند
بررسی اثر گوگرد بنتونیت دار و نیتروژن بر رشد ریشه گندم رقم سیروان در مرحله رسیدگی
بررسی تاثیر کم آبیاری بر خصوصیات ذرت علوفه ای 704 کراسه مغان (مطالعه موردی: سمنان، ایران)
بررسی اثر تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت تحت سیستم آبیاری قطره ای (مطالعه موردی: سمنان، ایران)
بررسی پروتئین موجود در گلبرگ گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
بررسی مواد معدنی موجود در گلبرگ ها و پرچم های گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
استخراج و ارزیابی برخی خصوصیات اسید هیومیک استخراج شده از ورمی کمپوست
معرفی گیاه دارویی کدوی طبی (Cucurbita pepo. var. styriaca)
اثر ورمی کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر زیستی بر عملکرد دانه و روغن کدوی طبی (Cucurbita pepo L. var. styriaca)
بررسی کارائی جاذب های طبیعی و سنتزی در حذف فنل از پساب زیتون
مروری بر برخی از روش های اندازه گیری نسبت پواسون میوه ها
بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح برخورد بر پارامترهای کوفتگی سیب رقم رددلیشز
اثر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه زردآلو
بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر کیفیت و عمر انباری میوه کامل انار تاثیر دارد
مطالعه آلودگی و فاکتورهای موثر بر میزان آفلاتوکسین مغزهای خوراکی در سطح عرضه
تاثیر دانه گرده خرما بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثر نانو ویتامین C و نانو اکسید روی بر صفات تجزیه لاشه در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
اثر نانو ویتامین C و نانو اکسید روی بر وزن نسبی طحال، بورس و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
آینده انتخاب ژنومی در صنعت گاو شیری با تاکید بر کشورهای در حال توسعه
بهبود مقدار کربوهیدرات های یک خاک شور و سدیمی با استفاده از تیمارهای الی و معدنی
تاثیر روش های مختلف کاشت بر استقرار و رویش گونه تادار (Celtis caucasica) درشهر سمنان
صحت انتخاب ژنومی به کمک مدل های با اثرات افزایشی و غالبیت برای صفات تولیدی در گاوهای هلشتاین ایران
اثر تیمارهای مختلف گرمایی بر فعالیت آنزیم های کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز، پراکسیداز و سوپر اکسید دیسموتاز در رقم کله قوچی پسته
بررسی تیمار آرژینین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا و تاثیر آن بر عمر انبارمانی
نقش تیمار آرژینین بر ویژگی های کیفی میوه موز طی انبار مانی
بررسی شاخص شدت خشکسالی (DSI) با استفاده از داده های سنجش از دور (منطقه مورد مطالعه: استان کرمانشاه)
بررسی کمبود آهن در اراضی آهکی استان اصفهان و ارتباط آن با برخی ویژگی های خاک
مروری بر پیامدهای زیست محیطی و بهداشتی مصرف کمپوست زباله شهری در مناطق مختلف جهان
ارتباط مس قابل جذب خاک با ویژگی های لندفرم و اقلیم در اراضی آهکی استان اصفهان
ارتباط منگنز قابل جذب با ویژگیهای خاک در اراضی آهکی استان اصفهان
ارتباط کمبود عنصر روی با برخی خصوصیات اقلیم و لندفرم در اراضی آهکی استان اصفهان
جداسازی قارچ کش متالاکسیل از آب با استخراج فاز جامد میکرو پخشی بر پایه کربن نانوتیوب مغناطیسی چند دیواره با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
تخمین پیشروی آب و راندمان آبیاری جویچه ای با مدل های ریاضی و استفاده از نرم افزارهای SIRMOD,WinSRFR
تاثیر پارامترهای نفوذ بر راندمان آبیاری جویچه ای با مدل های ریاضی و استفاده از نرم افزازهای SIRMOD,WinSRFR
اثر رژیم و شوری آب آبیاری بر آب مصرفی، کارایی آب آبیاری و عملکرد گندم
اثر کم آبیاری در دوره زایشی بر عملکرد و کارایی مصرف آب دو رقم آفتابگردان
مقایسه شاخص های تعداد کل و ظرفیت شته جهت ارزیابی مقاومت گلرنگ نسبت به شته گلرنگ
مکانیسم چگونگی تشکیل حوضچه های تغذیه در نماتد ریشه گرهی
بررسی نقش عوامل اقتصادی- اجتماعی بر اشتغال زایی زنان روستایی در استان زنجان
بررسی نگرش به کشاورزی از دیدگاه جوانان روستایی و نقش آن بر مهاجرت (مورد مطالعه: مناطق روستایی شهرستان بوئین زهرا)
بررسی عوامل موثر بر بازاریابی محصول سیب زمینی در میان سیب زمینی کاران (مورد مطالعه: شهرستان خدابنده)
بررسی مشکلات بازاریابی محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: باغداران شهرستان جیرفت)
تغییر اقلیم و اثرات آن بر محیط زیست کشاورزی
بررسی واحدهای آب چینه ای آبخوان دشت جیرفت
روش های تخمین میزان تغذیه آب زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک
پیش بینی تغییرات سرعت باد در منطقه سیستان با استفاده از مدل های شبیه ساز
شناسایی تقلبات آبلیمو
برآورد جریان زیست محیطی رودخانه هلیل با روش های تنانت و منحنی تداوم جریان
بهینه سازی بهره برداری از ایستگاه پمپاژ با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری (مطالعه موردی: ایستگاه پمپاژ شهرستان بافت)
ارزیابی قابلیت معادلات تجربی انتقال رسوب در تخمین بار رسوبی ورودی به مخزن سد جیرفت
اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد در برخی ارقام کلزا (.Brassica napus L)
بررسی اثر نانوکپسولاسیون باکتری Pseudomonas fluorescens VUPF5 و Bacillus subtilis VRU1 و متابولیت های آن ها بر پرآوری و ریشه زایی پستهUCB1 در کشت درون شیشه ای
بررسی توانایی انحلال ترکیبات نامحلول روی و تولید گاز سیانید هیدروژن در باکتری های اندوفیت جداسازی شده از گره برخی گیاهان لگوم
بررسی توانایی تولید هورمون اکسین و تثبیت نیتروژن در باکتری های اندوفیت جداسازی شده از گره برخی گیاهان لگوم
عدم سازگاری زیست محیطی حشره کش تیامتوکسام با سن شکارگر Orius albidipennis بر پایه اندازه گیری فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز
معادله عمومی مصرف سوخت تراکتور در خاک ورز قلمی با تیغه ی کامپوزیتی
ارزیابی توانایی تشخیص و انتقال قارچ بیمارگر Beauveria bassiana توسط شپشه آرد Tribolium castaneum روی رقم های گندم سیروان و میهن
تهیه نقشه شن و رس با استفاده از تصاویر ماهواره سنتینل a2 در منطقه سمنان
استفاده از تصاویر ماهواره سنتینل a2 در برآورد میزان ماده آلی خاک در منطقه جنوب سمنان
تعیین مناسب ترین نسبت استغراق طوق در آب شستگی تکیه گاه
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های تریتیکوم بوئیتیکوم (Triticum boeoticum) با استفاده ازصفات مختلف مورفوفیزیولوژیک
نانوانکپسولاسیون دو استرین سودوموناس فلورسنت (VUPF5 و VRU1) و بررسی پتانسیل بیوکنترلی آن ها در برابر فوزاریوم سولانی سیب زمینی
بررسی تعامل میان باکتری شیگلا دیسانتری و کیست آکانتاموبا کستلانی
هیدروکربن های کوتیکولی شپشک های سپردار(Hemiptera: Diaspididae) پسته
اثر سطح اسیدآمینه لیزین جیره بر برخی متابولیتهای سرم خون جوجه های گوشتی راس
نقش ریزجلبک ها در بهبود سلامت غذایی طیور و فرآورده های آنها
بررسی تاثیر قارچ و کیسه در کشت ریشه منقسم بر برخی صفات رشدی و کیفی میوه هلو رقم رد تاپ
رهبری نهادی در مدیریت منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: تجربه استرالیا)
بررسی اثر انتخاب نوع محصول بر تعیین ارزش اقتصادی آب در روش پارامتریک تابع تولید
کاربرد استراتژی Push-Pull در مدیریت تلفیقی آفات
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های ضدمیکروبی - خوراکی دولایه حاوی اسانس روغنی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
فیلم های ضدمیکروبی – خوراکی دولایه دارای اسانس های روغنی: توصیف ویژگی های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی
بررسی پتانسیل کاربرد ترکیبات زیستی تریکودرما در کنترل پوسیدگی طوقه و ریشه مرکبات
توانایی دو شاخص گیاهی MSAVI و SAVI در تخمین تاج پوشش گیاهی با استفاده از تصاویر Sentinel-2 (مطالعه موردی: مراتع فورگ، شهرستان درمیان)
بررسی توانایی شاخص های گیاهی حاصل از تصاویر ماهواره ی Sentinel-2 در تخمین پوشش گیاهی مناطق خشک و نیمه خشک
بررسی اثرات افزودن پروبیوتیک و روی در جیره های طیور گوشتی
The Importance of Flavonoids in Plant Adaptation to UV
مروری بر زرین گیاه، گیاه دارویی بومی و در حال انقراض ایران
ریزمقیاس نمایی مکانی تبخیر و تعرق واقعی تصاویر ماهواره ای مودیس با استفاده از الگوریتم هایی بر پایه تبدیلات موجک
ارزیابی جنبه های فیزیکی و هیدرودینامیکی صافی های شنی تند در تصفیه ی آب های نامتعارف
گیاهان تراریخته: اثرات، مدیریت و ایمنی زیستی
مزایا و معایب گیاهان تراریخته
تعیین خصوصیات عملکردی پروتئین های ترسیب شده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور
تعیین خصوصیات شیمیایی پروتئین ایزوله و پروفایل اسید آمینه های موجود در پروتئین ایزوله ضایعات کشتارگاهی طیور
بررسی اثر متغیرهای استخراج به کمک روش مایکروویو برآنتوسیانین حاصل از پوست بادمجان
بررسی اثر اگزالیک اسید بر میزان فسفر قابل جذب توسط ذرت در خاک اسیدی و آهکی
ارزیابی توان بالقوه برخی استرین های آنتاگونیست در برابر عامل پژمردگی باکتریایی گوجه فرنگی
برآورد خشکسالی به کمک شاخص های پوشش گیاهی و رطوبت سطح خاک با استفاده از تصاویر ماهواره ای
بررسی عملکرد هیدرولیکی سه نوع قطره چکان در فشارهای کارکرد مختلف
مروری بر باکتری های مرتبط با گیاهان
تاثیرکربن فعال بر تغییرات غلظت بور در ریشه خیار
اثر ریزگردهای نمکی بر برخی خصوصیات گیاهان سیاه تاغ، قره داغ و مارونگ
تاثیر استفاده از هموژنایزر مکانیکی و هموژنایزر اولتراسونیک بر روی بازدهی استخراج پروتئین های جوانه گندم
خصوصیات امولسیون کنندگی، هیدروفوبیسیته و ساختار دوم پروتئین های جوانه گندم استخراج شده به روش انحلال قلیایی و ترسیب اسیدی
حلالیت، جذب آب و کف کنندگی پروتئین های جوانه گندم استخراج شده به روش استخراج قلیایی و ترسیب در نقطه ایزوالکتریک
ارزیابی اثرات خشکسالی بر تغییرات سطح آب زیرزمینی در دشت جیرفت
بررسی اثر تاریخ کاشت بر برخی صفات کمی زوفا در شرایط اقلیمی نیمه گرمسیری جیرفت
تاثیر تنش شوری بر جذب نیتروژن و فسفر توسط دانهال های پسته
القای مقاومت در گیاه باقلا توسط شته ی سبز نخود و شته ی سیاه باقلا
اهمیت و ضرورت مدیریت پسماند هرس گونه نخل خرما در جنوب استان کرمان
بررسی تغییرات برخی ویژگی های میکروبی خاک در پاسخ به آلودگی کادمیوم
تاثیر زغال های زیستی ذرت و نی بر برخی ویژگی های شیمیایی یک خاک آهکی
بررسی مواد آلی خاک در باغات چای و مراتع استان گیلان
تاثیر اسیدهای آلی بر شکل های شیمیایی کادمیوم در خاک
تاثیر اسیدهای آلی بر ویژگی های رویشی کرچک زینتی تحت تنش کادمیوم و مس
مبانی و روش های توالی یابی نسل جدید
بررسی سطوح مختلف محلول پاشی منوپتاسیم فسفات بر برخی صفات رویشی، عملکردی و کیفیت توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
اکسیداسیون گوگرد تحت شرایط مختلف رطوبتی و حرارتی و تاثیر آن بر قابلیت جذب عناصر غذایی در خاک آهکی اصفهان
اکسیداسیون گوگرد تحت شرایط مختلف رطوبتی و حرارتی و تاثیر آن بر قابلیت جذب عناصر غذایی در خاک غیر آهکی گیلان
تاثیر تزریق درون تخم مرغی کوآنزیم (Q(10 بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد رشد جوجه های گوشتی
برآورد نیاز آبی گیاه پائولونیا در استان خراسان رضوی (مطالعه موردی: کاشمر)
ارائه راهکارهای اجرایی جهت مدیریت پایدار آب زیرزمینی و جبران کسری مخزن در دشت ممنوعه بحرانی کاشمر
نقش قارچ های بیمارگر حشرات در کنترل آفات با تکیه بر نقش آنها در حفظ و پایداری آگرواکوسیستم
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی کور تحت شرایط شوری
شناسایی فون نماتدهای انگل گیاهی باغات بادام و گردو غرب استان کرمان
An Evaluation on the Intensity of Desertification by using IMDPA model (Case study: Khezr Abad_Elah Abad of Yazd_plain )
انتخاب مناسب ترین توزیع آماری جهت برآورد دبی متوسط سالانه رودخانه دلفارد با استفاده از نرم افزار SMADA
Estimation of Environmental Flow Requirement in the Halil River by Using Hydro-ecological Approach
استقرار و رویش گونه درختی زیتون تلخ Melia azedarach با استفاده از روشهای مختلف کاشت درشهر سمنان