آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 68تعداد صفحات کتابچه مقالات: 650
تعداد نمایش مقالات: 48692
پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۰ توسط ،انجمن مدیریت و مهندسی توسعه فناوری در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
مروری بر کاربردهای سنتی گیاهان دارویی جنس پنیرک در ایران
ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی برای کارگران کارگاه های سازنده ظروف ملامین در شهر تهران در مواجهه با فرمالدهید
اثر قرق بر میزان کربن ذخیره شده در اندام های مختلف گونه های درمنه کوهی و جو وحشی
تاثیر افزایش میزان فلزات سنگین بر بدن انسان و روش های حذف آن
پاسخ های گلدهی آهار (.Zinnia elegans L) به تنش غرقاب در مراحل مختلف رشد
اثر تنش غرقابی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی گل آهار در مراحل مختلف رشد
تاثیر گاز دی اکسید کربن بر روی انسان و تغییرات اقلیمی
نقش ترویج کشاورزی در مشارکت زنان روستایی در توسعه پایدار روستاهای ورامین
بررسی اثرات تزریق GnRH بر عملکرد تولید مثلی در گوسفند
اثرات استرس گرمایی بر روی فاکتورهای تولیدمثلی در گاو شیری
روش شناسی فراتحلیل در مطالعات روستایی و کشاورزی
اثر نانو کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسه بر گره زایی و رشد رویشی نخود رقم گوکسو در دشت مغان
نقش باکتری های حل کننده فسفر در پویایی فسفر در اکوسیستم های آبی
موانع توسعه ی کارآفرینی سبز و زیست محیطی در کشاورزی
تاثیر انواع روش های ضدعفونی کردن ویروس کووید- ۱۹ بر روی محیط زیست
بررسی تغییرات پوشش گیاهی در منطقه سیستان
بررسی دقت روش های زمین اماری برای تعیین شوری خاک
کاربرد تئوری ساختیابی گیدنز در ترویج کشاورزی
اثر نانو کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم گوکسو در دشت مغان
بررسی تاثیر مواد معدنی کمیاب بر روی تولیدمثل گاوهای شیری
اثرات مرحله شیردهی بر کیفیت شیر گوسفندی
بهینه سازی القای ریشه های موئین در زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) و تاثیر L آرژنین بر رشد آنها
ارزیابی تاثیرات کاربرد و عدم کاربرد زغال زیستی و کمپوست بر روی برخی از ویژگی های فیزیکی خاک های شور و سدیمی
؛Dwarf mistletoes و کنترل گیاهان نیمه انگل
بهبود سیستم آنزیمی گیاه سه کربنه چغندر علوفه ای درافزایش مقاومت به تنش های محیطی با محلول پاشی متانول و گلایسین بتائین
فصلی بودن صنعت گردشگری، اثرات و استراتژی ها
مطالعه اثرات ضد انگلی (ضد تک یاخته ای) لاکتوفرین و پپتیدهای مشتق از آن
مروری بر روشهای غیرفعال سازی پروتواسکولکس های کیست هیداتید ( مرحله متاسستودی اکینوکوکوس گرانولوزوس) درکبد و ریه های آلوده نشخوارکنندگان
غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی
مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ (پلت، اشعه uv، فرمالین) مکمل از اسیدهای آلی شامل ((اسید پروپیونیک، اسید پریپیونیک، اسید استیک و اسید لینولئیک)) و بررسی اثر آنها بر کاهش بار میکروبی
مقایسه روش های شیمیایی ضد عفونی دان مرغ (فرمالین ، نانوسیلور) و مجموعه ای از اسیدهای آلی شامل ((اسید پروپیونیک، اسید پریپیونیک، اسید استیک و اسید لینولئیک)) و بررسی اثر آنها بر کاهش بار میکروبی دان
بررسی اثر استفاده از عصاره بهار نارنج توام با آسپرومازین وکتامین حین القا بیهوشی بر تعداد ضربان قلب سگ نر حین جراحی عقیم سازی و مقایسه آن با تیمار استفاده شده از آسپرومازین و کتامین و تیمار شاهد
نقش فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
اثر محلول پاشی باکتری آزوسپریلیوم و کود اوره بر عملکرد کلزای دیم
عوامل خطر برای اندومتریت بالینی در گاوهای شیری پس از زایمان
بررسی و مطالعه توسعه کسب و کارهای سبز در بین زنان روستایی
تحلیل فراوانی سیل ها با استفاده از داده های بریده یا سانسور شده
تحلیل فراوانی حداکثر سیلاب سالانه رودخانه های استان لرستان (مطالعه موردی: حوضه رودخانه کرخه در استان لرستان)
تاثیر پایه های بذری و ۱۰۶ MM بر روی صفات کمی و کیفی ارقام سیب
بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی گیاه دارویی مفراح (Nepeta crispa) بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
بررسی اثرات ضد باکتریایی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره گیاه دارویی مفراح (Nepeta crispa) بر باکتری اشریشیاکلی
بررسی ابعاد و مفاهیم آمایش سرزمین و رویکرد برنامه های توسعه کشور به آن
بررسی پتانسیل روانگرایی در خاک ها با استفاده از دستگاه سه محوری سیکلیک
Perennial Cereal Grains: A Promise Requiring Patience and Prioritization
مقایسه مشخصه های کمی و کیفی قطعه مدیریت شده به روش تک گزینی با قطعه شاهد (مطالعه موردی: جنگل های هفت خال، مازندران)
ارزیابی تغییرات محتوای سدیم، پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم در برخی از ژنوتیپ های لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) به عنوان شاخص های تحمل به شوری
گیاهان دارویی ایران و بازارهای جهانی
استخراج ترکیبات زیست فعال و فراسودمند به عنوان روش راهبردی در مدیریت و استفاده مجدد از پسماندهای حاصل از فرایند تولید روغن زیتون
زایمان طبیعی، اختلالات زایمان و داروهای مسبب القای زایمان در سگ
اندازهگیری کارایی فنی، تخصیصی و اقتصادی پرورش ماهی قزل آلا با استفاده از رهیافت تحلیل پوششی داده ها (مطالعه موردی؛ استان فارس)
ایجاد فضای سبز پایدار در مناطق روستایی استان مازندران (مطالعه موردی: روستای لالا)
میکرو و نانو درون پوشانی گیاهان و اسانس ها در جهت تولید مواد غذایی فراسودمند با ویژگی های طبیعی بهبود یافته
مقایسه تحمل به تنش شوری برخی از رقم های گندم نان ایران و بررسی عملکرد و اجزا عملکرد و صفات فیزیولوژیک ارقام ایرانی گندم نان در شرایط تنش شوری
ارزیابی خصوصیات گیاهان Artemisia anova و Moringa olifera و کاربرد به عنوان مواد گیاهی و طبیعی ضد عفونی کننده
مروری بر تکنولوژی میدان های الکتریکی پالسی و اثر آن بر میکروارگانیسم ها و مواد مغذی
توسعه بسته بندی فعال مواد غذایی با استفاده از اضافه کردن نانوساختارهای بیوپلیمری حاوی اسانس
فیلم های بسته بندی زیست تخریب پذیر هوشمند و فعال مورد استفاده در صنعت غذا و ترکیبات زیست فعال حاصل از پسماند های مواد غذایی
راهکارهای کنترل اثرات نامطلوب توسعه فیزیکی (خزش) شهرها بر محیط زیست روستاهای پیرامونی
تحلیل همبستگی فضایی توزیع سکونتگاه های روستایی با وضعیت طبیعی آنها در شهرستان تبریز
تاثیر سیر بر عیار آنتی بادی سرم جوجه های گوشتی علیه بیماری نیوکاسل
شناسایی مولکولی ویروس DWV در زنبورعسل در استان آذربایجان شرقی
بررسی تاثیر انواع خاکپوش بر برخی خصوصیات رویشی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
تاثیر انواع خاکپوش بر میزان ماده موثره گیاه بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
مروری بر آلودگی های میکروبی گوشت و فرآورده های آن
بررسی شاخص های رشدی گل جالیز در برخی ارقام تجاری گوجه فرنگی
بررسی ابزارھای اقتصادی حفاظت از محیط زیست در ایران و فرانسه
مروری کاربردهای نانوتکنولوژی در صنعت مواد غذایی
بررسی وضعیت مهارت های تفکر سطح بالای دانشجویان کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه و عوامل موثر بر آن