آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 23تعداد صفحات کتابچه مقالات: 159
تعداد نمایش مقالات: 15333
دومین کنگره ملی غذای حلال
دومین کنگره ملی غذای حلال در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین کنگره ملی غذای حلال مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین کنگره ملی غذای حلال
افزودنی های خوراکی حلال و حرام
بررسی امکان تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب آناناس، سیب و انبه
بررسی تاثیرات صنایع غذایی وابسته به آبزیان وحوزه شیلات در گردشگری حلال از سالهای ۱۳۹۳تا سال ۱۳۹۸وجایگاه این صنایع در اقتصاد حلال آبزیان
بررسی روش های فیزیکو-شیمیایی و ژنتیکی تشخیص منشاء انواع ژلاتین در صنعت غذایی و دارویی حلال
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تاکید بر گوشت و فرآورده های آن
بررسی میزان شیوع سارکوسیست در بزهای کشتاری در کشتارگاه رشت به روش هضمی و مقایسه نتایج حاصل با آمار کشتارگاهی
بسته بندی حلال و دلایل اهمیت آن
تاثیر استانداردها در یکپارچگی ضوابط غذاهای حلال
تاثیر نوشیدنی های الکلی بر وضعیت تغذیه ای و بیماری های ناشی از آن
تبیین مدل مفهومی غذای طیب
تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده های حلال
جهانی سازی گوشت قرمز حلال ، فرصت ها ، چالش ها محور مقاله : اقتصاد فراورده های حلال
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها
دستورالعمل های کلی و الزامات تولید مواد غذایی حلال
روش های اجرایی در بازرسی غذای حلال
روش های نوین ارزیابی و تشخیص منابع شیر، گوشت، آنزیم و ژلاتین به عنوان فرآورده های غذایی حلال
رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال
فیلم ها و پوشش های خوراکی حلال بیوپلیمر بر پایه پروتئین آب پنیر
کاربرد واژه طیب در قرآن
کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت
ماهی و قرآن
مروری بر رویکرد های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال
موضوع حلال در مواد داروئی، آرایشی و بهداشتی