آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 37تعداد صفحات کتابچه مقالات: 321
تعداد نمایش مقالات: 49151
اولین کنگره ملی غذای حلال
اولین کنگره ملی غذای حلال در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران،مجتمع آزمايشگاهي زكرياي رازي واحد علوم و تحقيقات تهران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنگره ملی غذای حلال مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنگره ملی غذای حلال
آیا برای اخذ مجوز غذای حلال برای شیر و فرآورده های آن محدودیت های ویژه ای وجود دارد
کاربرد روش های طیف سنجی در ناحیه مادون قرمز نزدیک به منظور تشخیص مواد غذایی حلال و تقلبات آن
فرآورده های حلال در بازارهای جهانی و پروسه صدور پروانه حلال
مروری بر کاربرد حس گر های زیستی در تعیین حلیت نوشیدنی های فراسودمند تخمیری
ماهی، غذای حلال
بررسی ژلاتین حلال از ماهی دریایی فانوس ماهی (Benthosema pterotum, Alcock 1890) و ماهی پرورشی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
حلیت و ماهی شناسی و روش های علمی تشخیص آن
بهداشت و ایمنی اغذیه گوشتی حلال (دام و طیور) از فارم تا میز غذا
سیانوباکتری ها منابع غذایی حلال در آینده
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهتتهیه جیره غذایی دام و طیور
نگاه اسلامی بر بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و تولید محصولات تراریخته
مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR
نوشیدنی های غیر الکلی: مروری بر انواع متداول و نو آورانه
مروری برکاربرد فناوری نانو در تولید حسگرهای زیستی مورد استفاده درتشخیص الکل مواد غذایی
مروری بر شناسایی و اصلاح ویژگی های ژلاتین ماهی به عنوان یکی از منابع ژلاتین حلال
بررسی وجود بافت های غیر مجاز و تشخیص نوع گوشت مصرفی و آلودگی میکروبیولوژیکی در فرآورده های گوشتی عرضه شده در استان البرز
شرایط تولید فرآورده های شیری حلال
ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
بررسی تنوع روش های مولکولی موجود برای تشخیص حلیت مواد غذایی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی حلال بر عملکرد رشد، افزایش وزن، بلوغ و تخم گذاری بلدرچین های ژاپنی
مروری بر نوشیدنی های تخمیری حلال؛ تکنولوژی تولید و کنترل کیفیت
مروری بر کاربرد ترکیبات حلال در روش های ریزهمپوشانی، مواد دیواره ای و هسته ای مورد استفاده آن ها در صنعت غذا
تولید ژلاتین حلال از ضایعات محصولات فراوری شده شیلاتی به عنوان جایگزین ژلاتین حرام
بررسی حلیت افزودنی غذایی شلاک
کاربرد بینی الکترونیکی جهت تشخیص گوشت و چربی خوک در غذاهای حلال
جداسازی و خالص سازی رنگدانه خوراکی حلال فیکواریترین با خاصیت آنتی اکسیدانی از سیانوباکتریوم نوستوک
محصولات غذایی تراریخته، خلاء های شرعی و ضعف های قانون ایمنی فناوری زیستی کشوربرای تحقیقات علمی
بررسی کیفیت و سلامت گوشت حلال با استناد به منابع اسلامی و پژوهش های غربی
بررسی حلیت محصولات غذایی تراریخته از دیدگاه اسلامی
کاربرد بیوسنسورها بعنوان روشی سریع برای تشخیص ترکیبات حلال در محصولات غذایی
بررسی قوانین و بازار حلال و کوشر از دیدگاه جهانی
مروری بر ذبح اسلامی (حلال) و ذبح غیر اسلامی بر طبق آیات و روایات قرآنی
بررسی روش های نوین تشخیص لارد (چربی خوک) در مخلوط روغن های خوراکی و جوهر چاپ بسته بندی مواد غذایی حلال
بررسی حلیت صمغ های کتیرا و زانتان در تولید کیک بدون گلوتن
چالش های تولید و مصرف حشرات به عنوان غذا
بررسی الزامات تولید گوشت حلال از مزرعه تا سفره و مخاطرات پیش رو
کاربرد پروتئومیکس در تشخیص ذبح حلال طیور