آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 27تعداد صفحات کتابچه مقالات: 345
تعداد نمایش مقالات: 7824
اولین همایش علمی و پژوهشی ملی تغذیه و تدارکات در سفرهای زیارتی
اولین همایش علمی و پژوهشی ملی تغذیه و تدارکات در سفرهای زیارتی در تاریخ ۱ بهمن ۱۴۰۰ توسط ،مدیریت حج و زیارت استان زنجان در شهر زنجان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش علمی و پژوهشی ملی تغذیه و تدارکات در سفرهای زیارتی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین همایش علمی و پژوهشی ملی تغذیه و تدارکات در سفرهای زیارتی
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر در عملکرد کارکنان آشپزخانه های مرکزی اعزام شده از استان آذربایجان شرقی در عملیات حج تمتع، عمره مفرده و عتبات عالیات
تحقیق و توسعه محصولات غذایی فراسودمند:گامی در جهت کاربرد نسل جدید مواد غذایی در سفرهای زیارتی
سیر تطور تغذیه و تدارکات در تاریخ حج گذاری ایرانیان
تامین سلامت زائران حج تمتع با دریافت سهم غذای کافی
برون سپاری تغذیه وتدارکات بر اساس مدل IAP، در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی
بسته بندی غذای زائرین در ایام تشریق با استفاده از تکنولوژی MAP
ارزیابی شرایط حفاظت غذایی بحرانی و غیر بحرانی در آشپزخانه های مرکزی طبخ غذا درعتبات عالیات
حفاظت زوار از حملات بیوتروریسم غذائی
بررسی و ارزیابی میزان رضایت مندی زائران حج تمتع در خصوص تغذیه و تدارکات در طی مراسم حج
بررسی ابعاد و مولفه های مدیریت تدارکات در حج و زیارت با تاکید بر سیاست های اقتصاد مقاومتی
پیشگیری از بروز مسمومیت های غذایی درسفرهای زیارتی وحج
هوشمند سازی تغذیه و تدارکات
مزایا و ضرورت استقرار سیستم های مدیریت تضمین کیفیت HACCP در آشپزخانه های مرکزی حج و عتبات عالیات
بررسی نقش بیوتروریسم در امنیت غذایی و ارائه راهکارها
پیشرفت در فن آوری خمیر منجمد نان جهت استفاده درمراسم حج و زیارت
آموزه های اسلام وتغذیه در سفر زیارتی
بررسی تجارب زیسته مدیران کاروانهای حج و زیارت استان خراسان جنوبی در خصوص تغذیه و تدارکات در سفر زیارتی حج
ملاحظات تغذیه ای جهت بهبود وضعیت غذا و نوشیدنی ها در ایام ویژه تشریق
تجزیه و تحلیل شیوع بیماری های ناشی از غذا در طول حج ، ۲۰۰۹ - ۲۰۱۱
نقش فناوری های نوین بسته بندی در توسعه زنجیره تامین مواد غذایی در سفرهای زیارتی
حفاظت غذایی ، بیوتروریسمتعاریفارائه یک طرح کاربردی برای حفاظت غذایی
طراحی بهداشتی و ایمنی غذایی در خدمات غذایی و کترینگ
صنعتی سازی آشپزخانه های مرکزی با بهره گیری از فن آوری های نوین
ایمنی غذایی در سفرهای زیارتی
تغذیه در ایام تشریق
مروری اجمالی تاثیر بیوتروریسم بر تولیدو توزیع غذا درگردشگری سفرهای زیارتی و راههای مقابله با آن
ضرورت هوشمندسازی سامانه تحویل غذا و مایحتاج زائران مبتنی بر اینترنت اشیا با حفظ تکریم آنان و مدیریت هزینه درسفرهای زیارتی در هتلها و رستورانها