آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 95تعداد صفحات کتابچه مقالات: 645
تعداد نمایش مقالات: 73276
اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی
اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ توسط دانشگاه شهید باهنر کرمان،دانشگاه شهيد باهنر كرمان در شهر کرمان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی
بررسی تغییرات خواص شیمیایی برگهای استویا در طی خشک شدن خلایی
مروری بر تاثیر امواج فراصوت در فراوری و استخراج ترکیبات ارزشمند منابع گیاهی
عملکردهای شیمیایی، فیزیولوژیکی و درمانی بتایین و برخی روش های جداسازی آن از ملاس (محصول جانبی صنایع تولید شکر)
کاربردهای جدید و ویژگی های زیست پزشکی و دارویی پکتین حاصل از پسماندهای کارخانه های تولید آبمیوه
ارزیابی مالی طرح استفاده ازضایعات کشتارگاه جهت تولید کود شیمیایی و سریشم 300 تن در سال (مطالعه موردی شهرستان رشت، استان گیلان)
ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی به روش غیرمخرب- مروری
تاثیر اختلاط آرد شنبلیله و آرد خلر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آرد و نان گندم
بررسی کیفیت خرمای مضافتی رسانده شده به طریق مصنوعی در سردخانه
شستشو با فراصوت قدرتی روشی نوین در افزایش انبار مانی محصولات کشاورزی
بررسی اثر دمای نگهداری بر قدرت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی پوست انار
بررسی عایق های حرارتی و رطوبتی با ضایعات مواد طبیعی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی در صنعت غذا
ارزیابی راهکارهای نوین در کاهش و حذف آلودگی های محیطی در مراکز صنعتی تولید مواد غذایی
طبقه بندی کیفی انجیر با کاربرد روش ظرفیت سنج خازنی (دی الکتریک) و شبکه های عصبی مصنوعی
استفاده از عصاره اتانولی پوست انار به عنوان یک منبع آنتی اکسیدانی در یک منبع روغنی
کاربرد باکتری های پروبیوتیک در محصولات گوشتی فراسودمند
استفاده از حلال های تحت فشار در استخراج ترکیبات فراسودمند از ضایعات کشاورزی
مدلسازی و بهینه سازی ابعاد اواپراتور در سیستم تبرید تراکم بخار با مبرد R134a
بهینه سازی استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از روش حلال
تعیین شاخص های رنگی *L*a*b در سنجش رنگ کورکومین استخراج شده از ریزوم گیاه زردچوبه (.Curcuma longa L) و بهینه سازی آن با روش سطح پاسخ
تعیین برخی مشخصه های فیزیکی و شاخص های کیفی دو رقم خربزه صادراتی ایران
تحلیل منحنی های نیرو-تغییر شکل به منظور مطالعه کوفتگی میوه ها
بررسی خصوصیات کیفی ورقه های سیب تحت شرایط مختلف خشک کردن در خشک کن دوار سینی دار
مدلسازی فرآیند خنک سازی بسته های توت فرنگی با جریان هوا به کمک دینامیک سیالات محاسباتی
بررسی اثر شرایط مختلف خشک کن مایکروویو خلایی بر میزان اسانس و اختلاف رنگ درمحصول گشنیز
بررسی و مدل سازی جریان خروج میوه زیتون تلخ از یک مخزن تحت تاثیر ارتفاع و سطح دهانه خروجی
تاثیر استفاده از روغن رستوران در فرایند تولید گاز از کود گاوی
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری کلوییدی و خصوصیات حسی دوغ
تاثیر سبوس برنج اکسترودشده بر خصوصیات ریولوژیکی خمیر آرد گندم
بررسی ویژگی های شیمیایی، میکروبی و اثرات درمانی نوشیدنی کفیر
پیش بینی تغییرات خواص الاستیک پوست سیب طی انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی
شبیه سازی رخداد ضایعات میوه خرمالو در اثر ضربه با روش اجزای محدود
بررسی آماری تغییرات خواص مکانیکی پوست طی انبارداری با پوشش نانوکامپوزیت
اثر افزودن عصاره ریحان بر پایداری اکسیداتیو و عمر ماندگاری روغن زیتون تصفیه
مقایسه خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره ریحان و اسفنطین در پایداری اکسیداتیو روغن زیتون تصفیه
بررسی تاثیر ژل آلویه ورا و اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری پرتقال خونی در دمای محیط
بررسی تاثیر ژل آلویه ورا و اسانس رزماری بر ویژگی های کیفی و ماندگاری گوجه فرنگی
رو شهای حذف اتیلن از محصولات باغبانی فراز گرا، جهت افزایش ماندگاری
بررسی سینتیک و ارایه یک مدل جدید برای خشک کردن پسته در خشک کن خورشیدی مجهز به سامانه بازیافت حرارت
طراحی اپلیکیشن اندرویدی تلفن همراه جهت کنترل از راه دور دمای داخل محفظه ی یک خشک کن محصولات کشاورزی
استفاده از یک روش نوین برای مدل سازی سینتیکی فرآیند تولید کمپوست از مخلوط پسماندهای جامد تجزیه پذیر
بررسی تاثیر تابش فرابنفش بر کاهش رشد میکروبی پسته تازه در طی دوره انبارمانی در دمای یخچالی
بررسی تاثیر تابش فرابنفش بر ویژگی های حسی پسته تازه در طی دوره انبارمانی در دمای یخچالی
تشدید خاصیت آب گریزی در نشاسته به عنوان بیوپلیمر سبز
استفاده از اسانس های گیاهی برای جایگزینی افزودنی های شیمیایی در تولیدات کشاورزی
عصاره برگ حنا (.Lowsonia inermis L) به عنوان یک فرآورده طبیعی با خاصیت آنتی بیوتیکی
تاثیر افزودن پودر سنجد بر خواص ساختاری کیک فنجانی
تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد کتان بر برخی ویژگی های کیفی کیک
تعیین فرکانس طبیعی میوه پرتقال به روش تجربی با هدف بررسی میزان رسیدگی
تهیه سوخت بیودیزل از روغن آفتابگردان و بررسی راندمان مصرف آن در یک موتور دیزل
مطالعه و امکان سنجی اقتصادی احداث واحد تولید، فرآوری و بسته بندی زیتون، روغن زیتون، ترشیجات و شوریجات
بررسی خواص ارگانولپیتک و خواص شیمیایی دمنوش به- خرما و مقایسه آن با چای سیاه
بررسی شیمیایی و ارزیابی حسی قاووتهای تولیدی بر پایه هسته خرمای مضافتی و تعیین بهترین درصد ترکیبات
پایدارسازی شربت تخم شربتی با استفاده از هیدروکلوییدهای طبیعی
مروری بر روش های کنترل کیفیت وتشخیص ناخالصی های مرسوم در عسل های طبیعی
بررسی فرآوری محصولات کشاورزی و مواد غذایی به کمک امواج رادیویی
بررسی استخراج روغن از برخی محصولات کشاورزی به کمک امواج آلتراسونیک
شبیه سازی تاثیر دهانه خروجی بر جریان زیتون تلخ در یک مخزن با استفاده از روش المان گسسته
تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت آمینواتوکسی وینیل گلیسین (AVG) بر خصوصیات کیفی و عمرانبارمانی میوه گلابی (Pyrus communis cv. Spadona)
تاثیر امواج فراصوت بر کیفیت مغز شدگی گردو با استفاده از روش منحنی سطح پاسخ
انواع نانوحامل های لیپیدی در صنایع غذایی
جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی شهرستان جیرفت
تولید کمپوست از ضایعات مواد غذایی و چالش های آن
بررسی شمارش کلی باکتری ها و جمعیت کپک و مخمر در ادویه ها وسبزی های معطر شهرستان جیرفت
بررسی تنوع وجمعیت اسپورهای هوازی مزوفیل در ادویه ها وسبزی های معطر شهرستان جیرفت
سینتیک خشک کردن گوجه فرنگی با خشک کن خورشیدی مجهز به سامانه ی فتوولتاییک گرمایی و مایع جاذب رطوبت
ارزیابی حسی و ارگانولپتیکی انواع شیرینی خرمایی ارگانیک
استفاده از میدان الکتریکی پالسی (PEF) به منظور کاهش آلودگی میکروبی عرق هل
مدلهای استفاده شده برای بررسی سینتیکی فرآیند تولید کمپوست
روش های نوین بسته بندی پسته
تاثیر پوشش ژل آلویه ورای حاوی سالیسیلیک اسید بر ویژگی های حسی و رنگ سطحی پسته تازه در طی نگه داری یخچالی
تنوع بخشی فرآورده های خرما، کارهای انجام نشده و فرصت های پیش رو
تولید ترشی نارنگی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
تحلیلی بر روشها و سامانه های نوین تغلیظ آبمیوه
آنالیز اگزرژی شبیه ساز کلکتور صفحه تخت خورشیدی
مروری بر کاربرد فناوری سرد کردن پاششی (Spray chilling) در صنعت غذا
تاثیر پوشش ژل آلویه ورای حاوی سالیسیلیک اسید و عصاره آویشن در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس وافزایش ماندگاری پسته تازه
تاثیر پلاسمای سرد بر روی بهبود ماندگاری قطعات هویج
تاثیر دزهای مختلف تابش فرابنفش بر میزان کاهش رشد آسپرژیلوس فلاووس آلوده کننده میوه پسته
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی سالیسیلیک اسید بر میزان فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز در پسته تازه در طی نگه داری یخچالی
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی سالیسیلیک اسید بر رنگ سطحی پسته تازه در طی نگه داری یخچالی
ارزیابی بیوانفورماتیکی آلرژنسیتی پروتیین های بتالاکتوگلوبولین موجود در شیر برخی از گونه های دامی
ارزیابی آلرژنسیتی پروتیین کازیین موجود در شیر برخی از گونه های دامی با استفاده از روشهای بیوانفورماتیکی
ساخت دستگاه برش زردآلو
اثر اندازه میوه زردآلو بر کیفیت میوه برش خورده توسط دستگاه برش
تاثیر نحوه ی آب گیری از انار در میزان آبمیوه بدست آمده
تاثیر محلول پاشی نیترات کلسیم بر انبارمانی گوجه فرنگی
ارزیابی تازگی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر اساس رنگ آبشش
تعیین مدل ریاضی سن جایگزینی و توان مناسب تراکتورهای حمل نیشکر در کشت و صنعت کارون
بررسی عملکرد انواع مکانیزم های استخراج بذر در محصولات جالیزی
امکان سنجی اقتصادی طرح فرآوری و بسته بندی سبزیجات و صیفی جات با ظرفیت ده تن
افشانه فراصوتی روشی موثر برای تولید پودر رنگدانه از زایدات محصولات گیاهی
بررسی امکان تولید کنستانتره آماده مصرف و دمنوش گیاهی سرماخوردگی و بهبود ویژگی های ارگانولپتیکی آن با استفاده از مواد طبیعی
تاثیر ژل آلوورا بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی آب سیب و آب پرتقال
اثر پوشش و روش تمیزکردن در خواص شیمیایی میوه خرمای مضافتی
بررسی اثرات روغن های گیاهی، گرما درمانی و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری پرتقال معمولی