آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 36تعداد صفحات کتابچه مقالات: 199
تعداد نمایش مقالات: 47426
سومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران
سومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۹۳ توسط دانشگاه تربت حیدریه،دانشگاه تربيت حيدريه در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران
ارزیابی اقتصادی طرح کشت آرمانی زعفران در مقایسه با کشت مرسوم سنتی در منطقه تربت جام
زعفران و نقش آن در صادرات ایران
ترسیم و توسعه تصویربرند از طریق طرح محصول زعفران
زعفران، تولید و صادرات
ارزیابی استعداد اراضی شهرستان تربت حیدریه برای کشت زعفران بر اساس پارامترای اقلیمی با روش AHP با استفاده از نرم افزار GIS
زعفران در نگاره های ایرانی دوره صفویه تا عصر قاجار
اثر سطوح مختلف آب آبیاری، کود دامی و کود اوره بر رشد و عملکرد زعفران
تولید نانولیپوزوم های حاوی زعفران و بررسی پایداری و اندازه نانولیپوزوم ها
دواء الکرکم (دواء الزعفران): اجزا، روش ساخت و کاربردهای درمانی آن در طب سنتی ایران
بررسی نحوه کاشت و برداشت زعفران در ایران
تعیین تبخیر- تعرق گیاه زعفران بروش بوون با اعمال شار حرارتی گرمای خاک
جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران
بررسی خصوصیات بنه زعفران در واکنش به محلولپاشی برگی
تأثیر روش ها و سطوح مختلف ابیاری بر تولید پیاز دختری زعفران
کاربرد زعفران به عنوان عامل داروهای قلبی از منظر طب سنتی
نقش بسته بندی مواد غذایی در کیفیت و تجارت آن
استفاده های موضعی زعفران در طب سنتی
روش های مختلف در خشک کردن زعفران
متابولیت های دارویی زعفران در طب سنتی و جدید
بررسی پایداری در کشت بوم های زعفران (.Crocus sativus L) در کاشمر و تربت حیدریه
زعفران درمناسک گذر
تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران
بررسی تأثیر بارندگی بی موقع بر کاهش گلدهی و عملکرد زعفران در بخش دولت آباد شهرستان تربت حیدریه (شهرستان زاوه فعلی) در سال زراعی 83-82
فراتحلیل پژوهشهای اثر تراکم، روش، تاریخ و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران
فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران
بررسی تأثیر کودهای الی و معدنی بر روی وزن بنه در گیاه زعفران
تأثیر اختلاف درجه حرارت شبانه روز بر عملکرد زعفران در استان خراسان رضوی
تأثیر عوامل مختلف اقلیمی بر عملکرد زعفران در مشهد
تأثیر تعداد ساعات آفتابی بر عملکرد زعفران در استان خراسان رضوی
محاسبه ضریب خاموشی نور در مزارع یکساله و دوساله زعفران
شبیه سازی شاخص سطح برگ زعفران بر اساس زمان حرارتی تجمعی
بررسی تأثیر آلکالوئید لیکوپن گیاه زعفران (Crocus sativus) در درمان سرطان پروستات
روغن زعفران و کاربردهای آن در طب سنتی ایران
بررسی تأثیر اندازه بنه در خصوصیات رویشی و گلدهی گیاه زعفران زراعی
بررسی تأثیر اندازه بنه و سطوح مختلف شوری آب بر خصوصیات رویشی و گلدهی گیاه زعفران زراعی
نقش زعفران در بیماری های دستگاه گوارش از منظر طب سنتی