آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 136تعداد صفحات کتابچه مقالات: 231
تعداد نمایش مقالات: 2360
سومین کنگره بین المللی حقوق سلامت حقوق تغذیه و امنیت غذایی
سومین کنگره بین المللی حقوق سلامت حقوق تغذیه و امنیت غذایی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ توسط ،انجمن حقوق پزشکی ایران در شهر رشت برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی حقوق سلامت حقوق تغذیه و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در سومین کنگره بین المللی حقوق سلامت حقوق تغذیه و امنیت غذایی
بازپژوهی وضعیت سیاست جنایی حاکم بر نقض حقوق تغذیه و امنیت غذایی در نظام حقوقی ایران
چالش های اخلاقی استفاده از سیستم های هوش مصنوعی برای تغذیه درمانی در بیماران خاص
اقتصاد مقاومتی در منظومه منویات مقام معظم رهبری؛ بستر تحقق امنیت غذایی
Legan Analysis of Precautionary and Preventive Approaches Toward Genetically Modified Products and Food Security
Jurisprudential and Legal Analysis of Genetically Modified Organisms (GMOs) with Emphasis on Food Security and Public Health
The international responsibility of governments to compensate for damage caused by climate change and food security by trawling on the high seas
Food and Drug Security Rights of Children and Women Under International Sanctions
International Contracts on Transnational Land Cultivation with Emphasis on Food Security and Public Health
Feasibility of Criminalizing Activities Related to Genetically Modified Products in Iran
The Right to Adequate Nutrition: The Role and obligation of States in Ensuring the Right to Food for Children
The Transformation of Modern Agriculture with Genetically Modified Products: Opportunities, Biosafety Challenges, and Ethical Requirements in Food Safety
From Waste to Welfare: The Intersection of Food Sustainability, Security, and the Right to Food
نقد گرایش به استفاده از محصولات تراریخته در رژیم غذایی کودکان و تحلیل کمبودها در نظام حقوقی ایران
The Prohibition of the Deliberate Use of Starvation as a Method of Warfare under International Humanitarian Law and the Rome Statute of the International Criminal Court
Does slaughter age affect the health and nutritional values of broiler breast muscle?
An analysis of effective international and domestic criminal policies to ensure food security; manifestations and requirements
The Legal Framework of the Right to Food Security in International Law: A Normative Analysis
Abstract Articles The ۳th International Congress on Health Law / ۲۲۸
The Right to Child Nutrition in the Mirror of Human Rights Law: International Norms and Legal Obligations
The Role of Non-Governmental Organizations in Ensuring Food Security with Emphasis on the Universal Periodic Review Mechanism of the United Nations Human Rights Council
The Right to Food Security in International Law: Challenges and Solutions (Feasibility of Committing Crimes Against Humanity Through Food Insecurity)
Integrating Safety, Sustainability, and Ethics in the Food Supply Chain: A New Framework for Public Health and Social Trust
امنیت غذایی در شرایط تحریم: بررسی علمی و تحلیلی
A Comprehensive Community -Based Intervention Protocol to Reduce the Prevalence of Malnutrition Among Children Under ۵ Years of Age in Hormozgan Province, Iran
A Comprehensive Perspective on Transgenic Crops: Opportunities, Challenges, and Environmental Concerns
Food security of women and juvenile prisoners; the integration of criminal rules and human rights
Association between maternal food group intake during pregnancy and maternal and infant gut microbiota
The role of governments in ensuring children's food security during wartime
Victimology of Food Deprivation among Children in the Occupied Palestinian Territories
The use of rosemary powder in the diet of laying hens maintains the internal quality of eggs at different storage temperatures and times
The Impact of Poverty, Internal Migration, and Instability on Food Security in Developing Countries
Effect of different levels of licorice root powder on egg quality at different storage temperatures
Violation of Nutritional Rights and Health of Children Due to Behavioral Disorders Arising from the Consumption of Transgenic Products
تعهدات و چالش های فراروی دولت در تضمین امنیت غذایی
Legal Basis of Government Intervention in Regulating the Food Market in Crisis Situations
Hoarding in Shia Jurisprudence and Its Impact on Food Security: An Analysis of Jurisprudential Perspectives and the Role of the Iranian Legal System
Patients' Human Rights
Exploring the Capacities of Artificial Intelligence in Nutrition Science and Food Industries
Society's Attitudes Towards Genetically Modified Food Consumption: A Content Analysis Study Among Adults in Tehran
Food and nutrition security documents in Iran: lessons learned and future directions
The Right to Food Security for Children in Developing Countries: Examining Structural Barriers and Reformative Proposals
The Role of International Organizations in Combating Drug and Dietary Supplement Trafficking
Ethical Challenges of Using Artificial Intelligence Systems for Therapeutic Nutrition in Certain Patients
حقوق کودکان در برابر مصرف محصولات تراریخته
چالش های ایمنی و کیفیت فرمول های غذایی و مسئولیت دولت ها در جبران کمبود ریزمغذی ها در تغذیه کافی و سالم کودکان
اسناد امنیت غذایی و تغذیه در ایران
نگرش جامعه در مورد مصرف مواد غذاییتراریخته: یک مطالعه تحلیل محتوا در بزرگساالن شهر تهران
تاثیرموافقت نامه کشاورزی سازمان جهانی تجارت بر امنیت غذایی
احتکار در فقه شیعه و تاثیرات آن بر امنیت غذایی: تحلیل دیدگاه های فقهی و نقش نظام حقوقی ایران
علوم جنایی و علوم غذایی؛ بینارشتگی در موضوع ها و کنشگران
بررسی ظرفیت های هوش مصنوعی در علوم تغذیه و صنایع غذایی
حق بر تغذیه بالینی جلوه ای از حقوق بشر بیماران
کاربرد هوش مصنوعی در تضمین حق بر تغذیه کودکان؛ ابزاری نوین در پیشبرد حقوق بشر
مبانی حقوقی مداخله دولت در تنظیم بازار مواد غذایی در شرایط بحران
مطالعه تطبیقی حق تغذیه زندانیان در قاعده های نلسون ماندال (مصوب ۳۱۰۲ سازمان ملل متحد) و آیین نامه سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی (مصوب ۰۲۱۱ )قوه قضائیه
نقش سازمان های مردم نهاد در حمایت کیفری از مصرف کنندگان مواد غذایی
حق بر تغذیه کودکان در دوران بحران های اقتصادی: تکالیف دولت ها و حمایت های بین المللی
بایسته حق بر سلامت و تعذیه کودکان از منظر اسناد بینالمللی
نهادهای مدنی در ایران: نهادینه سازی نسل سوم حقوق بشر برای دستیابی به اهداف تغذیه ای توسعه پایدار
حقوق تغذیه و امنیت غذایی در نظام حقوقی ایران
نقش بحران های جهانی مانند تغییرات اقلیمی و جنگ ها در نقض حق بر امنیت غذایی کودکان
مسئولیت مدنی ناشی از محصولات تراریخته
بررسی و تحلیل چیستی« غذای طیب » با تکیه بر آیات و روایت
تحقق حق بر تغذیه کودکان: پیش نیاز ارتقای کیفیت آموزش
حق بر تغذیه زنان در حقوق ایران و اسناد بین المللی
بررسی حق کودکان بر تغذیه سالم در عصر زیست فناوری: چالش ها و الزامات حقوقی ناشی از مصرف محصولات تراریخته در پرتو اسناد بین المللی و حقوق ایران
بازخوانی انتقادی حقوق مردمان بومی از منظر حق بر غذا
چالش های برخوردای کودکان از حق تغذیه در ایران
نظام عدالت کیفری ایران و انگلستان در قبال جرایم مرتبط با مواد غذایی: جلوهها و ضرورت ها
نقش قضا در کنترل غذا با غذا
اثرتحریم های اقتصادی برحق بر غذا و امنیت غذایی
نقش فساد اداری در بزه دیدگی ناشی از ناامنی غذایی
اثر سطوح مختلف پودر ریشه شیرین بیان بر حفظ کیفیت تخم مرغ در دماهای مختلف نگهداری
حکمرانی خوب: کلیدی برای تحقق حق بر امنیت غذایی
تاثیر فقر، مهاجرت داخلی و ناپایداری در کاهش امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه
استفاده از پودر گیاه رزماری در جیره مرغ های تخمگذار کیفیت داخلی تخم مرغ را در دما و زمان های مختلف نگهداری حفظ می کند
فراوانی آنمی فقر آهن در کودکان با تشنج ناشی از تب مراجعه کننده به درمانگاه اطفال بیمارستان بوعلی شهر اردبیل طی سالهای ۱۴۰۳-۱۴۰۲
حمایت حقوقی و کیفری از حقوق مصرف کنندگان در برابر تبلیغات فریبنده و ناصحیح در صنعت خوراکی ها
نقش حقوق تغذیه و امنیت غذایی در توسعه گردشگری پایدار بر پایه اصول نوشهرگرایی: موردپژوهی هسته مرکزی شهر تبریز
مطالعه تطبیقی نقش حقوق کیفری در تضمین حق تغذیه در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه
حق آگاهی مصرف کننده در محصولات تراریخته با تاکید بر حق سلامت
سیر تفکر و تحول در سیاست گذاری برای امنیت غذایی: ازغذا به عنوان خیرات تا غذا به عنوان حق بشری
چالش های حقوقی برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته در نظام حقوقی ایران و انگلستان
بزه دیده شناسی محرومیت غذایی کودکان فلسطین اشغالی
پروتکل مداخله ای جامع مبتنی بر جامعه برای کاهش شیوع سوءتغذیه در کودکان زیر ۲ سال استان هرمزگان
حق بر امنیت غذایی در حقوق بین الملل: چالش ها و راهکارها(امکان سنجی ارتکاب جنایت علیه بشریت از طریق فقدان امنیت غذایی)
نقش سازمان های بین المللی در تامین امنیت غذایی
امنیت غذایی از دیدگاه حقوق بشر و حقوق ایران
بررسی مفهوم و عوامل موثر بر امنیت غذایی در نظام حقوقی ایران
نقش سازمانهای غیر دولتی در تامین امنیت غذایی با تاکید بر مکانیسم بررسی دوره ای جهانی شورای حقوق بشر ملل متحد
تحلیلی بر سیاست گذاری های جنایی کارآمد بین المللی و داخلی در جهت تضمین امنیت غذایی؛ جلوه ها و بایسته ها
ارتباط نادیده گرفته شده بین اتالف غذایی و امنیت غذایی جهانی: یک مرور روایی
تاثیرات پاندمی کووید-۱۹ بر امنیت غذایی افراد
آیا سن کشتار بر ارزشهای سلامتی و تغذیه ای عضله سینه مرغ گوشتی تاثیر می گذارد؟
ممنوعیت استفاده عامدانه از گرسنگی به عنوان روش جنگی در چارچوب حقوق بین الملل بشردوستانه و اساسنامه رم دیوان کیفری بین المللی
از اتالف تا رفاه: تامالتی پیرامون پایداری زیست محیطی، امنیت غذایی و حق بر غذا
اهمیت برچسب گذاری محصولات تراریخته و ردیابی توسط مصرف کننده
حق بر تغذیه مناسب: نقش و تعهد دولتها در تامین حق بر غذای کودکان
امکان سنجی جرم انگاری فعالیت های ناظر بر محصولات تراریخته در ایران
قراردادهای بین المللی کشت فراسرزمینی با تاکید بر امنیت غذایی و سلامت عمومی
حقوق امنیت غذایی و دارویی کودکان و زنان در تحریم های بین المللی
بهداشت حقوقی در حقوق اسلامی و میثاق حقوق اقتصادی اجتماعی و فرهنگی
بررسی ابعاد مفهومی، فقهی، حقوقی و فناورانه غذای حلال در سبک زندگی اسلامی و نظام تقنینی ایران
استفاده از محصولات تراریخته به مثابه تروریسم بیولوژیک؛ از تئوری تا عمل
حق بر آب سالم در اسناد بین المللی با تاکید بر تصفیه فاضلاب
ارزیابی ارتباط حقوق تغذیه و امنیت غذایی در نظام حقوقی ایران
مسئولیت مدنی ناشی از نقض حق بر تغذیه سالم و امنیت غذایی در حقوق ایران
مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی با رویکرد ایمنی و بهداشت چالش ها و راهکارها در صنایع غذایی
مسئولیت بین المللی دولت ها در جبران خسارت ناشی از تغییرات اقلیمی و امنبت غذایی با صید ترال در دریاهای آزاد
تحلیل فقهی و حقوقی محصولات تراریخته با تاکید بر امنیت غذایی و سلامت عمومی
تحلیل حقوقی رویکردهای پیشگیرانه و احتیاطی در قبال محصولات تراریخته و امنیت غذایی
تحلیل حقوقی امنیت غذایی و حق بر تغذیه در ایران
ناامنی غذایی به عنوان تهدیدی ساختاری برای سلامتی جمعیت های آسیب پذیر: مروری بر ابعاد تغذیه ای
تهدید امنیت غذایی اطفال ناشی از تحریم های اقتصای و مکانیزم های حقوقی مقابل با آن
نقش سیاست جنایی در حمایت از حکمرانی غذایی ایران
مراقبت غذایی به عنوان حقی اضطراری در اسناد بین المللی با نگاهی به حقوق ایران
تاثیر مصرف محصولات تراریخته بر اختلالات رفتاری: تالقی سلامت عمومی و حقوق تغذیه
مسئولیت مدنی بیمارستان ها در قبال عوارض ناشی از تغذیه نامناسب بیماران
الحق فی الامن الغذائی
اشکالیه تحقیق الامن الغذائی للمناطق المنکوبه جراء الحروب والنزاعات المسلحه - مسوولیه الامم المتحده وموقف القانون الدولی والاتفاقیات المبرمه
السیاسه الجنائیه للحد من الجرائم المرتکبه ضد االمن الغذائی؛ دراسه مقارنه للقانون العراقی واالیرانی
عمل االطفال القسری واثره علی استدامه االمنالغذائی: دراسه فی قوانین الرق الحدیث
Ontological Foundations of the Right to Food Security of Children in International Human Rights Systems and State Obligations
Food Fortification as a Key to Achieving the Universal Right to Food: A Modeling Study
Exploring Vulnerable Populations and Foodborne Illness: Examining Disparities and Intervention Strategies — A Systematic Review
نقش سازمان های بین المللی در زمینه مبارزه با قاچاق دارو و مکمل های غذایی
A Critical Reappraisal of Indigenous Peoples’ Rights through the Lens of the Right to Food
Transgenic Probiotics: Challenges and Rewards
Designing a Rights-Based Protocol to Reduce Child Malnutrition in Hormozgan Province
Human Rights and Nutrition for Children
The Role of Maternal Education and Nutritional Supplementation in Improving Growth of Children Aged Under Five Years: Strategies to Reduce Malnutrition
Food Safety Governance and Equity: Assessing the Distribution of Risks and Benefits
Forced child labour and its impact on sustainable food security: A Study in the Laws of Modern Slavery
Nutritional Care as an Emergency Right in International Documents with a Glance on Iranian Law
Food Insecurity as a Structural Threat to the Health of Vulnerable Populations: A Review of Nutritional Dimensions
A Legal Analysis of Food Security and the Right to Adequate Nutrition in Iran in Light of International Documents and Standards