آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 62تعداد صفحات کتابچه مقالات: 663
تعداد نمایش مقالات: 48010
کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران
کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران در تاریخ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ توسط ،انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایرانهمكاري سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران
ارزیابی اثرات پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی های حسی گوشت گوسفند تازه
حذف رنگ از پساب شبیه سازی شده در قسمت بسته بندی صنایع نساجی
Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs
استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی آنتی باکتریال برای بسته بندی مواد غذایی
طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویه گیاهی بعنوان شناساگر زمان-دما
بسته بندی کنسرو غذای اضطراری
مهار بار نقش آن در بسته بندی های حمل نقلی
بهینه سازی فرمولاسیون رنگ پوشش های فلزی در بسته بندی
روش های تولید، عوامل موثر کاربرد انکپسولاسیون پپتیدها در موادغذایی
کاربردی نوین از بسته بندی فعال در نگهداری حمل نقل موادغذایی
مروری بر تاثیر اصلاح فیزیکی بر خصوصیات فیلم بر پایه نشاسته
چالش ها راهبردهای توسعه صنعت کارتن سازی ایران
بسته بندی نان های بدون گلوتن
بررسی مروری تاثیر جاذب های اکسیژن بر ویژگی های کیفی گوشت فرآورده های گوشتی
ویژگی های طراحی برند بسته بندی چای دمنوش های گیاهی شرکت نیوشا
بررسی های جدید بسته بندی فعال در صنایع غذایی
تهیه بررسی خواص مکانیکی حرارتی فیلم های نانو بایو پلیمری برپایه پلی لاکتیک اسید
فرآوری بسته بندی ترخینه
پایدارسازی پلی پروپیلن جهت استفاده در بسته بندی محصولات سترون شونده به روش پرتوی
کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو
ارزیابی مدتزمان ماندگاری برگرهای بهینه شده تحت تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
انتخاب بسته بندی کیفی از طریق فناوری ردیابی چشم
کاربرد ضایعات صنعت کشاورزی دریایی در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر اهمیت بسته بندی در تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی مواد غذایی
پالت های چوبی کاربرد آن در سیستم های حمل نقل
تاثیر اصول امنیتی اخلاقی در بسته بندی در حوزه لجستیک نظامی
Different analytical methods for determine Bisphenol and its derivatives in food packaging: Review
مروری بر تاثیر مواد روش های مختلف بسته بندی بر زنده مانی پایداری نگهداری باکتری های پروبیوتیک در محصولات غذایی
هویت بخشی به بسته بندی المان فرهنگی: مدل طراحی فرهنگ محور
تعیین ویسکوزیته چسب های حلالی پایه پلی کلروپرن جهت بسته بندی
استراتژی های فرایند تولید برای بهبود استحکام کاغذهای بسته بندی
مهاجرت ترکیبات شیمیایی از پلیمرهای بسته بندی مواد غذایی در طی فرآیندهای حرارتی انبارش تاثیر آن بر کیفیت ایمنی مواد غذایی
بررسی تاثیر پوشش دهی با ژل آلویه ورا چای سبز بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی برش های تازه آناناس
تاثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان
حمایت از بسته بندی ایرانی در تولیدات دفاعی
اساس عملکرد ساختار بسته بندی های خودگرم شونده
بایونانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی: مروری بر پیشرفت های اخیر
تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته نانو ذره دی اکسید تیتانیوم بررسی خصوصیات فیزیک شیمیایی
تاثیر بسته بندی هوشمند در گیاهان دارویی
بسته بندی و کاربرد آن در محصولات گوشتی
بسته بندی با کاربری چندگانه
نقش بسته بندی در پیشگیری وضعی از سرقت مهمات جنگ افزارهای سبک در نیروهای مسلح
کاربرد انواع شبکه های حسگر نانو حسگر در کنترل کیفیت محصولات غذایی
کاربرد فیلم ها پوشش های ضد میکروب در بسته بندی مواد غذایی
ظروف بسته بندی های قابل استفاده در مایکروویو تست مهاجرت در آن ها
رویکرد جدید علم نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی
کاربردهای بالقوه فناوری نانو در فرایند بسته بندی گوشت
طراح پیام های بصری زیست محیطی در بسته بندی کالاهای مصرفی در پرتو گرافولوژی فرهنگی
کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران)
کاربرد بیوسنسور در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات
بررسی چالش های بسته بندی پایدار در محیط زیست
نقش بسته بندی در کاهش ضایعات اتلاف غذا در زنجیره تامین
بررسی کاربرد بسته بندی PET در صنعت فراروده های غذایی فرادما
بسته بندی کالاهای صادراتی
ویژگی های بیوپلیمر زانتان به عنوان پوشش خوراکی مواد غذایی
بررسی اثر روش خشک کردن ماکروویو وکف پوشی بر ویژگی های ریولوژیکی صمغ دانه شاهی
استفاده از مواد جاذب الرطوبه بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات
مروری بر تاثیر بسته بندی اسکین تحت خلاء بر کیفیت گوشت خام محصولات گوشتی فرآوری شده
تهیه بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز صمغ گوار نانوذرات اکسید روی
بررسی امکان استفاده از بنتونیت به عنوان کمک نگه دارنده پرکننده در کاغذهای چاپ تحریرکاغذسازی امیرآباد